Sanna Marin kärttyisenä: minulla ei ole aikaa selvitellä ruokailujani!

Korruptiokohun keskellä oleva pääministeri Sanna Marin tulistui Iltalehden vaalitentissä, kun häneltä kysyttiin ruokailuihin liittyvistä summista.

Uutiset

Korruptiokohun keskellä oleva pääministeri Sanna Marin tulistui Iltalehden vaalitentissä, kun häneltä kysyttiin ruokailuihin liittyvistä summista. Marin ei vastannut suoraan toimittajan esittämään kysymykseen, vaan tulistui todeten, ettei hänellä ole aikaa selvitellä asiaa. Hän ei myöskään osoittanut millään tapaa pitävänsä toimintaansa vääränä.

Marin ”vastasi” haastattelijan kysymykseen ruokarahan kohtuullisuudesta seuraavasti:

”Minun mielestäni on kohtuullista, että pääministeri saa avun ja tuen arkeensa hyvin vaativassa tehtävässä, mutta olen ymmärtänyt, että moni ihminen ei pidä tätä kohtuullisena ja itse pyrin ennemmin keskittymään työtehtäviini kuin vastaisuudessa käymään tämän kaltaista keskustelua.
Jos pidetään täysin kohtuuttomana yhteiskunnassa, että pääministeri käyttää aikaansa työntekoon eikä Prismassa asioiden hoitamiseen tai perheelleen ruuanlaittoon, sitten se varmaan pitää ajatella näin, että ei ole kohtuullista, että pääministeri käyttää tällaisia palveluita, joita valtioneuvoston kanslian ohjesäännön mukaisesti on pääministerille kuulunut.
Nyt kun tästä on tehty minun pääministerikaudellani näin iso kysymys ja kohun aihe, niin ilman muuta joudun harkitsemaan, millä tavalla henkilökohtaista aikaa käytän. Minulla ei ole aikaa selventää julkisuudessa päivä- ja viikkotolkulla perheeni ruokailuja.”

Ääni muuttunut kellossa

Kun nyt Marinilla ei ole aikaa käydä Prismassa eikä ilmeisesti myöskään varaa maksaa omista ruoistaan, voidaan päätellä, että hänen työnsä on muuttunut kiireellisemmäksi. Vielä viime elokuussa Marin kertoi medialle olevansa ylpeä siitä, että hänellä on aikaa siivota oma kotinsa.

Myöskään Marinin miehellä ei ole aikaa tai varaa tehdä mitään näistä asioista, mikä on saanut jotkut miettimään, pitäisikö heidän lapsestaan tehdä lastensuojeluilmoitus, sillä tämän vanhemmat eivät kerkeä hoitamaan häntä. Samalla he toimivat potentiaalisesti rikollisesti ja vähintään hyvin moraalittomasti varastamalla veronmaksajien rahoja hyväpalkkaisista töistään huolimatta.

Marinin aamupaloihin liittyvät kuitit on myös salattu turvallisuuteen vedoten. Marin ei kuitenkaan itse käy kaupassa (koska hänellä ei ole aikaa), vaan hänen verorahoitteiset työntekijänsä tekevät tämän. Turvallisuusperustelu on siten vähintäänkin outo, mutta kiukkuisen Marinin mukaan täysin looginen.

Hyvinvointi Kotimaa Politiikka Talous Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Marinilla on noussut neste päähän.

  Kun liian nuorena saa liian paljon, normaali nöyryys karisee ja alkaa uskoa liikoja itsestään.

 • Marina Sanna

  Vastaa

  Ihan tyypillinen demari, omissa toimissa ei ole ikinä vikaa vaan aina muiden. Sekä SDP aina sinunkin jääkaapilla näköjään ja lompakolla myös. Kädet toisten taskuilla jo 120-vuotta SDP.

  Ainahan tämä Sämpylä Marina syyttää virkamiehiä ja edellisiä hallituksia, milloin mistäkin.

  Jäi myös yllättäen ”karanteeniin”, ettei vain tarvitse vastata tähän harmilliseen aamupala epistolaan kyselytunnilla. Lisäksi ihme juttu että kyllä aikaa riitti kaikenmaailman lehtikuviin Voguet jne…, mutta muuhun ei. Eräässä haastattelussa Marina selitteli talousasiassa jotain merkillisiä kimalais-vertauksia. Sekä syytti koronasta ilmastonmuutosta aivan ”yllättäen”. Sitten hallituksen kritisoiminen on välittömästi ”naisvihaa”, mitäs muutakaan.

  On myös tekopyhänä maksamassa takaisin koska jäi kiinni.

  On syytä huolestua että tällainen pääministeri päättää Suomen asioista.

  Että joo, äänestäkää jatkossakin SDP, Vasemmistoliitto, Vihreät ja Keskusta taikka Kokoomus. Näin saamme paremman Suomen.

 • Marisija

  Vastaa

  Miten tällaisella böönällä ei ole aikaa muka käydä kaupassa kun sillä on 80 avustajaakin? Laittais sitten ne avustajat käymään sielä kaupassa ja antais vaikka siitä 17 000e/kk palkasta + kulukorvauksista käteistä ettei tarvitse ostaa piikkiin.

  Normaali viisihenkinen perhe syö 350e:lla koko kuukauden ja jääkin vielä. Miten Sanna Marina ei pysty ostamaan sillä edes aamupaloja, joihin menee se 850e/kk. No, ehkä se tarjoilee miehensä firmallekkin aamupalat, kun Busines Finlandin tuet ei riittäneet vaan piti ajaa firma konkurssiin.

 • Louhi

  Vastaa

  Suloisen ja valloittavan nukketytön lasilinna säröilee aina vain pahemmin. Ensin ei-niin-kaukaisessa menneisyydessä kansainvälisiä lääkeyhtiöitä vastaan sankarillisesti kapinoinut Marin juoni sopimukset entisten vihollistensa kanssa. Sitten rikkaiden perseilyä äänekkäästi vastustava prinsessa jäi minimekko nilkoissa kiinni siitä, että hän on… no, ihan perinteinen rikas perseilijä. Sitä seuraavaa tissinvilautusta odotellessa, vai saadaanko oikein iloisia vauvauutisia?

 • Matti eiku Teppo

  Vastaa

  Puhtaus on puoli ruokaa tietää Marin..toinen puoli on sitten lounas ? vai päivällinen ?..eiku aamiainenhan se olikin.

  Marinilla siivotaan niin paljon,perusteellisesti ja pitkään ettei siinä ehdi syömisiä harkita..hyvä kun jotain kerkiää aamiaispöydästä nappaamaan.

  Aamiainen on uran tärkein ateria.

 • Että näin

  Vastaa

  Kysehän ei ollut siitä että käykö Marlini itse kaupassa, vaan siitä että veronmaksajien rahoilla on suoritettu ostoksia jotka lain mukaan eivät kuulu virkahenkilöstön verovapaaseen etuuteen kuten asuminen, lämmitys etc.
  Eikä ketään kiinnosta mitä ruokaa hän tai hänen kotiapulaisensa on ostanut vaan se että ruoan muassa on hankittu muita kulutushyödykkeitä verovapaana.
  Jos olisi oikeasti älykäs, henkilö eikä itsekeskeinen ja itseään korvaamattomana pitävä, olisi hän tehnyt ns. taloustilin josta voi kotiapulainen tehdä ruokatilaukset tai käydä henk. koht. ostamassa ja tälle tilille kumpikin isäntä laittaisi omasta palkastaan x summan kuukaudessa/viikossa käytettäväksi.
  Mutta todellisuudesta irti olevat henkilöt eivät näe menettelyssään mitään väärää, kaikki kun on pienestä pitäen kustannettu muiden pussista ilman vastavelvoitetta, ja tunnetusti vihervasemmistolaiset ovat tottuneet pitämään käsiään toisten taskuissa kun omia ei ole.

  Valehtelu, perseily, huijjaaminen ja vastuun pakoilu yms. on tämän päivän normaali mitä korkeammalle mennään ns. statuksessa.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  Kun Marin ymmärtää, ”että moni ihminen ei pidä tätä kohtuullisena.”, hän voisi yrittää myös ymmärtää, mistä tämä monien ihmisten käsitys johtuu, ja että onko siihen ihan perustellut syyt. No, hän kuitannee nämä arvostelut ahdasmielisten niuhottamisina, ja jatkaa porskutusta entiseen tapaan, mitään oppimatta. Päästäänpä sitten Madame Sannasta nopeammin eroon.

 • Nimetön

  Vastaa

  ”minulla ei ole aikaa selvitellä ruokailujani!”

  P. S. Muistakaa lukea Voguen seuraava numero!

 • Härpäsen kerran

  Vastaa

  Kyllä vaan, junttatörkeilyn, vaalisiirron ja tietokonebingoviritysten alle peittyy hyvin rahan antaminen miljardikaupalla rikkaampiin maihin etelä-Eurooppaan. Niillä on kultavarannot tallessa ja keventävät verotustaan kun meille tulee kohta hengitys- ja maskivero ja ollaan iloisia siitä. Tyttöviisikko kaappasi kärpästen kesäleirisaarella vallan, ryösti leiritoimiston kassan ja lähetti rahat veneellä isoille junttapojille. Kohu peittyi kioskin ryöstöön ja aamupalalla riehumiseen. Oliko viimeviikon punkkirokotuksilla osuutta tyttöjuntan touhuihin?

 • Anne K

  Vastaa

  Sannan kissan(ruoka)päivät jatkuvat täsmälleen niin kauan kuin hänestä on hyötyä globaalille eliitille. Sen jälkeen häne nousee ylös uuteen virkaan,
  – Santa Mariniksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi