Video: Patriot Frontin marssi Washingtonissa

Kansallismielinen Patriot Front -järjestö marssi joulukuun alussa Washingtonissa pitäen puheen päätepisteellään. Tapahtumasta on nyt julkaistu järjestön virallinen video.

Aktivismi

Video on tehty osittain dokumentaariseen muotoon, jossa käydään läpi myös tapahtuman esivalmisteluja. Se toimiikin hyvänä motivaattorina myös Euroopan kansallisradikaaleille liikkeille.

Tapahtuma herätti heti sen jälkeen laajaa huomiota Yhdysvalloissa. Jotkut epäilivät avoimesti järjestön olevan FBI:n projekti, koska tapahtumassa ei näy ylipainoisia ihmisiä. Toiset olivat shokissa ”väkivaltaisesta” järjestöstä sekä tapahtumasta – vaikka väkivaltaa ei Patriot Frontin toimesta tapahtunut. Äärivasemmistolle pelkkä kansallismielisten olemassaolo on väkivaltaa, sillä se on halpa propaganda-ase kansallismielisiä vastaan. Kolmannet taas ovat olleet vaikuttuneita hyvin organisoituneesta ja estetiikastaan hyvin huolehtivasta järjestöstä.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Marssi Mielenosoitus Patriot Front Politiikka Ulkomaat Uutiset Yhdysvallat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • USA

  Vastaa

  Trump pilasi hienon maan! USA on taantunut satoja vuosia takaisinpäin demokraattisena maana. Demokraatit edustaa älymystöä ja viisautta. Republikaanit ovat taantuneet kivikaudelle rokotusvastaisuudellaan, abortin vastustamisella, kuussa ei muka ole käyty , maapallo on litteä, ja kaikella junttiudellaan. Republikaanit ovat kansakunnan syöpä, joka onneksi harventuu jäsenmäärältään koronan avulla ja he itse eivät edes tajua mistä on kysymys. Ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu. Onneksi he ovat sen verran tyhmiä, että vajavaisuudestaan huolimatta luulevat olevansa kansakunnankynttilöitä. Siksi heitä on helppo hallita vähän kuin nämä suomen partsut jotka onneksi samoista syistä kuin edellä ovat häviävä syöpä ja rikkaruoho suomessa.

  • Pertti

   Vastaa

   » Demokraatit edustaa älymystöä ja viisautta.

   Vitsejä on hyvä välilllä kertoa. Keventävät ilmapiiriä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Patriot Frontin toiminta on upeaa katseltavaa ja hienosti organisoitua, he todella omistautuvat taisteluun kansansa puolesta.

 • TT

  Vastaa

  Rotuerottelu on USA:ssa edelleen voimissaan. Demokraatti- eli kommunistiosavaltio New Yorkissa noin 70% mustista ei pääse ravintolaan koronapassivaatimusten vuoksi. Juutalaiset ja valkoiset liberaalit ovat syöpä kaikkialla maailmassa ja tekevät muiden elämästä mahdotonta.

  • rellinen

   Vastaa

   TT:llä vaikuttaa olevan tyypilliset nationalistina esiintyvän länsivihamielisen kommarin ”puheenparsi”.
   Toisaalta ollaan olevinaan vasemmistolaisia virtauksia vastaan mutta samalla kuitenkin pyritään tartuttamaan lukijakuntaan vasemmistolle tyypillisiä ismejä, poliittista jargonia. Esim. juurikin tämä rotuerottelusta ja länsimaalaisen valkoisen syyllisyydestä kaikkiin mahdollisiin maailman asioihin.

   • TT

    Vastaa

    Jos sinua yhtään miellyttää, niin New Yorkissa rotuerotellaan myös valkoisia. Osavaltion rekihullu kuvernööri on julistanut myös rasismin olevan osa ”terveyskriisiä”. Terveysjonoissa rotu- ym. vähemmistöt menevät nyt valkoisen runkoväestön edelle.

 • Jussi

  Vastaa

  Patriot Front näyttää kyllä mallia maailmalle! Hyvä myös tuo anonyymi aktivisti-estetiikka.

 • just another hoax again

  Vastaa

  Samoja tyyppejä marssimassa kuorma-autoon keskellä yötä poliisien suojaamana? 

  https://www.bitchute.com/video/cEg4f2ZZZkgZ/

 • EV

  Vastaa

  Tämä ei voi olla legit-porukkaa, poliisi kattelee vierestä tekemättä mitään, kun porukka lappaa laittomaan kuljetukseen kuorma-auton perään? Nämä myös lähtevät ”tempauksistaan” pois autoillaan, joissa on peitetyt rekisterikilvet, eivätkä poliisit edelleenkään tee mitään? Miksi näistä jannuista tiedetään vain johtajan nimi ja miksi ovat AINA naamioituneina johtajaa lukuunottamatta? Luulin, että naamioituminen on äärivassarien puuhaa. Se huomio mitä nämä saavat sekä median että ADL:n toimesta kertoo kyllä mikä näiden hommailussa on taustalla. Wikipedia-sivuakin oltiin juuri käyty päivittelemässä jonkun koukkunokan toimesta.

  • Boomers gonna boomer

   Vastaa

   Patriot front jauhotettu… Tai sitten ei.

   Se on nykyään kansallismielisissä aktivismiryhmissä ihan normi asia että peitetään naamat. 

   Nuo kuorma-autokuljetukset on luultavasti laillisia jenkeissä ainakin joissakin osavaltioissa, ei ne muuten niitä varmaan tekisi niin avoimesti.

   Ja kyllä, tuo huomio tulee niiltä jotka eniten persekipuilee.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi