Linnake Turku osoittaa solidaarisuutta monikulttuurisen raiskausmurhan uhrille

Ranskassa algerialainen nainen raiskasi ja murhasi 12-vuotiaan Lolan, jonka muistolle kansallisradikaalit osoittavat solidaarisuutta.

Aktivismi

Kansallismielinen kollektiivi Linnake Turku järjesti hiljattain solidaarisuustempauksen monikulttuurisen raiskausmurhan uhrille, 12-vuotiaalle ranskalaiselle Lolalle. 

Partisaani julkaisee alla kollektiivin julkilausuman.

Turkulaiset patriootit vaativat oikeutta Lolalle!

Ranskassa algerialainen nainen raiskasi ja murhasi 12-vuotiaan Lolan. Myöhemmin koditon mies löysi Lolan ruumin matkalaukun sisältä.

Ranskassa on jo nähty suuria mielenosoituksia, joissa vaaditaan oikeutta Lolalle ja muille maahantunkeutujien uhreille. Niin mekin täällä Suomessa.

Telegram: https://t.me/linnakeTKU
TikTok: http://tiktok.com/@linnake_turku
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnC9brHyGOc2jXYdsGaQ4JQ

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Linnake Turku Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Murha Raiskaus Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • society

  Vastaa

  Based

 • p.grandell

  Vastaa

  niin missä batiikki noidat feministin kiihkoilijat? miksi he eivät ole mukana. eivät tietysti, kun aivot on pilattu kommunismilla ja matujen paapomisilla, niin joku lapsi sinne tai tänne ei tunnu viher-puna, femakkojen ajatuksissa, vaan raketti-insinöörit ovat heidän puolustus lelujaan..

 • Schlageter

  Vastaa

  Surullista, että tuollaisia tilaisuuksia pitää järjestää kasvot peitettyinä. Kyseessähän on mielenilmaisu, jota jokaisen ajattelevan kansalaisen pitäisi kannattaa.
  Ja surullista, että me eurooppalaiset emme ole VIELÄ oppineet muukalaisilta sitä parasta, jota heiltä voisi oppia, nimittäin verikostoa. Veikkaan, että se vielä opitaan, olosuhteiden pakosta.

  • Vitun varikset

   Vastaa

   Varmaan pelkää että varisverkoston anarkistihipit tunnistaa ja alkaa levittämään valheita.

 • Juha

  Vastaa

  Kommunismi on tuhonnut USAssa kaikki itä- ja länsirannikon suurkaupungit. Keskieuroopan miljoonakaupungit ovat Pariisin kaltaisessa tilassa jossa lapsilla, naisilla ja vanhuksilla ei ole turvallista liikkua yksin ulkona. Ruotsin tie on Suomen tie. Helsinki on jo menetetty kaupunki. Normaalit ihmiset pakenevat näistä vasemmistolaisista painajaisista. Aamun lehdessä voivoteltiin kun Helsingin terveysasemille ei saada lääkäreitä edes 10 000 euron kuukausipalkalla. Kukaan täysijärkinen ihminen ei halua asua punakaupungeissa vaan muuttavat nopeasti pois.

 • TT

  Vastaa

  Matut matkalaukkuun ja matkalle kohti kotia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Lola on sionismin uhri. Sionismi vaatii lapsia, naisia ja kaikkia valkoisia ihmisiä veriselle sionismin alttarille.

  Sionisti ei lepää koskaan, sionisti ryöstää kansojen varallisuuden, tulevaisuuden ja juuri nyt, turvallisuuden.

  Meillä ei olisi muslimitappajia joukossamme, jos emme polvistuisi sionistidemonien edessä. Kuten hyvin tiedämme, juutalainen moraaliposeeraa aina esiintymällä maahanmuuttajien ystävänä (vrt. Jews for Refugees). Mutta omassa demonien pesässään eli Israelissa rajan yli pyrkivät ammutaan. Tätä on sionismi: valhetta, petosta ja kuolemaa.

  • Antiryssä

   Vastaa

   Meillä ei olisi muslimitappajia joukoissamme jos neuvostoliiton romahduksen jälkeen kaikki venäläisten asiamiehet ja neuvostovastasuutta huudelleet kommunistit olisi siivottu eduskunnasta, siihen ei liity millään tavalla juutalaiset, syyllinen on yksin venäjä ja sen asiamiehet, ryssät tykkää levitellä tuota juutalaipaskaa omien asioden päälle kun sillä saa näppärästi peitettyä ne haisevaan kerrokseen sitä se on tehnyt aina..

 • Sannika Aarikko

  Vastaa

  Antiryssä on osittain oikeassa, mutta kyllä nenäkansakin häärää valkoisten kotimaiden mädättämisessä, eikä ihan vähän. Esim. ketkä olivat USA:n 1965 maahanmuuttolain takana suurelta osin? Ketkä pyörittävät (paljolti) näitä meritakseja, joilla matuja tuodaan parhaillaan Eurooppaan? Ketkä olivat kulttuurimarxilaisuuden alkuperäiset (suurelta osin) mädättäjäesi-isät?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi