Oppia vuodesta 2023 – homma nousussa

"Vihollisemme eivät ole voittamattomia!"

Aktivismi

Teksti on tiivistelmä amerikkalaisen aktivistin Keith Woodsin artikkelista, jossa hän summaa mennyttä vuotta. Teksti on kirjoitettu Atlantin takaisesta perspektiivistä, mutta se kuvailee hyvin globaalillakin mittakaavalla, miten nationalistiset näkemykset valtavirtaistuvat ja saavat jalansijaa.

Irlantilaiset saivat tarpeekseen

Irlantilaiset ovat saaneet tarpeekseen. Ihmiset ovat jo jonkin aikaa kyseenalaistaneet, kuinka kauan irlantilaiset sietävät maansa massiivista kansanvaihtoprojektia, joka näkyy selvimmin pienissä yhteisöissä, joihin on perustettu siirtolaiskeskuksia. Vuonna 2023 nähtiin raivon purkaus tilanteesta, Dublinin mellakat, jotka syttyivät siirtolaisen tekemästä puukotusiskusta. Yksi maailman tunnetuimmista kamppailulajiammattilaisista Conor McGregor antoi äänen maan sisäiselle vastustukselle massiivista hallitsematonta maahanmuuttoa ja irlantilaisen turvapaikkateollisuuden huijausta kohtaan, jopa luvaten asettua presidenttiehdokkaaksi.

Samaan aikaan kyselyt ovat toistuvasti osoittaneet kasvavaa vastustusta hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa kohtaan ja halukkuutta tukea potentiaalista maahanmuuton vastaista poliittista puoluetta. En tiedä, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan, mutta mitään merkkiä hallituksen kurssin muuttamisesta ei ole, viime vuonna saapuneiden maahanmuuttajien ennätysmäärästä huolimatta. Keskustelu tästä aiheesta tulee yhä enemmän valtavirtaan, ja poliittinen vastareaktio näyttää väistämättömältä.

Trumpismia ei ole ilman Trumpia

Huonoin arvioni viime vuodelle oli ajatella, että Donald Trump olisi korvattu uudella republikaanien kärkiehdokkaalla. Trumpismi oli aina ensisijaisesti persoonallisuuskultti, eikä Trumpin laimeat puheet tai GOP:n sisäiset haasteet hänen politiikkansa epäonnistumisista olleet vakuuttamassa MAGA-kannattajakuntaa. Monet oikeudelliset hyökkäykset häntä vastaan ovat vain vahvistaneet Trumpin asemaa anti-establishment-tuntemuksen avatarina, asia, joka puuttui vuonna 2020, kun hän pyrki uudelleenvalintaan perinteisenä republikaanina.

Tällä kertaa Trump hoiti optiikan täydellisesti: tuo ikoninen pidätyskuva ja päätös jättäytyä republikaanien väittelyistä sivuun ja antaa vastustajiensa tapella jäännöksistä, kun hän seisoo odottavana ehdokkaana. Ron DeSantisin oli tarkoitus olla esimerkki siitä, kuinka republikaanipuolue voisi siirtyä pois Trumpista säilyttäen samalla populistisen energian. Mutta hän osoittautui yhtä epämiellyttäväksi kuin Trump on miellyttävä, ja kun hänet helposti syrjäytetään esivaaleissa, se tulee olemaan loppu Trumpin vastustukselle hänen omassa puolueessaan seuraavat 4 vuotta.

Vihollisemme eivät ole voittamattomia

Henkilökohtaisesti näen suurimpana menestyksenä #BanTheADL-kampanjan käynnistäminen, josta tuli X:n ykköstrendi, asettaen ADL:n huomion keskipisteeseen sen keskeisen roolin vuoksi sensuurijärjestelmässä ja herättäen lukemattomia ihmisiä heidän organisaatioonsa ja laajemmin juutalaisen lobbaustoiminnan vaikutukseen. Tämä oli alhaalta ylös suuntautunut kampanja, jota johtivat pienet tilit ja dissidentti-vaikuttajat ilman institutionaalista tukea, ja kuitenkin pakotimme konservatiivit ja sananvapauden puolestapuhujat kaikkialla tukemaan sitä.

Jokainen ADL:n vastaus vain pahensi tilannetta, Jonathan Greenblatt reagoi jokaiseen uuteen kehitykseen leimaamalla hänen organisaatiotaan vastustavat ihmiset antisemiteiksi. Kaikella institutionaalisella vaikutusvallalla, jota ihmisillä kuten Greenblatt on, he kamppailevat yhä enemmän oikeuttaakseen käytöksensä, ja internet kallistaa vaakaa siihen suuntaan, että heidät voidaan haastaa massojen toimesta, jotka vastustavat heidän kuristusotteitaan.

Sama asia tapahtui Israelin ja Hamasin sodan puhjetessa. Yleisöä kohdeltiin kuin idiootteja Israelista tulevalla järjettömällä julmuuspropagandalla, samalla kun kiistettiin Israelin julmuudet. Mutta tarina toisensa jälkeen kumottiin ja kumottiin reaaliajassa X:ssä. Valtavirtamedia raportoi faktoina tarinan Hamasin 40 vauvan mestauksesta, mutta siihen mennessä, kun nuo lehdet olivat hyllyillä, se oli jo kumottu hyvin sosiaalisessa mediassa.

Vaikka sensuuri oli meille hidaste, rappeutuvat eliittimme kamppailevat yhä enemmän luomaan suostumusta ja luomaan narratiiveja kuten ennen tekivät. Heidän strategiansa, joka on demonisoida yhä laajempaa ihmisryhmää aggressiivisemmin (jokainen, joka vastustaa Israelin kohtelua palestiinalaisia kohtaan Gazassa, on nyt antisemiitti), vain pahentaa heidän tilannettaan.

Heidän strategiansa, joka on demonisoida yhä laajempaa ihmisryhmää aggressiivisemmin (jokainen, joka vastustaa Israelin kohtelua palestiinalaisia kohtaan Gazassa, on nyt antisemiitti), vain pahentaa heidän tilannettaan.

Mainostajat hallitsevat edelleen

Olemme usein spekuloineet, mitä tapahtuisi, jos joku, joka on sitoutunut sananvapauteen, ottaisi haltuunsa merkittävän sosiaalisen median alustan. Vuonna 2023 saimme tietää, että vastaus on mainostajien boikotit juutalaisjärjestöjen painostuksesta, mikä tekee sen kestämättömäksi. Musk väitti, että alun perin ADL:n ja muiden ”siviilioikeusjärjestöjen” johtama mainostajien boikotti maksoi Twitterille 60% sen mainostuloista Yhdysvalloissa.

Ei ole niin, että toimitusjohtajat itse välittäisivät niin paljon siitä, kuka omistaa Twitterin – koska julkisesti noteeratut yhtiöt ovat luonnostaan herkkiä mille tahansa potentiaaliselle kiistalle. Ja ”aktivistijärjestöt” kuten ADL ja heidän liittolaisensa mediassa pystyvät herättämään vaikutelman valtavasta kiistasta ”vihaa” koskien, kun näillä alustoilla on sananvapaus.

Monet ihmiset vähättelevät mainostajien boikottia osoittaen X Premiumin käyttöönottoon, mutta numerot ovat melko synkkiä. Elokuussa kerrottiin, että premium-palvelulla oli 700 000 tilaajaa, tuoden noin 25 miljoonaa dollaria neljänneksessä X:lle. Vertailun vuoksi, viimeisin mainostajien boikotti, joka sai alkunsa kohusta Elonin vastatessa oletettuun antisemitistiseen twiittiin, on arvioitu maksavan X:lle 75 miljoonaa dollaria neljänneksessä.

Kun Elon oli hankkimassa Twitteriä, hänen sijoittajilleen esittämänsä näkemys oli, että Twitterillä voisi olla 69 miljoonaa premium-tilaajaa vuoteen 2025 mennessä ja 159 miljoonaa vuoteen 2028 mennessä. Tällä hetkellä näyttää melko epärealistiselta, että uusia Premium-tilaajia tulisi 100-kertaisesti kahdessa vuodessa, mutta tämä asettaa perspektiiviin sen, kuinka vaikea tehtävä yhtiöllä kuten X on luopua mainostuloista.

Elon vaikutti vähemmän optimistiselta unelmasta siirtyä pois suurten yritysten riippuvuudesta viime aikoina, kun hän myönsi, että mainostajien boikotit saattavat tehdä X:stä kestämättömän: ’Ja koko maailma tietää, että nuo mainostajat tappoivat yhtiön’, hän sanoi julkisuuteen.

Kulttiaktivismin umpikuja

Viime vuosi päättyi National Justice Party ‑nimisen amerikkalaisen Valkoisen nationalismin järjestön erittäin julkiseen ja nöyryyttävään romahtamiseen. NJP:llä ei ollut juurikaan vaikutusta mihinkään ja jäsenmäärä ei ilmeisesti ylittänyt 600:a, mutta sen loppu on mielenkiintoinen, koska se näyttää edustavan alt-right ‑liikkeen yritysten päättymistä vakavassa politiikassa. NJP kasvoi ulos TRS-podcast-verkostosta, joka oli yksi alt-rightin päävaikuttajista. Se on myös henkilökohtaisesti mielenkiintoinen minulle, koska jotkut sen johtajista käyttivät kuukausia ennen romahtamistaan hyökätäkseen julkisesti minua vastaan, vakuuttaen, että heidän aktivisminsa strategia oli ainoa pelissä oleva ja että kaikki, jotka eivät sitä seuranneet, olivat vihollisia.

Yksi vahingollisimmista asioista, joita NJP:n johto teki, oli hyökätä ”kliktivismiä” vastaan ja vähätellä kaikkia online-menestyksiä naurettavalla idealla, että minkäänlainen keskittyminen online-tilaan jotenkin estäisi ihmisiä ’aktivoitumasta’. Tämä alkoi heidän käsittämättömillä hyökkäyksillään minua vastaan, kun Elon Musk vastasi viestiin irlantilaisista vihapuhelaeista – huomio, joka auttoi tekemään asiasta kansallisen keskustelun täällä ja loi todellista vastarintaa.

Oppitunti on, ettei ole syytä asettaa online- ja ’todellisen elämän’ aktivismia vastakkain. Olen tehnyt oman osuuteni todellisen elämän aktivismista tänä vuonna, ja ymmärrän sekä turhautumisen siitä, kuinka vaikeaa on saada ihmisiä uhraamaan edes muutama tunti aikaa asialle, että halun vähätellä kaikkea, mikä tapahtuu verkossa, mutta näiden kahden asian esittäminen vastakkaisina on väärä lähestymistapa – useimmat aktivistit, joita tapaat ’todellisessa elämässä’, ovat tulleet uskomuksiinsa altistumalla online-medialle, ja useimmat puolueaktivismit saavat suurimman yleisönsä lähettämällä verkossa.

Älykäs strategia 21. vuosisadan aktivismille hyödyntää molempia strategisesti ja tunnustaa, että nykypäivän kulttuurisota tapahtuu verkossa. Puolueen romahtamisen jälkeen on myönnetty, että tämä oli kyyninen ja tietoinen strategia yrittää kanavoida ihmisiä ryhmään ’ainoana pelissä’, mutta valitettavasti jotkut ihmiset olivat tarpeeksi tyhmiä vakuuttumaan siitä. Toivon, että tulevat aktivistit ottavat opikseen, ettei ole hyödyllistä asettaa erilaisia aktivisteja toisiaan vastaan yrityksessä signaaloida omaa asemaansa ’toiminnan miehenä’.

TRS-NJP väitti, että ’normaalit ihmiset ovat jo punapilleröityjä’ ja sensuuri on lamaannuttavaa, joten ainoa vaihtoehto oli mennä suoraan massojen luo 1960-luvun tyylin aktivismilla, kuten protesteilla ja salamanomaisilla mielenosoituksilla, mikä lopulta rakentaisi massaliikkeen. Massaliike ei koskaan toteutunut, ja epäilemättä monet syyttävät sisäistä kinastelua tai yksilöllisiä persoonallisuuksia, mutta mielestäni on tarpeeksi todisteita osoittamaan, että tämän tyyppinen kultti on epäonnistunut, kuten itse TRS:n omistaja teki selväksi raivopäisessä puheessaan tilanteesta.

Länsimaiden nationalististen liikkeiden on käsiteltävä ongelmaa, jossa on paljon 1900-luvun historian harrastajia, jotka vaativat historian harrastuksensa olevan tiiviisti sidoksissa nykypäivän moraalisen argumentoinnin kanssa. NJP kannusti tämän pahinta puolta, kun heidän johtajansa säännöllisesti purkivat ja pilkkasivat valkoista Amerikan kansakuntaa, jota he pyrkivät edustamaan, piti puheita, jotka oli tarkoitettu jäljittelemään NSDAP:n johtoa, twiittasivat saksaksi ja uskoivat toistavansa 1900-luvun puolivälin fasististen puolueiden menestyksen pitämällä suuria julkisia puheita, kokoamalla paljon ihmisiä yhtä aikaa ja monopolisoimalla oikeistolaisen alueen hyökkäämällä aggressiivisesti kaikkia kilpailijoita vastaan.

Voisin puhua koko päivän siitä, miksi tämä on tuomittu epäonnistumaan, mutta ehkä tulokset puhuvat puolestaan, eikä se todennäköisesti tekisi mitään hyötyä joka tapauksessa.

Epäilemättä toinen ryhmä Yhdysvalloissa yrittää muuttaa post alt-rightin poliittiseksi liikkeeksi ja törmätä samaan pysähtyneisyyteen, sisäiseen taisteluun ja romahtamiseen.

Ukrainan voitto ei ole todennäköinen

En väitä olevani sodankäynnin asiantuntija, ja olen rajoittanut kommenttini Ukrainan/Venäjän sodasta, kun kumpikin osapuoli on väittänyt, että heidän voittonsa on välittömästi edessä. Vuosi 2023 oli jonkinlainen pitkä pattitilanne – Ukraina sai noin 336 neliökilometriä aluetta, kun taas Venäjä onnistui valtaamaan toiset 504 neliökilometriä. Lupaukset kummankin osapuolen murskaavasta tappiosta olivat kaukana todellisuudesta.

Mutta näyttää siltä, että Ukrainan näkymät ovat synkemmät pitkässä kulutussodassa, jossa Venäjällä on jopa viisinkertainen miesvoima Ukrainaan verrattuna, ja se ei ole niin riippuvainen yhä hatarasta läntisestä avusta. Toukokuussa Bakhmut kaatui venäläisille, huolimatta Ukrainan lupauksesta pitää se taistelemalla joitakin parhaista joukoistaan. Sitten heidän paljon hehkutettu kesävastahyökkäyksensä oli suuri epäonnistuminen. Ukraina ja sen länsiliittolaiset suunnittelivat ilmeisesti salamannopean hyökkäyksen, joka tunkeutuisi syvälle venäläisten hallitsemalle alueelle ja saisi heidän armeijansa sekasortoon. Ilman tarvittavaa ilmatukea, tulivoimaa tai kokeneita joukkoja tämän onnistumiseksi, ja törmätessään merkittäviin venäläisiin puolustusasemiin, jotka olivat vahvempia kuin ennustettiin, he tekivät vähäistä edistystä.

Joulukuussa 2023 useat valtavirtamedian lähteet alkoivat myöntää, että vastahyökkäys oli katastrofaalinen epäonnistuminen. Messenger raportoi arvioista useiden Yhdysvaltain sotilasviranomaisten kokouksista, jotka pidettiin Ukrainassa marras- ja joulukuussa. He sanoivat, että kokouksiin osallistuneet olivat yhtä mieltä siitä, että Ukrainan vastahyökkäyksen keskeiset tavoitteet, jotka alkoivat kesäkuussa, eivät ole toteutuneet ja että niiden toteutumisen mahdollisuudet ovat vähäiset, erityisesti jos amerikkalainen apu keskeytetään.

Amerikkalaiset kokouksen osallistujat menivät niin pitkälle, että ehdottivat pitkäaikaisen Yhdysvaltain politiikan, jossa Ukraina määrittelee sodan voiton ehdot, uudelleenarvioimista.

Israel-Hamas konfliktin räjähdysmäinen laajeneminen on keskittänyt uudelleen amerikkalaisen tuen Israeliin, ja vaikka sitoutuminen Ukrainaan on edelleen olemassa, yhtäkkiä on myönnetty, että tälle on rajoituksensa, ja että ukrainalaiset saattavat joutua neuvottelupöytään. Vuosi 2024 näyttää toiselta synkältä vuodelta Ukrainalle.

Juutalaiset kääntyvät vasemmistoa vastaan

Lokakuun 7. päivän jälkimainingit olivat herätyssoitto monille lännen juutalaisille, jotka olivat olettaneet, että heidän ei-valkoiset liittolaisensa lännessä osoittaisivat solidaarisuutta heidän pimeimpänä hetkenään. Ei yllättäen, juutalaisten vaatimus asemastaan toisena uhriutuneena vähemmistöryhmänä hylättiin ei-valkoisten ja vasemmiston toimesta, jotka oikeutetusti näkevät Israelin ylivaltiovaltiona, joka on rakennettu ei-valkoisten sortamisen varaan.

Kerran hyvin edustettu maltillinen vasemmisto, joka puolusti Israelin oikeutta olla olemassa, on laskeva demografinen ryhmä, ikääntyvät boomer-sosiaalidemokraatit, jotka kasvoivat Holokaustin ollessa heidän moraalisen universuminsa keskipiste. Juutalaiseliitit todennäköisesti aina odottivat jonkinlaista laskua sionismin tukemisessa, kun luotettavat valkoiset boomerit korvattaisiin, mutta he olisivat kuvitelleet tapahtumien, kuten lokakuun 7. päivän, olevan katastrofi, jonka jokainen humanitaarinen näkisi syyksi ainakin puolustaa Israelin oikeutta olla olemassa. Sen sijaan se on tehnyt tilanteen pahemmaksi kuin koskaan sionisteille: äskettäin tehdyn kyselyn mukaan suurin osa nuorista amerikkalaisista nyt kannattaa ajatusta antaa Israel Hamasille.

Nyt on selvää, että juutalaiseliitit ovat hylkäämässä ’woke’-vasemmiston Frankensteinin hirviön, joka näkee maailman uhri/tekijä-polariteetissa, jossa Israel on määrätty olemaan tekijä. Ihmiset saattavat hämmästyä nähdessään merkittävien juutalaisten äkillisiä oikealle kallistuvia heilahteluja tänä vuonna. Jo entinen ADL:n johtaja Abe Foxman on tullut ulos tuomitsemaan DEI-järjestelmän, Jonathan Greenblatt on alkanut valittaa ’uhrien olympialaisista’ korkeakouluissa – ja näyttää siltä, että hän on tullut jonkinlaiseen sopimukseen Elon Muskin kanssa, kun hän suostui kieltämään ’joelta mereen’-iskulauseen X:ssä, ja juutalaiset miljardöörit ovat alkaneet vetää rahoitusta korkeakouluista, jotka sietävät heidän näkemäänsä antisemitismiä vasemmalta.

Vuonna 2024 tulee olemaan enemmän tätä, ja saatamme jopa nähdä ’juutalaisen alt-rightin’ esiinmarssin, joka on valmis normalisoimaan keskustelun rodusta ja älykkyysosamäärästä, korvaavasta maahanmuutosta ja anti-valkoisesta ideologiasta, kunhan se tulee juutalaisen ylivaltaisyyden ja sionismin puolustamisen kanssa. Yksi asia on kuitenkin varma, juutalaiset eivät koskaan tunne oloaan yhtä mukavaksi vasemmiatolaisten kanssa kuin ennen lokakuun 7. päivää 2023.

Ei ole vain antikolonialistisia vasemmistolaisia, jotka nyt näkevät Israelin valtion korjaamattomana, vaan sionismi on menettämässä tukea nopeasti jokaisessa mahdollisessa demografiassa. Israelin uutisissa oleminen on osoittautunut katastrofaaliseksi heidän PR:llensä länteen päin. Vuosi 2023 oli vuosi, jolloin järjestäytynyt juutalaisyhteisö julisti antisemitismiksi Israelin pommitusten vastustamisen lapsia vastaan, ja antisemitismisyytökset eivät koskaan enää omaa samaa voimaa kuin ennen.

Ei ainoastaan nähdä päivittäin kauheuksia, joita Gazassa ihmisille aiheutetaan, vaan myös seurataan lännen räikeää tekopyhyyttä ja verenhimoista julmuutta. Vasemmisto on dominoinut anti-valkoisilla, antikolonialistisilla teemoilla, jotka eivät anna poikkeusta Israelille, demografiat ovat siirtymässä yhä enemmän ei-valkoisiksi, ja oikeisto alkaa siirtyä joko kyseenalaistamaan, miksi heidän maansa pitäisi olla mukana tässä konfliktissa sekä tutkimaan sionistien häijyä roolia omassa maassaan.

Olen havainnut monia oikeiston osia, jotka aiemmin harvoin puhuivat Israelista, tulleen voimakkaasti sionismin vastaisiksi tänä vuonna. Stew Peters, joka tunnetaan parhaiten anti-COVID-rokote-dokumentista ’Died Suddenly’, meni Infowarsille väittelemään hiljattaisesta päätelmästään, että sionistilobbaus hallitsee Amerikkaa hämmentyneen Alex Jonesin kanssa. Sen jälkeen Jonesin omat kommenttiosion käyttäjät olivat täynnä Infowarsin katsojia, jotka puolustivat jyrkästi Stewiä ja syyttivät Jonesia asian välttelystä.

Muut merkittävät vaikuttajat, jotka ovat oikeiston vaikutusvaltaisia ääniä, kuten Jake Shields, ovat myös tulleet merkittäviksi sionismin vastaisiksi ääniksi lokakuun 7. päivän jälkeen, ja jopa ne, jotka ovat edelleen sionisteja, ovat vähemmän varmoja julkisesti puolustautuessaan israelilaisia. Jopa Daily Wire ‑isäntä Candace Owens otti kantaa Israel-ensin asenteeseen monissa konservatiivisissa liikkeissä, aloittaen hyvin julkisen kiistan työnantajansa Ben Shapiron kanssa. Olipa kyseessä sitten salaliittoteoreetikot, nationalistit tai vain tavalliset konservatiivit, jotka ovat kyllästyneitä osallistumaan ulkomaisiin konflikteihin, sionismi on häviämässä narratiivisodan kaikkialla oikeistossa, ja se on jo hävinnyt sen vasemmistossa.

On vaikea nähdä, kuinka tästä pyörteestä voidaan nousta, sillä hyviä argumentteja ei ole siitä, miksi lännen ihmisten olisi tuettava etnisen puhdistuksen projektia rasistisissa valtiossa Lähi-idässä, erityisesti kun sen johtajat ovat useaan otteeseen ehdottaneet, että länsimaiden tulisi kantaa osansa sodan seurauksista.

Sensuuri helpottaa

Tämä oli todennäköisesti totta jo vuonna 2022, mutta vuonna 2023 tuli selväksi, että on olemassa helpotusta sortavassa sensuurijärjestelmässä, joka alkoi toden teolla Trumpin valinnan jälkeen Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2016. Elonin Twitterin hankinta on tehnyt alustasta vapaamman kuin se on ollut vuosiin, poistamalla paljon varjobanneja, joka rajoitti vaihtoehtoisia ääniä omiin kaikukammioihinsa, ja palauttamalla monia tilejä, jotka eivät voineet toimia aiemman omistuksen alla mutta ovat siitä lähtien tulleet hyvin vaikutusvaltaisiksi sivustolla.

Toinen suuri voitto on Substackin kasvu, joka pysyy sitoutuneena vapaan puheen periaatteisiinsa kasvavasta paineesta huolimatta, ja jonka tulomalli ei ole yhtä herkkä mainospaineille kuin muilla yrityksillä. Rumblella oli myös suuri menestys, kun se hankki nimiä kuten Tucker Carlson, tuli viralliseksi isännäksi republikaanien väittelyille ja jatkoi kasvuaan säännöllisten käyttäjien keskuudessa. Oikeudellisella rintamalla sekä X että Rumble ovat ilmoittaneet oikeustoimista sensuuriorganisaatioita vastaan, mikä toivottavasti on trendi yhteenliittymiselle taistelemaan näitä ryhmiä vastaan.

Luulen, että paljon siitä sensuurista, jonka näimme huippukohdassa, oli Trumpin vastainen syndrooma sensoreiden puolesta, ja todennäköisesti monet näistä yrityksistä ymmärtävät, että sisällön aggressiivinen politisointi meni liian pitkälle, kun he alkavat nähdä vähemmän sensuroituja vaihtoehtoja tulevan vakaviksi kilpailijoiksi – jopa YouTube käänsi viime vuonna politiikkansa ’vaalikiellon’ osalta, pieni askel, mutta silti ajan merkki.

Matkalla voittoon

Viime vuosien aikana tapahtunut edistys ideoidemme normalisoimiseksi on jotain, ja vuosi 2023 saattoi olla paras vuosi tähän mennessä. Termi ’anti-valkoinen’ on tullut hyväksytyksi osaksi konservatiivien sanastoa. Maailman rikkain mies vuorovaikuttaa säännöllisesti julkaisujen kanssa, jotka käsittelevät rotua ja rikostilastoja, ja vahvisti väitteen, että lännen juutalaiset lobbausryhmät edistävät anti-valkoista agendaa.

GOP:n esivaaleissa ehdokas sanoi, että kansanvaihto ei ole salaliitto, vaan hallituksen politiikkaa, eikä tämä herättänyt mitään todellista vastustusta tai järkytystä konservatiivien keskuudessa. Järjestäytyneen juutalaisyhteisön valta on aiheena aina tuntunut liian koskemattomalta valtavirralle, mutta vuoden toinen puolisko oli jatkuvaa ADL:n kritisointia ja konservatiivien kääntymisestä Israel-ensin ‑ihmisiä, kuten Ben Shapiroa, vastaan. Jopa niin valtavirtainen konservatiivi kuin Charlie Kirk oli valmis tunnistamaan ’joidenkin suurimpien anti-valkoisen vasemmiston rahoittajien olevan juutalaisia’.

Anonyymien aktivistien työ alkaa näyttää tulosta, kun anti-valkoinen agenda ja väestön korvaava maahanmuutto tulevat oikeiston valtavirtatietoisuuteen. Vuosi 2023 osoittaa, että esteistä ja institutionaalisen tuen puutteesta huolimatta voimme vaikuttaa todella keskusteluun. Meidän moraalinen perustamme on moitteeton, puheenaiheemme ovat mielenkiintoisempia, ja meillä on totuus puolellamme. Ainoa asia, joka voi estää meitä tekemästä vuodesta 2024 toista valtavaa edistysaskelta, olemme me itse.

Alkuperäinen teksti: https://keithwoodspub.substack.com/p/10-lessons-from-2023

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Keith Woods Politiikka Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • wmeopgmwshg

  Vastaa

  Keith Woods on irlantilainen, ei amerikkalainen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi