Teemu Torssonen: tein valituksen poliisin toiminnasta murhan yritys ‑tutkintaan liittyen

Teemu Torssonen kertoo nettisivuillaan tehneensä valituksen eduskunnan oikeusasiamiehelle liittyen poliisin toimintaan tutkinnan aikana.

Uutiset

Pahoinpidelty Pekka Kataja ja jyväskyläläinen Teemu Torssonen.

Syyttömänä lähes puolen vuoden ajan vangittuna valehtelija Pekka Katajan murhan yrityksestä ollut Teemu Torssonen kertoo nettisivuillaan tehneensä valituksen eduskunnan oikeusasiamiehelle liittyen poliisin toimintaan tutkinnan aikana.

Torssonen kirjoittaa sivuillaan:

”Teemu Torssonen on tehnyt kantelun poliisin toiminnasta liittyen murhan yritysrikospäilyyn ja tutkintavankeuteen.”
Jyväskylän kaupunginvaltuutettu ja Keski-Suomen maakuntavaltuutettu Teemu Torssonen oli epäiltynä perussuomalaisen Pekka Katajan murhan yrityksestä. Torssonen oli pidätettynä ja tutkintavankina viisi kuukautta. Asia ratkesi syyttämättäjättämispäätökseen viime helmikuussa ja Torssonen on nyt vapautettu kaikista epäilyistä.
Torssonen on nähnyt poliisin toiminnassa useita epäkohtia. Torssosen mielestä poliisi muun muassa vääristeli käräjäoikeudelle tutkintaan liittyviä asioita vangitsemisasian uudelleen käsittelyissä, eli ns. pakkokeinokäsittelyissä, joissa vangittu voi enintään kahden viikon välein vaatia vapauttamistaan.
Torssonen on tehnyt asiasta kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle. Kantelu on lähetetty oikeusasiamiehelle eilen illalla klo. 21.54.
Torssonen kommentoi asiaa:
”Näkemykseni mukaan KRP vääristeli käräjäoikeudelle tutkinnassa esille tulleita asioita, jotta vangitsemiseni jatkuminen olisi todennäköisempää. On syytä epäillä, että poliisi toimi näin, koska halusi käyttää eristysolosuhdemaista tutkintavankeutta painostamiskeinona. Tarkoitus oli saada minusta ulos niitä asioita, mitä poliisi kuvitteli minun tietävän. Tämän lisäksi oli mielestäni esitutkintalain vastaista, että minulle myötämielisten asioiden selvittäminen kesti niin kauan. Miten alibiin liittyvän avaintodistajan kuulemiseen voi mennä n. 1.5 kuukautta? ”
Torssosen kantelussa tulee myös esille virkamiehen epäasiallista käytöstä. Torssonen näkee, että poliisin toiminta rikosepäilyasiassa on vaikuttanut hänen luottamukseen poliisia kohtaan:
”Aluksi vapautumiseni jälkeen en halunnut puhua ja tuoda näitä epäkohtia esille. KRP:n toiminta istutti pelon sydämeeni, että jos tuon asioita esille, niin siitä koituu minulle ja perheelleni seuraamuksia. Laitetaanko minut jälleen kaltereiden taakse hinnalla millä hyvänsä, jos tuon näitä asioita esille?
Ymmärsin kuitenkin, että velvollisuuteni oikeusvaltion jäsenenä ja kansalaisena on tuoda näitä asioita esille. Toimivassa yhteiskunnassa kansalaisten ei pidä pelätä virkamiehiä. Tiedostan, että asiaan liittyvä julkinen ja poliittinen aspekti on tuonut poliisille valtavia paineita. Kuitenkaan tällaiset eivät saisi vaikuttaa tutkintaan.
Tiedän ja tunnen paljon hyviä poliiseja järjestyspoliisista ja tutkinnan puolelta sekä arvostan heidän työtä. Tämä tapaus on kuitenkin laskenut luottamustani poliisiin. Mielestäni poliisin toimintaa täytyisi valvoa huomattavasti nykyistä enemmän.”
Eduskunnan oikeusasiamies on taho, joka valvoo viranomaisten toiminnan laillisuutta pääasiassa tutkimalla hänelle tulevia kanteluita.”

Lähde: https://teemutorssonen.com/2021/05/26/jouduin-tekemaan-poliisin-toiminnasta-kantelun-liittyen-minuun-kohdistuneeseen-rikospailyynlehdistotiedote/

Aktivismi Kotimaa Politiikka Rikos Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • RefJetson

  Vastaa

  Ensin pitäis selvittää että miten ne Torssosen sormenjäljet oli paketissa. Kyllä niistä saa varmaan päiväyksen selville. Oliko poliisin keksimät jäljet vai torssosen. Mielestäni asia pitää selvittää ensin. Jos Torssosella on osuutta asiaan voi hän olla avoin että asia selviäisi. Muuten turha valittaa suuntaan tai toiseen. Mitä mieltä muut ovat?

  • Plääh

   Vastaa

   Entö jos Polpo on valehdellut sormenjäljistä? Lavastanut sen?

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Tässäkin tapauksessa oikeusasiamies on väärä taho tutkimaan näitä rikoksia, sillä Eoa päätöksen 876÷2÷05 mukaisesti tällaisen tutkinnan jälkeen todisteet eivät enää pidä oikeudessa.

  ”Hallintomenettelyssä saatuja todisteita ei voida käyttää oikeudessa itsekriminointisuojan takia”. Koska poliisilta / virkamieheltä on todisteet saatu hallinnollisella pakolla .

  Näin on pelastettu usea virkamies virkarikos-syytteiltä mm. Matti Vanhanen valtakunnanoikeudelta .

  Todellisuudessa kansalaisille on haittaa tästä organisaatiosta, jos mielii oikeutta saada; todisteet kipataan sinne esitutkintajärjestelmän tavoittamatomiin !

  Tuossa Eoa päätöksessä 876÷2÷05 nimenomaan sanotaan …poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Ja vaikka tapauksen ”kippaa” Valtakunnansyyttäjänvirastoon; se näyttää tutkivan vain Räsäsen vihapuheita ?

  Itse kun laitoin poliisille ”toimivallattoman” tapauksen 9.12. 2005 Valtakunnansyyttäjänvirastoon sitä kirjattiin diaariin 8 kuukautta ja jätettiin käsittelemättä. 

  Lopulta EIT hautaa 99 % Suomen tapauksista … Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 … tuomarin jääviyksiä ei voida tutkia !

  Nykyään asia on ”parannettu” niin, että tutkinta ei edes pääse alkuun … Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Melko ”reilu” syytesuoja avai mitä ?

  archive.today/kimmoleaks.fi

 • Ihrapallo

  Vastaa

  Kataja ei ole vieläkään pyytänyt julkisesti anteeksi Teemulta ja muilta asianosaisilta.

 • Anne-Mari V

  Vastaa

  Sillä niin hallitus pelkää kansaa, että …

  – Teemua syytettiin murhasta, jotta hän ei pääsisi osallistumaan vaaleihin.
  – Sinimustan Liikkeen rekisteröimistä vitkuteltiin, että ehdokkaita ei saada näihin vaaleihin.

  Hallitus pelkää kansaa, eikä vain vähän, kun se laittaa opposition näkyvimpiä hahmoja vankilaan vaalien ajaksi.

  Itse jätän käyttämättä postiäänestystä, koska hallituksen metkut ovat täällä samat kuin USA:ssa — ja itse asiassa käsky ja ohjeet vaalien manipuloinnista on tullut ulkomailta.
  – Hallitus tietenkin on petoksessa mielihyvin mukana, koska se ei edusta kansaa. — Vain niitä, jotka pystyvät takaamaan ääntenlaskennan.

  Kansa jää vähitellen tarpeettomaksi ja siitä tulee taakka hallitsevalle luokalle. — Vain kustannuksia aiheuttava ylimääräinen ja tarpeeton kansanosa uudessa uljaassa maailmassa, jossa sähkö tulee töpselistä ja ruoka klikataan pöytään.

  … maailmassa, jossa aurinko nousee ja laskee hallituksen päätöksen nojalla ja tuulet puhaltavat poliittisten voimasuhteiden mukaisesti milloin idästä, milloin lännestä. Mutta kaikki vaatii veronsa.
  – Jo maya-kansa ymmärsi tämän aikoinaan, kun se verona uhrasi parhaat lapsensa ylimystön pedofiilijuhliin vain siinä pelossa, että tuo hallitus määräisi auringon olemaan nousematta ja heittäisi kansan päälle kauheita kulkutauteja.

 • Korona huora

  Vastaa

  TUHOA HOLOKAUSTIMYYTTI!
  On äärimmäisen tärkeää kirjoittaa paljastuksia holokaustihuijauksesta juutalaisen propagandan vastapainoksi. Revisionistit ovat tieteellisesti todistaneet, ettei kaasukammioita (paitsi vaatteiden desinfioimista varten) ollut eikä mitään holokaustia tapahtunut. Se, että noin 90 % maapallon väestöstä uskoo holokaustiin, on vain osoitus juutalaisen tiedotusvallan tehokkuudesta. Aihe on myös ajankohtainen, sillä Euroopan komissio antoi viime helmikuussa Suomelle kaksi kuukautta aikaa alkaa liittää holokaustin kiistäminen rikoslakiin. Sain aikoinani tuomion ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”, kun kerroin muutamia faktoja juutalaisten kansainvälisistä rikoksista kääntämässäni kirjassani ”Romanovien viimeiset päivät”. Yksi rikoksista oli valhe holokaustista, jolla on ollut tuhoisat vaikutukset juuri saksalaisille. Saksahan ei enää ole itsenäinen valtio, vaan vapaamuurarijärjestön ja sitä kautta juutalaisten tiukassa kontrollissa. Holokaustista on tehty uskonto, jota ei saa kritisoida. Se on yksi juutalaisen maailmanvallan tärkeimpiä pilareita, joten sen hävittämiseen jokaisen rehellisen ihmisen tulisi pyrkiä. Naurettavaa on, että juuri kristityt ovat innokkaita holokaustimyytin tukijoita samalla kun he pitävät nykyjuutalaisia ”Jumalan valittuna kansana”. He eivät näet tiedä, että 90 % nykyjuutalaisista polveutuvat kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen vuonna 740. Sotaisan kasaarikansan geenit vellovat esim. USA:n juutalaisissa, mikä näkyy heidän ja Israelin politiikassa. Jeesus on täydellisesti määritellyt juutalaisuuden: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8: 44). Maailmanhistorian älykkäin psykologi Emanuel Swedenborg kertoo juutalaisista: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Juutalaiset kansana ovat syyllisiä lähes kaikkeen pahuuteen planeetallamme. Pahasti erehtyvät ne kristityt, jotka luulevat, että juutalaiset vielä kääntyvät kristinuskoon. Mikään ei tee perkeleestä enkeliä. Nykyisen koronahuijauksen salainen ylin elin ovat juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat. He johtavat Maailman Talousfoorumia, bilderbergiläisiä ja vapaamuurarijärjestöä. Siionin Viisaat ovat pahin rikollisjärjestö, mitä on ollut ja on tällä planeetalla

 • Eikka

  Vastaa

  Syytöntä miestä pidettiin vangittuna liki puoli vuotta ja Suomea kehdataan vielä kutsua oikeusvaltioksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi