Active Club Finland: Kamppailu-urheilua ja 6.12. itsenäisyysmarssin markkinointia

Active Clubin julkaisemissa kuvissa jäsenet muun muassa nyrkkeilevät, maalaavat poliittisia graffiteja sekä kiinnittävät itsenäisyyspäivän tapahtumaa markkinoivia banderolleja ja muuta materiaalia.

Aktivismi

Hiljattain Suomeen rantautunut kansallisradikaali Active Club ‑aktivistijärjestö on jatkanut vilkasta toimintaansa muun muassa mainostamalla tulevaa Suomi Herää ‑itsenäisyysmarssia eri kaupunkien kaduilla ja järjestämällä kamppailuharjoituksia. Ryhmä tiedottaa toiminnastaan Telegram-sivuillaan.

Active Clubin julkaisemissa kuvissa jäsenet muun muassa nyrkkeilevät, maalaavat poliittisia graffiteja sekä kiinnittävät itsenäisyyspäivän tapahtumaa markkinoivia banderolleja ja muuta materiaalia.

Active Club kannustaa urheilusta ja poliittisesta toiminnasta kiinnostuneita kansallisradikaaleja ottamaan yhteyttä ja aktivoitumaan: t.me/ACFinland & ActiveClubFinland@protonmail.com

Active Club Aktivismi Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Suomi Herää

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Voi teitä jästipäitä

  Vastaa

  Vihervasemmistolaiset marssivat kouluihin, yliopistoihin, levy-yhtiöihin, tuotantoyhtiöihin, uutistoimituksiin sekä oikeussaleihin ja kaappaavat ne vuosikymmenien saatossa pikkuhiljaa itselleen, jonka jälkeen he hyödyntävät niitä täysimääräisesti oman ideologiansa levittämiseen ja sen hegemonisen aseman ylläpitämiseen kansalaisten mielissä. Samaan aikaan kansallismieliset liimaavat tarroja, maalaavat graffiteja, levittävät banderolleja ja marssivat kaduilla.

  Mitä luulette, kumpaako keinovalikoimaa meidän kannattaisi vastedes hyödyntää auktoriteettiuskovaisen lammaskansan (eli enemmistö suomalaisista) käännyttämiseen?

  • Aktivisti

   Vastaa

   Poissulkeeko nämä asiat toisensa? Onko instituutioissa marssimisesta tapana huudella aktiivisesti ulospäin? Eikö vihervasemmistolla siis ole ollut ollenkaan ns. perinteistä aktivismia?

  • Aika itsekkin herätä

   Vastaa

   Tätä samaa minäkin olen yrittänyt saada ymmärretyksi. ”Mistä saatte infoa? Mistä saatte koulutusta? Kuka teitä työllistää jne”. Mutta edes jatkokoulutusta peruskoilun tai ammattikoulun jälkeen on vaikea ajatella. 

   Jos on duunari, ei voi vaikuttaa maailmaan muuta kuin oman tekemisensä kautta. Ja se on melko pieni vaikutus. Mutta jos on opettaja tai henkilö jolla on ”titteleitä/statusta”, vaikutusvalta yhteiskuntaan on suurempi.

   Vassareilla on hyvä asema hylätä kouluissa kaikki jotka eivät hyväksi niiden ideologiaa. Niille annetaan huonommat numerot ja ne eivät pääse jatko-opiskelemaan eivätkä hyviin virkoihin/työpaikkoihin. Oikeastaan yrittäjän tie on niitä ainoita joissa voi edetä.

   Ja mitä tekee suuri joukko joka ei tunne lakeja, osaa kirjanpitoa, ole päättävässä asemassa talouden- ja/tai työllisyyden osalta? No, ne osoittavat pahaa oloa marssimalla ja liimailemalla tarroja. Mutta senkään jälkeen mikään ei muutu…

   Olisi aika oppia vastapuolelta jotain, tai edes lukea Shun Tsun kirja niiden viikonloppukaljojen ja ryminämusiikin sijaan. 

   …tiesittekö että se ryminämusiikki tyhmentää ihmistä? Juuri siksi se nostettiin popin sijaan ”hittituotteeksi” musiikkiteollisuudessa ‑90 luvulla. Sitä enne ne muutamat ”Spiidit ja Sakut” Suomessa… ne oli aina niitä jotka jäi luokalleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi