Kansallisradikaalin Active Clubin vuosi 2023

Partisaani julkaisee viime vuonna nopeaan nousuun lähteneen Active Clubin vuosikertomuksen ja kannustaa lukijoita liittymään järjestöön!

Aktivismi

AKTIIVINEN 2023! Vuosi jolloin Active Club Finland perustettiin. Vuosi jolloin kansallismielisiä yhteisöjä rakennettiin eksponentiaalisesti ympäri MEIDÄN pyhää oikeutettua maatamme. Vuosi, jolloin kansallismielisyys astui takaisin muotiin näin valtavirran osalta niin nuorempien, kuten vanhempien suomalaisten keskuudessa.

Kuitenkin astuessamme uuteen vuoteen, haluamme muistuttaa jokaista kansallismielistä pyrkimään aktiiviseen vastarintaan luomalla kulttuuria, taidetta sekä edistämällä omia yhteisöjään.

Tahdomme myös täten haastaa jokaisen kansallismielisen vuoden mittaiseen haasteeseen seuraavalla kolmella avainsanalla, joka toivottavasti tuo monelle lukijalle suuntaa.

Kouluttautuminen. Tämä voi olla akateemista tai ei niin akateemista. Opettele jotain uutta. Soturin tappavin ase on hänen mielensä.

Kamppailu. Tämä on pakonomaista jokaiselle kansallismieliselle. Jos et ole jo ilmoittautunut kamppailemaan, tee se jo tänään.

Taiteilu. Oli kyse sitten piirustustaiteesta, katutaiteesta tai digitaalisen sisällön tuottamisesta. Muista, että jokainen vuosi on MEIDÄN vaikutusvaltaisuuden vuosi. Sillä tämä on MEIDÄN maa!

Active Club Finland, XIV 🏴‍☠️

Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan: t.me/ACFinland & ActiveClubFinland@protonmail.com

Active Club Aktivismi Hyvinvointi Itsepuolustus Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Liikunta Urheilu Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aadolffi

  Vastaa

  Hei, olen 16 vuotias ja olisin kiinnostunut liittymään. Onko ikäni este liittymiselle?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Laita sähköpostia suoraan heille, niin sitä kautta asiat selkiytyy parhaiten.

 • Kielipoliisi

  Vastaa

  Voisiko nimen suomentaa vaikkapa suoraan Aktiiviklubiksi? Kansallismielisen pitäisi mielestäni olla myös kansalliskielinen. Muuten työ valuu kuin vesi hanhen selästä, sillä ilman omaa kieltä ei ole myöskään omaa kulttuuria ja identiteettiä. 

  ”Nouse, lennä, Suomen kieli,
  Korkeallen kaikumaan!
  Suomen kieli, Suomen mieli,
  Niiss’ on suoja Suomenmaan;
  Yksi mieli, yksi kieli
  Väinön kansan soinnuttaa.
  Nouse, lennä, Suomen kieli,
  Korkeallen kaikumaan!”

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei voi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mielestäni ei tarvitse, sillä tämä on osa kansainvälistä Active Club ‑kollektiivia.

  • Loppu on lähellä

   Vastaa

   Toimintakerho se pitää olla. Ei aktiivi ole suomea.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi