Kansallismielisiä kannustetaan levittämään White Lives Matter ‑materiaalia lauantaina 8.5.

Useasta kaupungista on tullut ilmoituksia ihmisiltä, jotka aikovat levittää materiaalia.

Aktivismi

Kansallismielisiä kannustetaan levittämään White Lives Matter ‑materiaalia katukuvaan lauantaina 8.5. Kampanjan takana on Telegramissa toimiva Defend Finland ‑kanava, mutta taustalla on myös kansainvälinen toimintakutsu.

Defend Finland-kanavalla kirjoitetaan:

”Defend Finland aloittaa ensimmäisen fyysisen ihmisten aktivoimiseen tähtäävän kampanjansa! Yhteisömme on ollut nyt pystyssä noin 1,5 vuotta, ja pyrimme aina kannustamaan ihmisiä omatoimiseen aktivismiin.

Kampanjamme teema on VALKOISILLA ELÄMILLÄ ON MERKITYSTÄ!

Lauantaina 8.5., vajaan kolmen viikon päästä, kannustamme seuraajiamme levittämään teemaan sopivaa materiaalia katukuvaan. Suorittakaa omatoimista aktivismia, lähettäjää kuvanne ylläpidolle esimerkiksi chattimme kautta, niin julkaisemme niitä pitkin päivää.

Tässä teille tarjolle lentolehtinen, banderolli sekä tee-se-itse-tarroihin/liisteröitäviin lappuihin sopivat pohjat. Tiedotamme lisää aiheesta jatkossa joka päivä. Tulostimet kuumaksi!”

Lisäksi kanavalla kerrotaan, että jo useasta kaupungista on tullut ilmoituksia ihmisiltä, jotka aikovat levittää materiaalia. Myös Partisaani tulee seuraamaan kampanjaa.

Alla kanavan jakamia materiaaleja: lentolehtinen, tarroja/liisteröitävää materiaalia sekä banderolli:

Aktivismi Defend Finland Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Politiikka Telegram Väestönvaihto White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt mahdollisimman moni kansallismielinen mukaan tähän kampanjaan, omatoimisen aktivismin suorittaminen on aika lailla vaivatonta ja sillä saa paljon näkyvyyttä!

 • juha.

  Vastaa

  Jaossa on sis ”kuumaa kamaa”!

 • Yhteiskunta koostuu meistä

  Vastaa

  Aika haasteellista kääntää suomeksi amerikkalaisten ”kolmen sanan lauseita”, ne kun eivät nykyään juuri pidempiin lauserakenteisiin pysty. Ja silloinkin ne käyttävät niistä mielellään kolmen kirjaimen lyhenteitä joka tyhmentää koko kansakuntaa hitaasti mutta varmasti, OMG.

  On totta että mustien elämät olivavat todella merkittäviä ennen koneituksen aikakautta. Mutta teollisuuden ja maatalouden kehityksen myötä niiden merkitys taloudessa pieneni. Ja siinä kohtaa niiden olisi pitänyt opiskella ja kehittyä aivan kuten valkoisetkin tekivät. Toiset väestöryhmät kehittyivät, toiset taantuivat.

  Mutta takaisin nykypäivään ja lauseen kääntämiseen Suomeksi. Google ehdottaa että ”Valkoisten elämät ovat tärkeitä”. Mutta miten siis kääntää tuo lause niin että se sopisi suomenkieleen… Sen voisi kääntää vaikka että ”Elämälläni valkoisena on merkitystä” tai ”Valkoisella elämälläni on merkitystä” jolloin se henkilöityy itse yksilöihin. Eikä näinollen ole kolmannen osapuolen slogan kuten mustilla. Sieltä se on ”jonkun, kenenkään, kukaan, koskaan, ketää” mallinen slogani joka voi tarkoittaa ketä tahansa tai ei ketään heistä. 

  Mutta että pikkuisen muuttamalla käännöstä huomataan että jokainen valkoinen voi olla ylpeä itsestään, koska juuri hänen elämänsä merkitsee.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Muuten hyvä, mutta paha kielioppivirhe !!! Nimittäin ELÄMÄ-sanalla ei ole monikkoa.
  Pitää siis olla: Valkoisten elämällä. Harmi tuota suomenkielen rappeutumista:-(((

  • OMG

   Vastaa

   Tämä on hyvä pointti. Itsekkin mietin samaa asiaa. Totuuden nimessä täytyy sanoa että ennen 40 ikävuotta en minäkään kiinnittänyt sanojen käyttöön kovin paljon energiaa. Mutta sen jälkeen huomasin että oikean sanan käyttö oikeassa paikassa, siitä ei ole haittaa. Esimerkkinä asiakirjat.

   Ja nykyään jo särähtää korvaan puhekielestä ”alipaine” (0‑bar alempi paine), ”öljynlauhdutin” (kaasun nesteyttäminen on lauhduttamista), ”kaksi kertaa pienempi” (mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan), ”puolet suurempi/pienempi” (onko ihan oikesti tarkoitus puolet vai kaksi kertaa), ”tiiviste” (Mehukatti on tiivistettä, letkuissa/pinnoissa on tiivistin), ”keskiverto” (keskiverto ja keskiarvo ovat täysin erilaisten laskutapojen tulos) jne jne jne… Näitä voisi jatkaa loputtomiin ja juuri väärien sanojen käyttö johtaa häyviöön lakituvassa ja asiakirjoissa.

   Jos saan pyytää Terhomatilta, niin soisin näkeväni blogintapaista tekstiä ”lukijan kynästä” jossa oiottaisiin pahimpia suomenkielen virheitä. Ja kerrottaisiin miten kirjoitetaan/luetaan suomenkieltä oikeaoppisesti. Itsekkin tässä vielä opiskelen kielioopiani paremmaksi.

 • Arttu

  Vastaa

  Odotettavissa:
  a) vihervassareiden kovaa peppukipuilua kaikissa mahdollisissa rasmuksissa
  b) polpon rauhatonta liikehdintää ja kiinniottoja mielivaltaisilla syillä
  c) valta-valemedioiden vääristeltyjä juttuja ”äärioikeiston” kampanjasta maahanmuuttajia vastaan

 • Nimetön

  Vastaa

  Valkoisilla on moraalinen oikeus olemassaoloon ja poliittiseen edunvalvontaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvää matskua kun haluaa provosoida vihervassareita, mutta epäilen vahvasti tämän tempauksen onnistumista.

  • Kalle

   Vastaa

   Tuolla asenteella ainakin 🙂

   Minkä lasket epäonnistumiseksi?

 • Pekka Janatuinen

  Vastaa

  Only White Livers Matter ‑slogan on paljon myyvämpi.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Jos katsoo valkoisen miehen tiedettä 1500 luvulta näihin päiviin, voi havaita kenen elämällä on ollut eniten merkitystä. Tämä ei ole rasismia, vaan selkeä havainto viimeisten 500 vuoden historiasta varsinkin, jos pitää tieteen tuomasta kehityksestä.

  Ei sekään ole rasimia, jos katsoo paljon kauemmaksi. Arabit loivat tähtitiedettä, tähdistöjen nimet ovat arabiaa. Lukujärjestelmämme on arabien kehittämä. Merkittävä Viisauden talon matemaatikko oli 800-luvun alussa elänyt Al-Khwarizmi, joka kirjoitti useita matematiikkaa ja tähtitiedettä käsitteleviä teoksia. 

  Roomalainen lukujärjestelmä oli niin monimutkainen, että vai harva osasi suurempien lukujen yhteenlaskua. Jos Archimedeksellä olisi ollut aikoinaan käytössä arabien 10-järjestelmä, tiede lännessä olisi voinut alkaa kehittyä jo hänen aikoihinsa.

  Rotuerot eivät ole merkittäviä, mutta kulttuurierot ovat kaiken hyvän tai tai pahan pohja. Länsikulttuuri pääsi eroo vanhan testamentin uskomuksista ja alkoi menestyä totuuteen pyrkivan tutkimuksen avulla. Nyt länsimaissa on ilmastohysteria, joka nopeuttaa länsimaisen kulttuurin tuhoa. Mahdollisesti aasialainen kulttuuri on kohoamassa huipulle.

 • Kansallismielinen

  Vastaa

  Hienoa,nyt on oikea meininki.

 • White pride

  Vastaa

  Tampereella mukana!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Myös ”valkoinen rotu ensin” olisi erinnomainen iskulause!

  Itse käytän usein termiä ”jumala suojelee valkoista Suomea”. Viimeksi tällä viikolla kerroin vaimolle tämän tosiasian, kun valtamediassa kerrottiin matujen välisestä kahinoista Helsingin rautatieasemalla, missä veri roiskui ja näin saatiin kaksi matua pois katukuvasta.

  Kannattaa tarkastaa miten elämä-sana taipuu, nyt on pieni kieliopillinen virhe julisteessa.

 • Jukka

  Vastaa

  Helsingissä ollaan mukana!

 • sotatila

  Vastaa

  Laitan myös jakeluun materiaalia.

  Päällimmäisenä on mielessä kuitenkin nyt tulevan vappuviikonlopun hulinat.

  Ilmoitettu moottorimarssi on 30.4 eli vappuaattona. Turvealan yrittäjät järjestävät tämän mielenilmauksen raskaalla kalustolla ja he tekevät sen aktiivisella yhteistyöllä poliisin kanssa. Se sama poliittinen poliisi joka ajoi takaa ja vainosi ihmisiä Helsingin keskustassa sunnuntaina 18.4 vaalipäivänä.
  Rekkajonon edessä ja takana ajaa poliisiauto ilmoittavat mielenosoituksen järjestäjät.

  Toivottavasti turvealan yrittäjät ymmärtävät että ilman perustuslaillisia vapauksia ja oikeuksia heidänkään rekkajono ei pääse kovin pitkälle. 

  En odota tältä mielenilmaukselta paljon. Asiahan on jo käytännössä päätetty. Mutta toki aina voi yllättäviäkin muutoksia tapahtua. 

  Seuraavana päivänä ollaan sitten taas tositoimien edessä. Kyse on siitä kuka määrää ja millä oikeudella.

  Kun kerran perustuslaillisilla oikeuksilla ei ole enää merkitystä – ainakaan vallassa olevien mielestä – niin sitten toimitaan uusilla pelisäännöillä.

  Oman turvallisuutensa takia mielenosoittajien on syytä kokoontua useampaan eri lähtöpaikkaan Helsingissä lauantaina 1.5 vappupäivänä.

  Ja valitaan useita eri reittejä kohti Helsingin keskustaa. Meidän ei tarvitse kokoontua Senaatintorilla tai Rautatientorilla. Nyt on varmasti syytä pitää mielenosoitus koko ajan liikkeellä useilla eri reiteillä jakaantuneina useisiin kulkueisiin. Ei mennä suinpäin loukkuun, piirityksen sisään.

  Voidaan kokoontua seuraaviin lähtöpaikkoihin:

  Töölöntori, Hesperian puisto, Väinämöisen kenttä, Sammon puistikko. Nämä ovat kaikki varsin lähellä Helsingin keskustaa ja sellaisia paikkoja mihin on virkavallan vaikea saada ihmisiä loukkuun. Näistä lähtöpaikoista lähdetään joukolla liikkeelle.

  Laittakaa tänne ideoita jos tulee mieleen. Nyt jos koskaan on joukossa voimaa. 

  Suomen liput liehumaan!

 • sotatila

  Vastaa

  Jos keskustapuolueen kenttä väki lukee tätä niin nyt on mahdollisuus vaikuttaa vaatimalla että keskustan kansanedustajat vaativat että turve virallisesti luokitellaan Suomessa uusiutuvaksi energiaksi.

  Mikäli näin ei toimita loikkaavat useat keskustan kansanedustajat perussuomalaisiin ja/tai keskustan kenttäväki siirtyy jäseniksi perussuomalaisiin.

  Näin Marinin hallitus uhkaa kaatua. Kumpi lähtee hallituksesta? Vihreät jotka vaativat turpeen käytön lopettamista vai keskusta jonka juuret ovat syvällä turpeessa.

  Keskustan puheenjohtaja Saarikko ymmärtää että puolueen kannatus saattaa romahtaa jos Kepu pettää taas – omat ja koko Suomen.

  Eväitä puoliväliriiheen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi