Sinimusta Liike lauantaina Turun Lönnrotinpuistossa

Aktiiveja voi tavata puistossa kello 12.00 - 18.00 välisenä aikana.

Aktivismi

Kansallisradikaali puolue Sinimusta Liike on lauantaina esillä Turun Lönnrotinpuistossa. Puolue kerää kannattajakortteja ja rekrytoi jäseniä kiertueensa aikana rekisteröityäkseen puolueeksi.

Aktiiveja voi tavata puistossa kello 12.00 – 18.00 välisenä aikana. Puolue kannustaa tulemaan paikalle moikkaamaan, vaikka olisikin jo kirjoittanut kannattajakortin.

Aktivismi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Sinimusta Liike Turku Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Joo, ei tästä mitään puoluetta saada aikaiseksi, jos tämä kannattajakorttien keräystahti jatkuu tätä samaa tahtia mitä se nyt on suurimmaksi osaksi ollut. Sen verran kiire alkaa jo olemaan että tarvittaisi nyt jo lähiviikkoina useita satoja kannatuskortteja, että olisi pienintäkään toivoa! 

  Puolue ei ole ensinnäkään saanut kunnolla semmoista mediahuomiota, mikä saisi kansan vahvasti tukemaan tätä puoluetta. Eräs ystäväni oli kyllä tästä antanut heille onneksi palautetta. Mutta sitten vielä, kun viime aikoina ihmiset on muutenkin sellaista informaatiota saanut, ettei äänestyksellä ole oikein mitään vaikutusta, itsekin hieman epäilen jopa tämänkin puolueen kohdalla, vaikka olen kyllä kannattajakortin täyttänyt ja aikoisin muutenkin äänestää, jos puolue saadaan kokoon.

  Olikos Partisaanin toimitus vielä tehnyt ollenkaan artikkeleita siitä, miksi juuri tällä puolueella voisikin olla vaikutusta? Mistä tietää että juuri heihin voimme luottaa? Ja jos ei, niin voisitteko tehdä. Joku voi tähänkin viestiin tulla kommentoimaan.

  • Lemmu

   Vastaa

   Olet haitallinen fatalisti. Jos olet valmis löymään hanskat tiskiin 3:n kuukauden jälkeen ei sinusta ole muuta kuin haittaa. 2800+ nimeä nettikeräyksenä + jotain 100–200 nimeä paperilla. 9 kuukautta aikaa saada 2000 nimeä kasaan. Isoja tapahtumia, kuten kukkavirta, Awakening ja 612, joista varmasti yhteensä saadaan useampi sata nimeä. Puolueella tulee olemaan kahdet eduskuntavaalit saada vähintään 1 edustaja läpi. Sun kaltaiset tyypit, jotka ovat valmiita lyömään hanskat tiskiin 6:n vuoden projektille ensimmäisen 3:n kuukauden jälkeen ovat vain ja ainoastaan haitallisia. Ole hyvä ja poistu liikkeestä ette myrkytä kanssaihmisiä fatalismillasi.

   • Kuis ois?

    Vastaa

    Juu juu… Kuuden vuoden projekti. Pitkään on piilossa pidetty. Minä tiesin vain reilun vuoden takaa. 

    Mutta asiaan. Nyt on hyvä hetki tuumailla sitä miksi VKK sai nimet vuorokaudessa. Mitä sellaista heillä on mitä Sinimustilla ei ole? Varmasti on saanut yhtä paljon näkyvyyttä ja se ry:n paperijumppa antoi kunnon mainosta jota ei edes rahalla saa. 

    Ääntn kerääminen hidastuu puoliintumalla, se on selvä. Mutta jotta se ei hidastuisi liikaa, on aika tehdä jotain erilailla. Onko se tapahtumat, mediakirjoittelu, haastattelut, julkilausumat, etukäteis informaatio tulevasta toiminnasta tms. Jos sen tietäisin niin olisin tietäjä. Nyt olen vain tuumailija ja ihmettelijä. Mutta kaikkia tarvitaan.

    • Lemmu

     Vastaa

     Valtaosa syistä, jonka vuoksi VKK sai vuorokaudessa tarvittavat nimet ovat sellaisia joita SML ei voi kopioida. 1. Heillä on istuva kansanedustaja ja pitkäaikaisia paikallispoliitikkoja useasta puolueesta. SML:llä ei. 2. Heidän ohjelmansa on ideologisesti erittäin laimea ja siten helposti sulatettava massoille. SML on radikaali, jota sen pitääkin olla. 3. Puolue on luonteeltaan lähtökohtaisesti populistinen, se on nähtävissä jo nimestä lähtien. SML nimenomaan haluaa irtisanoutua populismista. 4. VKK:n kaltaisia puolueita on nähty useita viimeisen parin kymmenen vuoden aikana, joten ihmisten on huomattavasti helpompi kirjoittaa nimi tutulle ja turvalliselle. Esim. Veikkaan että useampi sata Muutos2011 kortin kirjoittanutta kirjoitti myös VKK:n kortin. Mitään näistä tekijöistä, jotka suoraan toimivat VKK:n hyväksi, SML ei voi kopioida. Eikä asiaa auta ketjussa inisevät fatalistit, jotka voisivat ihan itse korkeimman omatoimisesti lähteä itse keräämään nimiä.

     Mutta ei… Kuten olen täällä toistuvasti sanonut. Skene ei ole vakavalla pohjalla. Ihmiset mieluummin istuvat, ruikuttavat ja huutelevat haukkuja kuin tekisivät mitään hyödyllistä. Helmiä sioille.

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Voi kuule, anteeksi! Sanoin vaan suoraan miltä asia pahasti näyttää! En pyri kyllä tarkoituksella olemaan fatalisti, vaan kun omien laskujen mukaan jos tätä menoa jatkuu ensi vuoden toukokuuhun asti, niin saadaan kokoon vaan vaivaiset 3300–3400. No mutta, sanoit toisaalta että nyt oli paperisina tullut 100–200, hienoa! Mutta tekee edelleen vasta 3500–3600, eli vielä jää aika vajaaksi.
    Noh, sitten sanoit vielä, että oli kuitenkin tulossa kukkavirta, awakening, joista arvioni mukaan saa parhaimmillaan vaan 200, eli tulee jo 4000 täyteen. Paitsi en tiedä, onko sitten niissä kävijät jo täyttänyt kortin? Mutta sitten vielä 612, hmm… voisikin ehkä olla jo jonkun näköiset chancet! Toivotaan näin! Siis minä ihan oikeasti toivon että tämä puolue tulisi menestymään! Kun en edes omasta mielestä ole juuri ollenkaan mikään fatalisti taikka pessimisti.

    Mutta sitten heräsi vielä kuitenkin tämmöinen kysymys, että kuinka moni Suomen kansasta vielä on valmis näille radikaaleille puolueille? Kun ensinnäkin minusta tämä kansa on liian rappeutunut kannattaa tämmöisiä puolueita tai ei ole muutenkaan tarpeeksi tietoa siitä että miksi kannattaa nimenomaan näitä puolueita. No toivottavasti olen tuon asian sihteen väärässä. Niin ja vielä senkin takia pyysin Partisaania kirjoittamaan informoivia artikkeleita, jotka entisestään rohkaisisi ihmiset kannattamaan tätä puoluetta, niin kuin PVL:kin teki omasta liikkestään.

    Joten hei! vähän jäitä hattuun nyt!

   • Suomen soturi

    Vastaa

    Lisäys vielä, että olisiko mahdollista vielä laajentaa tuota teidän kiertuetta? Olikos teillä Oulu vielä käymättä, kun edellisen artikkelin kommentissa joku ainakin kysyi että koska Ouluun? Niin, ja en ole missään liikkeessä jäsenenä btw. Vai tarkoititko ylipäätään tätä skeneä?

 • anteeksi

  Vastaa

  Yksi vika on nimessä. Se on synkkä ja iloton. Vaikka tavan kansalainen jakaisikin monia arvoja Sinimustan liikkeen kanssa, moni perääntyy tuon nimen takia! Mistä tuon ”Sinimusta” edes tulee?

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Hyvä yritys perustaa suomalainen eli etnonationalistinen puolue. RKP on sellainen ja muualla maailmassa tulee mieleen maoripuolue Uudessa-Seelannissa. 5% kannatus. Joka olisi sopiva. Mitään valtapuoluetta ei tule vaan yritettävä ylläpitää suomalaisuutta puolueen voimin. Pitää ymmärtää että PS erottaa ihmiset joiden mielestä somalista ei voi tulla suomalaista. Suomi oli olemassa 1917–1995.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi