Kansallismieliset itsenäisyysmarssit olivat menestys – lue Petri Nordmanin pitämä puhe!

Julkaisemme Nordmanin pitämän rodullisia konflikteja käsitelleen puheen, joka herätti kuulijat tinkimättömällä sävyllään.

Aktivismi

Kansallisradikaali Suomi Herää! ‑marssi ja isänmaallinen 612-soihtukulkue onnistuivat tänäkin itsenäisyyspäivänä mainiosti. Verkkolehti Kansalaisen alustavien arvioiden mukaan ensimmäinen marssi keräsi noin 200 osallistujaa. Marssit saivat kiitosta kurinalaisesta järjestäytymisestä ja väkevistä puheista.

Suomi Herää! ‑marssin radikaaleista puheista vastasivat tänä vuonna ympäristökysymyksiin erikoistunut Werner Toivonen, pitkän linjan katuaktivisti Petri Nordman ja Sinimustan Liikkeen johtaja Tuukka Kuru. Kukin puhe käsitteli itsenäisyysteemaa puhujalleen ominaisesta näkökulmasta.

Partisaani tulee kirjoittamaan tällä viikolla lisää itsenäisyyspäivän tapahtumista. Julkaisemme alla Nordmanin pitämän rodullisia konflikteja käsitelleen puheen, joka herätti kuulijat tinkimättömällä sävyllään.

Petri Nordmanin puhe Helsingissä 6.12.2023

Kansallisradikaalit aktivistit! Tervetuloa itsenäisyyspäivän Suomi Herää! ‑tilaisuuteen. On kunnia marssia ja puhua tässä seurassa. Suomi Herää! ‑marssi kerää vuosittain riveihinsä todelliset suomenmieliset kansalaiset. On tärkeä korostaa eroamme näennäiskansallismieliseen valeoppositioon, kuten länsimieliseen Perussuomalaisiin ja toisaalta idän imperialisteille kumartaviin pienpuolueisiin. Mikäli kansallismieliseksi itseään kutsuva liike joutuu hakemaan oikeutusta olemassaololleen valkoisten kansanmurhaa edistävältä Euroopan unionilta tai aškenasijuutalaisten oligarkkien ympäröimältä Putinilta, ei kyseessä ole todellinen kansallismielinen. Kansallismielisyys edustaa aitoa poliittista riippumattomuutta ja itsenäisen kansan kompromissitonta selviytymistaistelua rodulliset arvot hylänneitä suurvaltoja vastaan.

Rodulliset arvot ja rodulliset konfliktit ovat olleet tänä syksynä erityisen ajankohtaisia itärajan maahantunkeutujakriisin ja Dublinin kaduilta kantautuvien uutisten vuoksi. Vaikka poliittinen eliitti ja valehteleva valtamedia väittävätkin sinnikkäästi, ettei rotu ole enää ajankohtainen kysymys, pienetkin murtumapisteet länsimaisten yhteiskuntien laiskanpulskeassa arjessa paljastavat nopeasti, että heimoajattelu on kirjattu syvälle perimäämme.

Aina, kun yhteiskunnalliset levottomuudet leimahtavat, kun kansalaisten turvallisuudentunne rapistuu tai kun työpaikat katoavat, ryhmittyy väestö etnisten ja rodullisten jakolinjojen mukaisesti valmiina taistelemaan häikäilemättömästi resursseista. Tämä on paitsi luonnollista myös poliittisesti meidän kannaltamme erittäin hyödyllistä. Kansallisradikaali liike voi johtaa Suomen uuteen itsenäisyyteen ruokkimalla rodullisia jännitteitä ja johtamalla kansan näin kapinaan petturipoliitikkoja, Brysselin eliittiä ja kansallisvaltioita manipuloivia sionistisia pankkeja vastaan.

Viime viikkoina kansalaisten turvallisuudentunne on rapistunut Suomessa merkittävästi, kun kuvat itärajalle kuljetetuista somali‑, afgaani- ja irakilaismassoista ovat täyttäneet viestimet. Vaikka valtamedia on jo kymmenien vuosien ajan kutsunut afrikkalaisia ja arabeja ”kultamuniksi”, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia Suomelle, ovat nämä niin sanotut kultamunat yhtäkkiä muuttuneetkin Putinin hybridiaseiksi, joiden tehtävä on median ja päättäjien mukaan ajaa yhteiskuntamme kaaokseen. Tämä on malliesimerkki siitä, kuinka helposti valheelliselta monikulttuuriselta propagandalta putoaa pohja, kun toiseen vaakakuppiin on asetettu yhteiskuntarauha. Rodullisten konfliktien todellisuus paljastuu helposti pintaa hiukan raaputtamalla.

Me kansallisradikaalit olemme seuranneet myös suurella mielenkiinnolla tapahtumia Irlannissa, koska kaikki lännen poliittiset trendit rantautuvat lopulta myös Suomeen. Dublinissa rotumuukalainen puukotti tänä syksynä kylmäverisesti useita pikkulapsia, mikä johti eurooppalaisittain erittäin harvinaisiin valkoisiin rotumellakoihin. Palavasieluiset irlantilaiset hyökkäsivät suoran toiminnan periaatteita noudattaen vastaanottokeskuksia ja väestönvaihtoa edistävää poliittista poliisia vastaan. Irlantilaiset tekivät selväksi, etteivät he aio alistua afrikkalais- ja arabimiehittäjien orjiksi omassa kotimaassaan. Poliitikkojen reaktiot ovat olleet erittäin kuvaavia. Maan rotumuukalaispääministeri on tuominnut jyrkästi valkoisten protestit ja hallitus on ilmoittanut aikovansa kiristää tuntuvasti niin sanottuja vihapuhelakeja maahanmuuttokritiikin hankaloittamiseksi. Lisäksi paikallinen rotumuukalaistaustainen kaupunginvaltuutettu on vaatinut, että valkoisia mielenosoittajia ammuttaisiin päähän rangaistukseksi siitä, että he vastustivat valkoisten lasten puukotuksia.

Kun mustat riehuivat Yhdysvalloissa lukemattomia ihmishenkiä vaatineissa Black Lives Matter ‑mielenosoituksissa, vallanpitäjät, media ja jopa Helsingin poliisi ilmaisivat vankkumattoman tukensa mellakoinnille. Kun valkoiset eurooppalaiset sen sijaan osoittavat mieltään maahanmuuttajaväkivaltaa vastaan, heidät leimataan roskaväeksi, ajatusrikollisiksi ja terroristeiksi, jotka tulisi teloittaa julkisesti. Eurooppalaisen eliitin kaksinaismoralistinen suhtautuminen valkoisten ja mustien protesteihin on loistava esimerkki siitä, että rotujännitteet eivät ole kadonneet eivätkä ne ole katoamassa tulevaisuudessakaan. Yhteiskunnallisten jännitteiden kärjistyessä pienin yhteinen nimittäjä – rotu – nousee kaikkien muiden poliittisten kategorioiden yläpuolelle.

Rotu on motiivi, joka saa globalistisen kaupunginvaltuutetun vaatimaan isänmaallisten mielenosoittajien murhaamista. Rotu on ajuri, jolla Venäjä kykenee syöksemään Suomen hetkessä sisäpoliittiseen kriisiin. Rotu on tekijä, jonka perusteella katujengien riivaamassa Helsingissä nuoriso on jaettu saalistajiin ja uhreihin.

Ja rotu on motiivi, jonka vuoksi me olemme kerääntyneet tänään Helsinkiin ilmoittamaan, että myös Suomessa on kasvava joukko valkoisia radikaaleja, jotka eivät aio seurata väestönvaihtopolitiikan toteuttamista passiivisesti vierestä!

Tahdonkin Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi esittää tervehdykseni kaikille valkoisille, jotka taistelevat tai ovat valmistautumassa taistelemaan kaduilla oman verenperimänsä puolesta. Tervehdin erityisesti nuorta sukupolvea sekä median ja Suojelupoliisin viime päivinä mustamaalaamaa Active Clubia, joka on levittäytynyt nopeasti useisiin Suomen kaupunkeihin organisoiden säännöllisiä kamppailu-urheiluharjoituksia. Kannustan jokaista kansallismielistä ottamaan harjoituksiin osaa ja tukemaan omaa paikallista aktivistiryhmää!

Tervehdin myös toistaiseksi järjestäytymättömiä suurten kaupunkien suomalaisia nuoria, jotka eivät alistu maahanmuuttajien väkivaltaisten jengien uhreiksi vaan lyövät takaisin. Tervehdin kaikkia Dublinin protesteihin osallistuneita valkoisia, jotka eivät kuuntele korruptoituneen poliisin käskyjä vaan ovat valmiita menettämään henkilökohtaisen vapautensa, jotta heidän isänmaansa voisi taas jokin päivä olla vapaa!

Vastakkainasettelun aika ei ole loppu – se on itse asiassa vasta alkamassa! Valtio vastaan valtio. Heimo vastaan heimo. Rotu vastaan rotu. Aina kun Suomea vastaan on hyökätty, suomalaiset ovat hyökänneet monin verroin kovempaa takaisin. Näin isovanhempammekin lunastivat itsenäisyytemme verellään. Nyt on meidän vuoromme osoittaa, ettei suomalainen taistelutahto ole vieläkään sammunut.

Toverit, vastatkaa seuraaviin kysymyksiin!

Oletteko valmiita johdattamaan Suomen kohti uutta itsenäisyyttä?

Oletteko valmiita kokemaan kipua ja menetystä kansamme vapauden puolesta?

Oletteko valmiita taistelemaan vihollista vastaan keinoja kaihtamatta?

Siinä tapauksessa Suomella on vielä toivoa! Eläköön valkoinen Suomen kansa! Eläköön vapaustaistelu!

612 Aktivismi Itsenäisyys Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Petri Nordman Rotu Sinimusta Liike Suomi Herää! Tuukka Kuru Werner Toivonen

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Rodut tai kulttuurit tai sivilisaatiot muuttuvat ajan mittaan, ja pyrkivät saamaan vallanohjatkin käsiinsä.
  Eri maissa on eroja. Länsimaissa on nyt suuri ongelma, vallanpitäjistö, joka ottaa vastaan muista kulttuureista tulijoita rahoittaen näiden suuren osajoukon elämistä. Läntiseen kulttuuriin, jonka väestö on vähenemässä, voidaan hyvinkin ottaa sivilisaatioon sopetutuvia asukkaita ”eri roduista”, mutta ei elätettäviä ”loisia”. Pitää sekin muistaa, että meillä on käytössä arabien luoma lukujärjestelmä. Jos käytössä olisi vielä kreikkalainen lukujärjestelä, lännen kulttuuri voisi olla edelleen samalla tasolla kuin oli keskiajalla.
  Läntinen kulttuuri on ottanut luonnottomia piirteitä ja on loppumassa seuraavan sadan vuoden aikana joko sotimisen kautta tai nykyisiä valintoja jatkaen. Siksi suomalaisten tulisi sopeutua ja tehdä juuri nyt uusia valintoja jatkaakseen olemassaoloaan.

 • TT

  Vastaa

  Irlannin tilanne huolettaa ja suututtaa itseäni erityisesti. Olen seurannut mm. irlantilaisen vastamediajournalistin Gemma O’Dohertyn raportteja siitä, kuinka Irlantia on järjestelmällisesti ja nopeaan tahtiin murjottu globalistien subversio-kampanjoilla. Myös tunnettu juutalaiskriitikko E Michael Jones puuttuu usein Irlannin tilanteeseen. Molemmat ovat katolisuuden ja erityisesti irlantilaisen sellaisen puolustajia ja juutalaisvaikutuksen rankkoja kriitikkoja.

  Yksi ongelma on irlantilaiseliitin nopea vaurastuminen maan veroparatiisi-ilmiön ja sen tuottaman länsivelkarahan myötä. Tämä saa kansallisen eliitin halveksimaan vähemmän vauraita maanmiehiään ja naisiaan, joilta viedään elintilaa koko ajan. Rodulliselle veljeydelle ei ole tilaa ajatuksissa eikä esi-isien kulttuuria haluta säilyttää. Kansainvälinen globohomo-kulttuuripiiri tarjoaa elämyksiä, luksustuotteita ja ‑palveluja, joiden tavoittelu kiehtoo sen verran, ettei oma kultuuritausta ja sen vaaliminen jaksa kiinnostaa. On kuvaavaa, että eliitti puolustaa maahanmuuttoa esittämällä kuvastoa siitä, kuinka reippaasti uudet värilliset palvelijat heitä palvelevat erilaisissa muotikuppiloissa ja ‑putiikeissa. Eliitti siis haluaa vain halpoja orjia itselleen.

  • pää määrää

   Vastaa

   Kaipa Irlannissakin eliitti on kansalaisten äänestämällä valitsema järjestö. Se osaa palkita mediaa, jos media vuorostaa palkitsee eliittiä. Kommentissa kuvataan aika osuvasti syteemin toimintaa.
   Perustuslaki on nykyään syrjäytetty. Sananvapautta koskeva perustuslaki on vielä Suomessakin olemassa, mutta on laadittu kansalaisten sananvapautta kumoavia lakeja ja eliittiä tukevaa mediaa tukevia lakeja. Ne ovat tietenkin perustuslain vastaisia ja niitä on aina vain lisää tulossa. Perustuslaissa 12 kohta määrittää sananvapauden. Rajoituksia löytyy runsaasti rikoslaista, jossa perustuslakia rikkoen sananvapauden käytöstä tuomitaan eliitin niin halutessa.
   Tähän politiikkaa tuskin tulee muutosta ilman suuria sotia, joihin näyttää vallanpitäjien toiminta ohjaavan.

 • neehi

  Vastaa

  Elämme mielenkiintoisia aikoja. Joko kansakuntamme heikompana häviää tai nousemme muiden ylitse. Tehtävämme on selkeä. Radikalisoida nuorempi sukupolvi ja voittaa, lopullisesti. Historia on kirjoitettu voittajien kynillä, joten uskokaa voittoon ja ennenkaikkea toimikaa!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Hieno puhe ja totta.

  Tämä rotujen välinen sota on, tietenkin, kuten kaikki muukin sodan- ja riidanlietsonta, puhdasta sionismia.

  Tämä pitää aina muistaa kaikissa analyyseissä ensin. Me olemme tässä surkeassa tilanteessa juutalaisten ansiosta. Ei enempää, eikä vähempää.

  Ja toinen asia. Ukrainan sota. Jos sulkee silmänsä siltä, että tämä sota on puhtaasti sionistinen klassinen operaatio, jolla halutaan jakaa valkoinen maailma taistelemaan toisiaan vastaan, on hölmö ja kulkee juutalaisten pillipiiparien hännillä.

  Kunnon kansallismielisen pitää ajaa rauhaa – ja heti. Nyt me tuhoamme oman taloutemme ja maamme, kun kynsin ja hampain vaadimme ukrainalaisia (ja venäläisiä) kuolemaan maatilkun takia. Rahat menevät USA:ssa lyhentämättöminä sionistien asesektorin tuotantoon. Toisin sanoen me ja koko läntinen valkoinen maailma rahoittaa, velaksi, loputonta valkoisen kansan tappamista. Tämä on idiotismia ja jos joku nauraa, se on kansanmurhaajakansa Israelissa ja ympäri maailmaa.

  Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi ihannoida joko Ukrainan juutalaista johtoa tai Venäjän johtoa, joka varmasti on juutalaisten ympäröimä, kuten kaikkien valkoisten maiden johto. Ei, mutta jos liitymme sionistien tapattamisjuoneen, olemme ääliöitä, todella, todella, ääliöitä.

  Jos sionisti saa tahtonsa läpi, niin käy näin. Ja näin siis nyt näyttää käyvänkin.

  Länsi tuhoutuu lopullisesti taloudellisesti ja toisaalta Ukrainan kansa tuhotaan tapattamalla ja siinä sivussa Venäjä heikkenee. Ettekö Te tajua? Tätä, juuri tätä, sionisti haluaa. 

  Sionisti on jo tuhonnut valkoiset maat, ehkä Venäjää lukuunottamatta. Sionisti tarvitsee nyt alibin tuhoon, sillä he tietävät, että heidän klassinen korttitalonsa romáhtaa, taas kerran.

  Tämänhetkiset alibit meidän tulevaan dystopiaan ovat tässä: erilaiset koronataudit, ilmastonmuutosvalhe, väestönvaihto ja kirsikkana kakussa, loputon sota.

  Kun hysteerisenä vaadimme ukrainalaisia kaatumaan idioottimaisessa sionistien sodassa, polvistumme juuri nyt sionistin edessä, pyytäen häntä ampumaan meitäkin niskaan.

  Ehei, oikea kansallismielinen vaatii rauhaa ja sodan loppumista.

  Ja jos ei vaadi niin pitää tarkkaan miettiä, miten muuten saadaan valkoiset kansat yhtenäisiksi.

  Juutalainen maailma on aina elänyt sodanlietsomisesta ja kaaoksesta.

  Katsokaa Lähi-Itää: Vuodesta 1948 alkanut Israel tappaa nyt avoimesti kansaa omalla maallaan. He, nämä sionistit, tekevät ihan samaa Ukrainassa, ns. by proxy. Ja ME olemme se proxy, me teemme kansanmurhan ihan itse.

  Swidu.

  • Plääh

   Vastaa

   ”Ei, mutta jos liitymme sionistien tapattamisjuoneen, olemme ääliöitä, todella, todella, ääliöitä.”
   Mitähän tämäkin oikein tarkoittaa?

   • ValhallaX

    Vastaa

    Vastaanpa nimimerkille ”Plääh”.

    Olet oikeassa, asiayhteydestä erotettuna, aikalailla kelvoton lause.

    Tarkoitan tässä sitä, että olemme hölmöjä, pahantahtoisia idiootteja, jos nielemme sionistien/juutalaisten pillipiiparitarinat, ja vaadimme ukrainalaisten tapattamista tuellamme. Erityisesti tämä on hölmöäkin hölmömpää, kun tuki valuu suoraan Ukrainan avoimesti sionistiselle johdolle, joka mielellään jatkaa sotimista bunkkereistaan vaatien nuoria (ja vanhoja) miehiä ja naisia rynnäkköön.

    Ihmiset eivät lainkaan näe asiayhteyksiä.

    Meidän taistelumme viime sodissa sionistista keskitysleiriä eli Neuvostoliittoa vastaan ei millään tavalla muistuta tätä nykyistä sionistista farssia, jossa Ukrainan johto keskittyy oman pankkitilinsä kasvattamiseen ja on valmis uhraamaan ukrainalaiset miehet ja naiset loputtomaan lihamyllyyn.

    Mannerheim sen sanoi sodan jälkeen, kun häneltä kysyttiin, mitä mieltä hän on venäläisistä: ”Ei minulla ole ongelmaa venäläisten suhteen, mutta kommunisteista minä en pidä”.

    Allekirjoitan joka kirjaimen. 

    Lisäksi Suomen valtiojohto osasi tehdä rauhan, kun oli sen aika. Meidän johtajamme eivät vaatineet bunkkereissaan miehiämme kuolemaan, jos se oli turhaa.

    Olette juutalaisten pillipiiparien lumoissa ja ette näe tragediaa ja turhaa kuolemaa, koska ette osaa ajatella pillipiiparin säveltä pidemmälle.

    Swidu.

    • Plääh

     Vastaa

     Eli vaadit Ukrainan tukemisen nollaamista ja kannatat Ukrainaan Venäjälle. Toisaalla myönnät, että Venäjääkin johtavat juutalaiset.

     Jos Venäjä olisi hyökännyt Suomeen, ulkomaiden putinistit vaatisivat samaa. Vaikka siis Venäjä hävuttäisi suomalaisuuden ja tappaisi kaikki lukion käyneet ja paljon muita

    • Plääh

     Vastaa

     Jos Ukrainalle olisi annettu konnon aseita ja jos Venäjää ei olisi rohkaistu hyökkäämään, mitään sotaa ei olisi tullut. Jos Ukrainaa olisi heti alettu tukea runsaasti ja suurilla asemäärillä, Putinolisi hävinnyt ja vetäytynyt. Sota olisi loppunut.

     Nyt, kun Ukraina menestyisi ja Venäjä on pelkän ihmisaaltitaktiikan ja museopanssarien varassa, niin kaikki tuki lpppui Ukrainalle. Länsi haluaa Ukrainan tuhoa ja pitkää ja veristä konflikta

     • ValhallaX

      Minä kannatan rauhaa valkoisten kansojen välille.

      Olen alusta asti sanonut, että tämä traaginen farssi Ukrainan ja Venäjän välillä on klassinen sionistinen operaatio. Näen sen, että niin Ukrainassa kuin Venäjällä juutalaiset ovat hyvin vahvassa roolissa juuri nyt.

      Samoin on ollut alusta asti selvää, että nimenomaan USA:n totaalinen alistuminen sionismin edessä on johtanut hysteeriseen sodanlietsontaan ja sionistinen klassinen hajoita ja hallitse-ideologia näkyy taas selvääkin selvemmin.

      Putinisti? Mikä swidun putinisti?

      Mitä te sitten olette? Kerro nyt ihan omin sanoin, miten juuri nyt meillä täällä Lännessä menee? Missä kohtaa menee hyvin? Kerro esimerkkejä.

      Puhutaan vaikkapa taloudesta. Tai väestönvaihdosta. Tai huumeongelmasta. Nyt juuri voidaan puhua PISA-tuloksista: Tai loputtomasta homo/transu/lesbopaskasta.

      Te jaksatte jauhaa siitä, kuinka kaikki on vaarassa, kun se Venäjä. Ja ette näe, että me olemme, me kaikki valkoiset, tuhoutumassa, koska te ääliöt seuraatte juutalaisten pillipiipareiden musiikkia ja haluatte tukea loputonta valkoisten tappamista, kun samaan aikaan oma maa tuhoutuu pillipiipareiden musiikin tahdissa.

      Voittaako Ukraina? Voittaako Venäjä?

      Swidu teidän voittaako, voittaako, sonnalla. Joka päivä me häviämme niin Ukrainassa kuin Venäjällä. Me valkoiset häviämme, joka päivä.

      Aseet pitäisi kääntää sodenlietsojia vastaan, kansanmurhaajia vastaan. Valkoisten tappaminen on tässä tilanteessa pahin mahdollinen synti.

      Ja mikä swidu siinä rauhassa on niin pahaa? Ukrainalle kävisi heti paljon paremmin. Onhan heillä se kuuluisa Lännen tuki. Vai onko se voimassa vain silloin, kun ukrainalaisia kuolee? Sitäkö se on? Pitää tapattaa omia ja kerjätä lisää aseita ja rahaa tappamiseen?

      Jos se nyt niin ihanaa on niin mitä swidua pidätellään. Julistetaan sota, swidu, ja päästään pelastamaan koko maailma.

     • Plääh

      Eiköhän se Putin pian julista muunkin kuin matuvyörysodan Suomelle tai hyökkää ilman julistusta. Pääsemme ainakin pelastamaan Suomea. Ainiin, silloinkin kaikki olisi teidän putinistien mielestä Suomen syytä ja SUomi hyökkääjä siis tai siis proxysotaa valkoista Venäjää vastaan.…

     • Plääh

      Jos tukee Ukrainaa, tuksee siis sotaa valkoisten ansakuntien välillä ja valkoisten tappamista. Kun tukee Venäjää, vastustaa sionismia ja Venjän valtamassa Ukrainassa suoritettu kansanmurha siis ei ole valkoisten vaan jonkun muun tappamista…

     • Plääh

      Ja Ukrainan tukija ei siis huomaa Suomessa tehtävää väestönvaihtoa jne? Minä ainakin huomaan. Samoin sen, että myös itärajan ttakaa pukkaa matumassoja

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi