Katso Active Helsinki ‑ryhmän tuore video

Ryhmän toiminta on osa niin kutsuttua 3.0-kulttuuria, jossa nationalistit keskittyvät terveelliseen elämäntapaan ja itsensä kehittämiseen. Ajatuksena on tehdä nationalismista jälleen suosittua visuaalisen markkinoinnin kautta.

Aktivismi

Pääkaupunkiseudulla vaikuttava Active Helsinki ‑ryhmä julkaisi vastikään tuoreen videon toiminnastaan. Urheilun parissa aikaa viettävä ryhmä on tällä kertaa pitänyt juoksu- ja kamppailutreenejä.

Active Helsinki Aktivismi Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kotimaa Urheilu

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • perusasioita

  Vastaa

  Notkeus tuo mukanaan nopeuden ja tasapainon. Muistakaa se. Kuinka moni pääsee lootukseen tai aitojaan? Ja jos pääsee aitojaan niin saako 360-astetta pää maassa? Ja aitoja toisinpäin?

 • Dreamer

  Vastaa

  Jahas. Nytkö se rotusotu alkaa? Omasta mielestäni Suomi on jo menetetty, mutta kai niin kauan toivoa on, kun on olemassa toivojia ja kenties tekijöitäkin. Suomen kieli ja Suomen mieli mielessäin…

 • Jukka

  Vastaa

  Hienoa että löytyy aktiivisia, vahvoja ja terveitä miehiä kansallismielisten piiristä.
  Tätä tarvitaan ehdottomasti lisää.
  Tsemppiä jätkille!

 • Vastarinta toiminta

  Vastaa

  Hyvää toimintaa. Urheilu ja liikuntajärjestöt voivat hakea esim Veikkaukselta rahallista tukea toimintaansa. Yksi vakuuttava A4 sivu johon kannattaa runoilla jotain kansanterveyden edistämisestä ja nuorten hyvinvoinnista jne.

  Jos onnistuu saamaan rahallista tukea voi hankkia kaikenlaista varustusta.

  Näitä on rakennettava maa täyteen ja toiminta aloitettava mahdollisimman nopeasti:

  https://m.youtube.com/watch?v=zwyZYf_awqc&feature=youtu.be

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihan jees sääli, että ei ole enempää. Ollessanne nuoria ottakaa yhteyttä vetäjiin ja liittykää mukaan. Itse ole jo liian vanha.

 • Heinrich

  Vastaa

  Hienoa että ylläpidetään kuntoa! Nykyään tuntuu että moni kansallismielinen on alkoholisoitunut ja humalassa pienimmille rähisevä ”isäm maan pulustaja”. Aito kansallissosialisti tietää että kehosta on hyvä huolehtia urheilun ja terveellisen ravinnon avulla, alkoholi & tupakka pois.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hienoa!! Sohvalta vaan ylös kaikki. Itse en enää voltteihin taivu, olen ollut keskittynyt lastenhankintaan, hoitoon ja hyväntekeväisyystyöhön mutta hyötyliikuntaa harrastellaan, myös uimista jne lasten kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi