Sinimustalla Liikkeellä nyt yli 3000 sähköistä allekirjoitusta

Loppujen alle 2000 nimen keräämiseen puolueella on vielä yli puoli vuotta aikaa.

Aktivismi

Kansallisradikaali puolue Sinimusta Liike saavutti torstaina kolmen tuhannen sähköisesti kirjoitetun kannattajakortin rajan. Lisäksi puolueella on useita satoja paperisia kortteja kasassa kesän ja syksyn aikana pidettyjen katutapahtumien jäljiltä.

Puolue aloitti korttien keräämisen käytännössä nollaresursseilla viime toukokuussa suomalaisuuden päivänä. Sittemmin se on saanut lisää jäseniä riveihinsä ja päässyt aktiivisemmin etenkin katutasolla keräämään nimiä.

Loppujen alle 2000 nimen keräämiseen puolueella on vielä yli puoli vuotta aikaa. Voit tukea puoluetta kirjoittamalla kannattajakortin osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Aktivismi Hyvinvointi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puoluehakemus Rotu Sinimusta Liike Talous Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Globalistien ajama avoin tyrannia herättää varmasti monet ja alkaa vapauden kaipuu. Moni muistaa vielä ajan, jolloin Suomessa sai elää ihmisarvoista elämää ja kansalaisuudella oli arvoa. Suomi turvasi rajojaan ulkopuolisilta häiriköiltä tai orjuuttajilta. SML:n kannattaa pysyä kasassa joko puolueena tai ainakin liikkeenä, koska isoja massoja on luvassa vaihtoehtoisiin liikkeisiin ja puolueisiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi