Syytteet hakaristilippujen kantamisesta kaatuivat

Poliisi on rikkonut marssijoiden poliittisia toimintavapauksia, mistä voi lain mukaan saada 2 vuotta vankeutta.

Aktivismi

Helsingin käräjäoikeus kaatoi syytteet itsenäisyyspäivänä 2018 tapahtuneesta hakaristilippujen kantamisesta. Syyttäjä vaati rangaistusta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, mutta käräjäoikeuden mukaan hakaristilippu ei täytä kyseisen rikosnimikkeen sisältöä.

Vuoden 2018 itsenäisyyspäivän Kohti vapautta ‑marssilla oli eturivissä kolme hakaristilippua. Vastaajien mukaan kyse oli tahallisesta provosoinnista liittyen Suomen sananvapausongelmiin. PolPo (poliittinen poliisi) hyökkäsi mielenosoittajien kimppuun, pidätti nämä ja varasti liput. Tekosyynä käytettiin aggressiivisia vastamielenosoittajia.

Nyt tulleessa tuomiossa arvostellaan PolPon toimintaa. PolPo on rikkonut osallisten poliittisia toimintavapauksia, mistä voi lain mukaan saada 2 vuotta vankeutta.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, ja suomalaisvastainen valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on jo luvannut lähtevänsä hoviin asian kanssa. Toiviaiselle kyse on poliittisesta ajojahdista. Hän on julkisesti nimennyt idolikseen mustan kommunistiterroristi Nelson Mandelan.

Koululla pidetystä puheesta tuomio

Samassa oikeudenkäynnissä käsiteltiin niin ikään 2018 tapahtunutta tempausta itähelsinkiläisellä koululla. Koulusta oli levinnyt viraali video sen monikulttuurisesta arjesta, minkä vuoksi Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet menivät paikalle tukemaan suomalaisia.

Videolla maahanmuuttajaoppilaat pahoinpitelivät, ahdistelivat ja uhkailivat valkoisia. Koulun henkilökunta ei ollut asettunut valkoisten oppilaiden tueksi, joten kansallissosialistit kehottivat valkoisia liittoutumaan ja puolustamaan itseään.

Kaksi paikalla ollutta sai sakkotuomion pidetyn puheen vuoksi. Sekä puheen pitäjä että sen kuvaaja saivat tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Käräjäoikeuden mukaan valkoisten kannustaminen itsepuolustukseen väkivaltaisia mustia vastaan on siis ”rikos”.

Aktivismi Hakaristi Helsingin poliisi Kansallissosialismi Käräjäoikeus Kokoontumisvapaus Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismainen Vastarintaliike Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset toimintavapaudet Politiikka PolPo Raija Toiviainen Rotu Sananvapaus Valtakunnansyyttäjä Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Raija vie jutun hoviin ja eiköhän sieltä löydy v‑muurarituomari, joka vetää jutun Suomen omaksumalle linjalle.
  Tämmöisiä jupakoita seuraa, kun PVL kiellettiin heppoisin perustein. Tämän hölmöyden jälkeen Polpo ja suvakkien lauma ovat katsoneet voivansa kieltää kaiken, mistä ne eivät pidä. Erityisesti suvakit ja kommunistit haluavat kieltää kaiken sellaisen, mikä jarruttaa Suomen alasajoa. Kansallissosialistien hulluimmatkin touhut ovat kevyttä verrattuna siihen, että kokonainen maa laitetaan säpäleiksi ja myydään paloina maailman raharikkaille.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mandela oli 33 tason vapaamuurari

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olisi ollut täysin käsittämätöntä, mikäli laillisessa mielenosoituksessa kannetuista laillisista lipuista olisi tullut tuomio.
  Todella typerää edes nostaa syyte tuollaisesta tapauksesta, kommunisti-Toiviainen ilmeisesti kuvitteli liikoja siitä, että puhtaasti ideologisesti nostettu syyte menisi tuosta noin vaan läpi.
  PolPon täytyy saada kovempi tuomio kuin pelkkä ”huomautus”, toiminta oli sen verran törkeää.
  Mielestäni vähintään lomautus sille henkilölle, joka oli vastuussa poliisin tekemästä ratkaisusta mielenosoituksessa.
  Onko muuten tiedossa, kuka tämän päätöksen lippujen väkivaltaisesta riistosta oli tehnyt?

  Kuuntelin hiljattain uudestaan Merilahden koululla pidetyn puheen, puhe oli aivan mahtava ja asiallisesti esitetty. Ei tuollaisesta kuulu tuomioita jakaa.
  Rotumuukalaisten harjoittamaan väkivaltaan valkoisilla lapsilla on oikeus vastata puolustaakseen itseään. Koulu tai viranomaiset eivät heitä näytä suojelevan, joten silloin on täysi oikeus puolustaa omaa koskemattomuuttaan.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Bolshevistiset sukujuuret omaava Kai Mykkänen oli tuolloin sisäministeri ja viherpoliisi Pekka Hätönen oli tätä esitutkintaa käynnistelemässä ja toimi myös Polpon tiedottajana asiaan liittyen. Viherpoliisi Hätönen tuohon aikaan yritti esiintyä eräänlaisena asiantuntijana liittyen ”vihapuheeseen”. Luojan kiitos, että Hätönen osaa nykyään pitää päänsä kiinni.

   Jos viherpoliisi Hätönen lukee tämän, niin voin kertoa, jopa pienet lapset nauraa hänelle.

   Toki on mahdollista, että käsky lippujen varastamisesta tuli Tel Avivista!

   • Nationalisti

    Vastaa

    Tosiaan, olin jo unohtanut Polpon Hätösen.
    Viime aikoina idiotismissa kärkisijaa on pitänyt nillittäjä-Taponen. Nyt muistui mieleen tuo Hätönen kun mainitsit…
    Kaikki sen julkisuuteen laukomat jutut ”vihapuheesta” silloin aikoinaan aiheuttivat erittäin suurta myötähäpeää ja sitä mietti välillä, että voiko joku ihan oikeasti olla niin idiootti.
    Puheet ”puolueettomasta” poliisista saa todella ironisia piirteitä, kun lukee muutamien näkyvien Polpo-hahmojen twiittejä aiheesta, niiden suomalaisvastaisten nillittäjien ulina on ihan mukavaa seurattavaa.

    • Tekijämies

     Vastaa

     Hätönen, tämä vihreiden puoluekirjan omaava espoolainen kommunisti tullaan muistamaan kolmesta asiasta.

     1. Hakaristifobiasta. Kommunistit vihaavat hakaristia.

     2. Haagan matunujakka, jossa veri roiskui keskellä päivää julkisella alueella. Tekijä oli heti tiedossa, mutta Hätönen pimitti tunnistekuvan ja matu sai rauhassa häipyä omaan maahansa. Siis kaduillamme riehui matu puukon kanssa, mutta Hätönen halusi suojella raakalaisen yksityisyyttä. Toisin sanoen Hätönen edesauttoi matua maastapoistumisessa.

     3. Teki vaalihäirintää virka-asemaansa hyväksi käyttäen, kun hän teki rikosilmoituksen de Wittin vaalimainoksesta kesken vaalikampanjoinnin. Tässä tapauksessa Hätönen toimi myös tutkinnanjohtajana. Eli kyseessä oli puhdas poliittinen vaino. Samaa menoa oli Neuvostoliitossa.

     Hätönen nostettiin jalustalle, koska hänen edeltäjänsä Jouni H. Niskanen syyllistyi naisvihaan ja hakkasi Helsingin keskustassa naisen ja ohikulkeneen miehen. Eli vihapuhe todellakin johti vihatekoihin! Ennen Niskasta oli jalustalla Marko ”fobba” Forss, joka joutui siirtymään sivuun kun hänen ylläpitämässä fb-ryhmässä poliisit eivät kunnioittaneet jakamatonta ihmisarvoa ja tasavertaisuutta, eli olivat matukriittisiä.

     Mitä mahtaa Hätöselle nykyään kuulua?

  • Sattui vissiin vahinko

   Vastaa

   Tässä kohtaa oli varmaan lautamiehiä mukana ja sattui onneton ”vahinko” mitä ei tapahtunut kun haluttiin kieltää ryhmän Vastarintaliike toiminta yhdistyslakiin perustuen.

   Ammattituomareiden ja syyttäjien käsi laista ja sen hengestä on vähintääkin venyvä. Onneksi lautamiehet tuovat maalaisjärkeä päätöksentekoon ja voivat halutessaan äänestää tuomarin mielipiteen kumoon.

   On suuri vahinko Suomen kansalle jos lautamiesjärjeselmästä luovutaan. Siitä on höpötetty kohta 20 vuotta ja perusteltu sitä sen kalleudella. Mutta käytännössä koko Suomen lautamiesten määrän laskeminen kolmesta kahteen säästi vähemmän kuin Pirkanmaan käräjäoikeuden asianajajien kulut yhtenä päivänä.

   No, Toiviaiselle jää nyt todistustaakka siitä, miten käräjäoikeuden päätös on lainvastainen tai mitä päätökseen vaikuttavia asioita on jätetty huomiotta. Mutta toisaalta, pitäähän sen yrittää sillä muuten poliiseilta ja varsinkin käykynantajilta voidaan vaatia korvauksia ja toimista voi tosiaan tulla jopa vankeutta, potkujakin annetaan. 

   Koska tästäkin farssista tuli julkinen, voivat kaikki marssilla olleet ja sen vuoksi työnsä menettäneet hakea valtiolta kahden vuoden palkkatulon menetystä. Ja ne jotka menettivät opiskelupaikkansa, kahden vuoden oletetun bruttopalkan verran. Tai asunnon ollessa kyseessä, mahdolliseti kalliimman vuokran erotuksen 10 vuoden ajalta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eiköhän nämä Polpon ja valtakunnansyyttäjän hakaristifoobikot voisi pikku hiljaa poistua Suomesta ja muuttaa sellaiseen maahan, jossa hakaristi on kielletty.

  Ihmisten on syytä tutkia historiaa, niin tulisi ilmi, että sodassa puna-armeijaa vastaan Saksasta oli erittäin paljon hyötyä Suomelle. Saksalaiset pitivät myös liittoutuneiden joukot poissa pohjoismaista.

  Se, että ankarien rauhanneuvotteluiden takia Suomi alistettiin häätämään Saksalaiset pois Lapista on sivuseikka. Tosiasia on, että suomalaiset kävivät neuvottelemassa saksalaisten kanssa rauhanomaisesta poistumisesta Suomen alueelta, mutta tämä ei Neuvostoliitolle käynyt ja Lapin sota piti aloittaa. Ei suomalaiset saaneet saksalaisia häädettyä, vaan Saksa vetäytyi heti, kun päämajasta annettiin käsky Suomesta poistumiselle.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Tuon tuostakin julkisuudessa ”unohdetaan” että saksalaiset tosiaan vetäytyivät tuhoa aiheuttamatta kohti Norjaa kunnes NL alkoi vaatia aktiivisia sotatoimia.

   • EV

    Vastaa

    No jos aseveli puukottaa sinua selkään, miten itse toimisit? Suomi oli aivan järjettömän surkeassa paikassa geopoliittisesti toisessa maailmansodassa ja katkeria päätöksiä oli tehtävä.

    • Tekijämies

     Vastaa

     Kun Tornio vapautettiin, niin suomalaiset antoivat saksalaisten evakuioda sotilassairaalan Ruotsin puolelle yön pimeydessä ja tämä raivostutti Neuvostoliittoa. Myös saksalaisten tappioita liioiteltiin Neuvostoliitolle.

     Eli kyllä se aseveljeys painoi edelleen pinnan alla. Vielä tänä päivänä saksalaiset kunnioittavat suomalaisia.

    • tulitikkutyttö

     Vastaa

     Enhän minä tästä saksalaisia syyttänytkään. Mutta täytyy muistaa että Molotov-Ribbentrop sopimuksessa Saksa oli hyväksynyt Suomen NL:n etupiiriin ja talvisodan alkaessa saksalaiset pilkkasivat Suomea kun ruvettiin tosissaan sotimaan. Kun sitten Suomi pärjäsikin, niin johan muuttui ääni kellossa. Rauhanehtojen hyväksymisessä oli tärkeä tekijä se että Saksa oli diplomaattikanavien kautta antanut ymmärtää että revanssin aika tulee. Ikävä kyllä kävi niinkuin kävi, mutta jos Hitlerin salamurha olisi onnistunut niin ylimpään sodanjohtoon olisi tullut tolkkua ja olisi todennäköisesti käynyt toisin.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Jos tämä tuomio pysyisi voimassa, Suomi voisi saada jatkossa aika paljon lipputurismia. Ties vaikka nähtäisiin aika mittava määrä useista eri maista saapuneita lippuja seuraavassa paraatissa.

 • 2018

  Vastaa

  Koulusta levinnyt video sen monikulttuurisesta arjesta.
  Ota talteen.

  archive.org/download/TllistOnYhdessSuomenMonikulttuurisimmisistaKoulussa/T%C3%A4ll%C3%A4ist%C3%A4%20on%20yhdess%C3%A4%20suomen%20monikulttuurisimmisista%20koulussa.mp4

 • Riku

  Vastaa

  Valtakunnansyyttäjä jos saa hovissa ideologiansa menemään läpi niin saa olla varma, että tulen vaatimaan vastaavalla tavalla kiellettäväksi esim. kommareiden mielenosoituksissa näkyviä punalippuja ja myös sateenkaarilippuja

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Yhteiskunta vaatii hakaristin suhteen siedätyshoitoa. Hakaristilippuja joka sillalle ja joka kulkueeseen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Samaa mieltä tästä, lippujen määrää on lisättävä ja niitä on saatava näkyville moniin eri kaupunkeihin.

 • Odotan seuraavaa itsenäisyyspäivää

  Vastaa

  Ajatelkaa kun tämä uutinen leviää eurooppaan:”Suomessa saa marssia hakaristilipun kanssa”. Arvatkaas paljonko Suomeen tulee entisen aseveljen, Saksan, kansalaisia osoittamaan muistoa Suomen itsenäistymiselle. Voi olla että siniristilippujen jälkeen on melkoinen meri hakaristilippuja.

  Tämä uutinen pitää kääntää kaikille kielille ja jakaa kaikille uutistoimsitoille.

 • Likainen valehteleva juutalainen

  Vastaa

  BUT before all that, here’s an overview of how a few thousand jews can ruin a country.
  From Goran Lind, in facebook:
  What Is A Sayanim ?
  The Sayanim is any Jewish person, that can be called on to assist another Jew in any cause. Since birth, the Jewish people have been taught of their superiority… and need for cohesion. The Sephardic Jews are the upper level of the race, and the Ashkenazim, which constitute 95% of all Jews, are the worker parasites of the race. Since the Sephardics first converted the AshkeNAZI, they brainwashed them into the idea that the world is their enemy and their fellow Jew is a “Quiet Guardian”.
  Who Is A Sayanim?
  Every Jewish person is expected to be a potential agent (spy/sayanim), in varying degrees.

  What Will They Do?
  If the Jewish people sense a potential threat, the Jewish Sayanim is authorized to commit anything from simple harassment to business ruin, and even multiple murders. The Columbine Massacre was a perfect example. The police knew there were seven people involved, but five students, two sets of parents, one employer and psychiatrists, provided alibis and corrupted evidence.

  Examples:
  Your Jewish accountant will relay any private bookkeeping info to a Jewish competitor, your friendly Jewish pharmacist will assist your Jewish doctor to poison you, a clerk at VISA will supply your private credit information to anyone, the list is endless.

  Sayanim Indoctrination Starts At Childhood:
  Family Life:
  Jewish children rarely are allowed to play with the gentiles. Around the house the child is constantly bombarded with the word Goy.

  Goy
  (goyim means cattle/animals), relates to menial occupations. The family maid, nannies, gardener, plumber, etc are referred to as “The Goy or goyim”.

  Grammar School:
  A public Jewish school will receive grants, and the best teachers are put in the district. 6th graders at these “Magnet schools” are the equivalent of an 8th grader at a normal school. Jewish kid’s will always be eligible for the “Gifted Programs”. Exceptional Jewish children are turned over to the Rabbi for future guidance.

  High School:
  In heavily Jewish communities the public schools will always have a “Gifted program”. For those with the resources, they will attend exclusive schools.

  Colleges & Universities:
  Here is the big payoff. Entrance into the finest schools is assured. All the larger Universities have Sayanims placed in key locations from the Dean to the Admission Officers, to the loans, and the scholarship personnel. Societies, such as Hillel, will shepherd a young Jew throughout his college career.

  Jewish professors will always favor the Jewish student. Jewish students make up 30% of the Ivy League, which they credit to their extraordinary IQ’s, which is a myth. Law schools, such as Yale, can have an enrollment of 60% +.

  Business World:
  In any Jewish controlled company, a Jew is given first preference in job interviews. If a Jew is a businessman, he gets preferential treatment on contracts where another Jewish person is involved. Getting a bank loan is a cinch if he is a Jew.

  Government:
  Jews have lined all government’s offices around the planet with their people. (parasitic infestations) ! Student loans get erased if they are a Jew or Jewess. A non-Jew business competitor can have a regulatory agency put on him by these parasites. The Judicial is 40% Jewish and another 35% are minorities they control.

  So What Is Expected Of A Sayanim?
  The standard Sayanim routine is basically favoring other Jews in ordinary transactions, but the sayanim can be called on to protect any criminal enterprise. From the traffic court Judge to an Appellate Judge – fellow sayanims receive special treatment. The special Sayanim (200,000 of them worldwide but there are probably a lot more now) will be expected to cooperate in any Israeli Mossad (Israel’s Secret Service) enterprise including murder, sabotage and any form of Fifth Column activity (does 911 ring a bell?). A division of the Mossad ( Katsas) keeps records, and stays in active contact with this group, the Mossad.

  The Sayanim (sleeping cells who spy/act for Mossad in the host nation they live in, sometimes pretending to be Christians, Moslems, Israelites, etc.)

  “The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists”. J. Edgar Hoover, FBI Director 1924–1972, quoted in The Elks Magazine (August 1956).

  “All Jews are provocateurs in Peacetime, saboteurs in Wartime, and subversives all the time.” 24 December at 04:05
  https://www.big-lies.org/jews-sayanim-hasbarat/index.html

 • Exactor Mortis

  Vastaa

  Niin jännä että täysin tyhjällä ja kirjasta kopioidulla symbolilla on eräille niin suuri merkitys että niiden perässä joko marssitaan tai sitten niitä revitään. Kyllä ne sosialistit on kummallista sakkia!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi