Kansallismielisen liikkeen strategia, osa 10: Vastapuolen käsittely

Partisaani julkaisee artikkelisarjan kansallismielisen liikkeen strategiasta Suomessa; artikkelit käsittelevät teemoja laajalla skaalalla poliittisesta aktivismista elämäntapoihin ja rinnakkaisyhteiskunnan rakentamiseen.

Aktivismi

Kansallismieliseen toimintaan kuuluu jokseenkin olennaisena osana myös poliittisen vastapuolen leiristä kantautuva päättymätön uhriutuminen ja uhkailu. Tätä ilmiötä voi käyttää hyväkseen, mikäli omaa hieman pelisilmää.

Myös vastapuoli käyttää provosointia hyväkseen. He saattavat esimerkiksi aiheuttaa tappelun katutapahtumassa ja heidän hävitessään alkaa rikosilmoitusten teko, mediassa uhriutuminen ja parhaimmillaan kokonainen mielenosoitus selkään saaneen toverin puolesta. Kyse on kokonaisesta strategian muodosta, jossa ei selkärankaa tunneta.

Vastapuoli koostuu ruohonjuuritason vasemmistoaktivisteista, jotka toimivat pääasiassa anonymiteetin takaa. Heillä toimintaan kuuluvat esimerkiksi mielenosoitukset, vandalismi, uhkailu, maalitus ja harvinaisissa tapauksissa myös väkivalta.

Kuinka vastapuolta hyödynnetään

Ruohonjuuritason vasemmisto tarjoaa yleensä lähinnä huumoria, mutta heidänkin olemassaoloaan voi käyttää kansallismielisessä propagandassa hyväksi. Äärivasemmistolaiset yleensä onnistuvat masinoimaan laajat mainoskampanjat esimerkiksi kansallismielisille marsseille, vaikka se ei ”välttämättä” olekaan tarkoitus. Ilmainen mainos ei yleensä ole huono asia, joten sitä kannattaa käyttää hyväksi esimerkiksi provosoimalla heidät mainostamaan tapahtumiamme.

Maalituksiin ja rikoksen kohteeksi joutumiseen voi reagoida monella tapaa, jotta viesti kulkeutuu myös takaisin. Tehokkain keino rikollisten vasemmistolaisten lannistamiseksi lienee kuitenkin se, ettei ota omassa aktivismissa pakkia rikoksista tai mustamaalaamisesta huolimatta. Tehokkainta on jatkaa aktivismia aikaisempaa isommalla profiililla, jolloin (todellisuudessa varsin mitätön) väkivallan uhka valuu kommunisteilta täysin hukkaan.

Sama pätee myös fyysisiin tiloihin: Mikäli Suomessa on tulevaisuudessa yksi julkinen kansallismielinen fyysinen tila, olisi se itsestäänselvä kohde ajoittaiselle vandalismille. Jos täällä olisi 20 vastaavaa tilaa, ei vandalismin kokonaismäärä tästä luultavasti paljoa kasvaisi, joten tilat voisivat käytännössä olla siltä rauhassa.

Polta vihollinen loppuun

Toisaalta, jos haluaa lannistaa vastapuolen aktivistijoukkoja tehokkaammin, tapahtuu se olemalla niin aktiivinen, että kulttuurimarxistit polttavat itsensä loppuun yrittäessään järjestää vastatoimia.

Tätä ilmiötä he ovat käsitelleet myös omissa julkaisuissaan, kuten Varisverkoston sivuilla sekä Pontus Purokurun ja Anton Montin kirjoittamassa Suoraa toimintaa 1986–2016 ‑kirjassa. Heidän itsensä mukaan jatkuva ”fasismin vastustaminen” polttaa aktivistit loppuun sekä on pois muista vasemmistolaisten projekteista.

Aktiivisempi ote julkiseen kansallismieliseen toimintaan siis luo ”suojan” sille, että asialle saa työrauhan.

Vihollinen virka-asussa

Poliittiseen vastapuoleen kuuluu kuitenkin muitakin tahoja kuin ruohonjuuritason kommunistit. Esimerkiksi valtamedian toimittajat, poliisijohto (jolla on oma palkka-armeijansa käskytettävänä), poliitikot ja monet vallankahvassa vaikuttavat tahot saavat palkkaa siitä, että he painostavat kansallismielisiä. Näiden tahojen loppuunpalaminen on merkittävästi epätodennäköisempää kuin kommunistien.

Myös vihamielisiä vallanpitäjiä voi provosoida antamaan positiivista näkyvyyttä toiminnallemme. Valtamediaa voi vinkata ”äärioikeiston” tapahtumista tai levitetystä materiaalista. Kansallismieliset ovat Suomessa usein antaneet suurten medioiden toimittajille jopa ”kauhistuneita haastatteluita” esimerkiksi nähtyään ”äärioikeiston tarroja” tai mainoksia kaduilla.

Mainos se on negatiiviseenkin sävyyn kirjoitettu mainos!

Propagandapeli

Asioita voi ajatella myös merkittävästi laajemmassakin kuvassa. Tiedostamme, että monilla tämän artikkelisarjan lukijoista on vahva negatiivinen näkemys esimerkiksi Jussi Halla-ahosta tai Donald Trumpista.

Kuitenkin esimerkiksi Trumpin presidenttiys sai liberaalit riisumaan naamionsa tavalla, jolla oli valtava propaganda-arvo. Black Lives Matter ‑mellakointi tuskin olisi ollut yhtä rajua, mikäli presidenttinä olisi liberaali henkilö. Käytännössä liberaalit tavoittelevat vallankumousta mellakoinnillaan. Tämä taas pakottaa valkoiset kansallismieliset reagoimaan väestönvaihtoon voimakkaammin, sillä Trump itse ei reagoinut mellakointiin tarpeeksi kovalla voimalla. Tämä myös luo pohjaa radikaalimmalle kansallismieliselle sanomalle niin Yhdysvalloissa kuin myös Euroopassakin.

Suomessa vastaavaa ahdistusta ja naamioiden riisumista voisi tällä hetkellä edustaa esimerkiksi Jussi Halla-ahon pääministeriys. Vaikka Halla-aho on globalisti ja valehtelija, saa hänen silkka olemassaolonsa valta-asemassa liberaalit sekoamaan sekä paljastamaan kaksinaismoralisminsa koko maailmalle. Mikäli liberaalit alkaisivat Suomessa mellakoimaan tai muilla tavoin toimimaan rajusti hallitusta vastaan, ruokkisi yhteiskunnan polarisaatio myös todellista radikaalikansallismielistä liikettä.

Vihollisten olemassaoloa voi siis käyttää hyväkseen erilaisin keinoin kansallismielisessä poliittisessa työssä. Taitava aktivisti ottaa vastapuolen olemassaolosta ilon irti kohtelemalla heitä manipulatiivisesti ja provosoimalla heitä tekemään jatkuvasti typeriä asioita.

Äärivasemmisto Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Liberaalit Poliisi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Strategia Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Trumpista voi olla montaa mieltä, mutta hänet tullaan muistamaan suurmiehenä, joka murskasi liberaalin demokratian. Yhdysvallat on nyt täysin sekaisin ja siellä tapellaan vielä verisesti kaduilla.

  Suomessa taas tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen, ellei jopa kuohuva 20-luku!
  Suvakkien rivit ovat entistä enemmän sekaisin, kun taas kansallismielisyys järjestäytyy ja kasvaa pala kerrallaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Suurin osa meistä on jo alistunut ja antautunut. Koskee kaikkia suomalaisia.

  Mutta se harvalukuinen joukko joka tosissaan aikoo taistella tätä kuristavaa globaalia tyranniaa sekä tekno totalitarismia vastaan on aika boostata toimintaa potenssiin kymmenen. Siis rautalangasta: kaikenlainen näpertely ja paskanpuhuminen on loputtava ja on TOIMINNAN aika.

  Niin monen punaisen viivan yli on jo menty, siis järjestelmä on mielivaltaisesti jyrännyt yli, että pienimuotoisen visertelyn aika on mennyt aikoja sitten.

  Poliittiset päättäjät, taloudelliset päättäjät ja muut keskeiset päättäjät ovat syyllisiä ja heidän on kannettava vastuu! 

  Heitä on rangaistava, eikä järjestelmä tule sitä tekemään. 

  Vastaiskun AIKA ON NYT.

  • valeuutiset pannaan

   Vastaa

   Suurin osa suomalaisista luottaa Ylen ja Hesarin valehteluun, eikä suinkaan ole alistunut ja antautunut. Kysymyksessä on vain tiedon hallinta. Uutistoimittajien valehtelu on myös jättää toimittajista ikävät tapahtumat kertomatta.
   Ei suomalainen sisu ole paljoakaan muuttunut sotien ajoilta. Sisua ja kansallismiielisyyttä on edelleen, mutta valtamedia pitää suomalaisen tietämättömänä ikävistä tapahtumista, joita hallinto aiheuttaa.
   Vaalien jälkeen kokoomus ja keskusta pettivät äänestäjänsä valtamedian hämääminä. Mukana oli myös vallan ahneutta, koska nationalistien (= kansan mielipiteitä kunnioittavien) valtaan pääsyä pelättiin.

   • sotatila

    Vastaa

    Ylivoimaisesti suurin osa suomalaista on alistunut ja antautunut ja se ilmenee kaikesta mitä meidän ympärillä tapahtuu. 

    Ei tässä ole kyse enää YLEn ja Hesarin mediaylivallasta.

    Suomalaiset ovat sallineet jo erittäin pitkään sen miten he antavat itseään kohdeltavan.

    Eikä pidä vain syyttää päättäjiä. Kyllä päättäjät pelästyvät ja perääntyvät kun tarpeeksi kovaa laitetaan niille vastaan.

    On turha kaunistella asioita. Sen takia me ollaan nyt näin vaikeassa tilanteessa kun aina on haluttu löytää joku tekosyy toimettomuudelle. Suomalaiset miehet itkevät juorulehdille kun heidän tytär on raiskattu tai tapettu. Miksi! Menisivät ja rankaisevat itse, kun tietävät kuitenkin että politisoitunut koko virkakoneisto ei tee mitään.

    Nyt tarvitaan toimintaa ja tekoja, ei väistö liikkeitä ja tekosyitä toimettomuudelle.

    Ja vielä tähän erikseen muutama sana persujen toimettomuudesta.

    Milloin Persut käyvät poliittisesti hyökkäykseen? Nyt on vaalit ja hallitus on heikossa asemassa? Juuri nyt pitäisi heittää lisää löylyä. Repiä rikki kestämätön ilmastonmuutos agenda. Vaatia että koronarajoitukset poistetaan. Eikä vain jäädä odottamaan talousrikollisen pääministeri Marinin eroilmoitusta. 

    Ei ole mitään syytä toimettomuudelle, on vain tekosyitä ja pelkuruutta.

 • sotatila

  Vastaa

  Nyt kesällä on aika käynnistää kansallisten Sissi harjoitus leirit Suomen metsissä.

  Osallistujien lukumäärä voi vaihdella taistelijaparista useisiin kymmeniin per Sissi harjoitus leiri.

 • Mk

  Vastaa

  Hyvä vihollinen on paras liittolainen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi