Kauppalehti: EU-alueen koronapolitiikka lisännyt pankkiromahduksen riskiä

Valtiot ja pankit ovat hirttäytyneet toisiinsa vaarallisella tavalla.

Talous

EU on pakottanut jäsenmaita pumppaamaan tähtitieteellisiä velkasummia pankkisektorille ”koronakriisin” varjolla. Hätärahoitukseen perustuva koronapolitiikka on rikastuttanut globaalia loismaista finanssieliittiä, mutta se uhkaa Kauppalehden mukaan synnyttää lisäksi ylikansallisen pankkiromahduksen.

Euroalueen pankit ovat sijoittaneet jäsenvaltioiden liikkeelle laskemiin joukkovelkakirjoihin jo yli 2 100 miljardia euroa. Kauppalehti kuvaa tilanteeseen liittyvää riskiä ”tuomion silmukaksi”, sillä lainapapereiden arvon romahtaminen voi ajaa pankit konkurssiin, mikä puolestaan syöksee kokonaiset kansantaloudet kriisiin. Valtiot ja pankit ovat hirttäytyneet toisiinsa vaarallisella tavalla.

”Tuomion silmukasta” saatiin esimakua jo kymmenen vuotta sitten Goldman Sachsin ja muiden juutalaispankkien synnyttämän finanssikriisin jälkimainingeissa. Korona-ajan holtiton velanotto on nostanut riskit kuitenkin kokonaan uudelle tasolle.

Tahallista sokeutta?

”Pankkien ja hallitusten välisten velkojen lisääntyminen on huolestuttavaa, ja päättäjien tulisi pyrkiä vastaamaan siihen. Riski näyttää kuitenkin olevan hieman sen horisontin alapuolella, joka pitää päättäjät hereillä”, totesi Brysselissä toimiva ranskalaisekonomisti Nicolas Véron medialle.

Kyse voi kuitenkin olla päättäjien tahallisesta sokeudesta. Laajamittaisten konkurssien avulla globalistiyhtiöt voivat raivata paikalliset kilpailijat pois tieltään ja keskittää valtaansa ennennäkemättömällä tavalla.

Lähde: Kauppalehti

Euroopan keskuspankki Euroopan komissio Euroopan unioni Finanssikeinottelu Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Konkurssi Koronavirus Monopolit Pankit Politiikka Sionismi Taloudellinen riisto Talous Talousromahdus Valtionvelka Velka Velkaelvytys Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Talousromahdusta ollaan bykäämässä, sillä talouspolitiikka on ollut kauttaaltaan mallia: ”Hullu mies Huittisista!”

 • WWG1WGA

  Vastaa

  Ei yllätä yhtään, sillä tämähän se tarkoituskin on, nyt tuhotaan koko mailman pankki järjestelmä enkä oikeestaan ymmärrä miten se voi tulla joillekin yllätyksenä.. Tai no, suomalaiset on niin aivopesty et eihän he itse enää mitään ajattele..

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tuleva romahdus on suunniteltu ja kaiketi myös, mitä siitä seuraa ja kuka ottaa vallan. Hyvinkin tehty suunnitelma voi kariutua.

  Elämme mielenkiintoisia aikoja ja romahdus on radikaaleille aatteille mahdollisuus päästä valtaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi