Tunne juuresi ‑puhetapahtuma Kulttuurikeskus Otsolassa 27.1.

Tapahtumapaikkana toimii Kulttuurikeskus Otsola, jonka osoite on Koneenkatu 11, Hyvinkää.

Aktivismi

Kulttuurikeskus Otsolassa (Koneenkatu 11, Hyvinkää) järjestetään Suunta-kollektiivin toimesta tammikuun lopulla puhetilaisuus. Tapahtuma on jo viides sarjassaan. Teemana on juurikin kansalliset juuret.

Tällä kertaa esiintymässä ovat Olli Pasanen, joka tunnetaan esimerkiksi Sinimustan Liikkeen aktiivijäsenenä sekä luonnonsuojelijana. Hän käsittelee aihetta Suomalaisen asutuksen vaiheet vuosina 300‑1600.

Toinen puhuja on Nico Saramo, joka on Suunnan toiminnanjohtaja sekä Suomen Sisun käräjien jäsen. Hänen puhe käsittelee arkkitehtuuria ja kansallista identiteettiä.

Kolmas puhuja on Lauri Hokkanen, joka kuuluu Sinimustan Liikkeen perustajiin, juontaa puolueen virallista podcastia sekä pitää omaa YouTube-kanavaa. Hänen aiheenaan on länsimaisen maailmankuvan juuret.

Illan musiikista vastaa Pyhä Kuolema, joka vetää akustisen keikan. Paikalla on myös Kielletyt Kirjat myymässä kirjoja.

Ovet aukeavat kello 15. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Tapahtumapaikkana toimii Kulttuurikeskus Otsola, jonka osoite on Koneenkatu 11, Hyvinkää.

Aktivismi Filosofia Historia Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kielletyt kirjat Kotimaa Kulttuuri Kulttuurikeskus Otsola Lauri Hokkanen Nico Saramo Olli Pasanen Pyhä Kuolema Sinimusta Liike Suunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi