Sinimustan Liikkeen lehdistötiedote liittyen sunnuntain hyökkäykseen

Puolueeksi aikovan Sinimusta Liike ry:n kannattajakorttien kerääjä joutui hyökkäyksen kohteeksi Turun Brahenpuistossa sunnuntaina aamupäivällä.

Aktivismi

päivitetty

Kansallisradikaali puolue Sinimusta Liike oli sunnuntaina keräämässä nimiä puolueeksi rekisteröitymistä varten. Paikalle saapui myös äärivasemmistolainen, joka päätti ryhtyä kokeilemaan siipiään militantin antifasismin parissa.

Hän hyökkäsi nimien kerääjän kimppuun, mutta päätyi kuitenkin nopeasti taltutetuksi. Puolue on tehnyt hyökkäyksestä rikosilmoituksen.

Alla Sinimustien lehdistötiedote kokonaisuudessaan:

Tiedote
julkaisuvapaa heti

Äärivasemmistolainen hyökkäys Turussa sunnuntaina keskellä päivää

Puolueeksi aikovan Sinimusta Liike ry:n kannattajakorttien kerääjä joutui hyökkäyksen kohteeksi Turun Brahenpuistossa sunnuntaina aamupäivällä. Nuori mies oli tervehtinyt asiallisesti tummiin pukeutunutta mieshenkilöä, joka ei vastannut tervehdykseen, vaan otti pari askelta eteenpäin lyöden nyrkillä ensin ohitse. Tämän jälkeen uhkaavan oloinen mies otti kortinkerääjää takista kiinni ja löi häntä nyrkillä kasvoihin. Uhri sai hyökkääjästä otteen ja kaatoi tämän maahan, pitäen kiinni jonkun aikaa jotta hyökkääjä rauhoittuisi. Toisen kortinkerääjän saavuttua paikalle hyökkääjä rauhoittui ja miehet päästivät hänet menemään.

Tekijä on selvästi äärivasemmistolainen aktiivi, joka saapui paikalle ilmoittelun perusteella, näin ollen Sinimusta Liike arvelee teon motiivin poliittiseksi hyökkäykseksi demokratiaa vastaan.

Asiasta on tehty rikosilmoitus poliisille.”

Sähköisen kannattajakortin voit allekirjoittaa osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26.

Äärivasemmisto Aktivismi Antifa Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Sinimusta Liike Turku Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Miksi helvetissä te päästivät menemään?! Nippuun, kädet solmuun ja sitten miettimään a) virkavalta vai b) oma valta.

  • Tomppa

   Vastaa

   Niinpä. Yleinen kiinniotto-oikeus on kirjattu Suomen lakiin (Pakkokeinolaki 2. luku $2 ja $3). Olisivat pitäneet hyökkääjän aloillaan niin kauan kunnes poliisi olisi tullut paikalle ja ottanut hyökkääjän hoteisiinsa. Nyt taatusti poliisi ”ei löydä” tekijää, vaikka tapauksella on silminnäkijöitä ja alueella on luultavasti useita valvontakameroita.

 • Nimetön

  Vastaa

  Minkä takia patrioottisiwustonne nimi viittaa Isän Suuren Aurinkoisen terrorivaltakuntaan ??? Ääliömäinen valinta ! Törmäsin eka x heute = ikinä kuullutkaan. Menkiäpä kyselömähä Kuusamon, Savukosken, Hetan, Sallan, Posion pyrinnöiltä mitä Isänmaallisen Ilon Parahduxia sillä suunnalla sivustonne välittämä ASSOSIAATIORIHMASTO = MIELIKUVAMAAILMA etabloi ???

  Muuttakaa heti, mönkään mön

  yst terv, EI MAQUISARDI

  weiterkoronieren, nie kapitulieren …

  PS. HYVÄ NIMI OLISI ESIM I S Ä N M A A N I L V E S

 • TT

  Vastaa

  Täytyy myöntää, että Kokoomuksen vaaliteltta on herättänyt itsessäni joskus äärimmäisen aggressiivisia ajatuksia. Mutta on täysin hyödytöntä lähteä käsikähmään. Kannattaa kanavoida toiminta rakentavasti politiikkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi