George Sorosin ”oikeaa kättä” syytetään huorien pahoinpitelemisistä

Hän on ennenkin ollut syytteessä raiskauksista.

Talous

Juutalaisen talousrikollisen ja kulttuurimarxistin George Sorosin oikeaa kättä, Howard Rubinia, syytetään yhteensä seitsemän eri huoran pahoinpitelystä. Pahoinpitelyt ovat tapahtuneet maksullisten seksitapahtumien yhteydessä Rubinin omistamassa seksiluolassa.

Hänen kerrotaan maksaneen huorille BDSM-sessioista 5000 dollaria per kerta. Huorien mukaan juutalainen Rubin kuitenkin käytti enemmän väkivaltaa kuin oli sovittu. Hän esimerkiksi oli huutanut yhdelle huoralle raiskaavansa tämän, ”kuten raiskaan tyttärenikin.” Toisella irtosi rintaimplantti väkivallan seurauksena.

Hän on myös syytteiden mukaan pahoinpidellyt naisia tajuttomaksi ja harrastanut seksiä näiden ollessa tajuttomina. Mikäli naiset protestoivat liian kovaa väkivaltaa, tuli hänestä vain väkivaltaisempi.

Rubin työskenteli aikaisemmin George Sorosin Soros Fundissa korkeassa asemassa. Hän on aikaisemminkin ollut syytteessä raiskauksista, mutta nämä sovittiin kulissien takana rahalla.

Lähde: NYpost

George Soros Howard Rubin Huoraaminen Pahoinpitely Pankkiirit Poliittiset viholliset Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Uutiset

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rab(b)ies

  Vastaa

  Nämä ovat niitä ”hyviä ihmisiä” joilla on varaa tuomita ”natsien julmuudet”

 • Ans kattoo ny

  Vastaa

  Olikos se 18 miljoonaa minkä verran korvauksia vaadittiin. No, se iskisi mukavasti suonta ja saisi tuonkin sionistin ymmärtämään että kaikki maksaa.

  Toisaalta, voi olla että Soros heittäisi kaverin susille kun se luo ”huonoa imagoa” sille.

 • jone

  Vastaa

  Howard Rubin on tuollainen hyvin miellyttävän, hyväntahtoisen ja empaattisen näköinen kaveri.

 • Daaah!!!

  Vastaa

  Ehkä tämän ”oikean käden” olisi pitänyt vain keskittyä oikeaan käteensä. Se olisi ollut paljon halvempaa eikä nyt käytäisi oikeutta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi