SUORA: Partisaani mukana itsenäisyysmarsseilla!

Linkki lähetykseen päivittyy sivuillemme, kun marssit alkavat.

Aktivismi

päivitetty

UUSI LÄHETYS ARTIKKELIN LOPUSSA

Kansallisradikaali Suomi Herää ‑kulkue marssii tänään Helsingin keskustassa itsenäisyyspäivän kunniaksi. Partisaani on paikalla kuvaamassa päivän tunnelmia.

Kulkueen reitti kulkee Rautatientorilta Mikonkadun, Pohjois-Esplanadin ja Mannerheimintien kautta päätepisteeseensä. Kulkue kokoontuu kello 15.00.

Tätä seuraa perinteinen itsenäisyyspäivän isänmaallinen 612-soihtukulkue, jonka tapahtumia seuraamme myös. 612 aloittaa kello 18.30 Töölön torilla.

612-soihtukulkue:

612 Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Marssi Mielenosoitus Suomi Herää Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Mitäs helvettiä? Suora meni jotenkin pois päältä

 • Olisin katsonut

  Vastaa

  Höh, vaatii kirjautumisen…

  Olen muuten huomannut että jos Youtuben mainokset ärsyttävät niin klikkaa videon alapalkista ”seuraava video” ja heti perään selaimen nappulasta ”back”. Näin pääsee katsomaan videon eikä tarvitse odotella niitä sekundamainosten sekuntteja.

 • Historix

  Vastaa

  Pitäisikö videot jakaa myös VK:n kautta? Siellä ei ole ollut kansallismielisillä näitä ”teknisiä” ongelmia.

 • Matje

  Vastaa

  Hyvältä näytti! Olin hieman reaaliaikaa jäljessä ja siinä ensimmäisen puheen kohdilla, kun lähdin kauppaan. Nyt oli poikki filmit. Eiköhän tämä vielä jossakin jatku, niin saa puheet kuunnella kokonaisuudessaan. Näiden kuuleminen paikanpäällä pakkasessa on ollut aina vahvasti mieltäkohottava hetki.

  Valitettavasti itse en ole Helsingissä. Toivottavasti ensi vuonna taas mukana! Vastamääkijät Vanhalla YO-talolla Tillanen hiljensikin yksinään. Venäläisen naisen kommentti marssilta oli myös mainio! Hienoa työtä kaikilta tapahtumaa järjesteleviltä ja siihen osallistuvilta.

  Toivottavasti elämme vielä päivänä eräänä euro- ja EU-vapaassa Suomessa, osana Eurooppaa ja Venäjän naapurissa, mutta suomalaisina ja aidosti; kokonaan itsenäisinä, ilman pelkoa minkäänlaisesta terrorista, mistään suunnasta. Amen.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

 • pzkw

  Vastaa

  Taas näkyy👍🏻 hieno homma 👍🏻

 • pzkw

  Vastaa

  Iltasatulehden mukaan 612 kulkueessa osallistujia noin 300. Sokeat toimittajatko siellä juttuja vääntää? Koittaisivat kerrankin olla edes oikealla tuhatluvulla. Miksi valehdella kun paistaa niin läpi?

  • EV

   Vastaa

   Poliisi se valehteli noita lukemia, laittoivat antifanttienkin pääluvuksi 1500. Paikalla olleena onneksi tietää todellisen tilanteen.

   • pzkw

    Vastaa

    Niinpä. Toki siellä varmaankin oli myös IL toimittajakin seuraamassa kulkuetta joten miksi levittää sitten poliisin antamaa väärää tietoa? Itse olisin myös paikalle tullut mutta kun on polvi leikattu niin ei valitettavasti kyennyt paikalle.

 • Jani Alander

  Vastaa

  Hieno lähetys

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi