Video: Patriot Frontin syksyn aktivismia

Järjestön tempaukset motivoivat ihmisiä myös Yhdysvaltain ulkopuolella.

Aktivismi

Yhdysvaltalainen Patriot Front ‑järjestö on niittänyt maailmalla mainetta esteettisellä olemuksellaan ja aktivismillaan. Järjestön tempaukset motivoivat ihmisiä myös Yhdysvaltain ulkopuolella.

Patriot Front julkaisee tasaisin väliajoin videoita matalan kynnyksen arkisesta aktivismistaankin. Tässä video syys- ja lokakuun aktivismista.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Patriot Front Politiikka Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vapaustaistelija ᛉ

  Vastaa

  Näissä on paha ongelma eteenkin yhdysvalloissa, nimittäin hyvin nopeasti on FBI:n jutkurotat soluttautuneet joukkoon ja kerään kaiken mahdollisen informaation jäsenistä ja niin edelleen. Muuten oikein hienon näköistä aktivismia ja uskottavan näköiset materiaalit. Vastaavaa tarvitaan Suomeenkin.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Kyllä se vituttaa kun perhanan Trumppi neocon fanit huutaa ”FBi agentti” ne voi vaan painua sinne heidän kotiin katsomaan jutku TV:etä ja antaa huulihölkkiä niille AIPAC kusi aivoille

 • Kypsä

  Vastaa

  Heh,muistaako kukaan enää Charlottesville (psyop)-National Vanguard-White sharia (Women deserve the rope) hässäkkää?NV vaihtoi nimensä Patriotic Frontiksi eli sama tuuba eri paperissa.Joulukuussa oli sit tää Washingtonin marssi.Kysymys kuuluu jotta tänäpäivänä ’´oikeistolaiset’´ marssii pääkupungissa ja kytät seuraa sivussa kun jengi lastataan autoihinsa ja saivat oikein poliisisaattueen jotta turvallisesti pääsevät jatkamaan matkaa…Jokin ei ihan täsmää yhtälössä.Mielestäni on syytä epäillä ei edes soluttautumista vaan suoraa feikkaamista .

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi