Mr Bondia vastaan nostettu kymmeniä syytteitä

Syyte kansallissosialismin uudelleen herättämisestä voi tuoda jopa 20 vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

Aktivismi

Itävaltalaista kansallismielistä hip hop-artisti Mr Bondia (oikealta nimeltään Philip Josef Hassler) vastaan on nostettu kymmeniä syytteitä. Syytteet koskevat tekijänoikeusrikoksia sekä kansallissosialismin uudelleen herättämistä.

Hän teki anonymiteetin takaa parodiakappaleita tunnetuista hip hop-kappaleista, jotka nousivat valtavaan suosioon ympäri maailmaa viime vuosikymmenen puolivälistä eteenpäin. Rangaistuksena tästä poliisi aloitti ajojahdin saadakseen taiteilijan kiinni ja vankilaan.

Syyte kansallissosialismin uudelleen herättämisestä voi tuoda jopa 20 vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen. Vaikka tästä ei maksimirangaistusta tulisikaan, voidaan silti olettaa lopullisen tuomion olevan huomattavan pitkä suhteessa hänen väitetysti tekemään ”rikokseen”, eli parodiamusiikin tekemiseen.

Hassleria tukeva Free Mr Bond -ryhmä julkaisi alla olevan kirjeen, jota toivoo levitettävän. Kirjeen suomentaja on Kansalainen.fi ‑verkkomedia.

”13. Joulukuuta, 2021

Päivitys Mr. Bondiin liittyen:

Kuten monet teistä nyt tietävät, Mr. Bond pidätettiin tammikuun 20. päivä 2021, kotonaan Itävallan Kärntenissä. Kirjoitushetkellä hän odottaa edelleen oikeudenkäyntiä. Haluaisin onnellisena tiedottaa kaikille, että olemme saaneet yhteyden sekä Philipiin (Mr. Bond) sekä hänen oikeudellista puolustustaan hoitaviin juristeihin. Hänen tietojensa hankkiminen löytääksemme hänet ja luottamuksen varmistaminen siitä että vilpitön tarkoituksemme on auttaa häntä ei kuitenkaan ollut helppo tehtävä.

10 kuukautta myöhemmin, olen kirjoittanut Philipille sekä saanut vastauskirjeen häneltä. Luottamussuhteemme on niin hyvä kuin se vain voi olla, ottaen huomioon hänen puolustusasianajajansa olosuhteet.

Emme suhtaudu tilanteeseen kevyesti, ja harkinnan tekeminen siitä, mitä tietoa julkaisemme ei ollut myöskään helppoa. Useiden Free Mr. Bond ‑tiimin jäsenten ja Philipin asianajajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen saimme haltuumme 32 sivua pitkän PDF-tiedoston, joka on Philipiä vastaan nostetut syytteet sisältävä haastehakemus. Kaikki se, mitä tätä miestä vastaan vaaditaan oikeudessa on todella hirveää luettavaa.

Ymmärrämme että monet teistä jotka ovat halunneet auttaa ja jopa lahjoittaa varoja, olette epäröineet koska ennen tätä päivää emme ole voineet tarjota mitään todisteita siitä, että olemme olleet yhteydessä Philipiin tai hänen puolustustaan hoitaviin juristeihin. Epäröinti on ollut ymmärrettävää, mutta tämän tiedotteen tulisi lopettaa epäilykset ryhmämme aikeiden vilpittömyyteen liittyen.

”Philip H” eli Philip Hassler (eli Mr. Bond) vietiin ensin Klagenfurtin vankilaan, mistä hänet siirrettiin 10 päivää myöhemmin 30. tammikuuta 2021 Josefstadtin vankilaan Wienissä. Hänen syntymäpäivänsä on myös tulossa tässä kuussa, 28.12.

Pidit hänen musiikistaan tai et, hän on veljemme. Mies, joka ei ole syyllistynyt mihinkään todellisiin rikoksiin, ainoastaan tehnyt parodiamusiikkia ja käyttänyt siinä satiristisia alavireitä monien muiden muusikkojen tapaan. Paitsi että nämä muut muusikot eivät istu vankisellissä ja odota oikeudenkäyntiä syytettynä rikoksista, joista voidaan Itävallan lain mukaan tuomita jopa 20 vuotta vankeutta, eli rangaistuksen jota edes jotkin murhaajat eivät saa. Voit yrittää kuvitella hetken sitä.

Jotta tämä tiedote ei muuttuisi liian pitkäksi, pyydämme apuasi. Emme itseämme varten vaan veljellemme, jolla on nimi, perhe ja koti. Joka ei ole syyllistynyt muuhun kuin itsenäiseen ajatteluun ja sen humoristiseen ilmaisuun musiikin kautta. Oliko hän tietoinen siihen liittyvistä riskeistä? Kyllä. Ansaitseeko hän silti niihin liittyvät seuraukset? Ei. Hän asetti rakkautensa musiikkia ja omaa kansaansa kohtaan oman elämänsä ja vapautensa yläpuolelle. Hän uskoi että se oli tämän kaiken arvoista, mikä korostaa hänen kunnian ja uskollisuutensa määrää.

Uskollisina faneina ja tukijoina toivomme että et vain lahjoita sitä mitä pystyt, vaan myös autat tämän viestin levittämisessä niin laajalle ja niin monelle ihmiselle kuin vain voit.

Vaikka jotkut eivät pitäisi Mr. Bondin musiikista, toivomme että he tukisivat sananvapautta, taiteellista ilmaisua ja oikeutta itsenäiseen ajatteluun.
Jos sinulla on kysyttävää tai muita huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä alla mainittujen osoitteiden kautta.
”Hyökkäys yhtä vastaan, on hyökkäys meitä kaikkia vastaan”

Kiitos
Shill-Killa Linney
Teknein
Sekä monet muut Free Mr. Bond ryhmän jäsenet
https://www.freemrbond.com
https://www.t.me/freebond
https://www.t.me/shillkilla
https://www.t.me/teknein
shillkillalinney[at]gmail.com
teknein[at]teknein.com”

Lähde: Kansalainen

1984 Aktivismi Hip hop Kansalainen Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallissosialismi Kulttuuri Mr. Bond Poliittinen vaino Poliittinen vankeus Politiikka Rikos Teknologia Ulkomaat Uutiset Vastakulttuuri Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Mielikuva Saksasta ja Itävallasta oikeusvaltioina on romahtanut nyt viimestään vuoden 2021 aikana. Oikeastaan kaikki Keski-Euroopan maat ovat samaa roskaa. Miltei jokaisessa on sionistiglobalistihallitus. EU pyrkii tekemään myös Suomesta samanlaisen sionistien talustusnuorassa kulkevan paskavaltion, jossa ei saa pieraistakaan ilman herravaltiaiden lupaa. Vain piskuinen ”äärioikeistolaiseksi” leimattu siipi vastustaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi