Kansallismielisen liikkeen strategia, osa 3: Opin ottaminen vuodesta 2020

Partisaani julkaisee artikkelisarjan kansallismielisen liikkeen strategiasta Suomessa; artikkelit käsittelevät teemoja laajalla skaalalla poliittisesta aktivismista elämäntapoihin ja rinnakkaisyhteiskunnan rakentamiseen.

Aktivismi

Vuonna 2020 maailmalla levisi laajasti Black Lives Matter ‑liike, joka sai ihmiset polvistumaan Suomessa saakka Amerikassa kuolleen mustan väkivaltaisen narkomaanin vuoksi. Vaikka BLM-liike on ollut jo pidempään olemassa, tuli se nyt koko maailman tietoisuuteen.

BLM:n tukijoihin kuuluvat käytännössä kaikki mahdolliset tahot suuryrityksistä toimittajiin sekä eri maiden hallituksissa istuviin poliitikkoihin, joten mistään vallankumouksellisesta liikkeestä ei ole kyse. Se on kulttuurillista valtavirtaa edustavien vasemmisto- ja oikeistoglobalistien yhteenliittymä. BLM:n tarkoitus on nujertaa viimeinenkin valkoinen vastarinta valkoisissa yhteiskunnissa.

Kuinka Suomessa reagoitiin?

Nyt suurimman BLM-kuohunnan mentyä ohi voimme analysoida, miten suomalaiset kansallismieliset olisivat voineet reagoida tähän tuodakseen omia näkemyksiään paremmin esille asian tiimoilta. Opeista voi olla hyötyä tulevaisuudessa, sillä 2020-luku on jo osoittanut olevansa suurien muutosten vuosikymmen.

Käytännössä Suomessa BLM-liikkeeseen reagoitiin lähinnä tuomalla vaihtoehtomediassa esille joitain BLM-liikkeen rötöksiä, kommentoimalla sosiaalisessa mediassa rotukysymyksiin liittyvää kaksinaismoralismia sekä yhdellä Turussa järjestetyllä mielenosoituksella, jonka etunenässä oli banderolli tekstillä White Lives Matter. Myös joitain pienempiä tempauksia saman lauseen alla tapahtui.

White Lives Matter ‑lausetta olisi voinut olla järkevää levittää laajemminkin, sillä se oli kuluvan vuoden aikana loistava tapa tuoda liberaalien kaksoisstandardeja laajemmin esille. Jos lausetta olisi viljelty massapostituksilla, jokaisessa vaihtoehtomediassa, katukuvassa ja kadunvarsimainoksin, olisi se tavoittanut myös kansallismielisen liikkeen ulkopuolisia sekä mahdollisesti saanut nämä ajattelemaan asiaa edes hetkeksi aikaa, tai vähintään toteamaan, että valkoisilla ihmishengillä todellakin on väliä.

Jokainen konflikti on mahdollisuus

Kun mattimeikäläinen vielä samaan aikaan näkisi liberaalien kertovan, kuinka Black Lives Matter on positiivinen asia ja White Lives Matter on vihapuhetta, saattaa mattimeikäläinenkin uhrata asialle muutaman ajatuksen normaalia enemmän. Tämä taas luo pohjaa sille ajalle, kun ”Matti” pakotetaan laman tai muun kriisin aikana reagoimaan yhteiskunnalliseen kuohuntaan, kun leipä on viety pöydästä.

Suomessa tehtiin siis mahdollisesti virhe, kun liikkeeseen ei otettu laajemmin kantaa etenkään internetin ulkopuolella, vaan annettiin BLM-väen dominoida keskustelua. Virheestä on otettava opiksi, ja yhteiskunnallisiin keskusteluihin tulee puuttua rohkeasti riippumatta siitä, tekevätkö aloitteen kansallismieliset, äärivasemmistolaiset tai rotumuukalaiset. Jokainen konflikti on kansallismielisille mahdollisuus!

Aktivismi Black Lives Matter Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jotain jäi

  Vastaa

  …se rinnakaisyhteikunta…

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Paskalle voi kyykistyä BLM-lauseen päälle 😉
  Se on ainoa tapa reagoida oikein.
  Seppo Lehto Valkoinen vaihtoehto Tampereen kuntavaaleissa 2021
  https://Valkoinen-Tampere-Vapaussota-1918.blogspot.com

 • sotatila

  Vastaa

  Suomessa on tehty vallankaappaus. Vallankaappausta tukee koko virkakoneisto. Perustuslaki ja Suomen lippu on häpäisty.

  Tässä tilanteessa on turhaa ja myös itsensä petkuttamista viedä mitään terveisiä eduskuntaan tai koordinoida polpon kanssa.

  Eduskuntaan on vain yhdenlaiset terveiset. Ja kaikki taistelijat tietää mitä se tarkoittaa.

  Älkää nöyristelkö tai madelko päättäjien edessä. 

  Ja Suomipelkureille jotka eivät uskaltaneet raahata persettään sunnuntaina Senaatintorille : älkää enää puhuko koskaan mitään leijonista. Vasta sitten kun teille kasvaa selkäranka te saatte mahdollisuuden osoittaa olevanne muutakin kuin yksin tai joukolla teuraalle vietävä lammas.

 • sotatila

  Vastaa

  Sunnuntaina kokoontui ihmisiä Senaatintorin kirkon rappusille rauhassa ja turvallisesti. Sieltä lähdettiin vaalipäivän kävelylle ja siihen turvallisuus loppui kuin seinään kun polpo alkoi ottaa kiinni mielivaltaisesti ihmisiä ja estämään ihmisten vapautta olla vain paikallaan tai kävellä rauhassa. Suomea ei ole enää. On vain dystooppinen, orwellimainen poliisivaltio jonka vallassa suuri aivopesty ja pelokas massa on. 

  Koronavedätyksestä ei tule loppua ennen kuin kansa tekee siitä lopun. Ja kansa voi tehdä siitä lopun vain laittamalla liikkeelle massiivisen suuren joukkovoiman. 

  Mutta pelkurit olivat taas menneet tekosyyn taakse piiloon ja näin ne jotka tulivat paikalle puolustamaan perustuslaillisia vapauksiaan joutuivat polpon piirittämiksi, takaa ajetuiksi ja vainotuiksi omassa maassaan koska muilla maanmiehillä oli muuta paskantärkeämpää tekemistä.

  Suomen raukkamaisista kunnan ja kaupunginvaltuutetuista joita on koko Suomessa tuhansia tuli paikalle 0 kpl.

  Eduskunnassa on vain 1 kansanedustaja jonka hartioiden päällä maan tulevaisuus voidaan kantaa tämän mielivallan suon yli. Valtiomies Ano Turtiainen tosiasiallisesti on ainoa niin kutsutuista kansanedustajista joka taistelee nyt koko Suomen puolesta.

  Ja ”maan institutionaalinen toivo” Perussuomalaiset sopulit olivat häntä koipien välissä runkkaamassa huuliaan jossain vessassa ilmeisesti.

  Virallisen Suomen tie vie perikatoon.

 • Lemmu

  Vastaa

  Tottakai konflikti on mahdollisuus. Vallitseva valtajärjestys suhtautuu jokaiseen konfliktiin mahdollisuutena edistää omaa agendaansa ja/tai omaa valtaansa. Jotta artikkelin kaltaista WLM liikettä vastareaktiona BLM:n oltaisiin saatu aikaan, oltaisiin siihen vaadittu 5–10 kertaa enemmän ihmisiä (aktivisteja) ja huomattavasti enemmän resursseja (tuhansia euroja) sekä useiden eri nationalistiblokkien yhteistyötä ja toiminnan koordinointia. Mikään yllä kuvatuista askelista ei meidän porukan nykytilanteessa ole mahdollista, syynä kentän passiivisuus, rikkonaisuus ja riitaisuus.

 • sotatila

  Vastaa

  HÄTÄOHJELMA SUOMEN PELASTAMISEKSI:

  Ensimmäinen ja tärkein asia:

  Suomalaiset päättävät Suomen asioista. Ei Bryssel, ei Washington D.C, ei Moskova. Eikä Kiina! Eikä Maailman Talousfoorumi.

  Suomi ottaa valtakuntansa sisällä olevat vesivarat, metsät, kaivokset toisin sanoen veden, ilman ja maaperän totaaliseen omistukseen ja hallintaan. Suomi ja vain ja ainoastaan Suomi itse määrää mitä sen luonnonrikkauksilla tehdään.

  Puhdas vesi on maailman arvokkainta omaisuutta ja luonnonrikkautta mitä maailmasta löytyy. Ja sitä löytyy poikkeuksellisen paljon Suomesta. Suomen kuuluu tehdä suomalaisesta vedestä maailman kuuluisin brändi.
  Se tuo Suomelle miljardeja.

  Ulkomaisten kaivosyhtiöiden sopimukset lopetetaan ja niistä tulee 100 prosenttisesti jälleen suomalais omisteisia.

  Perustetaan kansalliset vesi ja kultarahastot. Samalla periaatteella kuin Norjan öljyrahasto.

  Irtisanoudutaan kokonaan The Great Reset ohjelmasta. Irtisanoudutaan YKn vaarallisista globalisti agendoista mukaan lukien kallis ja tuhoisa ilmastonmuutos ohjelma.

  Tietoyhteiskunnan suurvaltana sovellamme tietoteknologiaa ja tietojenkäsittelyä lähtökohtana se että Suomi muutetaan todellisen sananvapauden ja perusvapauksien suurvallaksi.

  Virastojen ja laitoksien määrää karsitaan siten että ne sopeutuvat uuden sananvapauden suurvallan infrastruktuuriin.

  Haittamaahanmuutolle nollatoleranssi.

  Tästä on hyvä lähteä liikkeelle.

 • sotatila

  Vastaa

  Hätäohjelman toteuttaminen edellyttää koronarajoitusten poistamista. Ellei koronarajoituksia poisteta olisi Marinin hallituksen kaaduttava.

  Tarkoittaako tämä rekkoja poikittain Mannerheimintielle ja lantaa korkeapaineruiskuilla eduskuntaan?

  Oma kansallinen raha otetaan käyttöön.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi