Ensimmäinen osa Patriot Front-järjestöstä kertovasta dokumentista julkaistu

Dokumentin on tehnyt kansallismielinen Media2Rise-ryhmä, jonka tarkoituksena on rakentaa mediatoimintaa, joka haastaa vasemmistolaista mediaa ja vie siltä tilaa.

Uutiset

Nopeasti kansallismielisen liikkeen johtotähdeksi noussut Patriot Front -järjestö teki harvinaisen päätöksen ja päästi dokumenttiryhmän kuvaamaan kulisseihinsa. Päätökseen tosin saattoi vaikuttaa dokumenttiryhmän kansallismielisyys.

Dokumentti esittelee ryhmän toimintaa ja haastattelee sen jäseniä. Ensimmäinen osa dokumentista on nyt julkaistu. Jatkossa uusi osa pitäisi tulla kerran viikkoon.

Dokumentin on tehnyt kansallismielinen Media2Rise-ryhmä, jonka tarkoituksena on rakentaa mediatoimintaa, joka haastaa vasemmistolaista mediaa ja vie siltä tilaa.

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Patriot Front Politiikka Rotu Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhdysvallat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Vapaus ei ole ilmaista ja ilman taistelua käteen jää mustapekka!

  Täällä läntisessä euroopassa liberaali demokratia on murtumispisteessä ja tilalle tarjotaan pakkosyötettyä totalitarismia samojen tahojen toimesta, jotka aluksi tarjoilivat meille tämän ”vapaan ja demokraattisen” yhteiskuntamallin ja talousjärjestelmän. Tällä hetkellä talous pyörii velkarahalla, jota rahanpainokoneet taikoo tyhjästä ja tällä pidetään pystyssä ns. ”liberaalia demokratiaa”, joka pitää sisällään kaikista sairaimmat arvot, mitä me eläessämme olemme nähneet. Mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi, niin se selviää tällä vuosikymmenellä.

  Tosiasia on, että ihmiset eivät muutu miksikään ja historia toistaa itseään. Mitenkäs hommat hoidettiin sata vuotta sitten? Samaa on tulossa myös tällä kierroksella.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Tarvitaan vain muutama väkivaltainen välikohtaus ja juutalaiseliitti saa tuolle järjestölle terroristi luokituksen heidän hallitsemien poliitikkojen kautta. Todennäköisesti FBI on jo soluttautunut järjestöön sisälle ja raportteja kirjoitetaan. Nenäväkeä ei voi voittaa ellei hyökkää suoraan heitä kohtaan. Sanallinen, ei-väkivaltainen hyökkäys on paras, koska sen pysäyttämiseen ei ole Yhdysvaltojen kaltaisessa sananvapaudessa toistaiseksi mahdollisuuksia. Sille pitäisi saada vain riittävästi kannattajia.

  • Radio Jerevan

   Vastaa

   Tämän vuoksi olen jo vuosia koittanut saattaa yhteen sarkasmin osaajia ja pilapiirtäjiä vähän Ryppy ja Reikä tyyliin. Silloin sarkasmin avulla voi tuoda esiin suuriakin epäkohtia ja saada ihmiset nauramaan niille. Ja joka kerta kun politikkomme ja maamme petturit tulevat julkisuuteen, ne kuulevat naurua. Niille nauretaan. Niiden tyhmyydelle nauretaan. Se on asia joka menee syvälle ihon alle.

   …niinkuin Ahtisaarivitsitkin…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi