Operaatio Kotkanpesälle voi nyt lahjoittaa myös MobilePaylla!

MobilePay-numero on 18898.

Aktivismi

päivitetty

Kansallismielisten Liittouman taloprojekti Operaatio Kotkanpesä etenee koko ajan. Operaation tarkoitus on kerätä riittävästi rahaa tilan ostoa varten. Tilaa voidaan sitten käyttää kansallismieliseen toimintaan ilman että on pelkoa tilojen alta menemisestä kulttuurimarxistien näennäisen paineen edessä. Kyse on siis cancel-kulttuurin vastustamisesta ja kansallismielisen liikkeen resurssien kasvattamisesta ja kehittämisestä.

Viime elokuussa operaation tiimoilta järjestettiin seminaari, jossa oli puheita. Tuotot tapahtumasta tulivat suoraan Operaatio Kotkanpesälle. Marraskuussa järjestetään myös vastaava tapahtuma, mutta isommalla profiililla: paikalle on tulossa ulkomaalaisia puhujavieraita useammasta maasta sekä artisti. 12.11. järjestettävän tapahtuman tuotot menevät niinikään talon ostamiseen. Lisätietoa tapahtumasta seuraa perässä.

Rahalahjoitusten helpottamiseksi perinteisten tilisiirtojen, myyntiartikkeleiden sekä tapahtumatuottojen kylkeen on nyt avattu myös MobilePay-mahdollisuus. Voit siis lahjoittaa rahaa Kotkanpesää varten helpolla MobilePay-lahjoituksella numeroon 18898.

Myös tilisiirrot ovat edelleen voimassa seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
Lupanumero: RA/2021/1043

Aktivismi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisten liittouma Kansallismielisyys Kotimaa Operaatio Kotkanpesä

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jupi

  Vastaa

  vielä jos voisi bitcoineilla lahjoittaa niin ei tarvii pelätä et valtio jäädyttää pankkitilejä ym

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi