Valkoisen Vapun ensimmäinen puhuja: Tapio Rantanen

Julkaisemme Sinimustan Liikkeen tiedotteen ja kannustamme jokaista lukijaa osallistumaan Tampereen Valkoiseen Vappuun! Kannattajakorttien keräys jatkuu 11.5.2022 asti.

Aktivismi

Sinimusta Liike järjestää oman vappumarssinsa Tampereella 1.5.2022. Kaikki kansallismieliset suomalaiset ovat tervetulleita osallistumaan. Kulkue lähtee liikkeelle kello 13:00. Tarkemmista järjestelyistä tiedotamme myöhemmin.

Tapahtuma tulee sisältämään myös juhlapuheita. Ensimmäisen puheen tulee pitämään Tapio Rantanen. Hän kertoo meille, miksi suomalaisen työväen asiaa ei saa jättää vasemmiston reviiriksi ja yksinoikeudeksi.

Sinimusta Liike on kerännyt puolueen rekisteröimiseen tarvittavat 5000 kannattajakorttia. Jatkamme kuitenkin keräämistä 11.5. saakka ja keräämme puskuria mahdollisten hylättävien kannattajakorttien varalle. Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa kannattajakortti.sinimustaliike.fi

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Talous Tampere Tapio Rantanen Työväenluokka Uutiset Valkoinen Vappu Vappu Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Varma Voitto Ikuinen

  Vastaa

  Lippu Ylös,- korkealle. Kiitos järjestäjille myös.

 • nonAQ

  Vastaa

  Tämä U‑IKL on pahin ajateltavissa oleva uhka kaikelle.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Niin, uhka kaikille niille huonoille asioille ja järjettömyyksille mitä Suomessa on saatu aikaan.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Globalismikommunismin uhka on torjuttava hinnalla millä hyvänsä. Vanhan ajan vasemmisto ymmärsi, mitä on imperialismi ja mitä se merkitsee kansakunnille. VaItiollisen itsenäisyyden ja työväestönkin vapauden puolustaminen on nyt jäämässä pelkästään piskuisen äärioikeistoksi kutsutun joukon harteille, koska nykyvasemmisto on globalistien sylikora. Suomessa ei ole perinteistä oikeistoa, joka arvostaa vapautta. Kaikki eduskuntapuolueet ovat maanpettureita ja myyvät suomalaiset koe-eläimiksi, työvoimaksi tai sotilaiksi globalistien hankkeisiin.
  Vappuna 2023 olemme kai jo Nato-maa, joka käy trotskilaisten (= USA:n neokonservatiivit) määräämiä sotia ja altistaa itsensä Venäjän raatelulle näiden puolesta. Suomi täyttyy joukkotuhoaseista ja tuhoutuu suursodan melskeissä.

 • Sota riehuu lähellä

  Vastaa

  Pahinta mitä Suomelle voi tapahtua puolustuksen ja turvallisuutensa kannalta on jäädä yksin uhittelevan, hyökkäyssotaa käyvän suurvalta Venäjän puristukseen. Ja vielä pahempaa: saappaan alle ja miehitetyksi. 

  Suomen sotilaalliset resurssit kuluu nopeasti loppuun sodassa. Venäjällä riittää sotamateriaalia lähes loputtomiin. 

  Lisäraha puolustukselle oli ok. Mutta lopulta kun sen jakaa useammalle vuodelle aika pieni.

  Pohjois Suomen puolustusta olisi vahvistettava. Venäjä keskittää arktiselle alueelle valtavasti sotilaallista voimaa.

  Kaukovaikutteista tulivoimaa suuria määriä lisää mahdollisimman nopeasti.

  NATO jäsenhakemus sisään nopeasti.

  Jos NATO maat nikottelevat Suomen kuuluu hankkia EMP aseita ja kaikessa hiljaisuudessa hankkia tai itse valmistaa ydinaseita. Ydinlataus voidaan asentaa esim risteilyohjuksiin.

  Ukrainalle AMOS kranaatinheitinvaunuja ja kranaatinheittimiä ja niihin ammuksia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi