Yhdysvallat kannustanut pankkeja jatkamaan Venäjä-yhteistyötä kulissien takana

Bloombergin mukaan salaisen strategian taustalla on muun muassa juutalainen alivaltiosihteeri Liz Rosenberg, jonka vastuualue on terrorismin rahoituksen ja talousrikosten vastainen toiminta.

Talous

Talousjulkaisu Bloombergin mukaan Yhdysvaltojen hallitus kannustaa aktiivisesti globalistisia megapankkeja jatkamaan Venäjä-yhteistyötään, vaikka julkisesti Vladimir Putinia onkin uhkailtu kansainvälisellä finanssisaarrolla. Ristiriita nousi esiin tänä syksynä kongressin istunnossa, jossa poliitikot hiostivat muun muassa JPMorganin johtaja Jamie Dimonia pankin Venäjä-yhteyksistä.

”Kulissien takana valtiovarainministeriö ja ulkoministeriö ovat kannustaneet JPMorgania, Citigroupia ja muita pankkisektorin jättiläisiä jatkamaan yhteistyötä strategisten venäläisyhtiöiden kanssa,” Bloomberg paljastaa.

Julkaisun mukaan salaisen strategian taustalla on muun muassa juutalainen alivaltiosihteeri Liz Rosenberg, jonka vastuualue on terrorismin rahoituksen ja talousrikosten vastainen toiminta. Myös Rosenbergin esimies, ex-keskuspankkiiri ja nykyinen valtiovarainministeri Janet Yellen, on sattumoisin juutalainen.

Yhdysvaltojen valtiovarainministeriö on ohjeistanut pankkeja auttamaan venäläisiä asiakkaita muun muassa valuutanvaihtoasioissa, tilisiirroissa ja kansainvälisen kaupan rahoittamisessa. Amerikkalaisten pankkien nimekkäin venäläinen asiakas on pääosin valtion omistama energiajätti Gazprom.

Lähde: Bloomberg

Citigroup Fed Gazprom Investointipankit Jamie Dimon Janet Yellen JPMorgan Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Liz Rosenberg Pankit Politiikka Sionismi Sota Talous Talouspakotteet Ukraina Ulkomaat Venäjä Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Fariseukset taitavat rahanluonnin toisten selkänahasta
  Seppo Lehto historioitsija eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa
  https://Eduskuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com

 • TT

  Vastaa

  Vain suomalaiset ja joku linnunaivoinen Ursula ovat niin hölmöjä, että katkaisevat kaikki kauppasuhteet Venäjään ja jäävät vaille huokeaa ja toimitusvarmaa energiaa. Tietenkin joku voi moittia Eurooppaa siitä, että se on ollut liian riippuvainen Venäjän kaasusta ym. energian lähteistä. Mutta jos kaasua ei Venäjältä osteta, niin sitten ollaan vielä riippuvaisempia USA:sta tai parista Persianlahden maasta. USA:n korvaavat LNG-kaasulaiva-toimitukset pääsevät hyvään vauhtiin vasta parin vuoden päästä ja hinta tulee olemaan suolainen, koska kilpailua ei ole. 

  Poliittinen kaupan sanktiointi on typerää toimintaa, jossa sotketaan lapsellinen moraalisäteily tai kiukuttelu aikuisten oikeasti kaupankäyntiin. Pakotteista olisi tullut luopua heti kun todettiin, ettei Putinin hallinto niistä kaadu. Juutalaiset osaavat kiertää pakotteet ja korjaavat niistä aiheutuvan hyödyn, kuten USA:sta ostettavan monopoli-kaasun lisähinnan tai 3. maiden kautta kierrätettävän ja pestävän venäläisen energian välimaksut.

  Tätä tämä on aina ollut: istut idioottien ja typerien moraalivouhottajien joukossa ja katsot kuinka juutalaiset tai muut välistävetäjät korjaavat ylimääräiset rahat ja poliittiset hyödyt edeltämainituilta ja samalla itseltä pois.

  • Toni

   Vastaa

   Sähkönhinnatkin tulevat nousemaan, sillä ihmiset ovat alkaneet hieman säästää sähkönkulutuksessa. Tämä tosin on selitettävissä sillä, että nytkin – puoleltaöin marraskuun 10. päivä – täällä on kymmenen astetta lämmintä. Mutta kun kulutus syystä kuin syystä vähenee, nostavat kiskurit hintojaan. Näin se toimii. Ilmaista tai edes edullista lounasta ei tässä maassa ole, ihmiset. Muistakaahan se.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Bisnes on bisnes ja Mooses on Mooses,” kuten sananlasku sanoo. Politiikan ei anneta häiritä bisneksiä.

 • Tapiola

  Vastaa

  Tässä pelissä sitten Niinistö on yksi pässeistä jotka kipa päässä lukevat annetut vuorosanansa jokaisena päivänä kuin olisi jossain sisäpiirissä. Hyvä esimerkki oli juurikin loppuviikolla kun Biden/USA lausuivat julki, että Venäjän kanssa pitää olla kekusteluyhteydessä , niin maanantaina nyt Niinistö aivan kuin omana itsenään kertoi (juutuin itsekin siihen harhalankaan hetkeksi)… ”meidän on pidettävä keskusteluyhteys”. No niin, omia vuorosanojaanhan se vain luki sitten.
  Tietysti valtion velka ulkomaille voisi erääntyä jos ei tottele.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jenkkisionistit pelaavat likaista peliä, tämän ei pitäisi yllättää ketään.
  Jos kansalaiset seuraisivat jotain muutakin kuin valtamediaa, ymmärrys asioista olisi huomattavast laajempaa.
  Ensin luotiin feikkipandemia, jolla saatiin tehtyä isoja velkamarkkinoita ja inflaatio käsittämättömän kovaan nousuun, sitten talouspakotteilla jatketaan Euroopan talouden alasajoa keinotekoisesta ”energiakriisistä” alkaen.
  Suuryhtiöt takoo jättivoittoja ja kansa köyhtyy hurjaa vauhtia, kuinka kauan kotitaloudet pystyvät/ovat halukkaita maksamaan suuresti nousseita elinkustannuksia?

 • juha ii

  Vastaa

  Tyypillistä ”Setä-Samulia”! Kertoo ”tykinruualle”: ”I want You!!!” Ja samalla kokonmaisen 1%:n väestöstä taidolla kiertää kuin Edenin käärme julmia madonlukujaan muille länsivalloille. Jotka munatonta tymyyttään kykene ymmärtämään, että tuo suuri liittolainen onkin kuin Käenpoika pesässä. Joka vielä kirjaimellisesti syö päällepäätteksi riutuneet ruokkijan ahnaisiin suihinsa ja röyhtäisee päälle! Johan edellisestä vääntäisi opettavaisen sadun, jos nyt ketään enää olisi sitä kuuntelemassa.

 • Juha

  Vastaa

  Banaanivaltiot joiden setelirahanmäärää lisätään eksponentiaalisesti täytyy ulostaa ylimääräiset setelit jonnekkin.. minne tahansa. Tuon nykypäivän Neuvostoliiton suurin vientituote on tänäpäivänä inflaatio.. hyperinflaatio jonka tulipätsissä ko kommunistinen banaanivaltio lopulta tuhoutuu.. ja tuhkasta nousee fenix-lintu

 • Maailman johtajat

  Vastaa

  Niiden on toisaalta pakko. BRICS-maiden keskinäinen kaupan arvo on 2/3‑osaa koko maailman vaihtotaloudesta. Koukkunokat puhuu aina että se on vain 10%, mutta kun se käydään pääosin keskinäisillä valuutoilla sekä bilateraalisena kauppana, niin eihän se näy dollarikaupassa. Totuus on että se on maailmaa pyärittävää kauppaa.

  Tosiaa, ursulat ja sannat ovat niitä tymimpiä henkilöitä jotka pyllistävät koukkunokkien vaatimuksille kurjistaa omien alueidensa hyvinvointia ihan ilmaiseksi. Ja mitä ne saavat pyllistyksestä??

  • Plääh

   Vastaa

   Niin ja kun ne ”k‑nokat” omistavat myös noissa Brics-maissa kaiken ja tekevät valtaosan kaupankäynneistä

   • Maailman johtajat

    Vastaa

    Tässä onkin se ongelma että 2/3‑osaa kaikista dolleista on USA:n rajojen ulkopuolella. Jos se kauppa tyrehtyy (dollarin vaihtokurssi) niin mitä sitten? Samalla yskii USA:n talous. Ja jos se 2/3‑osaa kaikista dollareista palautuu UAS:han, niin se romahtaa.

    Jo nyt sen talous yksii riittävän pahasti kun Iso-Britaniakin erosi EU:sta. Ja Venäjä-pakotteet ovat iskeneen isolla kirveellä vaihtotaseen tuloihin. 

    BRICS-maiden keskinäinen vaihtotase pysyy samana, dollarista riippumatta.

 • Toni

  Vastaa

  Sota on bisnestä ja bisnes sotaa. Suomessa käytetään yhä venäläistä öljyä ja bensaa. Eli ei hyödytä olla käymättä Teboililla, sillä samasta tuutista se kaikki öljy tulee. Sota jatkuu niin kauan, kuin siitä on hyötyä pankkiireille ja muille pohatoille ynnä keinottelijoille on. Sitten kun sodanlopettaminen ja jälleenrakennus alkavat painaa kupissa enemmän, siirrytään siihen vaiheeseen – ei hetkeäkään ennemmin. Suut puhuvat yhtä, kädet tekevät toista.

 • Muutos

  Vastaa

  Siksipä Suomen kannattaa julistaa sota Ruotsille ja antautua heti. Silloin ne joutuu valvomaan meidän maarajoja ja elättämään meidät.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi