Lukijavideo: Tervaa ja höyheniä miehittäjän muistomerkille

Ulkomaalaisten valloittajien "kunniaksi" pystytetyt muistomerkit ovat puhuttaneet suomalaisia erityisesti sen jälkeen, kun Vladimir Leninin patsaita on päätetty poistaa julkisilta paikoilta.

Aktivismi

Partisaanille lähetettiin tällä viikolla lukijavideo, jossa kansallismieliset aktivistit koristelevat miehittäjä Mihail Dolgorukovin muistomerkin Iisalmessa. Voit katsoa videon yllä!

Ulkomaalaisten valloittajien ”kunniaksi” pystytetyt muistomerkit ovat puhuttaneet suomalaisia erityisesti sen jälkeen, kun juutalaisen kommunistijohtaja Vladimir Leninin patsaita on päätetty poistaa julkisilta paikoilta. Kansallismieliset ovatkin koristelleet vihollisten patsaita säännöllisesti.

Mihail Dolgorukov soti Suomen maaperällä Ruotsin armeijaa vastaan Suomen sodassa. Hänen kerrotaan kuitenkin pelänneen suomalaistalonpoika Olli Tiaisen joukkoja enemmän kuin Ruotsin puolustusvoimia.

Mikäli sinulla on kuvia tai videoita aktivismista suomalaisvastaisia tahoja vastaan, ota yhteyttä: partisaani_toimitus@protonmail.com

Aktivismi Historia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Mihail Dolgorukov Ruotsi Sota Sotahistoria Suomen sota Vladimir Lenin

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Hylsy

    Vastaa

    Myös Ruotsi oli miehittäjä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Moukarilla alas kaikki ryssien muistot tästä maasta.

  • Slava Cocaine

    Vastaa

    Tulee mieleen väkivaltaan ja vähämielisyyteen taipuvaiset jenkkineekerit jotka poistattavat historian merkkihenkilöitä kun tuli paha mieli. Ja laittakaahan poijjaat sitten Aatun Tai Zelenskin pystit tilalle roomalaisten tervehdysten kera.

  • öyhö nousee

    Vastaa

    based

    • enkeksinimee

      Vastaa

      based

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Enpä olekkaan tiennyt tuollaisen sijainnista Iisalmessa. Kuopiossa on ainakin keskushautausmaalla ihan oma rakennus, johon on haudattu kait kasakoita 1800-luvun lopulla. Kuopiossa ollut iso kasarmialue. Keskustan pohjoispuolella on pienemmällä hautausmaalla vielä erillinen venäläisten sotilaiden hautausmaa. Noitakaan harva paikallinen tietää, kun ovat tuollaisissa rakennuksissa.

  • Tapiola

    Vastaa

    Jos näin on, niin halveksittavaa touhua on tuollainen Black Lies Matter tyyppinen toiminta. Kyllähän se on ollut suomalaisille kunnianosoitus, jos noin Tiaisen porukoista on lausunut. Ihmeellisiä kansallismielisiä on tuollaiset korona/natokiihkoilijat.

    • TT

      Vastaa

      Koronassa Sinimustan kannattajat ovat olleet oikeassa eli kyseessä on globalistinen vedätys. Naton suhteen ikävä kyllä järki ei ole oikein riittänyt. Jotkut on ryssävihassa jo näin matalalla tasolla, että turmellaan historiasta kertovia muistomerkkejä. Palvotaanko tässä jotain Ruotsin kuninkaita, jotka usuttivat meidät sotaan Venäjää vastaan? Nato tekee ihan samaa.

      • Seppo Lehto

        Vastaa

        Sarkastinen nauru: ”Palvotaanko tässä jotain Ruotsin kuninkaita, jotka usuttivat meidät sotaan Venäjää vastaan? Nato tekee ihan samaa” = Ryssäläinen vitsi.
        Novgorod oli ensin naapurimme. Moskova sen tuhosi ja smutnan jälkeen tuli naapuriksemme 1400-luvun loppupuolella.
        Ryssää varten ei ole tarvinnut usuttaa, se on tunkenut itsensä Suomen aja eestiläisten alueille raiskauksin, orjiksi kokonaisia kyliä vieden mitä murhaoperaatioiltaan on raaskinut.

        Yhteenveto: Pysytään totuudessa Ryssästä ja sen tuholaisuudesta, ei eroa eilisen ja tämän päivän Ryssällä.
        Seppo Lehto historioitsija eikä kaltaisesi Ryssälän desantti
        https://Aluepalauttaja.blogspot.com

        • Orban Victor

          Vastaa

          Miksi tällainen pysti on edes olemassa?

  • Bella

    Vastaa

    ”Mihail Dolgorukov soti Suomen maaperällä Ruotsin armeijaa vastaan Suomen sodassa. Hänen kerrotaan kuitenkin pelänneen suomalaistalonpoika Olli Tiaisen joukkoja enemmän kuin Ruotsin puolustusvoimia.”

    Syyta onkin pelata. Nykyaankin ruotsalaiset piiloutuvat meidan selan taakse. 16oo luvulla ruotsalaiskuninkaat eivat merkinneet suomalaisten alueita titulaareihinsa. Syyksi on arveltu sita, etta pelkasivat suomalaisia (pitivat noitina).

  • Vanhat tavat

    Vastaa

    Ruotsin alusmaana oltiin satoja vuosia ryöstö veroja maksaen ja miehet sotimaan pakottaen. Vieläkin pieni svedueliitti vähemmistön riepoteltavana, 4% porukkaa ja 25%korkeakoulupaikoista varattuna. Svedu säätiöt veroja maksamatta saavat oikean maamme historian alisraakseen kansaa ja korruptoiden päättäjiä. Sitten välitetään niistä jotka lopetti orjuutemme, antoi lyhyen itsenaisyytemme…

  • Satu Kaarinen

    Vastaa

    Jokainen sateenkaarilippu on miehittäjän kunniaksi nostettu hallitsijan lippu.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Ei Ryssä mitään lopettanut. Ryssä aloitti vastaavan suomalaisten hyväksikäytön kuin Ruotsi aiemmin.
    Suomalaisia käytettiin Ryssän sotiin Puolaa, Saksaa, Japania, Kaukasuksen kansoja ja Turkkia vastaan.
    Pysytään totuudessa.
    Historioitsija Seppo Lehto

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    On aika laittaa imperialistinen Ryssä perääntymään kaikilla lohkoilla Jäämereltä Mustalle merelle, Kaukasukselta Tyynelle merelle Japanin saaria myöden
    Mennään oikealle Lehto kanavalle https://www.youtube.com/watch?v=cj_u0XrkYJ8 Ryssä helvettiin = Aluepalautukset käyntiin. Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi