Katso tuore video Veren Lain toiminnasta ja tue toimintaa ostamalla tukituotteita!

Veren Lain tukituotteita saa nyt ostettua No Compromise Clothing -verkkokaupasta.

Aktivismi

Kansallismielinen kamppailu-urheilukollektiivi Veren Laki järjesti vastikään treenit pääkaupunkiseudulla. Treeneihin osallistui parikymmentä kansallismielistä.

Päivä alkoi nyrkkeilyllä ja jatkui painilla. Kolmen tunnin rykäisyn aikana uutta oppia tarjottiin niin kokeneille kuin kokemattomille kamppailijoille.

Tapahtumasta julkaistiin myös video, jonka voit katsoa alta.

Veren Lain myyntituotteita saa nyt ostettua myös No Compromise Clothing ‑vaatekaupasta. Rashguard maksaa 40 euroa ja huppari maksaa 50 euroa. Partisaanin tavoittama Veren Lain edustaja kertoo, että avoimemman tuotemyynnin tarkoitus on saada kehitettyä kamppailutapahtumien fasiliteetteja:

”Ajatuksena on, että saamme ostettua lisää sellaista kamppailuun liittyvää härpäkettä, että saamme järjestettyä yhä ammattimaisempia tapahtumia. Tulevaisuudessa on luvassa muutakin kuin vain satunnaisia treenejä; vielä tämän vuoden aikana tulee ihan oma fight night ‑tapahtuma, ja kesän White Boy Summer Fest ‑tapahtumassa on myös kamppailua luvassa kehässä. Vielä toistaiseksi meno on melkoista tee-se-itse-touhua näiden suhteen, mutta meillä onkin katseet pitkällä tulevaisuudessa. Ostakaa siis myyntiartikkeleita, levittäkää brändiämme ja tulkaa tapahtumiimme, niin olette mukana rakentamassa suomalaista kamppailu-urheilukulttuuria.”

Voit tarkastella myyntiartikkeleita suoraan tästä!

Aktivismi Kamppailu-urheilu Kansallismielinen kulttuuri Kotimaa Kulttuuri No Compromise Clothing Urheilu Veren Laki White Boy Summer Fest

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Shalom!

  Vastaa

  Mikä vittu siinä on kun koko ajan pitää heilutella tuota Kolomoiskyin lippua? Ottaisitte saman tie Israelin lipun vitun tollot!

  • Julkitulo

   Vastaa

   Samaa minä ihmettelen. No, nyt tietää ainakin mitä tuotteita dissata ja mitä porukkaa en tule.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuo kolomoiskyi-juttu on debunkattu jo vuosia sitten, vaikka asiaa ei jossain Intel Slava Z‑sivustollanne kerrotakaan.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    No mut minkä takia niillä on sitten NATO:n hihamerkit puvuissaan? Tai on juutalaisten rahoittamia? Mihin lähteeseen perustat väitteesi?

   • Vittu mikä typerys

    Vastaa

    Siis mitä? 😀 Jopa HS kirjoittanut siitä https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002811348.html
    Shalom vaan sinulle vitun idiootti!!

  • Plääh

   Vastaa

   OIkea meno, jos venäläsimieliset parkaisevat ja pullauttavat kakkaansa

 • Nimetön

  Vastaa

  Tervehenkistä toimintaa, fyysinen harjoittelu on todellakin hyvästä.
  Tämä Ukrainan jatkuva glorifioiminen ja lähestulkoon jokaiseen asiaan liittäminen alkaa mennä jo hieman yli.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tuossa kuvassa on esillä Azovin lippu, eli tuenosoitus nationalisteille.

   • Nimetön

    Vastaa

    Niin, joka on ukrainalainen.
    Ukrainan liittäminen lähestulkoon jokaiseen asiaan alkaa näyttää aivan helvetin naurettavalta touhulta.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Nykypäivän juutalaiset ovat huomattavissa määrin Khasaari-käännynäisten jälkeläisiä ja alue, josta nyt kiistellään on vanha Khasaarien ”emämaa”. Ukrainan sotkuun voi tietysti sekaantua halutessaan, mutta kannattaa pitää mielessä, että Khasaarit sen käynnistivät ja raadot ovat pääosin valkoisia kristittyjä nuoria miehiä. Puolin ja toisin. Katariina Suuren rahoittaman tiedemiesryhmän mukaan Venäjän perustivat Suomalaiset viikingit(Varjaagit). Jos Arkadianmäen sekoilua tarkastelee, niin Venäjän hallinnon v‑mäisyys on itseasiassa aika loogista…

  • Julli

   Vastaa

   Vähän uudemman tutkimuksen mukaan Ukrainan (Kiovan rusj) perustivat varjagien (sotilas) perässä ja ohella alueelle tulleet rusit (kauppiaat). Varjagien (ja rusien) tarkka alkuperä on hämärän peitossa, mutta nykyisen Suomenkin alueella varjagit ja rusit vaikuttivat.

   Monessa tutkimuksessa rusit yhdistetään Ruotsin alueeseen nimeltä Roslagen, jossa Tukholma ja Uppsala ovat. Toisissa yhteyksissä viitataan laajemmin Ruotsin, Suomen ja Baltian alueille. Täyttä varmuutta varjagien ja rusien alkuperästä ei siis ole.

   Kiovan rusjin 3–5 ensimmäistä hallitsijasukupolvea (ja aatelistoa) olivat pääosin pohjoismaalaisia, mutta tämän jälkeen paikallisia kansoja alkoi sekoittamaan hallitsijasukuun (ja aatelistoon). 

   Kiovan rusjien valtakunta heikkeni 1200–1300-lukuihin mennessä niin, että mongolit saivat aikaan valtakunnan tuhoutumisen eli jakautumisen pienempiin osiin, joista hegemonian sai lopulta Moskovan suuriruhtinaskunta. Nykyinen Venäjä on tuon tuotoksen seuraus eikä sitä saa sekoittaa Kiovan rusjeihin, vaikka tuolta juontaa nimi russia ja haukkumanimi ryssä.

   Katariina Suuren ja muiden entisten Venäjän hallitsijoiden tavoitteena on ollut tavalla tai toisella jotenkin oikeuttaa valtansa tuolta ja siksi näiden selvityksiin kannattaa suhtautua varauksella. On selvää, että totuutta löytyy, mutta hyvä on muistaa venäläisten ”totuus”.

   Nykyinen venäläinen hallintokulttuuri pohjaa ehdottomasti Moskovan suuriruhtinaskuntaan. Ymmärrän, että viittauksesi Arkadianmäen sekoiluihin on huumoria. Suomalaiseen eduskuntaan Moskovan suuriruhtinaskunnalla on liittymä lähinnä vassareiden ja demareiden kautta, jotka ovat loppupeleissä venäläisten hengenheimolaisia ja kätyreitä, kuten Tavja, Paavo, Erkki ja Eero ovat toiminnallaan ja ajatuksillaan osoittaneet.

   • Nimetön

    Vastaa

    ”Varjagien (ja rusien) tarkka alkuperä on hämärän peitossa, mutta nykyisen Suomenkin alueella varjagit ja rusit vaikuttivat.”

    Geenitutkimusten perusteella Kiovan Rusin perustaja prinssi Rurik oli suomensukuinen: https://www.familytreedna.com/groups/rurikid/about/news

  • Epäjatkuvuuskohta

   Vastaa

   Eiköhän Egyptin ajan juutalaiset ole kaikki kuolleet sukupuuttoon. Ja nämä nykyisin juutalaisiksi itseään kutsuvat ovat nimen omaan näiden Khasaarien jälkeläisiä.

   Niiden samojen jotka aikoinaan aikoivat tappaa kaikki ukrainalaiset jotka pakenivat turkista nykyiseen ukrainaan. Ja Venäjä turvasi nämä ukrainalaiset (slaavit) ja pakkokäännytti Khasaarit uskonnon alle. Itse saivat kuitenkin päättää mihin kolmesta uskonnosta kääntyivät.

 • tymä

  Vastaa

  Miksi eri kansallismielillä ryhmillä aina samanlaiset tuki- tai fanituotteet. Missä luovuus ja innovointi jota niin hartaasti toitotettu vaihtoehtomedioissa ja kansallismielisten parissa. Aina samat tyylit ja samat iskulauseet kuten ”Fuck antifa” ”Austrian painter was right” tai ”White Lives Matter”

  Itseäni tällaiset tuotteet ei hirveästi puhuttele tai hyödytä. Tuskinpa hirveästi normojakaan. Todella loppuun kulutettuja ideoita ja aiheita, mutta enpä itse ole ikinä mitään tämmöisiä tuotteita ostellut ja tuskinpa ostan tulevaisuudessakaan.
  Olisi kyllä hiukan noloa nyt kävellä joku Info Wars paita päällä kadulla.

  • Eikka

   Vastaa

   Olen samaa mieltä, erityisen tyhmää on mainita logossa tai siinä tärkeimmässä iskulauseessa vastustaja.

  • Nimetön

   Vastaa

   Nuo kuvailemasi tuotteet eivät tosin kuvaa näitä Veren Lain tuotteita.

   • Bill The Butcher

    Vastaa

    Tätä minäkin mietin, Veren Lain tuotteet on tyylikkäitä ja propaganda omalla kielellä kirjoitettu, ja kaikki infowars/alt right hölmöily loistaa poissaolollaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kansallismielisiä, ja kuitenkin globalistien kielellä nuo nimet ja nimitykset. Miksi suomea ei saa käyttää?

 • Nimetön

  Vastaa

  Vieläkö joku jaksaa Azovia fanittaa.. Olivat Israelissa oikein juutalaisten kutsuvieraina. Tekevät juuri sen mitä juutalaiset omistajansa käskee ja haluaa. Jutkut rahoittaa touhua koska saavat nautintoa kun valkoiset tappaa ja kiduttaa toisiaan. Mielestäni tuo teidän touhu on aikamoista paskartelua.. Olen tietysti jo sen ikäinen että voisin olla teidän äiti mutta 25 vuotta KSna, ehkä parasta kun unohdatte sen Ukrainan. Pahimpia tolloja lienee ne ketkä sinne tunkee muka auttamaan. Suomessa on asiat vituillaan, ruuan hinta niin korkealla että täällä nähdään nälkää. Ukrainalaisilla on kaikki hyvin, saavat kaiken hienoista polkupyöristä lähtien, ilmaiset bussit, ruuat ja asunnot mutta Suomi mummot näkee nälkää. Sehän ei ole muodikasta, suomalainen köyhä tai sellaisten auttaminen. Tunkekaa nuo Azov liput sanonko minne ja menkää ruokajonoihin ja katsokaa surkeimmat raihnaisimmat mummot ja nuoret perheet vaunujen kanssa sieltä ja antakaa sitä apua. Jos te niitä huppareita saatte myydyksi niin tehkää jotain hyödyllistä niillä rahoilla. Vai onko tarkoitus vaan patsastella ja kirkastaa itseään.

 • Turhautunut pettyjä

  Vastaa

  Just niin, että Azovin lippu. Liikkeen, jolla jo negatiivinen maine niin kansallissosialistien, kuin muidenkin kansallismielisten keskuudessa! Niin joo, tällähän te hommaatte lisää kannatusta Sinimustille? Ihmisillä kun ennestäänkin jo negatiivinen käsitys vielä radikaali kansallismielisyydestä. Onpa näköjään hyvä etten ole vieläkään osallistunut Veren lain ‑kamppailutreeneihin ja enpä taida jatkossakaan sitten osallistua!

  Ettete nyt varmasti ole itse Sionistien asialla? Tulkaahan nyt jo ulos kaapeistanne, kun kerta Azovia kehtaatte fanittaa!

 • Bill The Butcher

  Vastaa

  Et sinä Veren Lain treeneihin muutenkaan osallistuisi. Kamppailu vaatii vähän parempaa kuntoa kuin mitä sinä ikinä saat sipsejä ahmimalla ja ES juomaa litkimällä samalla kun onanoit ylilaudalla jutkurotta putinin kuville kaksoisleuka ja kaulaparta hyllyen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi