Helsingissä lauantaina kaksi mielenosoitusta

Helsingissä osoitetaan mieltä sekä Euroopan Unionia sekä koronarajoituksia vastaan.

Aktivismi

Helsingissä järjestetään lauantaina kaksi mielenosoitusta. Mieltä osoitetaan sekä Euroopan Unionia sekä koronarajoituksia vastaan.

EU-vastainen mielenosoitus alkaa eduskuntatalolla kello 13. Tapahtumassa puhujina tulee olemaan ainakin kansalaisaktivistit Pontus Söderblom, Ossi Tiihonen, Miika Koskela, Sami Martikainen ja juristi Jaana Kavonius.

Kello 15.30 alkaa koronarajoitusten vastainen mielenosoitus. Tapahtuma kokoontuu eduskuntatalolla ja siirtyy siitä Esplanadin puistoon.

Molempiin tapahtumiin odotetaan vähintään useita satoja osallistujia.

Lähde: MV-lehti https://mvlehti.net/2021/06/07/suurkulkue-vapaan-ja-mielensoitus-itsenaisen-suomen-puolesta-12–6‑2021-helsingissa/

Aktivismi Kotimaa Politiikka Talous Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mites olis?

  Vastaa

  …ja taas pitäisi mennä syrjäiseen rannikkokaupunkiin. Kuluttaa bensaa, ajoneuvoja, tiestöä, tukea alueen vääristynyttä taloutta, keskittää tapahtumat jolloin niitä on helpompi valvoa ja tuntea suurta yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. 

  Mutta, eikö olisi paremp toimia paikallisesti? Muutokset parempaa eivät tiettävästi koskaan ole lähteneet pääkaupunkiseuduiltamme. Vaan aina muualta Suomesta. Miksemme noudattaisi tätä strategiaa? Veidä muutos muualle, jolloin helsinkiläiset joutuisivat juoksemaan perässämme, eikä päinvastoin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Eihän se ole kun että järjestää itse sitä paikallista toimintaa

  • Ei kukaan sua estä

   Vastaa

   Sen kuin järjestät omia tapahtumia ei kukaan ole estämässä. Junes Lokka järjesti vastaavia tapahtumia Oulussa joten siitä vain järjestämään

 • Minä

  Vastaa

  Vapaan liikkuvuuden Eurooppa olisi hyvä ajatus, mutta keskusvaltainen, diktatuurinen ja ideologisesti latautunut EU on vallan huono asia.

  EU:n muuttaminen ainakin nykyhetkellä vaikuttaa mahdottomalta. Sen keskusvaltaisuus ja diktaturia tulisi poistaa ja se pitäisi luoda siksi, mitä sen piti olla eli itsenäisten valtioiden liitto. 

  Nythän jäsenvaltioilla on vähemmän itsenäisyyttä kuin Yhdysvaltain osavaltioilla. Nykyinen EU on pimeiden voimien valtakeskittymä, joka haluaa alistaa jäsenvaltiot mielivaltaansa. 

  Huonompaa unionia voi tuskin kehittää. Koska sitä tuskin voi muuttaa, pitää sen ilmeisesti hajota ja tilalle kehittää vapaan liikkuvuuden ja vapaakaupan alue, joka ei voi muuttua nykyisen kaltaiseksi diktaturiseksi liitoksi.

  Siinä samalla lakkauttaa sosiaaliturvapaikanhakijoiden maahanmarssit ja palauttaa kotimaihinsa vähintään kaikki ne, jotka eivät täysin elätä itseään ja perhettään ja myös kaikki, jotka ovat saaneet oleskeluluvat tai kansalaisuuden valheellisin perustein. Ei siitä jää varmaan kymmentä prosenttia jäljelle.

  • errno

   Vastaa

   Samoin palautettava kaikki rikolliset (väkivalta, talous, tukihuijaus jne) vaikka itsensä mahdollisesti elättäisivätkin, Tietty myös perheenyhdistämiset kotimaihinsa kaikkien rikollisten tapauksessa.

 • Minä

  Vastaa

  Vaikuttaa siltä, että Partisaani moderoi pois ihan asiallisiakin kirjoituksia, jopa EU:n järjellisyyttä epäileviä kirjoituksia.

 • Sammy

  Vastaa

  Mä vastaan EU mielenosoituksen järjestäjänä tähän edelliseen kommenttiin näin.
  Tarvitaan lisää henkilöitä paikkakunnille mukaan toimimaan jos halutaan paikallismiekkareita.

 • Matti Simola

  Vastaa

  Tampere on aika lähellä Weberin pistettä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Weberin_piste

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Mutta kun ”pahuuden temppeli” eli Eduskuntatalo sattuu sijaitsemaan tuossa piirikunnassa, joka sinänsä kiinnostaa alueena yhtä paljon kuin kuppatauti. Sekaan vaan sankoin joukoin, ja näytetään globalisteille, että kansa nousee tyranniaa vastaan yhä laajempana rintamana.

 • Pirjo

  Vastaa

  Suurkulkueen fb-sivuilla kyllä lukee aivan jotain muuta ku ’koronarajoitusten vastainen mielenosoitus.’
  Eli:
  Lauantaina 12.6. kävellään rakkaudesta kotimaahamme. Tuodaan yhdessä näkyviin upea luontomme, ainutlaatuinen kielemme ja vaalimisen arvoiset perinteemme. Näytetään, mitä itsenäisyytemme ja itsemääräämisoikeutemme säilyttäminen meille merkitsee. 🇫🇮

  Ei taida olla rajoitusten vastainen reissu tällä kertaa.…
  Kannattaisko korjata kirjotusta, ettei syntyis fake news ‑efekti?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi