Saksan poliisi on suorittanut yli sata kotietsintää poliitikoiden arvostelun takia

Saksassa poliisien tekemät kotietsinnät ovat olleet jo vuosia hyvin rutiininomaista toimintaa ja kehitys on kiristynyt entisestään uusimman vasemmistohallituksen myötä. Viimeisin isku kohdistui yli sataan epäiltyyn 13 eri osavaltiossa.

Ulkomaat

päivitetty

police, pistol, mission

Suomen valtamedia nimeää usein tyrannian mallimaiksi Kiinan ja Pohjois-Korean kaltaisia kaukomaita, mutta ei uutisoi sanallakaan Euroopan Unionin keskeisimmän maan poliittisista vainoista. Saksan rikospoliisin johtaja, Holger Münch, julisti tiistaina Twitterissä poliisin suorittaneen maanlaajuisen iskun ”verkkovihan” ja poliitikoiden ”loukkaamisen” vuoksi. Iskun kohteeksi joutuneet ovat muun muassa arvostelleet kaikkien puolueiden poliitikkoja viime syyskuun aikana järjestettyjen liittovaalien yhteydessä. Poliisin mukaan tutkijat olivat puntaroineet yli kuuden sadan eri kannanoton mahdollista laittomuutta. Münchin mukaan jokaisen ”vihapostaajan” kannattaa odottaa poliiseja ovelleen.

Aiemmin muun muassa Berliinin vasemmistopormestari Michael Müller raivostui hänestä tehdystä pilakuvasta niin paljon, että laittoi syyttäjien avulla alulle laittoman kotietsinnän häntä kritisoineen naisen luokse.

Saksassa ”laittoman vihapuheen” määritelmä on niin epämääräinen, että siihen lasketaan mukaan ”loukkaukset”, jotka olisivat täysin laillisia esimerkiksi Yhdysvalloissa. Saksa pyrkii aktiivisesti muun muassa viestintäsovellus Telegramin kieltämiseen, joka on viimeisiä sananvapauden linnakkeita.

Saksan hallitus valmistelee myös täysin uutta toimielintä ”vihapuheen” valvontaan, koska se arvioi sosiaalisen median sisältävän vuositasolla noin 150 000 eri ”vihakommenttia”. Sisäministeriön Nancy Faeser on julkaissut kymmenen kohdan ohjelman ”äärioikeistoa vastaan taisteluun”, jota perustellaan sionistipuolue AfD:lla.

Lähde

1984 Alternative für Deutschland Euroopan unioni Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Saksa Sananvapaus Sionismi Sosiaalinen media Teknologia Telegram Ulkomaat Uutiset Valvonta Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Eikös se jo Seppo Räty todennut, että ”Saksa on paska maa!” Oikeassahan tuo.

 • pertti grandell

  Vastaa

  uskomatointa että sakut ovat vajonneet noin alas, kiitos merkelin pirulle joka on entinen vasemmiston agentti..noh sakut ovat yhtä tyhmiä kuin svennutkin. suomi hyvää pataa perässä, huh..huh nuijasota on kyllä kohta .….….

  • PP

   Vastaa

   Suomi menee ihan samaa tietä. ”Holokaustin” kieltäminen kielletään kuten Saksassa ja Puolassa. Seurataan Ruotsin ja muun nami-nami-Euroopan hienoa tietä suoraan kohti tuhoa. Kansa taputtaa ja lukee IS:a. Yritä siinä nyt tapella vastaan kun mistään ei saa puhua.

 • TT

  Vastaa

  Persereikämaa Saksa on muuttumassa natsimaaksi, mutta pelkästään negatiivisessa merkityksessä. Saksalaiset ovat aina olleet orja- ja pilkunnussijakansaa, joka sokeasti tottelee kaikkia sääntöjä ja määräyksiä ja vakoilee toisiaan. Siksipä DDR oli kaikista pahin kommunistimaa. Kansallissosialismikin muuttui Saksassa militaristiseksi joukkohurmokseksi ja älämölöksi. Saksalaiset eivät ole muuta kuin surkea sodissa lyöty joukko juutalaisten aivopesemiä orjia, mutta ovat kuitenkin EU-systeemin kautta onnistuneet ottamaan Suomen komentoonsa.

  • Sammy

   Vastaa

   Nazzzi, nazzzi, pahha nazzzi. Tällaista sontaa ulostaa nimimerkki TT toisessa uutisessa:

   ”Ilman sinunlaisia ryssän kätyri ”kansallismielisiä” kansallismielisten liike voisi paljon paremmin. Mee nuoleen Venäjän juutalais oligarkkien kenkiä kiiltäväks, ehkä ne laittaa sut rintamalle.”

   Kertoo kaiken TT:n ”järjen” juoksusta. TT:lle ”nazzzi” on synonyymi pahalle. Niin hyvin TT on aivopesty ja TT on siitä ylpeä. Onneksi voi laittaa scriptillä kaikki TT:n mökellykset piiloon. Sitten TT vaihtaa nimimerkkinsä, mutta ei hätää, sillä TT:n kirjoitusjäljen haistaa aina.

  • KP

   Vastaa

   Jännä että täälläkin on niin paljon porukkaa jotka uskovat (((klemmariin))) ja muuhun kipapäiden sontaan. No, kyllähän nämä samat uskovat myös siihen että EU, NATO ja Ukrainakin ovat hienoja ynnä jaloja asioita, joita kannattaa oikein liputtaa. Eli ”natsius” aina siirtyy siihen uuteen NWO:n viholliseen: ensin se oli Saksa ja kun tämä kuohittiin ja tuhottiin, siirtyi paha natsius Saksan kalmosta Venäjään, käytyään ensin siinä välissä monessa, monessa paikassa ympäri maailmaa (Jugoslavia, Serbia, Libya, Irak, Iran jne.), missä vain paha nationalismi päätään nostaa.

 • Ei saksalaiset

  Vastaa

  Pitäkää kirkkaana mielessä se kuka Saksassa määrää ja käyttää valtaa. 

  Ja niiden kanssa Suomi-neito on menossa sänkyyn.

 • Juhani

  Vastaa

  Viimeisten 5 vuoden aikana tämä ja aivan kaikki mielisairaus EU-maissa on päivä päivältä edennyt kohti totalitarismia kolmiloikan askelilla.

  Valitettavasti emme ole vielä nähneet kuin pisaran siitä mihin tämä kaikki tulee johtamaan ja kun nämä mielisairaat EU ”poliitikot” saavat haluamansa valmiiksi niin tulemme muistelemaan entistä neuvostoliittoa kaiholla ihanne yhteiskuntana.

  EU on Saatanasta ja sitä sanan varsinaisessa merkityksessä.

 • ms

  Vastaa

  Saksa muuttunut kokonaan ’moderniksi’ Itä-Saksaksi.

  • Minä

   Vastaa

   Luulimme, että Itä-Saksa liitettiin Länsi-Saksaan, mutta käviköhän toisin päin?

 • A-P

  Vastaa

  Mihin ollaan maailmaa ajamassa, jos poliitikkoja, pankkeja, ABCDEFGHIV-mädätystä tai BLM:ää ei saa kritisoida? Faktapohjainenkin keskustelu tahdotaan kieltää kokonaan. Miksi edes lässyttää mistään demokratiasta tai sananvapaudesta. Kyllähän kansa tajuaa kun sitä linssiin kustaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  police, pistol, mission