Hommaforumin vastine ”vihapuheselvityksestä”

Aikaisemmin kuluvana vuonna julkaistiin veronmaksajien kustantama "vihapuheselvitys", jonka tekijöinä oli tunnettuja kulttuurimarxisteja.

Aktivismi

Selvityksessä käsiteltiin myös pitkän linjan maahanmuuttokriittistä Hommaforumia. Homma julkaisi nyt oman vastineensa PDF-tiedostona. Vastineen saatesanoina kirjoitetaan:

”Hommaforum on nyt julkaissut vastineensa oikeusministeriön masinoimasta ja varsin heikkotasoisesta ”vihapuheselvityksestä”, jossa viitattiin myös Hommaforumiin.

On hyvin vaarallista ja länsimaiseen oikeusvaltioon sopimatonta, että hallitus yrittää tällaisia epämääräisiä selvityksiä tehtailemalla käytännössä tukahduttaa poliittista keskustelua. On pelättävissä, että taustalla on pyrkimys rajoittaa vielä lisää vallanpitäjien kiusallisena pitämää poliittista keskustelua tekemällä sitä kohtaan ensiksi pitkään jatkuvaa mustamaalausta. Turun yliopiston apulaisprofessori Markku Sipilä onkin varoittanut siitä, että sananvapautta yritetään rajoittaa vihapuheen nimissä ja hänestä mahdolliset lisärajoitukset uhkaisivat sananvapautta.

Alkuperäisessä ”tutkimuksessa” merkittävimmät virheet ovat sekoilu alkeistason laskutoimituksissa (15÷30 * 100 % = 50 %, ei 43 %) ja huomattavan vinon jakauman käyttäminen (todennäköisyys ko. ”havainnoille” satunnaisotannalla on 1100 000 000), mikä on vielä paljon suurempi virhelähde kuin edellä mainittu prosenttilaskuvirhe. Tutkittavia viestejä on siis poimittu siten, etteivät ne ole tilastollisesti edustava satunnaisotos, mitä käsitellään tarkemmin Hommaforumin vastineessa. Alkuperäisen ”tutkimuksen” tekijät perustelevat vinoa jakaumaa estoilla, joita kukaan muu ei ole havainnut. Emme voi kuin vain ihmetellä sitä, että miten on mahdollista, että he ovat onnistuneet tekemään näin voimakkaasti vinoutuneen otannan viesteistä, vaikka aidolla satunnaisotannalla sellaiseen päätyminen on niin epätodennäköistä. Kysyimme alkuperäisen ”tutkimuksen” tekijöiltä ja rahoittajilta ”tutkimuksessa” käytettyä raakadataa selvittääksemme asiaa tarkemmin. Sitä meille ei kuitenkaan annettu kolmea viestiä enempää.”

Voit lukea vastine-PDF:n tästä linkistä

Lähde: Hommaforum

Aktivismi Filosofia Historia Hommaforum Kotimaa Politiikka Rikos Rotu Talous Uutiset Väestönvaihto Vastine Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit vihaavat ihmisyyttä. Kaikki muu viha sen rinnalla on vain pientä kiukun kihinää. Kommunistien maailmankuvan omaksunut vihervasemmisto projisoi omaa vihaansa muihin. Ilmastopolitiikkaa voi käyttää siinä keppihevosena. Ihminen on muka luonnolle vaarallinen. Vihavasemmisto on kyvytön puolustamaan omiaan eli työläisiä, joita uhkaa globalistien ’The Great Reset’ ym. rajut tyranniasuunnitelmat. Työläiset ovat nyt muka uhka luonnolle ja näiltä pitääkin ottaa kaikki omaisuus pois ja rajoittaa elämistä kaikin tavoin.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Näyttää siltä, että suvakkitutkimuksessa neekeri-sana on mennyt tunteisiin! 

  Toiseksi, mitä suvakit ja ”äärioikeistotutkijat” aikovat tehdä, kun kansallismielisyys jatkaa nousua maassamme? 

  Ei näytä ”tutkijoiden” paskapuheet ja suomalaisten mustamaalaminen tuottaa oikeaa lopputulosta, kun rotukriittisyys on entistä suositumpaa politiikkaa Suomessa!

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Sain hommaan ikuiset bannit kun sanoin totuuden että ei Aatu Eurooppaa tuhonnut vaan tasa-arvo tuli vasta hänen kuolemansa jälkeen. Saksan tappio merkitsi internatsien voittoa.

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   Homma-forum on liian persu kunnon mielipidekeskusteluun.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi