Sinimustaan Liikkeeseen voi nyt liittyä jäseneksi

Puolueen jäsenmaksu on 30 euroa.

Aktivismi

Sinimusta Liike avasi mahdollisuuden liittyä jäseneksi puolueeseen. Ilmeisesti puolueen tunnetuille jäsenille on viimeisen viikon aikana tullut runsaasti kyselyjä aiheesta, ja nyt liittyminen on mahdollista.

Puoluehankkeen sivuilla kerrotaan seuraavasti:

”Liittymällä Sinimustan Liikkeen jäseneksi olet mukana palvelemassa ja puolustamassa suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa.

Poliittinen toimintamme ei nojaudu pelkästään muutaman vuoden välein käytäviin vaaleihin vaan tekoihin sekä taipumattomaan ja kompromissittomaan aktiivisuuteen, jonka päämääränä on kansallisen olemassaolomme turvaaminen.

Liikkeen ytimessä eivät ole poliittiset opportunistit, vaan periksiantamattomat ihmiset, jotka näkevät kanssa-aktivistit verisiteiden yhdistämänä perheenä yhteisessä taistelussa kansallisten päämäärien puolesta.”

Puolueen jäsenmaksu on 30 euroa. Voit liittyä puolueeseen tämän linkin kautta: https://sinimustaliike.fi/jaseneksi/

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Politiikassa jos haluaa vaikuttaa, joutuu valitettavasti tekemään kompromiseja, saadakseen edes jotain tavoittelemaansa läpi. Toiset puolueet eivät anna mitään ilmaiseksi, olkoonkin, että niiden tavoitteet ja tahto voi olla täysin typerää.

  Mitä enemmän on kannatusta äänestäjien joukossa, sitä suurempi mahdollisuus on saada kompromiseissa enemmän läpi. Politiikassa vanhat puolueet haluvat vain valtaa, eikä niitä kiinnosta kansalliset edut tai muukaan kansan etu. Jos kansa älyää laajemminkin, että ei pidä äänestää niitä, joille oma uraputki on ykkönen, puolueen valta kakkonen ja kolmantena paremman puutteessa saattaa olla kansan etu.

  Kukapa arvostaisi vanhempia, jotka uhraisivat lapsensa ja antaisivat kotinsa miellyttääkseen jotain pummilaumaa tai muita rosvoja? Kumma kyllä hallituksia, jotka uhraavat kansansa ja maansa tuhoisalla ideologialla miellyttääkseen ulkomaisia vaikuttajia, saadakseen nostetta uraputkelleen. Mahtavatko ne edes tietää mitä ne tekevät? Ovatko pelkästään hyödyllisiä idiootteja ideologian hurmiossa?

  • Plääh

   Vastaa

   Mitä se persu valehtelee? Ettehän te edes yrittäneet ettekä yritä koskaaan mitään kompromisseja. Taivutte aina kaikkeen ja selitätte, miksi on miellytettävä suvakkeja. Siis jos muita ei kiinnosta kansallinen etu, niin ette tekään vaoi ajaa niitä? Vaikka kaikki panivat tyhmyyksissään toivonne teihin. Ja viel pitäisi jatkaa!

   • Minä

    Vastaa

    Arvoisa nimim. ”Plääh”:

    Missä näet persuja? Noin muuten luetun ymmärtäminen ei oikein toimi, jos kovasti reagoi kirjoitettuun – se tekee sokeaksi sille, mitä oikeasti on kirjoitettu.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tehty

 • Patriot

  Vastaa

  Eipä meikälääne kelpaa riveihin kun ei mee hakemus perille… tulee viesti että oo muka spämmääjä!

  • Heikki

   Vastaa

   Sama homma, muutamaan kertaan yritin.

 • Kunnon jäsenistö

  Vastaa

  No, se tuhannen jäsentä on jo heti selvä asia. Sillä vuotuisella rahasummalla saa jo jotain näkyvää aikaan. On mainokset ja valokuvat ihan kuin isommillakin. Ja erilaisia tilaisuuksia pääsee järjestämään.

 • sotatila

  Vastaa

  Globalistipuolue kokoomus on nyt hajaannuksen tilassa. Meidän kansallismielisten on yritettävä saada kokoomuksesta lähtemään pois näitä patriootteja jotka eivät enää tunnista kokoomusta omaksi puolueekseen. He liittyvät varmasti mielellään esim Ano Turtiaisen ryhmään tai perusteilla olevaan sinimusta liikkeeseen.

  Joka tapauksessa nyt on oikea hetki lyödä lisää löylyä ja yrittää antaa näille entisille kokoomuslaisille uusi poliittinen koti.

  Myös keskusta on käymistilassa. Keskusta on pettänyt suuren osan heidän äänestäjistään. 

  Hannu Hoskonen voisi irroittaa väkeä sieltä siirtymään isänmaallisiin joukkoihin.

  Nyt on oikea hetki toimia.

  Sekä kokoomuksessa että keskustassa on poliitikoita jotka etsivät nyt uutta poliittista kotia.

  Sellainen puolue joka kannattaa voimakkaita rajoituksia ihmisten vapauksiin liittyen viralliseen koronahuijaukseen ei ole vapauden ja oikeuden puolella vaan kannattaa mielivaltaa ja tyranniaa. 

  Taistellaan vastaan!

  Virallinen korona narratiivi on huijausta. Kukaan tosissaan otettava poliitikko ei taivu koronamielivaltaan, vaan taistelee sitä vastaan kaikin keinoin, tarvittaessa myös asein.

  Suomen ruma ja vaarallinen todellisuus jossa rauhallisia kävelijöitä ahdistellaan ja vainotaan. Poliisivaltio on valmis käyttämään brutaalia väkivaltaa alistaakseen ihmiset KORONATYRANNIALLE.

  https://youtu.be/MN5AjTT34Kg

  • Huumorimies

   Vastaa

   ”He liittyvät varmasti mielellään esim Ano Turtiaisen ryhmään tai perusteilla olevaan sinimusta liikkeeseen.”

   Kiitos makeista nauruista. Olihan tämä oikeasti vitsi? Pelkkä ajatustkin jostain Wille Rydmanista tai vastaavasti siirtymässä Turtiaisen ryhmään laittaa nauramaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Yllättäviäkin loikkauksia voi tapahtua. Joka tapauksessa tätä momentumia, tärkeää hetkeä jolloin kokoomuksen rivit ovat hajallaan ja puolue on epäyhtenäinen pitäisi muiden kansallismielisten kyetä hyödyntämään. 

  Myös keskustan kenttäväen täytyy olla erittäin tyytymätön nykytilanteeseen ja he tuntevat tulleensa petetyiksi. 

  Lista pettureista on pitkä.

  https://www.magneettimedia.com/wp-content/uploads/2021/05/Elpymispaketista-aanestaneet.jpg

 • sotatila

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi