Helsingissä Veren Lain treenit lauantaina 17.9.

Veren Lain tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansallismielisille näiden lähtötasosta riippumatta. Olitpa pitkäaikainen harrastaja tai vasta-alkaja, olet tervetullut mukaan treenaamaan!

Aktivismi

Kansallismielinen urheiluyhteisö Veren Laki järjestää seuraavan tapahtumansa Helsingissä lauantaina 17.9. Kyseessä tulee olemaan kamppailutreenit ja osallistumismaksu on 10 euroa. Treenit itsessään ovat aikavälillä 12.00 – 16.00. Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen verenlaki@protonmail.com. Samana iltana lähialueella järjestetään myös kansallismielinen konsertti.

Yhteisö kannustaa kansallismielisiä arvostamaan ruumiinkulttuuria omien tapahtumien kautta. Veren Lain tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansallismielisille näiden lähtötasosta riippumatta. Olitpa pitkäaikainen harrastaja tai vasta-alkaja, olet tervetullut mukaan treenaamaan!

(Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen)

Verkkolehti kansalainen haastatteli Veren Lakia viime helmikuussa. Haastattelussa selvennettiin yhteisön ajatusmallia ja tapahtumia:

”Olemme ensisijassa kulttuurikollektiivi. Tällä tarkoitan sitä, että omalla toiminnallamme ja visuaalisella viestinnällä tahdomme kannustaa ihmisiä olemaan omatoimisia. Mikään ei estä juuri sinua laittamasta pystyyn omaa paikallista treeniporukkaasi – sitä yritämme viestiä.

Tahdomme erityisesti kannustaa ihmisiä urheilullisen elämäntavan pariin. Nähdäksemme ihmiskunta ympärillämme löystyy koko ajan niin henkisesti kuin fyysisesti ja se johtuu siitä, etteivät he liiku tai muutenkaan jaksa nähdä vaivaa oman hyvinvointinsa eteen.

Mikäli haluaisimme koko kansakunnan olevan hyväkuntoisia ja hyvinvoivia, pitää se esimerkin aloittaminen aloittaa omasta piiristä. Ensisijainen kohdeyleisömme onkin kansallismielinen liike ja siihen sosiaaliseen piiriin kuuluvien ihmisten motivointi. Uskomme myös, että hyvä visuaalinen ulkomuoto toimii hyvänä mainoksena ulospäin.

Tarkoituksemme siis on kulttuurillinen muutos ympäristössämme.

Osallistumalla näihin tapahtumiin voit oppia jotain, pitää hauskaa ja verkostoitua. Osallistuminen ei vaadi mitään lajitaustaa. Huomioimme kyllä myös selvästi amatöörit emmekä pyri nöyryyttämään ketään, sillä se ei olisi kovinkaan kestävä tie. Tahdomme auttaa ihmisiä kehittymään ja kannustamme siihen. Se on myös samalla kaikkien kansallismielisten etu monessa suhteessa.”

Aktivismi Helsinki Hyvinvointi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kulttuuri Urheilu Uutiset Veren Laki

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  Viime kesänä bongasin erään yliopistokampuksen ruohokentällä vapaamuotoisen treenaustilaisuuden. Olikohan Veren Laki ‑porukkaa? Reipas meininki näytti olevan.

  • Ketku

   Vastaa

   Muistakaa opetella tappelemaan epäreilusti ja 1 montaa vastaan se on tätä päivää.

   • Kalle Nygård

    Vastaa

    Tämä. Ennen oli sanomattomia sääntöjä. Rohkeutta ja asennetta. Nykyään mitäsattuu ja pillerit päälle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi