Itsenäisyyspäivä sujui häiriöttä – molemmat kulkueet kulkivat Mannerheimintietä pitkin

Kansallismielinen ilosanoma levisi suorien lähetysten ja mediahuomion kautta jälleen satoihin tuhansiin koteihin.

Aktivismi

Kansallismielisen kalenterin vuoden tärkein päivä, itsenäisyyspäivä, oli jälleen isänmaallisten kulkueiden kyllästämä. Helsingissä järjestettiin kansallisradikaali Suomi Herää ‑kulkue sekä perinteinen isänmaallinen 612-soihtukulkue.

Suomi Herää ‑tapahtumaan otti osaa noin 250 henkeä. Ensimmäistä kertaa järjestetty kulkue lähti Rautatientorilta ja siirtyi sieltä Mikonkadun ja Pohjoisesplanadin kautta Mannerheimintielle päättyen eduskuntatalolle, jossa pidettiin puheita. Kulkue ei sisältänyt iskulauseita, vaan sitä tahditettiin rummuilla, mikä kuulosti valtavan hyvältä!

Moni oletti, että matkan varrella olisi vastamielenosoittajia. Nämä kuitenkin loistivat poissaolollaan, pois lukien noin kymmenhenkinen ummehtunut kommunistijoukko sirppi ja vasara ‑lippuineen. Tapahtuma sujui siis käytännössä ilman mitään häiriötä kansallismielisten näyttäessä, miten särmä joukko marssii Helsingin keskustan pääkatua pitkin.

Valtamedia lähetti puheita suorana

Sama koski myöhemmin illalla järjestettyä 612-kulkuetta. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2014 lähtien, mutta tämä oli toinen kerta, kun vastamielenosoitus loisti poissaolollaan. Ensimmäisenä vuonna 2014 äärivasemmisto vielä järjesti eliitin Linnan juhlien vastaisen tapahtuman, mitä he ovat myöhemmin kutsuneet ”kohtalokkaaksi virheeksi”, minkä jälkeen he ovat aina järjestäneet kansallismielisten tapahtumien vastamielenosoituksen.

612-kulkueen oli ensin tarkoitus kulkea Runeberginkatua pitkin, mutta vasemmistolaiset jäivät keskelle tietä, jolloin myös 612-kulkue siirtyi Helsingin keskustan pääkadulle Mannerheimintielle soihtuineen. Ero kulkuväylien välillä on kuin soijarouheella ja itse metsästetyllä lihalla, joten uusi reitti oli varmasti jokaiselle osallistujalle mieleinen vaihtoehto äärivasemmiston ampuessa itseään jälleen omaan jalkaan.

Päivä oli rauhallisin itsenäisyyspäivä miesmuistiin, ja kansallismieliset näyttivätkin, etteivät heidän marssinsa ole häiriöksi kenellekään, vaan ne ovat kunniallisia ja särmiä tapahtumia. Kansallismielinen ilosanoma levisi suorien lähetysten ja mediahuomion kautta jälleen satoihin tuhansiin koteihin. Jotkut valtamediat myös lähettivät Suomi Herää ‑tapahtuman puheet suorana nettiin, mikä on mukava lisä kansallisradikaalin sanoman leviämisen kannalta.

612 Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Marssi Mielenosoitus Politiikka Suomi Herää Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Kun kohu maximi politisoidaan

    Vastaa

    Tämä tapauksen yliampuva puiminen on muuttunut valtamedioissa liberaali uus vasemmistolaisten hysteerikko journalistien parodiaksi

    Kankaanpään uusnatsien viha kohdistui taidekoululaisiin

    kuka aloitti kysymys

    Erimielisyydet kärjistyivät väkivallaksi syksyllä 2019 paikallisen baarin edustalla.

    Tapauksessa **eräs henkilö **löi yhtä uusnatsijengin jäsentä***.

    Tämän jälkeen uusnatsit hyökkäsivät kahdestaan lyöjän kimppuun.

    Eli se joka aloitti koko kähyn
    eli ehkä joku ääri vasuri 

    on viaton enkeli valtamedioille

    jonka hakkaamaksi pitää vain suostua ilman vastarintaa

    siis miettikää tätä valtamedian asenne vammaisuutta
    esim äärivasemmiston väkivaltaan
    HS
    Kukaan ei osannut aavistaa, mihin lähes mitätön huumejuttu johtaisi – Tällainen on viiden miehen ”Kankaanpään ryhmä”, jota poliisi epäilee raskaista terrorismirikoksista

    Kun islamisti tekee terroristi teon Euroopassa

    se on Hesarille 

    itsestään liikkuvan

    mielenhäiriöstä kärsivän **auton**syytä

    • Robbe

      Vastaa

      Uutisointi ihmetyttää ja on selvästi puolueellista. Is uutisoi ”Vanhempi syyllistyi nyrkkiraudalla tehtyyn pahoinpitelyyn vuonna 2014. Uhriksi joutui grillin edustalla hänen päälleen käynyt henkilö. ” Siis suvakkimediassa päällekäyjä muuttuu uhriksi, kun häviää aloittamansa tappelun ja saa itsensä puolustajalta turpaansa. Ei käy ihan normaaliin oikeustajuun!

      Jännä juttu miten paikalliset ja etenkin naapurit pitivät näitä ”hirviöitä” kunnollisina ja työssäkäyvinä ihmisinä. Saavuttaneet jopa hyvää koulumenestystä. Taas kerran ohitetaan kysymys mikä sai nämä naapureiden mukaan kunnolliset nuoret toimimaan noin, mutta se kysymys ei ilmeisesti kuulu vallitsevan rajoitetun sananvapauden piiriin.

  • Kun kohu maximi politisoidaan

    Vastaa

    Voisivatko ne 5 oikeistolaisen terroristiset ajatukset ehkä johtua tästä

    Erimielisyydet kärjistyivät väkivallaksi syksyllä 2019 paikallisen baarin edustalla. 

    Tapauksessa **eräs henkilö **löi yhtä uusnatsijengin jäsentä***

    eipä tietenkään koska valtamedia ei edes miellä tätä väkivaltaa väkivallaksi
    vaan hyvyyden esimerkilliseksi toiminnaksi 

    siksi juuri BLM Ja antifat saavat ampua poliiseja ilman tuomiota valtamedioissa

    ja tämän asenteen takia juuri siksi
    ääri rikolliset liberaali vasurit ovat heille
    valtamedian uus vasemmistolaisille journalisteille
    pelkkiä uhreja 

    tekivätpä he sitten mitä tahansa niile muille

    ei BLM jäsenille tai ei ääri vasureille
    valtamedian myöntämä
    licence to kill
    vain jos olet joku ääri vasuri

    joidenka luotien eteen he toivovat oikeiton edustajien heittäytyvän omasta vapaasta tahdosta koska se ääri vasurin luoti nahkassa
    tuntuu niin hyvältä ja oikeutetulta jopa siitä ammutusta oikeistolaisesta

    jonka pitää pyytää anteeksi julkisesti valtamedian kautta
    ääri vasurilta
    että hän joutui ampumaan häntä oikeistolaista
    vain pahaa ihmistä kohti
    kun ääri vasuri BLM narkki yritti pysty ryöstää hänen kotiaan 

    NÄIN SAKEAKSI TÄMÄ AIVOPESU
    LIBERAALI VASEMMISTOLAINEN JOURNALISMI ON MENNYT

  • Tekijämies

    Vastaa

    Oli erinomaista, että soihtukulkue meni mannerheiminkatua ja suvakkeja ei näkynyt, koska kulkueessa oli jonkin verran lapsiperheitä ja koiria. Itse osallistuin tähän kulkueeseen. On myös todella hienoa, että Suomi herää-kulkue ja puhetilaisuus menivät arvokkaasti.

    Aiempina vuosina suvakeilla on ollut paukkupommeja ja muuta vakavaan häirintään viittaavaa käytöstä ja tämä voi olla todella pelottavaa perheen pienimmille ja koirille. 

    Mielestäni röyhkeää, että Polpo on aiemmin päästäneet liian lähelle soihtukulkuetta ”vastamielenosoittajat”, eli suvakit. Ehkä Polpo oppi tästä jotain?

    Suvakit ovat heikkenemässä nyt lopullisesti, koska ainoa mihin suvakit kykenivät, niin he tekivät ”elokapinat” eli tukkivat kadun ja alkoivat riehumaan. Luulisi tässä vaiheessa Polpollakin alkamaan hälytyskellot soimaan, kun laillista mielenosoitusoikeutta käytetään kaaoksen luomiseksi, eli kyseessä on pahamaineinen akselerationalismi!

  • kari k

    Vastaa

    Väliajalla ei nyt lyönyt kukaan tarjotinta kädestä sai rauhassa syödä.

  • Santeri

    Vastaa

    Tämä ”luontopoppoo” jos tuloo miun työmaalle heilumhaan saapi vesurista. Minen kerenny joutokiireiltäni sinne hälsinkiin mutta juonessa mukana kumminkin.

  • Nimetön

    Vastaa

    Rikollinen globalistieliitti on aiheuttanut koko Suomelle ja maailmalle niin suurta häiriötä; joukkotuhoa ja massamurhaa että on ihan paikallaan että näille annetaan kunnolla takaisin aiheuttamalla rikolliselle systeemille mittavia häiriöitä.

    Ei tätä sotaa voiteta marssimalla vähän kadulla tai laittamalla kynttilöitä eduskunnan kylmille rappusille.

    Globaalia korona ja muuta tyranniaa ei todellakaan pysäytetä runkkaamalla huulia eduskunnan rappusilla.

    Mitään poliittista muutosta ei ole tiedossa. Kokoomus ja Persut haluavat vielä kovempia koronarajoituksia, eli ilmeisesti vankileirejä kuten Australiassa.

    Koronatyrannian ja terrorin kolmas vuosi alkaa kohta. Ja vieläkin jopa nk vapaus taistelijat kuvittelevat että tämä jotenkin tästä kyllä paremmaksi muuttuu kunhan vain sinipunaista vai oliko se mustavalko vai mikä, äänestetään jotain uutta kuplaa taas.

    ps.

    Muistakaa, älkää vaan aiheuttako häiriötä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi