Sinimusta Liike julkaisi puolueohjelmansa sekä mainosvideon!

Myös nimien kerääminen alkaa.

Aktivismi

Tuukka Kuru Sinimustasta Liikkeestä.

Jo ennen virallista julkistustaan laajaa mediahuomiota saanut kansallismielinen Sinimusta Liike ‑puolue julkaisi puolueohjelmansa. Samalla se julkaisi mainosvideon sekä aloitti kannattajakorttien keräämisen.

Liikkeen takana on erilaisista kansallisradikaaleista hankkeista tunnettuja suomalaisia. Useat heistä ovat entisiä perussuomalaisia, jotka erotettiin vanhasta puolueesta liiallisen kansallismielisyyden vuoksi.

Sinimustan Liikkeen odotetaankin tarjoavan poliittisen kodin suomalaisille, joiden kansallismielisyys ei jätä tilaa tinkimiselle.

Nimien kerääminen alkaa samalla

Liike aloitti samalla myös kannattajakorttien keräämisen. Tullakseen rekisteröidyksi puolueeksi se vaatii 5 000 suomalaisen kannatuksen.

Ilmeisesti Puoluerekisteri.fi-sivuston takana olevat virkamiehet eivät pidä kiirettä työnsä suhteen, joten nimen sähköisen allekirjoittamisen mahdollisuus venyy hiukan alkuperäisestä suunnitelmasta.

Sillä välin malttamattomimmat voivat allekirjoittaa kannattajakortin paperisena. Partisaani tulee uutisoimaan, kun sähköinen allekirjoittaminen on mahdollista.

Voit tutustua puolueen ohjelmaan osoitteessa Sinimustaliike.fi

Aktivismi Kannattajakortit Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Politiikka Puolueet Sinimusta Liike Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Korpimaa

  Vastaa

  Ensimmäinen puolue, joka on sekä isänmaallinen että työväestön asialla. Siis sosialistis.. kansallinen.. vai miten se meni?

  Toki tämä tulee poistamaan persuilta ”äärioikeisto” ‑leiman, sekä normalisoi sinimustan kaltaista ajattelua, mutta tulisiko meidän silti luottaa liikaa puolueen menestykseen? Kyseessä kuitenkin on poliittisen ratkaisun havittelu.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Lueskelin eilen puolueohjelmaa ja voin todeta, että se on nerokas!

  • Fromhere

   Vastaa

   Minäkin luin sen läpi ja se on kaukana nerokkaasta, eikä tule vetoamaan kuin ihan marginaaliseen osaan ihmisistä.

   • Plääh

    Vastaa

    Eikö ole parempi olla oikassa ja marginaalissa, kuin että ei edes yritä muuta kuin jotain rikollista persuilua?

    Kyllä tuo sitäpaitsi vetoaa, mutta kun muutkin enimmäkseen haluavat alistua viholliskomentoon. Esimerkki saattaa sentään innostaa useampia ryhdistäytymään, vaikka jokaista laumasta poikkeavaa odottaa rangaistus. 

    Jos persuille lapioidaan julkisuutta, ääniä ja galluppeja, on se merkki siitä, että he eivät ole vaihtoehto. Heidän kannattamisensa on eliitin mieleen ja kaikesta oikeasta pois

    Pahin rasite noilla on, että he olivat persuissa loppuun asti. Vasta, kun heidät monotettiin pois, he kokeilevat jotain muuta

 • voittajan kaveri

  Vastaa

  Hienoa että isänmaalliset yhä jaksaa yrittää! Vaalit vain ovat olleet vilpilliset jo kymmeniä vuosia, eli äänestämällä mikään ei muutu.
  Mutta voit tehdä muutoksen, todellisen vallankumouksen, omassa elämässäsi. Sen jälkeen arvojärjestykset menee uusiksi, eikä tarvitse enää pelätä eikä murehtia maailman asioita. Sillä lopullinen taistelu on jo käyty – ja voitettu. Nyt ainoastaan odotellaan ja kerrotaan tästä voitosta mahdollisimman monelle.

  Tuon taistelun voitti Jeesus Golgatan keskimmäisellä ristillä. Silloin hävisi saatana, synti ja kuolema. Jokainen voi päästä osalliseksi tuosta voitosta uskomalla tämän ilosanoman.

  Uskonnot on syytä hylätä. Ne vain taakoittavat ihmistä ja johtavat lopulta saman jumalan eli saatanan syliin.

  Sitä vastoin USKO Herraan Jeesukseen pelastaa. Ei vaadi omia hyviä tekoja tms. Tulee vain ottaa ilmainen lahja vastaan. Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi.

  Jokainen ihminen on syntinen ja erossa Jumalasta. Ihmisisielu on kuolleessa tilassa ja matkalla ikuiseen kadotukseen – niin kauan kunnes ottaa vastaan Herran Jeesuksen vapahtajana ja pelastajana. Tätä on uudestisyntyminen. Sielu palaa takaisin elämään ja Jumalan yhteyteen. Jumala lupaa sanassaan antaa voiman tähän elämän muutokseen. Niille, jotka häntä sydämestään avuksi huutavat.

  Tehkää siis parannus synneistänne ja uskokaa ilosanoma Herrasta Jeesuksesta. Jumala vihaa syntiä, mutta rakastaa jokaista syntistä. Valinta on jokaisen oma ja tulee tehdä tämän ainoa meille annetun elämän aikana.

  Rakas ystävä. Valitse elämä, valitse Jeesus!

 • uskossa Herraan

  Vastaa

  Suomen tasavallan presidentin Kyösti Kallion [1873–1940] kehotus Suomen armeijalle jouluna 1939:

  Kehotan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat isänmaata, lukemaan Raamattua. Esi-isämme ovat vuosisatojen kuluessa, sekä ahdingoissa ja vainoissa että rauhan päivinä, ammentaneet siitä elämää, voimaa ja lohtua. Nykyhetkenä kansamme tarvitsee Jumalan Sanan uudesti luovaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämen uskolla sen siunaukset. ”Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.” (Sananl. 14:34)

 • uskossa Herraan

  Vastaa

  Presidentin rukous itsenäisyyspäivänä 6.12.1939 viikko talvisodan alkamisen jälkeen:

  ”Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme sinua, Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua.

  Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.

  Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä.

  Herra, Sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.

  Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi.

  Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.

  Herra Jeesus Kristus, kaiken voimme Sinun kauttasi. Siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen.”

 • Nationalisti

  Vastaa

  Puolueohjelma on jopa parempi kuin odotin.
  Suosittelen, että mahdollisimman moni suomalainen lukisi sen läpi ajatuksen kanssa.
  Tsemppiä puoluehankkeelle!

  Huvittavaa on ollut kommareiden ja sateenkaariväen ulina puoluehankkeen ympärillä, jotkut ovat vaatineet sen kieltoa jo ennen kuin puolue on edes perustettu. Tuo jo kertoo sen, että oikealla tiellä ollaan!

 • Halko

  Vastaa

  Tuo presidentin itsenäisyyspäivänä 1939 lausuma rukous sopii tähänkin aikaan kuin nenä päähän.

 • Eikka

  Vastaa

  Tällaista liikettä on odotettukin, aidosti suomalaisten ja Suomen etua ajava puolue, upeeta !

 • juha.

  Vastaa

  Tuukka Kuru on terävä kaveri! Siksipä hän ei kelvannut persuille, jolla on jo itsetietoinen ”mestari” ja halu kyyristellä valtapuolueita ja valtamediaa, sillä hinku hallitukseen on niin kova, ettei puolueohjelmasta jää kuin räismeet jäljelle. Periaatteesa persuissa on järkeviä naisia ja muutama sanavalmis mies, mutta ns. ”hovikelpoisuus” muitten määrittelemässä poliittisessa toimintaympäristössä vie terän, sillä mitä enemmän nitä kumarrat, sitä enemmän pyllistät periaatteillesi, joihin suomen kansa uskoo ja etenkin toivoo!

  Uusi Sinimusta Liike on uskoakseni se voima ja maailmankatsomuksellinen koti, joka ei tingi periaatteistaan vain siksi, että miellytät muita kirouksellisella poliittisella korrektiudella, joka on kuin kuohitsijan veitsi., Jolla miehuutesi viedään iäksi pois tehden sinusta vain harmttoman eunukin, joka on kuin hampaaton Leijona!!!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  … ”jokaisen suomalaisen toimia”
  Isänmaan Asialla r.y. Seppo Lehto vuodesta 1993, supon painostamana rekisteröintiä viivytettiin, vaikka eoa-kanslia antoi aiheesta moitteita viivyttelystä.
  https://kuntavaalien-yhteislista.blogspot.com/
  Toimikaamme myös kuntavaaleissa yhteislistalla, koska sinimusta liike ei ole vielä rekisteröity
  https://Kuntavaaleissa-Tampereella.blogspot.com

 • Hyvää ja huonoa

  Vastaa

  Yllättävää oli että puolueesta kirjoitettiin näinkin näyttävästi ja näin monessa julkaisussa. Aina YLE:ä myöten. Lausuntoja pyydeltiin joltain professorilta joka ei ymmärtänyt lukemaansa tai sitten journalistit vääntelivät/kääntelivät tapansa mukaan asiat ihan päälaelleen.

  Yhtä kaikki. Tämä julkisuus joka tuli valtamediasta, sellaista ei rahalla saa. Nyt jokainen suomalainen tietää tämän puolueen ja se sai kuntavaaleihin sellaisen lähtölaukauksen, että sillä on mahdollisuus kerätä kaikki protestiäänet. Ja kasvaa vahvaksi oppositiopuolueeksi. Tosin, sen on näytettävä neljässä vuodessa kyntensä aloitteilla ja äänestämällä. Muutoin se putoaa listoilta pois. Ja tämä vain siksi, että nyt pidetyt puheen ja kirjoitettu agendat velvoittavat muutokseen. Jos mennään normaaliin tapaan vaalien jälkeen poliittisen jargonin taakse, niin kansa hylkää. Rima nostettiin kerrasta liian korkealle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi