Video: Patriot Front ‑järjestön mielenosoitus USA:ssa

Kaupungissa oli samaan aikaan useita ammuskeluja, mutta poliisit keskittyivät ahdistelemaan poliittisia aktivisteja, jotka eivät syyllistyneet yhteenkään rikokseen.

Aktivismi

Kansallismielinen Patriot Front ‑järjestö järjesti itsenäisyyspäivän marssin Yhdysvaltojen Philadelphiassa. Marssin aikana oli joitakin yhteenottoja, minkä vuoksi se sai valtavaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Järjestön marssit tapahtuvat aina flash mob ‑tyyppisinä tempauksina, eli tulemalla paikalle, pitämällä puheen ja poistumalla paikalta. Tällä kertaa valittu tapahtumapaikka sattui olemaan yksi koko maan saastuneimmista paikoista, joten sana järjestön marssista levisi nopeasti mustien ja äärivasemmistolaisten keskuudessa. Nämä saapuivat paikalle uhittelemaan.

Koska järjestön sääntöihin kuuluu pään kylmänä pitäminen vastaavissa tilanteissa, ei isompaa konfliktia syntynyt. Kilpimiehet kuitenkin blokkasivat aggressiivisimmat uhoajat.

PolPo ahdisteli kansallismielisiä

Lopulta PolPo (poliittinen poliisi) päätti pysäyttää paikalta jo poistuneet kansallismieliset, joita oli useita kymmeniä tai jopa yli 100. Pohdittuaan kuitenkin yli tunnin ajan, mistä he näitä syyttäisivät, ei poliisi keksinyt mitään ja vapautti kaikki.

Myös Suomessa jotkut äärivasemmistolaiset uhosivat, että tapahtuma jäi pitämättä vastarinnan vuoksi. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Tapahtuma pidettiin kokonaisuudessaan ja äärivasemmiston propaganda oli tuttuun tapaan valheellisten ”voittojen” juhlintaa.

Kaupungissa oli samaan aikaan useita ammuskeluja, mutta poliisit keskittyivät ahdistelemaan poliittisia aktivisteja, jotka eivät syyllistyneet yhteenkään rikokseen. Tapaus olikin oiva muistutus siitä, että PolPo on kaikissa länsimaissa merkittävin kansanvihollinen.

Äärivasemmisto Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Mielenosoitus Patriot Front Poliisi PolPo Rotu Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Go Patriot front!

  Vastaa

  Hienoa toimintaa! Olen Telegramissa katsonut heidän aiempiakin aktivismivideoitaan ja tämä porukka vaikuttaa oikein lupaavalta.

  Youtubessa oli myös uutisvideo tästä tempauksesta ja kaikista hauskimmat kommentit olivat mustilta ja äärivasemmistolta joissa leveiltiin kuinka ”nämä pelkurinatsit uskalsivat marssia vain Philadelphian kaupungin valkoisimmalla alueella, eivätkä uskaltautuneet kaupungin pohjoisosaan joka on mustien asuttamaa ghettoa”

  Näitä kommentteja oli useita ja niihin vastattiin hyvin takaisin että te todistatte sitten kansallismielisten väitteet tosiksi siitä että mustien asuttamat alueet ovat huomattavasti väkivaltaisempia ja vaarallisempia kuin valkoisten asuinalueet. 😀

 • PVH

  Vastaa

  Eipä oo jenkkinationalismilla ollu mitään yhtä uskottavaa meneillään sitten Rockwellin. Hyvännäköstä!

 • TT

  Vastaa

  USA:ssa tilanne kansallismielisten ”patrioottien’ ja globalisteja myötäilevien välillä kärjistyy päivä päivältä. Bidenin hallinto on ottanut tehtäväkseen ajaa kansallismieliset nurkkaan ja yllyttää nämä sisällissotaan, jota vastaan globalistit ovat laatineet suunnitelmia mahdollisesti koko USA:n miehittämiseksi ulkomailta tuotettujen ”rauhanturvaaja”-joukkojen avulla. Vastaava asetelma on nähtävissä Euroopassa, jossa globalistit ovat kuitenkin saaneet vahvan aseman niin helposti, ettei sisällissotaan yllyttämistä edes tarvita. Ratkaiseva isku Euroopan sydämeen annettiin jo toisessa maailmansodassa, jossa Saksa murskattiin totaalisesti ja alistettiin henkisesti globalistien orjuuteen. Sen jälkeen Saksan kansan tarmoa on käytetty muun Euroopan alistamiseen EU:n rakenteiden avulla. Suomi on olut globalisteille vain pieni suupala ja vastarinta melko olematonta.

 • ms

  Vastaa

  Rahoittajan lippu näkyy kohdassa 00:35.

  • Schlageter

   Vastaa

   Tätä minäkin ihmettelin. Mitä tekee juutalaisvaltion lippu kansallismielisten mielenosoituksessa? Onko kyse kansallismielisistä vai jälleen jostain kosher-touhusta?

   • Suomen soturi

    Vastaa

    No minustakin kylläkin näytti että ne olisi vaan marssinut paikan ohi, missä oli Israelin lippu.

   • Valoja päälle

    Vastaa

    Marssivat vaan sen ohi, eivät liehuttaneet lippua

 • Rudolf

  Vastaa

  Nättiä. Euroopasta on otettu mallia, oikein ja based! Hyvin tehty video.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi