Veren Laki järjestää treenin Helsingissä 11.9.

Kansallismielinen urheiluun keskittyvä Veren Laki ‑ryhmä järjestää kamppailuharjoituksen Helsingin seudulla ensi viikon lauantaina. Harjoitus järjestetään 11.9. aikavälillä 11.00 - 15.00.

Aktivismi

Tapahtuma on kaikille avoin. Osallistuminen ei maksa mitään. Ilmoittautumiset voi laittaa osoitteeseen verenlaki@protonmail.com.

Veren Laki kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle

Veren Laki julkistettiin viime vuonna. Hanketta kuvataan seuraavin sanoin:

Veren Laki on aloite, joka haastaa suomalaisiin pesiytyneen velttouden ja mukavuudenhaluisuuden kulttuurin. Voima, sitkeys ja räjähtävyys ovat ihanteita, joiden puolesta jokaisen suomalaisen tulisi työskennellä. Ihminen on parhaimmillaan rikkoessaan omia rajojaan, ylittäessään heikkoutensa ja tavoitellessaan jatkuvaa kehitystä.
Yhteiskunta muuttuu suomalaisten kannalta päivä päivältä vaarallisemmaksi ja vihamielisemmäksi. Meistä kunkin onkin kysyttävä itseltämme, kykenemmekö suojelemaan itseämme ja meille tärkeitä ihmisiä fyysisiltä vaaroilta, jotka yleistyvät Suomen kaduilla. Jokaisen on päätettävä itse, kääntääkö hän raukkamaisesti toisen poskensa vai uskaltaako hän kohdata vaarat.
Me tahdomme kouluttaa suomalaisia, jotka valitsevat jälkimmäisen tien. Veren Laki rakentaa Suomeen uudenlaista aggressiivista urheilun ja itsepuolustuksen kulttuuria. Riippumatta fyysisestä lähtötasostasi myös sinä voit liittyä meihin, sillä emme tahdo saarnata käännynnäisille vaan tavoittaa ne, jotka alkavat vasta nyt ymmärtää urheilun ja itsepuolustuksen merkityksen yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.
Aktivismi Elämäntavat Filosofia Hyvinvointi Kamppailu-urheilu Kansallismieliset Kansallismielisyys Kestävyys Kotimaa Kulttuuri Nopeus Rotu Urheilu Uutiset Veren Laki Voima

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi