Farage-skandaali: Suuret pankit sulkeneet muutamassa vuodessa yli miljoona tiliä Britanniassa

Kansalaisjärjestöt vaativa, että pankkien toimiluvat tulisi voida perua, mikäli rahoituslaitokset pyrkivät rajoittamaan kansalaisten poliittista sananvapautta.

Talous

Esimerkki NatWestin omistaman Coutts-pankin sateenkaaripropagandasta.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Brexit-puolueen johtajana, entisenä europarlamentaarikkona ja maahanmuuttokriitikkona tunnettu brittipoliitikko Nigel Farage on ollut otsikoissa sen jälkeen, kun paljastui, että megapankki NatWest on syrjinyt häntä poliittisin perustein. Pankin toimitusjohtaja Alison Rose joutui eroamaan tehtävistään skandaalin vuoksi hiljattain.

Viime vuosina länsimaiset pankit ovat koventaneet kansallismielisiin poliitikkoihin ja aktivisteihin kohdistamaansa vainoa, koska finanssisektori on perinteisesti ollut juutalaisten käsissä. Finanssieliitti pelkää menettävänsä yhteiskunnallisen valta-asemansa, mikäli perinteiset nationalistiset arvot yleistyvät jälleen Euroopassa.

Faragen kohtaaman syrjinnän saama julkisuus on johtanut erityisesti Britanniassa siihen, että kasvava joukko kansalaisia on alkanut vaatia pankkeja perumaan epäoikeudenmukaiset päätökset pankkitiliensä sulkemisesta. Faragen tapaus on paljastunut jäävuoren huipuksi ja rahoituslaitosten syrjintä muun muassa kansallismielisiä kohtaan on osoittautunut samalla hyvin järjestelmälliseksi.

Tuoreen raportin mukaan pankit ovat sulkeneet Britanniassa ennätysmäärän tilejä viime vuosina. Financial Conduct Authority ‑viranomaiselle tehty tietopyyntö paljasti, että tilejä on suljettu noin miljoona viimeisten neljän vuoden aikana.

Elämä ilman pankkitiliä käteisvapaassa yhteiskunnassa?

Farage-skandaali on johtanut Britanniassa aikeisiin uudistaa lainsäädäntöä niin, että pankkien tulisi varoittaa asiakkaan tilin sulkemisesta vähintään 90 päivää etuajassa. Lisäksi pankkien tulisi lakialoitteen mukaan lähtökohtaisesti ilmoittaa tilin sulkemisen syy.

Kansalaisjärjestöt pitävät lakialoitetta kuitenkin hampaattomana. Monet vaativat lainsäädännön uudistamista niin, että pankkeja kiellettäisiin sulkemasta tilejä muissa kuin selvästi rikoksiin (esimerkiksi rahanpesuun ja huumekauppaan) liittyvissä tapauksissa.

Kansalaisjärjestöt vaativa myös, että pankkien toimiluvat tulisi voida perua, mikäli rahoituslaitokset pyrkivät rajoittamaan kansalaisten poliittista sananvapautta.

Nykyisessä digitaalisen maksamisen maailmassa kansalaisen tai yrityksen tilin lakkauttaminen merkitsee käytännössä tämän sulkemista koko yhteiskunnan ulkopuolelle. Pankit ovat lobanneet aktiivisesti ”käteisvapaan yhteiskunnan” puolesta, mikä tekee poliittisten toisinajattelijoiden tilien sulkemisesta erityisen kyynistä toimintaa.

Lue myös: Suurten pankkien kulttuurimarxistinen politiikka saa kritiikkiä jopa globalisteilta

Lähde: Breitbart

Britannia Finanssiala Juutalaiset Juutalaisomisteiset pankit Käteinen Nigel Farage Pankit Pankkiirit Pankkitilit Poliittinen vaino Politiikka Raha Rikos Sananvapaus Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mielenkiintoiset ajat ovat edessä. Kapitalistit ovat viemässä kaiken vallan itselleen, kun työmies on orjuutettu, on aika siirtyä porvarin orjuuttamiseen. Digitaalinen valuutta on hyvä väline tähän operaatioon, se estää tehokkaasti kaikenlaisen keinottelun, ja verojen välttelyn. Suuret kapitalistit, jotka hyödyntävät tekoälyn, putsaavat kaikki pääomat omiin taskuihinsa. Kansalliset eläkerahastot tulevat siirtymään kapitalistien haltuun, koska heillä on tekoäly, eläkerahastoilla ei. Lopulta kaikki valta on suurimmilla pankeilla ja kapitalisteilla. He omistavat valtiot,osake yhtiöt, eläkerahastot, kunnat ja lopulta ihmiset. Tätä on luvassa, tätä on kapitalismi. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

 • CIA, Soros ja niiden homoarmeijat ei ole kommunisteja tai sosialisteja vaan kapitalisti-imperialisteja

  Vastaa

  Tätä pankkien toimintaa selittää sellanen juttu kuin ESG-pisteytys, jonka nämä globalistit (jotka muka paheksuu pankkien toimintaa) on pakottaneet pankit ja muut suuryritykset omaksumaan.

  https://corporatefinanceinstitute.com/resources/esg/esg-score/

  Bloomberg: https://www.youtube.com/watch?v=f_rrS-_giP8

 • TT

  Vastaa

  Britannian kunnian päivät ovat kaukana takanapäin. Saarivaltio on nykyisin vain surkea USA:n ja Israelin myötäilijä. Erosi EU:stakin vain, että voi sitäkin kiivaammin harjoittaa sionismia tai NWO-tyyppistä politiikkaa ja yhteiskuntasuunnittelua. Brittiläinen kansanyhteisö on ollut muun muassa kaikken pahin koronakommunismin harjoittaja heti Kiinan jälkeen. Yhteisöön kuuluu järkyttäviä kommunistisia paskavaltioita kuten Kanada tai osa Australiaa tai vaikkapa Wales, jotka tunnetaan erityisen härskistä koronatyranniasta. Pankkitilien sulkeminen kuuluu näiden sionististen paskamaiden keinovalikoimaan, kun ne terrorisoivat omia kansalaisiaan. Nato-kiimassaan voihkiva Suomi lähestyy näiden maiden yhteisöä ja toimintatapoja kaikin voimin.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Myös Klarna vahtii ostoliikennettä ja voi estää ”eettisesti tai rasistisesti ” suuntautuneita maksuja. Lukee ihan käyttöehdoissa tämä heidän rasismi.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Ketkä idiootit edes käyttävät Klarnaa? Tietoturva olematon, lisäksi yhtenä omistajana (ainakin ollut) Snoop Dogg, jengirikollinen ja räppäri. Ja varmaan tajusitkin (nimi ja ”cv”) että kyseessä on neekeri.
   https://markusjansson.blogspot.com/2015/02/klarna-tietosuoja-olematonta.html?m=1

   • Olavi Koskela

    Vastaa

    Klarnaan riittää nimi ja sotu. Voisin siis tehdä laskua kenen nimissä tahansa jos tiedän nimen ja sotun

 • Salomon

  Vastaa

  Miten länsimaiset pankit muka koskaan ovat (käsittääkseni) toimineet muina kuin rikollisina lain suojassa tomivina rahan ”lainaajina”,:ruvetkaahan ynnäämään kuinka monta reskontraa toimii pelkästään oman kuntasi ”hyvinvointialueella”. Perintä toimistoilla on jopa omia sisäisiä reskontria, ja nämä on kaikki toimivat täysin häikäilemättömästi, jotka voivat vain todeta, että laskua ei ole maksettu, koska reskontra näyttää niin. Systeemi rahoituslaitosten rahoittajilla on niin monimutkainen, että sitä hoitaa oikein robotti, joka lähettää täysin randomisti laskuja ja vain kokeilee onko niin tyhmä, että maksat, Kun alat soittelemaan saatika lähettelemään sähköposteja, voit olla varma, että puolivälissä prosessia sulle tulee jo ulosotosta postia. Tää koko maa on myyty, emmekä voi antaa näille vitun roistoille enää ehtää armoa. Voitto tai valhalla
  PANKKIIRIT HIRTEEN

 • Nimetön

  Vastaa

  Suureksi yllätykseksi kokoomusäänitorvi verkkomedia on tätä asiaa ihmetellyt ääneen ja voihan olla niin että päättäjämme ei tätä hyväksy. Tämä ajaa ihmiset epätoivoon ja epätoivoisiin tekoihin. Liekö se itsetarkoituskin, mene ja tiedä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi