Lauantaina Kukkavirta 188-muistokulkue sekä Operaatio Kotkanpesä ‑seminaari Turussa!

Kukkavirta kokoontuu kello 12:00 Turun Puutorilla. Operaatio Kotkanpesään voi lahjoittaa rahaa myös tilisiirrolla laittamalla vapaavalintaisen summan tilille FI13 4500 0010 1552 70/Kansallismielisten liittouma ry. Kirjoita viestiin lahjoitus.

Aktivismi

Lauantaina Turussa on luvassa ohjelmaa kansallismielisille, kun kaupungissa kokoontuu Kansallismielisten Liittouman järjestämänä Kukkavirta 188-muistokulkue sekä Operaatio Kotkanpesä ‑seminaari. Kulkue on muistokulkue Turussa viisi vuotta sitten tapahtuneen terrori-iskun uhrien muistolle. Operaatio Kotkanpesä ‑seminaari taas markkinoi samalla nimellä kulkevaa projektia, jonka tarkoituksena on ostaa rakennus, jossa voi järjestää kansallismielistä ohjelmaa.

Kukkavirtaa on järjestetty vuodesta 2018 eteenpäin. Lähtölaukauksena sille toimi Turun kaupungin päätös olla järjestämättä muistotapahtumaa kaupungissa tapahtuneen terrori-iskun muistolle. Se kerää vuosittain satoja kansallismielisiä muistamaan monikulttuurisen terrori-iskun uhreja.

Operaatio Kotkanpesä ‑seminaari järjestetään kulkueen jälkeen. Tapahtumassa pidetään puheita, joissa käsitellään kansallismielistä infrastruktuuria ja sen luomista. Samalla kerätään rahaa Operaatio Kotkanpesää varten, jotta kansallismieliset voivat ostaa kaikkien käyttöön tulevan rakennuksen pitkässä juoksussa.

”188-kukkavirta ‑kulkue tosiaan järjestetään nyt viidettä kertaa Turussa ja olemme tällä kertaa kasvattaneet kansallismielistä viikonloppua seminaarilla, joka alkaa pian kulkueen jälkeen lähiseudulla. Ilmoittautuneita on paljon, ja tämä tulee kyllä näkymään katukuvassa. Tapahtumien järjestelyt ovat olleet työntäyteistä aikaa, mutta uskon että saamme onnistuneen viikonlopun, kun vielä Sinimustan Liikkeen puoluekokous pidetään samassa paikassa seminaarin kanssa seuraavana päivänä, eli sunnuntaina 21.8. Kukkavirran teemana on ollut nyt parin vuoden ajan White Lives Matter, niin nytkin. Valkoiset ihmiset ovat valikoituneet viime vuosina enenevässä määrin terrorismin ja muun väkivallan uhreiksi. Silti värilliset uhriutuvat jatkuvasti rotunsa varjolla ja vaativat erityisoikeuksia ja ‑asemaa yhteiskunnassamme, johon ovat tunkeutuneet. Me osoitamme jälleen, että emme aio antaa sen tapahtua ilman vastarintaa. Toivotan kaikki juuristaan ylpeät ihmiset tervetulleiksi mukaan”, kertoo tapahtumaa järjestävä Terhi Kiemunki Partisaanille.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Kukkavirta Operaatio Kotkanpesä Politiikka

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Tullaan !!!

 • Valkoinen liekki

  Vastaa

  Paikalla!

 • Petteri Järvinen

  Vastaa

  Talouselämässä ryvettynyt valkokaulusrikollinen Petteri Järvinen tekee mitä käsketään joten Venäjän vastaisia lausuntoja on tilaustyönä tulossa liukuhihnalta.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e2579317-e2b5-41ae-ae42-85c2c7d30089

  ”– Voi olla, että joku sometili tai puhelin, jossa videot ovat, on hakkeroitu tai murrettu venäläisten toimesta, Järvinen arvioi.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Petteri_J%C3%A4rvinen

  ”Petteri Järvinen oli muiden johtoon kuuluneiden henkilöiden ohella keväällä 2007 syytettynä Jippiin talousrikoksista, joista syyttäjä oli vaatinut ehdotonta vankeustuomiota. Käräjäoikeus vapautti vuonna 2007 internetyhtiön ex-johtajat kaikista syytteistä. 28. toukokuuta 2009 Helsingin hovioikeus tuomitsi Petteri Järvisen 120 päiväsakkoon (noin 10 000 euroa) tiedottamisrikoksesta. Lisäksi hän kertoi joutuneensa maksamaan noin 150 000 euroa oikeudenkäyntikuluja.”

  ”Järvinen oli kokoomuksen ehdokkaana vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Uudeltamaalta. Hän sai 2 430 ääntä, mutta ei tullut valituksi.”

  https://www.petterijarvinen.fi/

  ”kaikki on tullut nähtyä ja koettua omin silmin” ”Data on uusi öljy”

  https://twitter.com/petterij/status/1560334958568394756?cxt=HHwWiMC-gZeYtqcrAAAA

  https://twitter.com/petterij/status/1560166709587329025?cxt=HHwWgoC-tebW6aYrAAAA

  Aug 18, 2022 ”Enpä ihmettelisi, vaikka Venäjällä olisi jotain osuutta Sanna Marin ‑bilevideon levittämiseen. Juuri siksi yhteiskunnan avainpaikoilla ei edes vapaalla olla täysin vapaalla.”

  https://www.kauppakamarikauppa.fi/collections/petteri-jarvinen?sortBy=shopify_products_date_asc

  ”Ennen omaa koulutus- ja konsultointiyritystään Petteri on työskennellyt Topdatassa, Davassa, Nokia Datalla, R. Linturi Oy:llä ja Saunalahti/Jippii Groupissa. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta.”

  https://sananvapauteen.fi/henkilokuva/680

  ”Nykyään sensuuri on hyvin hienovaraista ja huomaamatonta. Onko se sitten sensuuria? Ainakin se on jonkinlaista ajattelun ohjaamista ja tietovirtojen hallintaa?” ”On jännä, että ennen piti pelätä Venäjää. Nyt sitten on pikkuisen epämiellyttävä tunnelma, että mitä uskaltaa sanoa Yhdysvalloista.”

  • All is lie

   Vastaa

   Venäjä on aasialaistunut persläpi eikä jewtiniä kiinnosta valkoinen väestö. Venäjämielisyys on petturuutta ja uhka maailmanrauhalle

 • juha II

  Vastaa

  Onnea pyttyyn ja toivotaan, että jonkinlainen järjestys säilyy. Mikä on todellakin siitä kiinni kuinka virkavalta tapahtuman arvottaa. Sillä ”väärät uhrit” eivät ovat mielipide eikä mikään monoliitti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi