EU-maiden lupaukset energiasektorin pelastuspaketeista rikastuttivat finanssieliittiä välittömästi

Rahaeliitti uskoo, että EU tulee toistamaan kaikki edellisen finanssikriisin virheet ja pumppaamaan veronmaksajien rahaa talousvaikeuksien syypäille.

Talous

Suomen ja muiden EU-maiden lupaukset siitä, että yksityiset energiayhtiöt tullaan pelastamaan veronmaksajien rahoilla, rikastuttivat välittömästi pörssiosakkeisiin sijoittaneita finanssielitistejä. Pörssikurssit nousivat Euroopassa heti, kun uutiset tulivat julki.

Rahaeliitti uskoo, että EU tulee toistamaan kaikki edellisen finanssikriisin virheet ja pumppaamaan veronmaksajien rahaa talousvaikeuksien syypäille. Pörssin hintakehitys kuvastaa markkinoiden luottamusta siihen, että EU-valtiot asettavat rahaeliitin edun kaiken muun yläpuolelle.

Osakekurssit voivat vaihdella terävästi tällä viikolla, sillä Euroopan keskuspankin (EKP) uskotaan nostavan ohjauskorkoaan, mikä tulee hankaloittamaan erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kassatilannetta. Eliitin kanssa verkostoituneet suuryritykset sen sijaan tulevat todennäköisesti saamaan tässäkin kriisissä ilmaista EKP:n rahoitusta, johon yhtiöt ehtivät jo tottua koronavuosina.

Lähde: Zero Hedge

Energia Energiakriisi Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Finanssikeinottelu Keskuspankit Keskuspankkikapitalismi Korruptio Poliittiset viholliset Politiikka Talous Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Finanssieliitti on todellinen syöpäkasvain ja se tulisi poistaa valtion toimilla. Suomessa eliitti ja finanssieliitti nivoutuu poliittisiin puolueisiin suoraan ja sen turvana on yhteiskunnan väkivaltakoneisto eli poliisi ja puolustusvoimat.

  Supon Pelttari vanhana kokoomuksen edustajana on tyypillinen eliitin suojelija!

 • Rakkauden aika alkakoon

  Vastaa

  Ööööö.…

  Jos joku ei vielä ole ymmärtänyt niin länsi on ihan itse aikaansaanut kaikki nämä ”ogelmat” joista se syyttää Venäjää. Meidän päättäjämme ovat mukana tässä. Ja sen nimi on Great Reset !!!

  Nimensä mukaan re-set (= uudelleen asetus/asettelu), kansan varallisuus asetetaan/siirretään uudelleen parempiosaisille. Aivan kuten ‑90 luvun laman aikana.

  Ja nyt kun kansan/kansakuntien varallisuus ja luonnonvarat varastetaan finanssieliitille, samalla kyykytetään kansaa rokotuksilla, kylmillä elinolosuhteilla ja ruuan hintojen nousulla. Ihmisten elämästä tehdään sellaista helvettiä että he eivät haluaisi edes lisääntyä. Silloin ei olisi seuraavaa sukupolvea vastustamassa/estämässä psykopaattien ja/tai sosiopaattien mielivaltaa.

  Juuri tähän pyritään, väestön vähentämiseen jotta pienellä voimalla saataisiin hallitua suurta enemmistöä. Ja siksi maahamme tuodaa eri rotujen ihmisiä jotta kantaväestö kohdstaisi vihansa niitä kohtaa. Sen sijaan että kohdistaisi vihansa ongelman luojiin.

  Hajoita ja hallitse, toimii tehokkaammin kuin koskaan. Kuinka monta pienpuoluetta on viimeisten vuosien aikana syntynyt??

  Muistakaa että globalisteille aika ei ole tärkeä. Vain päämäärä on tärkeä. He luottavat uudesti syntymiseen ja ovat varmoja että syntvät itselleen parempaan valtioon. Mutta mitäs jos kansa muuttaa kehitykse kulkua ja niin ei olekkaan?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi