Lukijan kuvat: Kansallismielistä katutaidetta Hyvinkäällä

Partisaani kannustaa lukijoita lähettämään kuvia kaikista kansallismielisen aktivismin muodoista.

Aktivismi

Partisaani sai hiljattain kaksi lukijankuvaa kansallismielisestä katutaiteesta Hyvinkäältä. Maalauksissa otettiin kantaa myös koronahuijausta vastaan.

Partisaani kannustaa lukijoita lähettämään kuvia kaikista kansallismielisen aktivismin muodoista. Ota yhteyttä jo tänään: contact@partisaani.com

Aktivismi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Katutaide Kotimaa Kulttuuri Maalaukset Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Gorilla

  Vastaa

  Onko litteämaa ja kuussakäynnin mahdottomuus kanssa kansallismielistä? Minkä kansan mielisiä noi hakaristi tyypit on saksan? Totteleeko kaikki putkosta? Onko se teidän kuningas?
  Määritteleekö se teille faktat?

  • Jarkko

   Vastaa

   Oletko sä koskaan katsonut Vapauttava totuus ‑nimisen kanavan videoita Litteästä Maasta? Se kanava on julkaissut videoita Litteästä Maasta YouTubessa.

  • Radikaali kansallismielinen

   Vastaa

   aidosti kansallismieliset ei ole mikään monoliitti jossa kaikilla pitää olla täysin samat ajatukset joka asiassa kuten suvakeilla jossa jatkuvasti suolataan niitä jotka eivät allekirjoita jokaikistä teesiä. JK Rowling oli pari vuosikymmentä vassareiden lellikki kunnes hänelle raja tuli vastaan miesten tunkemisessa naisten vessoihin ym tiloihin niin hänestä tulikin heti vassareiden verivihollinen. Aidosti radikaaleille kansallismielisille riittää kun ei nuole jutkujen perseitä, vastustaa degeneraatiota sekä kannattaa Suomen palauttamista suomalaisille. Minun puolestani saa uskoa mihin haluaa kunhan nämä teesit allekirjoittaa, vaikka joulupukkiin.
   Perussionistit on valeoppositio.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Ylempi kuva on hieno! Alemmasta kuvasta: Se, että väittää viruksia ei olisi olemassa kuullostaa aivan yhtä typerältä aiheuttaen samalla suurta myötähäpeää kuin se, että sanoisi maan olevan litteä. Ehkä tämän ryssä Anus Putkosen jengin ja muiden ”vapauden puolustajien” oikea tarkoitus on ollut kokoajan laittaa kansallismieliset näyttään huonoilta/noloilta. UMV-lehtihän on täynnä kansallissosialismia ja nationalismia vastustavaa propagandaa, Pro-Venäjä propagandaa, Trumpin ihannoimista ja tietenkin koronavirus on ”valetta” öyhötystä ym. scheissee!

  • Plääh

   Vastaa

   Putkonenhan on Talmudin miehiä, koska on Putinin juutalaisvaltion mies.

   Litteään maahan ei usko kuin typerys. Kuten myös siihen, että Kuussa olisi käyty.

   Mielestäni vain hakaristityypit ovat kansallismielisiä, mutta mielipiteitä on mnia

 • Jussi

  Vastaa

  Jos nyt vaan jätettäis noi sotkemiset nekruille ja nekrunmielisille

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä vikaa on kansallismielisessä katutaiteessa?
   Suosittelen kansallismielistä aktivismia ja tämä on yksi muoto toteuttaa sitä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Juuri näin. Konservatismin ja kansallismielisyyden perinteisenä tehtävänä on ollut säilyttää jo rakennettu ja rakentaa lisää, ei pilata jo olevaa ja paskoa paikkoja, joten jätetään nämä jälkimmäiset tehtävät näyttäväksi näyteikkunaksi niille joille se on luontevaa ja elimellinen osa ideologiaa eli vasemmistolle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kannatetaan.

 • Entartete Kunst

  Vastaa

  Entartete Kunst. Nämä töherrykset voisi poistaa. Ja Gorilla; maa ei ole litteä vaan mahdollisesti pikemminkin ontto. Etsi ”Hollow Earth”, ”Imperial Germans” ja ”Die reichsdeutsche Absetzbewegung” sanoilla. Arjalaisten esi-isät asuvat siellä Shambalassa.

  Ja mistä keksit Putkosen tähän? Hän on patriootti ja Venäjän nukke. Ei siis nationalisti.

 • juha.

  Vastaa

  Hienoa, että ”töherryksissä” on sisältöä, joka hyppää silmille ”layout”:n ansiosta!!!!
  Kannusta kaikkia niitä, jotka omaavat kuvaamataidon lahjoja. Käyttämään niitä, koska sellaisella joita niitä ei ole. Ymmärtää tuon taidon arvon!

 • Vp

  Vastaa

  Tällaiset rappiotaidetöherrykset antaa vastapuolelle lähinnä nolon vaikutelman kansallismielisistä. Jos on pakko tehdä, niin jättäkää tällainen homma edes niille, jotka sen osaavat. Yhtä ironista on viedä eteenpäin kansallismielistä sanomaa rap-musiikin kautta.

  • Nimetön

   Vastaa

   Mitä vikaa kansallismielistä sanomaa edistävässä hip hopissa on?

   Ainakin NWA-yhtyeen biisit ovat sosiaalisessa mediassa suhteellisen kuunneltuja kun vertaa perinteisempään RAC-musiikkiin, vaikka KS-räpillä ei ole juurikaan historiaa Suomessa toisin kuin RAC:lla

  • VP

   Vastaa

   Kukin tyylillään, mutta itse pidän räppiä sävelkorvattomien voittona musiikista. En ymmärrä miksi sivistyneiden ihmisten pitäisi matkia vähämielisten tuottamaa musiikkia ja kulttuuria, kun parempaankin pystytään.

 • VP

  Vastaa

  Laadun perusteella tämä saattaa toden totta olla myös vastapuolen vittuilua. Kannattaa poistaa.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Räppäyksen ja töhrimisen voi suosiolla jättää alemmille elämänmuodoille.
  Saman energian kun käyttää itsensä sivistämiseen ja ruumiinkulttuurinsa vaalimiseen..oltaisiin jo lähempänä tavoitetta.
  Tehdä itsestään parempi ihminen ja lisääntyä (lisääntyä voimakkaasti). Nämä lienevät enää ainoat rauhanomaiset toimet, jotka kansallismielinen voi tehdä, ennen lopullista suurta välienselvittelyä.

 • kapinakenraali

  Vastaa

  niinkun näkyy nämä graffiitit ovat hoitaneet hommansa…eli aiheuttaneet keskustelua ja varmasti jäävät nähdeiden mieleen.….hyvä hyvinkää.…te ette vaan usko että rauhanomaiset keinot ei auta enään koska elämme totalitarismissä ja demokratia on kuollut„„olemme huulipunastasihallituksen alamaisia joiden kuuluu kulkea naama piilossa olla hiljaa ja totella.…kaikki eivät vaan suostu siihen

 • Sälli Enare

  Vastaa

  Vasemmistosuvakki Jani Leinonen on tehnyt Hyvinkäällä oikein kaupungin maksamana noita töherryksiä. Jos joku töhertää niiden päälle, niin ei haittaa. Suvakkeja vituttaa.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Rehellisesti sanottuna tämä on kyllä melkoinen turhake uutisjutuksi.

  Näiden räpellysten sijaan toivoisin katukuvaan luvallista ja aitoa kunnon ISÄNMAALLISTA taidetta. Ei kansallismielisyydessä toki mitään vikaa ole, mutta jokaisessa maassa tulisi aina laittaa isänmaallisuus kansallismielisyyden edelle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi