Ilmoita järjestösi osallistumisesta Suomi Herää ‑itsenäisyysmarssille!

Aloita kampanjointi marssin näkyvyyden lisäämiseksi jo tänään ja varmista, että oma järjestösi on edustettuna tulevana itsenäisyyspäivänä!

Aktivismi

Helsingissä järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12. Suomi Herää ‑niminen kansallismielinen marssi. Suomi Herää ottaa suorasanaisesti kantaa itsenäisyyttämme uhkaaviin yhteiskunnallisiin ilmiöihin, kuten valtapolitiikkaa ohjaavaan globalismiin ja väestönvaihtoon johtavaan massamaahanmuuttoon. Suomi Herää on avoimesti poliittinen marssi.

Kyse ei toisin sanoen ole ainoastaan tilaisuudesta, jossa osoitetaan kunnioitusta menneiden polvien itsenäisyystaistelijoille. Tämän lisäksi Suomi Herää ‑yhteisö pyrkii nimittäin ruokkimaan uutta 2000-luvun itsenäisyystaistelua, koska kansanpetturipoliitikot ovat riistäneet kansaltamme itsemääräämisoikeuden. Marssimalla itsenäisyyden puolesta marssimme myös suomalaisvihamielistä eliittiä vastaan.

Isänmaallinen itsenäisyyspäivän kulkueperinne käynnistyi Suomessa 2014, kun ensimmäinen 612-soihtukulkue järjestettiin. 612 on vakiinnuttanut asemansa kansallismielisten suosimana vuotuisena tapahtumana, joten se järjestetään Helsingissä myös tänä vuonna. Suomi Herää ja 612 järjestetään eri kellonaikaan, joten kansallismieliset ehtivät osallistumaan kumpaankin tapahtumaan.

Itsenäisyyspäivään on enää kuukausi aikaa, joten kannustamme kaikkia lukijoitamme osallistumaan Suomi Herää ‑tapahtuman mainostamiseen niin kaduilla kuin verkossa. Helpoin tapa tehdä tämä on levittää sosiaalisessa mediassa Suomi Herää ‑linkkiä (https://www.suomiheraa.com/) ja kiinnittää katukuvaan marssin kotisivuilta löytyviä tulostettavia lentolehtisiä (lataa täältä). Suomi Herää ‑materiaalia onkin jo nähty muutamien kaupunkien kaduilla tänä syksynä.

Kansallismielisen yhteistyön puolesta

Suomi Herää ‑kotisivuilla todetaan: ”Kannustamme kaikkia kansallismielisiä järjestöjä myös ilmoittamaan julkisesti osallistumisestaan marssiin, jotta tieto tapahtumastamme leviää mahdollisimman tehokkaasti.”

Kansallismieliset järjestöt voivatkin markkinoida tulevaa tapahtumaa ilmoittamalla jo nyt osallistumisestaan tulevalle marssille. Järjestöt voivat lisäksi kannustaa aktiivejaan mainostamaan tulevaa kulkuetta esimerkiksi lentolehtisten ja seinämaalausten avulla.

Viimeisten muutaman vuoden aikana kansallismielisten aktivistien järjestörajat ylittävä yhteistyö on lisääntynyt huomattavasti. Suomi Herää ‑marssi tulee olemaan suoraa jatkumoa positiiviselle trendille. Aloita kampanjointi marssin näkyvyyden lisäämiseksi jo tänään ja varmista, että oma järjestösi on edustettuna tulevana itsenäisyyspäivänä!

Tiedotuskanavat: Twitter, Telegram, VK, Instagram.

Yhteydenotto: info@suomiheraa.com

Aktivismi Helsinki Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Suomi Herää

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Isänmaallinen on isänmaallinen

  Vastaa

  Missä vaiheessa isänmaalliset muuttuivat kansallismielisiksi? Kun kerran 2015 oltiin isänmaallisia (ehdottomia) niin nyt ollaan kansallismielisiä (vähän sinneppäin).

  Itse olen aina ollut isänmaallinen. Ja työkaverini joka ei haluaisi ostaa esim. Kärkkäiseltä (koska oli niitä natsisyytöksiä) on kansallissosialistisempi kuin tietääkään. Hän ei osta Biltemasta koska voi ostaa Motonetista. Hän käyttää Nanson vaatteita ja ostaa Airamin tuoteita. Ja nyt on miettinyt jo pitkään että haluaisi ostaa Suomessa valmistetun auton, mutta kun ne eivät tee nelivetoja. 

  Kysynkin teiltä, kuinka moni teistä ajattelee samalla tavalla kuin työkaverini? Joka ei osta ulkomaalaisten tekemiä tuotteita. Tai jos on ihan pakko (eli ilman ei selviä) niin katsoo tarkasti ainakin sen että firma mistä ostaa on suomalainen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kansallismielinen-termiä on käytetty iät ja ajat, ei siinä ole mitään uutta.

  Otit puheeksi kansallissosialismin…
  Eikö sitten voi olla kansallissosialisti, jos ostaa ulkomaalaisia tuotteita, vaikka tuotteen olisi valmistanut toinen kansallissosialisti?

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Suur-Suomi r.y ilmottautuu mukaan 😉 6.12.2021 Suomi herää tapahtumaan 😉
  Seppo Lehto pj
  https://Suur-Suomi-ry.blogspot.com/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi