Juutalaisomisteinen BlackRock ostaa massoittain asuntoja Yhdysvalloissa – miksi?

Partisaani julkaisee käännöksenä Twitterissä laajalle levinneen ketjun juutalaisyritys BlackRockin hyvin kyseenalaisesta toiminnasta asuntomarkkinoilla.

Talous

[ Alkuperäinen ketju: https://twitter.com/APhilosophae/status/1402434266970140676 ]

Blackrock ostaa joka ikisen asunnon, jonka he löytävät, maksaen 20 – 50 prosenttia yli pyydetyn hinnan pelaten näin normaalit asunnon ostajat ulos. Miksi korporaatiot, eläkerahastot ja kiinteistösijoitusryhmät ostavat kokonaisia naapurustoja keskiluokkaisilta alueilta? Katsotaan.

Koteja tulee myyntiin, ja ne menevät muutamassa tunnissa. Blackrock, yhdessä muiden kanssa, ostaa tuhansia koteja ja kokonaisia naapurustoja.

Kuka siis on Blackrock? Ei vähempää kuin maailman isoin finanssitalo ja johtava suuren puhalluksen (’The Great Reset’) kannattaja. He pyrkivät sijoittamaan ‑lue tämä – 120 biljoonaa dollaria. (Yli 2000 kertaa Suomen valtion vuosibudjetti, suom. huom.) Koko maailman keskiluokan ja köyhien omaisuus yhteensä on monta kertaa pienempi määrä.

Esimerkiksi 124 uuden asunnon naapurusto ostettiin kokonaisuudessaan Teksasissa. Tavalliset amerikkalaiset ylitettiin 32 miljoonalla dollarilla. Asunnot myytiin 20 prosenttia pyydettyä isommalla summalla. Nyt koko naapurusto koostuu vuokra-asunnoista.

Nyt potentiaalinen alemman- ja keskiluokan asunnon omistaminen on muuttunut pysyväksi vuokralla asumiseksi. Tällä on merkitystä, sillä alemmalle ja keskiluokalle asunnon omistaminen on pääasiallinen tapa minkäänlaiseen rahalliseen menestymiseen ja tulevaisuuden ylöspäin menemiseen.

Tämä on omaisuuden uudelleenjakoa, eikä se ole rikkaiden ihmisten omaisuus, joka jaetaan. Se on normaali amerikkalainen keskiluokka, joiden elämän suola valuu maailman rikkaimpien ja voimakkaimpien yksilöiden käsiin. Perinteinen rahoitusväline on mennyt ikuisesti.

Kotipääoma on pääasiallinen keino, jolla keskiluokka rakentaa itselleen omaisuutta ja Blackrock, keskuspankin rahoittama finanssitalo, ostaa kaikki asunnot varmistaakseen, etteivät nuoret perheet voi rakentaa itselleen rikkautta.

Luit oikein!

KESKUSPANKIN RAHOITTAMA FINANSSITALO.

Anna sen imeytyä minuutin ajan. Ymmärsitkö? He käyttävät sinun verorahojasi tuhotakseen alemman ja keskiluokan, ja se on pysyvää. Tämä on yhteiskunnan perusteellinen uudelleenjärjestely.

Mihin tämä asettaa keskivertoamerikkalaisen 30 vuodessa, kun ottaa huomioon, että jokainen uusi asuinalue ostetaan kokonaisina pois, jotta asunnoista voidaan tehdä vuokra-asuntoja? Se asettaa heidät talonpojiksi.

Köyhänä oleminen voi olla väliaikainen tila, joka parannetaan ahkeruudella. Yhdysvalloissa ja muissakin maissa kodin omistaminen on usein ensimmäinen ja merkittävin ensiaskel. Se voi taata sukupolvien yli kulkevan rikkauden ja menestyksen.

Mutta vuokralla asuessa tuhlaat oman pääomasi ja mahdollisuuden menestykseen. Sinusta tulee talonpoika.

Suuri puhallus on totta. Se tapahtuu. Tämä tulee olemaan suurin tulojen siirtäminen ja suurin vallan siirtäminen koko ihmiskunnan historiassa. Jos he pakenevat vastuutaan, on vallankumous ainoa lääke. Se tulee olemaan kamalaa. Herää. Ole aktiivinen. Lopeta tämä nyt!

Tämä on sodankäyntiä. Älä epäröi sitä. Lloydsin pankki Lontoossa tekee sitä samaa, kuten jokainen merkittävä finanssiyhtiö ympäri maailmaa. Se tulee lopettaa. Se on suurempi uhka kuin hitaasti etenevä kommunismi, BLM-liike tai mikään muukaan, mitä voit kuvitella, YHTEENSÄ. Se on kuolinisku.

Blackrock, Vanguard ja State Street hallinnoi 20 biljoonan dollarin varallisuutta. Blackrockilla yksinään on 10 miljardin ylijäämä vuosittain. Se tarkoittaa, että he voivat kiinnittää 130–170 000 asuntoa joka vuosi. Tai he voivat suoraan ostaa 30 000 asuntoa. Pelkkä Blackrock.

Nyt, kuvittele jokaisen suuren sijoittajan tekevän tätä, sillä he tekevät. Se voi olla niin nopeaa toimintaa, että 30 vuotta voi olla liikaa arvioitu. He voivat saavuttaa tavoitteensa 15 vuodessa.

Ihmiset tulevat sanomaan: ”He eivät voi vain tuhlata rahaa ostamalla kymmeniä tuhansia asuntoja tappiolla.”

VÄÄRIN. SINÄ JA MINÄ EMME VOI TEHDÄ NIIN.

He ovat keskuspankin rahoittamia ja he saavat loputtomasti tuoretta FIAT-rahaa.

Ja mikä olikaan kansainvälinen kaupantekovaluutta? Aivan… vihreät setelit.

Saatat kysyä: ”Oletettavasti pankit eivät rahoita uusia asuntoja”?

Tai

”Mutta yhtiöt ostavat asunnot ylihintaan, voiko se olla kestävää?”

No, pankkeja kontrolloidaan samojen tahojen toimesta, jotka nyt ostavat kaiken. Kuvitteletko, että markkinavoimat korjaavat ongelman, kun se on sama poliittinen ja taloudellinen koneisto, joka varasti vuoden 2020 vaalit ja piilotti totuuden koronasta?

Olet kusessa.

Lähteet:

https://www.theatlantic.com/technology/archive/2019/02/single-family-landlords-wall-street/582394/

https://amp.tennessean.com/amp/716494001?__twitter_impression=true

https://nypost.com/2020/07/18/corporations-are-buying-houses-robbing-families-of-american-dream/amp/

https://www.propertyreporter.co.uk/landlords/project-generation-lloyds-bank-to-become-private-landlord.html

https://www.corporateletscompany.co.uk/lloyds-bank-plans-to-become-private-landlord

https://www.wsj.com/articles/if-you-sell-a-house-these-days-the-buyer-might-be-a-pension-fund-11617544801?redirect=amp#click=https://t.co/m296coY74a

https://www.wsj.com/articles/meet-your-new-landlord-wall-street-1500647417?redirect=amp#click=https://t.co/r2VCDJr2PS

https://www.wsj.com/articles/invitation-rockpoint-forge-1-billion-rental-home-venture-11602067500?redirect=amp#click=https://t.co/QY3dzdI8QU

https://oilprice.com/Energy/Energy-General/The-Great-Reset-BlackRock-Is-Fueling-A-120-Trillion-Transformation-On-Wall-St.amp.html?__twitter_impression=true

https://www.blackrock.com/us/individual

https://www.wsj.com/articles/if-you-sell-a-house-these-days-the-buyer-might-be-a-pension-fund-11617544801?redirect=amp#click=https://t.co/uTagTOQQgI

Hyvinvointi Poliittiset viholliset Politiikka Talous Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuo sama on taatusti tulossa myös Suomeen, ellei ole jo tullut ilman otsikoita.

  • EV

   Vastaa

   Meillä on jo Suomessa samantyyppistä toimintaa, enemmänkin suuret asuntojen vuokrausfirmat, kuten Lumo tekee tätä. Itse satun toistaiseksi asumaan Lumon omistamasta vuokra-asunnossa, jossa vuokra on tähtitieteellinen. Lumon kämpissä ei tarvitse vissiin ollenkaan nykyään vuokravakuutta ja asuntokin vuokrataan ilman että pääset ensin sitä katsomaan. Vuokravakuudeton asunto on tietenkin hyvin houkutteleva. Lumo kerskaili viime vuoden puolella, kuinka paljon he tienaavat näillä toimilla, nythän ne rakentavat mm. Helsingin Kalasatamassa pilvenpiirtäjää (Lumo One), jossa tulee olemaan 291 helvetin ylihintaista vuokra-asuntoa.. eivätkä jättäneet epäselväksi, että tätä tekevät, kun tornin kyljessä on valtava Lumo-lakana. Yritäppä tässä saada laina omistusasuntoon yksin asujana, ilman takausta.

   • Metsäkulman Murre

    Vastaa

    Ehkä Lumo One pilvenpiirtäjässä vuokra-asuntojen asukkaat valitaan ohi jonojen ja heidän ei tarvitse maksaa edes vuokria. Taloon asutettaneen matuja.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juuri näin.

  Palaan asiaan kohtapuoliin. Perusteellisesti.

  Tämä sama asia toteutuu juuri nyt myös Suomessa, kun valtio ottaa tolkuttomasti velkaa mm. EU:n ylläpitoon. Meille sanotaan, että ”ei näitä lainoja varmaan tarvitse koskaan maksaa takaisin”. 

  Kuten sanottu, palaan asiaan. Vanha vihollinen on taas asialla.

  Vanha juutalainen sananlasku: ”Korko kasvaa ilman sadetta.”

  • Joonas K

   Vastaa

   > ei näitä lainoja varmaan tarvitse
   > koskaan maksaa takaisin

   Ei ole mitään «ylihintaa», jota joku ei olisi valmis maksamaan vallasta — varsinkaan, jos voi käyttää siihen toisten rahoja.
   – Viime kädessä vallasta maksettava hinta on ihmisten elämä.
   – Tapettiinpa ihmiset sitten «oikeutetuissa» sodissa tai korona-piikeillä, sillä ei hinnan kannalta ole merkitystä.

   Perinteisen valtiollisen laskutavan (talous«tieteen») mukaan ulkomaiden tukeminen Suomea velkaannuttamalla on vain tavanomainen rahalle maksettava korko.
   – Suomi on lainamarkkinoilla tullut siihen pisteeseen, että sen on maksettava pikavippitason korkoja valtion lainoista.
   – Lainoista maksettavan koron taso vain kätketään erilaisilla peiteoperaatioilla ja verbaalisin keinoin: puhutaan Etelä-Euroopan tukemisesta.

   Siis:
   Saadakseen 3 miljardia lainaa Suomen on sitouduttava 15 miljardin takaisinmaksuun.
   – Eikö korko tarkoitakin juuri tätä?
   – Jos emme suostu pyydettyyn korkoon, emme myöskään saa lainaa: Suomea kohtaa «uskottavuuskriisi».
   – Voiko sen enää selvemmin sanoa.

 • Toffo

  Vastaa

  Ja tähän uutiseen kun yhdistää vielä Bill Gatesin hankinnat:https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/apr/05/bill-gates-climate-crisis-farmland

 • Minä

  Vastaa

  Jos kuvittelisin omistavani siellä asunnon ja joku tarjoaa siitä 20 % ylihintaa, kun yrittäisin myydä sitä, saisin tietysti ne rahat. Niillä voi vaikka rakentaa uuden talon, jos haluaa, eivät asunnot lopu. Jos porukka laittaa rahansa uusiin asuntoihin, ei noiden ostajien kohdalla tarjonta lakkaa ennen kuin ei ole enää tontteja tarjolla missään.

  Vaikea siis ajatella, että voisivat ostaa kaikki asunnot, mutta jotain tuossa on takana, etenkin, kun maksavat ylihintaa noin vain. Sijoittajathan etsivät mieluummin hyviä hintoja, jotta raha tuottaisi.

  Muistelen kyllä joidenkin ”luvanneen”, että ”tulevaisuudessa et omista mitää, mutta olet onnellisempi kuin koskaan” tms. Sitten kuulemma saa kaiken mitä kaipaa ja kaikki vain vuokrataan, ei enää omisteta.

  Joku tietysti omistaa ja se omistaja on sitten se, joka sanelee elämän ehdot. Jos tuollainen onnistuisi, olisi moni onnellinen orja, mutta monet varsin pottuuntuneita, kun ei tosiasiassa saa tehdä mitä haluaa ja luoda itse elämäänsä, koska ei saa hallita mitään. Kaikki tehdään jonkun toisen luvalla ja se sulkee pois kaiken, mitä se toinen ei halua tai ei arvosta. Orjuuttahan sellainen on.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Sama juttu asumisoikeustalojen kanssa

 • Ei ihan sama tilanne

  Vastaa

  Periaatteessa näin. Pitää myös muistaa että Suomen valtionbudjetti ei ole 60 miljardia euroa, se on noin 160 miljardia euroa. Tuo 60 on vain ensimmäinen budjetti. Tuo loppuraha tulee kolmessa tai neljässä lisäbudjetissa kuluvan vuoden aikana. Näin saadaan hämärrytettyä asia veronmaksajilta. 

  Toinen asia on se että nämä ihmiset jotka käyttävät peukalomittoja SI-järjestelmän sijaan, puhuvat ”biljoonasta” miljardin sijaan. Aina pitää olla tarkkana puhutaanko ”biljoonasta” peukalomitoissa vai SI-järjestelmässä. Siinä on kolmen dekadin ero.

  On maita joissa ei omisteta mitään vaan pankit omistavat. Ruotsi on erinomainen esimerkki. Sielä ihmiset asuvat velkaisina koko elämänsä ja maksavat yleensä vain korkoja luottaen siihen että asuntokupla ei puhkea. Siksi mm. Nordean Holding-yhtiön konttorin sijoittaminen Helsinkiin ja sen nimen vaihtaminen Nordean pääkonttoriksi takaa sen, että jos Ruotsin asuntokupla puhkeaa, niin suomalaiset maksavat sen tappiot. Siksi nimellinen pääkonttori siirrettin Suomeen. Vaikka todellinen pääkonttori siirrettiin veroparatiisiin. Tämä käy suoraan ilmi siitä kirjeesta jonka Nordea lähetti kaikille asiakkailleen kun muutos tehtiin 2018 kesäkuussa. Vain ”juridinen” konttori muuttivat, hallitus istuu yhä edelleen Ruotsissa.

  Mutta Suomen tilanteeseen… Suomella ei ole vastaavaa tilannetta kuin artikkelissa kuvattiin, mikäli suomaaliset ovat vähänkään järkeviä. Eletään hetkeä jossa Suomen kuolleisuus on syntyvyyttä korkeampi jo seitsemättä perättäistä vuotta ja kuolleilla on omaisuutta. Mikäli perillset ymmärtävät oman etunsa, ne eivät myy tiloja, torppia ja kiinteistöjä vaan peruskorjaavat ne seuraaville sukupolville. 

  Suurin ongelma tuntuu olevan kiinteitökaupoissa se että kuvitellaan kaupungin kehyskunnassa myytävävän kiinteistön rahoittavat asunnon kaupungissa. Se ei ole matemaattisesti mitenkään mahdollista. Kaupunkiasuntoon muuttaessa joutuu ottamaan yli puolet lainaa myytyään sen asuttavan kiinteistön kehyskunnassa. Ja se on asia mitä kiinteistön myyjät eivät ymmärrä. Toki, Suomessa on oma ”pankkjärjestelmä” joka ostaa kaikki tilat ja torpat ja vielä ylihintaan. Sitä kutsutaan pohjalaisiksi. Ne tulevat jo Jyväskylän eteläpuolella ja niiden tarkoitus on saada monopoliasema suomalaiseen ruuantuotantoon. Eikä sitä ole vielä hoksattu. Samalla tavalla se ostaa kaikki kiinteistöt saadakseen jalansijan vuokra-asuntoihin ja loma-mökkeihin.

  Mutta kuten sanottua, Suomessa ~30% kiinteistöistä vapautuu kaikkiaan väkimäärän pienentyessä. Se miten perikunnat asiat hoitavat määrää mikä on heidän kolmannen sukupolvensa tulevaisuus. Omaan napaan tuijottaminen on todella lyhytjänteistä. Ja siksi pitää ymmärtää miten toimia että Suomessa myös asunnollinen vapaus säilyy.

  …erotaan nyt ensin Nordeasta. Se kun ei maksa yhteisöveroja Suomeen.

  • Rami L

   Vastaa

   > Suomessa on oma «pankkijärjestelmä»
   > joka ostaa kaikki tilat ja
   > torpat ja vielä ylihintaan

   Tällä tavalla kansainväliset rikollisjärjestöt (joista Bidenin mafia on suurin ja jonka Suomen alaosasto on Marinin mafia) käyttävät «kapitalismia» hyväksi sosialisoidakseen kaiken omaisuuden suuryritysten haltuun.

   Mafian EKP-haaraosasto (Euroopan Keskuspankki) on jo vuosia jakanut rahaa suuryritysten «tukemiseen» ja sitä kautta saanut haltuunsa jo merkittävän osan suuryrityksistä.

   Hinnalla ei ole väliä, koska digirahan tuotantokustannus on olematon. Järjestelmän suurin kustannuserä on poliitikkojen elämän ylläpitäminen, mutta sekin kustannus saadaan pienennettyä siirtämällä parlamentit maailmanhallituksen komiteoiksi.

   «Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.»

   USA:ssa Bill Gates toimii sosialismin terävimpänä stahanovilaisena iskurijoukkona ja on jo nyt maan suurin viljelymaan omistaja. Ja ostot jatkuvat.

 • Keyo and Raya

  Vastaa

  Tavoitteena tosiaan on yhteiskunta jossa ei ole yksityisomistusta. Mm. salaseuralaiset ovat asialla, myös juutalaiset olivat maanpaossa Babyloniassa aikoinaan josta tämä koko kommunismivimma seuroineen ja uhraususkontoineen on lähtöisin, onko sieltä osaan tarttunut jotakin? Babylonian Talmud tulee mieleen. En uskaltaisi vetää yhdysmerkkejä kokonaisen kansanryhmän ympärille, mutta yhtä lailla selvää on että tietty porukka on näissä pimeissä puuhissa mukana, esim kristityt sionistit yhteistyössä edellamainittujen kanssa kolmannen temppelin rakennuspuuhineen. Järkyttävää on silti havaita tämän maailmanlaajuisen suunnitelman nyt tapahtuvan täysin avoimesti, Suomessakin Kanta-Hämeessä on kuollut k‑piikitettyjä ja DHL lakaisee maton alle. Vääryys on vallassa.

 • george

  Vastaa

  ”Sinusta tulee talonpoika.”

  Sinusta tulee TORPPARI.

 • jani

  Vastaa

  Onkohan tuossa käännösvirhe?
  Meidän miljardi on USAssa billion.

  • Pena

   Vastaa

   Ei ole käännösvirhe! Alkuperäisteksti:

   ”So who is Blackrock? Only the worlds largest asset manager and the leading proponent of The Great Reset. Theyre looking to redistribute ‑Get this- $120Trillion dollars. The entire wealth of the worlds middle class and poor combined several times over.”

 • ValhallaX

  Vastaa

  Black Rock on nykyisen rappiotalouden koko kuva. Sitä johtavat korppikotkat, talouselämän haaskalinnut, oman etnisen ryhmänsä valiot.
  Yhdysvaltain ja nyttemmin myös EU:n talous nojaa alkemiaan. Koronkiskurit ja ahneet syöpäläiset esiintyvät talouselämän professoreina ja ammattilaisina. Tänäänkin HS esittelee eräänkin krugmanin ns. asiantuntijana.

  Heidän jäljiltään valkoisten maiden taloudet hengittävät vain massiivisen velan avulla.

  He ovat Yhdysvalloissa luoneet tyhjästä tuhansia miljardeja ja simsalabim! Nyt nämä tyhjästä luodut rahat ovat valtion velkaa ja samalla ne muuttuivat zuckermanien omaisuudeksi. Kansa on dystooppisissa veloissa ja toisaalla tyhjän rahan mestarit omistavat kaiken ja krugmanit selittävät meille, miksi näin kuuluu olla.

  EU on samaa sontaa, sen ainoa mitattavissa oleva saavutus on lohduton, loputon velka. Tämän velan ympärillä tanssivat maanpetturit, joille maksetaan siitä, että he myyvät kansalle tämän ryöstön.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Ehkä BlackRock ennakoi voimakasta inflaatiota ja vaihtaa omistamiaan arvopapereita kiinteistöihin. Raha ja osakkeet voivat muuttua arvottomiksi hetkessä, kiinteistö on se sama kiinteistö, vaikka inflaatio olisi päässyt valloilleen.

  Tosin kiinteistökään ei pidä nykyistä arvoaan talousromahduksessa. Mutta silti se säilyy ja jatkaa olemassaoloaan. Se ei muutu jätepaperiksi. Tosin kiinteistöjen omistajatkin voivat joutua pulaan, jossa alueella valtaapitävä hallinto korottaa veroja tai yksinkertaisesti takavarikoi omaisuuden. Jos valtio lakkaa olemasta, sen tilalle yrittää tulla muita organisaatioita.

 • Hilkka K

  Vastaa

  Martin Armstrong antaa valaisevia vastauksia aiheeseen.
  – Real Estate – Alternative to Bonds

 • Nationalisti

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi