Sinimustien kannatuskorttien keruun aloittamisessa takapakkia – lue tämä, jos allekirjoitit jo!

Kuluneen viikon puhuttavin poliittinen teema Sinimusta Liike aloitti epähuomiossa kannatuskorttien keruun liian aikaisin, minkä vuoksi jo allekirjoittaneiden täytyy allekirjoittaa kortti myöhemmin uudelleen.

Aktivismi

Puolueväelle tapahtui inhimillinen virhe, eikä korttien keruuta voi aloittaa ennen kuin oikeusministeriö on hyväksynyt hakemuksen. Toisin sanoen jo mahdollisesti kerättyjä kortteja ei hyväksytä. Tällä tosin tuskin on suurta merkitystä, sillä iso yleisö odottanee muutenkin mahdollisuutta päästä täyttämään kortti sähköisessä muodossa.

Puolue itse kommentoi asiaa Twitterissään toteamalla kyseessä olevan ”nolo moka”.

Mustamaalauskampanja käynnistyi jo

Puolueohjelman julkaisu sai kulttuurimarxistit raivon valtaan, ja he ovatkin jo aloittaneet sekä mustamaalaus- että demoralisoimiskampanjan. Media on haastatellut useita tunnettuja kulttuurimarxisteja, jotka ovat piiloutuneet asiantuntijaroolien taakse.

Liikkeen vastustajat toistavat mantraa puolueohjelman ”laittomuudesta” osoittamatta kuitenkaan varsinaisia laittomia kohtia. Tarkoitus on julkisuudella painostaa oikeusministeriötä keksimään jokin tekosyy puolueeksi rekisteröimisen estämiseksi.

Ääneen ovat päässeet esimerkiksi Emilia Palonen sekä Oula Silvennoinen, jotka molemmat tunnetaan vasemmistolaisina aktivisteina. Silvennoisella on akateemisen kuoren takaa paljastunut myös impulssikontrollin ongelmia poliittisesti eri mieltä olevien läheisyydessä.

Samaan aikaan äärivasemmisto painottaa äänekkäästi, etteivät sinimustat tule koskaan pääsemään pois pienpuolueen asemastaan demoralisoidakseen sen potentiaalisia kannattajia. Innokkaimmat jopa lupailevat sen epäonnistuvan korttien keruussakin, minkä puolue ottanee vastaan haasteena. Aikoinaan esimerkiksi Perussuomalaiset aloittivat täysin vastaavasta pienpuolueasemasta.

Aktivismi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Separatisti

  Vastaa

  Kerkesin jo allekirjoittaa fyysisesti, mutta kyllä sen uudestaankin tekee

 • Tekijämies

  Vastaa

  Puolueohjelma on nerokas! Erityisesti suunnitelma sekarotuisten poistamisesta alueeltamme isänmaahansa on erinomainen. Mielestäni tässä vaiheessa on jo tullut ilmi, että esim. Jani Toivola ja Fatim Diarra ovat täysin kelvottomia oleskelemaan alueellamme. Myös Latekoe perheineen olisi syytä karkoittaa. Rodunsekoitusministeri Ohisalo pitää ehdottomasti karkoittaa johonkin kehitysmaahan!

  Mitä tulee viherdosentti Silvennoiseen, niin herää kysymys, miten vuodesta toiseen tämän sekopään riehuntaa kaduillamme siedetään valtiovallan toimesta? Ettei vaan viherdosentilla ole ystäviä Helsingin poliisin johdossa?!!

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  ”… äärivasemmisto painottaa äänekkäästi, etteivät sinimustat tule koskaan pääsemään pois pienpuolueen asemastaan”

  Pelkästään vihervasemmiston ”äänekäs painottaminen” on itsessään jo pätevä ja riittävä syy ääänestää sinimustia, ihan riippumatta mistään muusta.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Aivan varmasti allekirjoitan kannattajakortin kun mahdollista. Puolueen ohjelma on todella hyvä!

  https://sinimustaliike.fi/ohjelma/

 • Petro

  Vastaa

  Hyvä että Sinimustaliike pääsisi puoluerekisteriin. Selkeä ohjelma, tosin ehä paikka paikoin liiaksi yksityiskohtiin menevä. PerusS on kerännyt riveihinsä paljon akateemista snobbailijoita, jotka julkisen sektorin leikkausvaatimuksissaan suorastaan loukkaavat puolueen kannattajia.
  Sinimustat puhuvat perustulomallista, progressiivisesta verotuksesta ja mikä tärkeintä KOTIUTTAMISPOLITIIKASTA. Menestystä!

  • K.Lehto

   Vastaa

   Se kyllä herättää tässä epäilystä, että kun liian paljon otataan vahvaa kantaa epäolennaiseen, voisi käydä ennen pitkää niin, että hienot periaatteet taipumattomuudesta myydään ”yhteistyön” merkeissä jonkun viholliselle mieluisan kansallista etua vahingoittavan agendan ajamisen merkeissä. Esim. ”Vihreä” termin alla voi olla ihan asiallista luontoa ja kansaa suojelevaa agendaa, mutta myös energiataloudellista viherlobbausta joka on tarkoitettu kansallisvaltion itsenäisyyden alasajoon. Sähköautolobbaus-puoluetta ei tarvita Suomeen, energiapolitiikankin, kuten ihan kaiken, jos kerran vannoudutaan taipumattomaan oman kansakunnan puolustamisen maailmankuvaan, pitäisi olla alisteista kansalliselle edulle, eikä kannattaisi ottaa kantaa sähköautoilun puolesta. Sellainen kannanotto, erikseen kirjattuna, ikäänkuin tärkeänä asiana, on ristiriidassa taipumattoman maailmankuvan viestittämisen kanssa.
   Toki ymmärrän pointin, että Suomessa ei ole öljyomavaraisuutta, mutta öljy kuitenkin on dynaamista, varastoitavaa energiaa ja siten itsenäisyydelle ja sotilaalliselle toimintakyvylle edellytys, sen lisäksi, että sen lobbaaminen luonnolle haitallisena on valhetta. Sähkökäyttöisyys ei ole sen omavaraisempaa, koska myöskään akkujen valmistukseen ei ole sen ihmeempää omavaraisuutta. Tärkein ongelma sähkökäyttöisyydessä kuitekin on, ettei sähköllä energialähteenä ole samaa itsenäityyssä ja sotilaallista toimintaa tukevaa käyttövarmuutta.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Tämä on iso ongelma ”Haluamme edistää suomalaisen autokannan muuttamista vähäpäästöisemmäksi verotuksellisin keinoin.” – Kansallismeilisen liikkeen, taipumattoman oman kansan edun ajamisen, tulisi perustua totuudenmukaiselle viestinnälle kansakuntaa hyödyttävistä tavoitteista.
  Öjlykäyttöisen energian ”päästöt” eivät ole merkittävä haitta luonnolle. Autoilu varsinkaan ei tuota haittaa. Öljyntuotannon ympäristöriskien hallinta on pääsääntöisesti öljyvuotojen estämistä ja vuotojen tehokasta puhdistamista. CO2 päästöistä puhuminen on vihollisen propagandaa, johon ei tulisi alistua.
  Omavaraisen energiankäytön kehittämisessä ja vaihtoehtoisten energialähteiden tutkimisessa sinänsä on tietenkin järkeä, mutta öljy on tällä hetkellä ainoa kunnolla dynaaminen käyttöenergia, jolla on myös sotilaallinen merkitys, eikä se ole mihinkään loppumassa, päin vastoin globaali tuotanto kasvaa samalla kuin sotilaallinen käyttö kasvaa. Alistettavia kansalaisia ja kansoja tietenkin halutaan siivota pois öljyinfran hyödyntäjien joukosta.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Valheellinen höpötys fossiilisten polttoaineiden ”ilmastopäästöistä” on myös väylä globalistien ”Great Reset”-maailmankuvan osittaiseen hyväksymiseen, jossa osatavoitteena on ottaa keskitettyyn hallintaan maiden energiainfrastruktuuri. Suomalaisten pitäisi tutustua tähän Great Reset suunnitelmaan ja osata vastustaa sitä kaikin mahdollisin tavoin.

 • Tom Foolery

  Vastaa

  Oula Silferberg on Helsingin yliopiston desantti. Vieläpä päivystävä sellainen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi