Kemiallisia aseita? Tämän tarinan olemme kuulleet aiemminkin

"Kemialliset aseet" ovat olleet sionistien suosikkivalhe sotien eskaloimiseksi, sillä ne tuovat länsimaalaisten mieliin välittömästi Adolf Hitlerin ja tarinat "kaasukammioista, joissa murhattiin 6 000 000 juutalaista".

Pääkirjoitukset

Kahden Euroopalle vaarallisen suurvallan – Amerikan ja Venäjän – välinen vastakkainasettelu Ukrainassa on saamassa entistä rumempia piirteitä. Tätä ennakoi se, että Yhdysvallat ja länsimaiset poliitikot ovat alkaneet puhua kovaan ääneen ”Venäjän käyttämistä kemiallisista aseista”, vaikka toistaiseksi Venäjän ei kerrota hyödyntäneen joukkotuhoaseita konfliktissa. Yhdysvaltojen väitteet vastapuolen joukkotuhoaseista ovat johtaneet lukuisiin katastrofeihin maailmanpolitiikan lähihistoriassa.

Muistutamme aluksi lukijoitamme Partisaanin kannasta sotaan: Emme ole Ukrainan hallituksen emmekä Venäjän hallituksen puolella. Molemmat maat ovat juutalaisoligarkkien johtamia kleptokratioita, joiden hallitukset ajavat valkoisille eurooppalaisille tuhoisaa politiikkaa. Sekä Ukrainassa että Venäjällä toimii kuitenkin sionistista valtaeliittiä vastustavia kansallismielisiä pienryhmiä, joiden valtaannousu voisi estää tulevaisuuden veljessodat.

Konflikti on hyödyttänyt suuresti vallanpitäjiä niin idässä kuin lännessä. Venäjän juutalaiset oligarkit ovat onnistuneet kiertämään maata vastaan asetetut talouspakotteet. Nyt juutalaisoligarkit kasvattavat poliittista valtaansa entisestään toimimalla ”välittäjinä” Ukrainan, Venäjän, Israelin ja Yhdysvaltojen välillä. Tällä viikolla esimerkiksi paljastui, että Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskyi oli kulissien takana määrännyt Yhdysvaltojen presidentti Joe Bideniä pelastamaan Venäjän johtavan juutalaisoligarkki Roman Abramovichin talouspakotteilta, koska Abramovich on tärkeä ”välittäjä” konfliktin eri osapuolten välillä.

Kuka hyötyy?

Lännessä korruptoituneet vallanpitäjät ovat käyttäneet sotaa tekosyynä lukemattomien globalististen agendojen edistämiseen, kuten viime viikkoina olemme uutisoineet. Sodan verukkeella on vaadittu esimerkiksi EU-liittovaltion edistämistä, yhteisen EU-velan lisäämistä, afrikkalais- ja arabisiirtolaisten ”taakanjakoa” EU-maiden välillä, kryptovaluuttojen asettamista sionististen keskuspankkien kontrolliin, nationalismia vastustavan sotilasliitto Naton leviämistä ja niin edelleen. Sota on ollut niin hyödyllinen idän ja lännen eliiteille, että kyynisempi voisi ajatella koko konfliktin olleen yhdessä suunniteltu hanke.

Mikäli eliitti tahtoo repiä lisää hyötyä irti sodasta, voidaan konfliktia pyrkiä eskaloimaan vieläkin pidemmälle. Tällöin esimerkiksi poliisivaltiokehitystä edistävä lainsäädäntö voidaan perustella pelokkaille kansalaisille ”välttämättöminä hätätoimenpiteinä”, joilla turvataan EU-maiden ”kansallinen turvallisuus”.

Yhdysvaltojen viime vuosikymmenten sotiin perehtyneet tietävät, että selkein merkki sodan eskalaatiosta on se, että Amerikan ja EU:n johtajat alkavat syyttää vastapuolta joukkotuhoaseiden valmistamisesta ja käyttämisestä. Tunnetuin esimerkki tästä ovat Saddam Husseinin johtaman Irakin ”joukkotuhoaseet”, joita ei todellisuudessa ollut, mutta joita Yhdysvaltojen juutalaislobby käytti sotapropagandassaan menestyksekkäästi hyväkseen. Irakin sota käynnisti Eurooppaan kohdistuvan siirtolaisvyöryn, joka ei ole vielä 20 vuotta myöhemminkään tyrehtynyt. Irakin sota hyödytti vain juutalaisia, ei ketään muuta. Kovimman hinnan sodasta pulittivat murhatut irakilaiset siviilit, rajojaan pakolaisille auki pitäneet EU-maat ja sotateollisuuden ryöväämät amerikkalaiset veronmaksajat.

Nyt tutut ongelmien enteet ovat jälleen ilmassa. Torstaina esimerkiksi juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat kirjoitti: ”Suomen pääministeri Sanna Marin (sd) arvioi torstaina, että Venäjän mahdollisista aikeista käyttää kemiallisia tai biologisia aseita on syytä olla huolestunut.” Samana päivänä Marinin brittiläinen kollega, juutalainen Boris Johnson totesi saman asian lähes identtisin sanankääntein. Ja niin ovat viime päivinä tehneet lukuisat muutkin länsimaiset poliitikot. Joe Biden puolestaan varoitti länttä Venäjän tekemästä ”väärän lipun operaatiosta”, jossa Vladimir Putin lavastaisi Ukrainan syylliseksi joukkotuhoaserikoksiin.

”Uusi holokausti”

”Kemialliset aseet” ovat olleet sionistien suosikkivalhe sotien eskaloimiseksi, sillä ne tuovat länsimaalaisten mieliin välittömästi Adolf Hitlerin ja tarinat ”kaasukammioista, joissa murhattiin 6 000 000 juutalaista”. Jo kymmenen vuotta ennen Irakin sotaa esimerkiksi merkittävää poliittista valtaa Yhdysvalloissa nauttinut juutalainen ”holokaustiselviytyjä” Tom Lantos syytti Saddam Husseinia ”uuden holokaustin” suunnittelemisesta. Lantosin mukaan Irakiin olisi hyökättävä ”holokaustin estämiseksi”.

Irakin tuhoamisen jälkeen Yhdysvallat aloitti valtioterrorin Syyriaa vastaan. Jälleen kerran sodan moottorina toimi Amerikan juutalainen lobby. Kuten arvata saattoikin, Syyrian presidentti Bashar al-Assadia alettiin pian syyttää mediassa perättömästi kemiallisten aseiden käyttämisestä ja ”uuden holokaustin” valmistelusta. Harva muistaa, että Yhdysvallat itse on syyllistynyt kemialliseen sodankäyntiin esimerkiksi kylvämällä napalmia ja fosforia Vietnamissa sekä Irakissa. Fosfori on kuulunut myös Israelin rodullisen terrorismin työkalupakkiin miehitetyssä Palestiinassa.

Vaikuttaakin siltä, että verenvuodatus Ukrainassa tulee vain raaistumaan. Molemmat osapuolet syyttävät toisiaan jo ennakkoon ”väärän lipun iskuista”, ”natsismista”, ”uuden holokaustin valmistelemisesta” ja ”joukkotuhoaseiden käyttämisestä”. Sionistien poliittinen teatteri voisi olla täydellisessä makaaberiudessaan viihdyttävää sivustaseurattavaa, mikäli sodalla ei olisi kohtalokkaita seurauksia kaikille Euroopan kansakunnille.

Lähteet: Forbes, Foreign Policy, Helsingin Sanomat, The Guardian (1, 2, 3)

Adolf Hitler Holokausti Irak Israel Joukkotuhoaseet Juutalainen lobby Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Kemialliset aseet Korruptio Lobbaus Nato Oligarkia Pääkirjoitukset Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Roman Abramovich Sanna Marin Sionismi Sota Sotapropaganda Sotarikos Ukraina Ulkomaat Valtioterrorismi Venäjä Vietnam Vladimir Putin Volodymyr Zelenskiy Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Joukkotuhoaseet” ja ”kansanmurha” ovat samanlaisia vitsejä kuin ”yksittäistapaus”.

  Niitä käytetään politiikan teon tekosyynä. Joukkotuhoaseilla ja kansanmurhalla perustellaan sotia ja yksittäistapaus on tekosyy olla puuttumatta matujen rikoksiin.

 • Snif

  Vastaa

  Ryssä putin aloitti aukomaan päätään Ukrainassa olevista kemiallisia aseita tekevistä tehtaista.
  Tuo ei pidä miltään osin paikkaansa, tuon kertomalla diktaattori putin kertoi aika selvästi että aikoo itse niitä alkaa käyttämään.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Paukutat ynteisiin perustuvia mielipiteitäsi kuin tietäisit asioista jotakin. Venäjä olisi todella taitava kybersodan kävijä, jos se olisi lavastanut Ukrainan yhdessä Pentagonin kanssa biosotaa tutkivat sopimukset ja asiakirjat nimikirjoituksineen papereissa, joiden kopioita on levitetty internettiin.
   Lännen esiin tuomat väitteet venäläisten kemiallisista aseista liittyvät tietenkin venäläisten paljastukseen, mitä Ukrainan vallanpitäjät suunnittelivat. Venäläiset tuskin käyttävät kemiallisia aseita ja raakoja pommituksia kaupunkeihin, koska Ukrainan väestössä voi olla yli 17% etnisiä venäläisiä.

   • Plääh

    Vastaa

    Pommituksista kaupunkien asutusalueille on kyllä jo näyttöä ja ihan venäläisten suureksi osaksi asuttamassa Harkovassa. Käsittääkseni kuvauksesi noista bioaselaboratoiroista vatsaa Venäjän höpötyksiä slaavien vastaisista bioaseista ja Ukrainan ja USA:n hyökkäysaikeista biologisin asein. Virustutkimusta on ilmeisesti ollut.

    Kansanmurhavaihde on selkeästi päällä väestönsiirtoineen ja tuhoiskuineen. Tämähän on Venäjällä traditio separatismia vastaan

   • Nimetön

    Vastaa

    Venäjä olisi taitavampi kybersodan kävijä jos olisi edes ymmärtänyt että mitään sopimuspapereita pentagonin ym välillä tuskin pidetään jossain tutkimuslaitoksen arkistossa ja vielä paperisena versiona.
    A4:sten levittäminen nettiin on ihan puhdasta Venäjän propagandaa millä se yrittää oikeuttaa sotansa. Luuletko että Suomessakin esim. maanpuolustukseen liittyviä yhteistyösopimuksia ja niihin liittyviä salaisuuksia säilytetään esim. eduskunnassa?
    Toiseksi, USA:lla on varaa valita missä se toteuttaa tutkimuksiaan, oli kyse sitten vaikka kemiallisista aseista. Millä logiikalla USA sijoittaisi yhtään sellaista tutkimuslaitosta, mikä antaisi selvät todisteet siitä että USA kehittää kemiallisia aseita, Venäjän naapuriin missä on vaarana se että Venäjä löytää haluamansa todisteet USAa vastaan? Vielä Krimin kaappauksen jälkeen, jos mitään USAn sponssaamia tutkimuslabroja olisi koskaan ollutkaan niin eiköhän USA olisi vetänyt jo aikoja sitten kaikki tutkimuksensa, sopimuksensa yms pois alueelta, missä on kohonnut vaara siitä, että Venäjä pääsisi käsiksi heidän tutkimuksiinsa ja sopimuksiinsa?

  • Yleistä tietoa

   Vastaa

   USA:kin jo myönsi niiden olemassaolon ja Bidenin poika sekä Soros ovat jääneet kiinni niiden rahoittamisesta. Kuten Bill Gates säätiöineen.

   • Trv

    Vastaa

    Taidatte sekottaa kemiallisen ja biologisen keskenään.

    Olisi erittäin hyvä vielä lisäksi löytää konkreettisia todisteita sille, että Ukrainassa on nimenomaan tehty gain of function virusten muunnoksia, mikä käytännössä takoittaa, että niitä halutessaan voi käyttää aseena. Kelmit tottakai ja kuitenkin pelailevat sanoilla, joten on oltava tarkka, kuten Rand Paul joka totesi että USA on, A. Faucin näppinsä pelissä, ollut rahottamassa käytännön gain of function virus tutkimuksia Kiinassa (minkä seurauksena covid-19 tämän päättelyn yhteydessä), mutta minkä A. Fauci sitten torjui merkityksettömällä sanapelailulla, vaikka käytäntö olisi juurikin gain of function. Siispä kaikkea aiempaa ja historiaa ajatellen, ketään ei pitäisi yllättää että USA proxituttaa sellaiset ohjelmat.
    Näin TG:ssä videon (maaliskuun alussa) jossa Ukrainassa jonkun laitoksen takana poltettiin kasoja A4:sia. Tottakai todisteita ja jälkiä tuhottaisiin. Tällöin olisi löydettävä virusnäytteitä tai oikeastaan mieluiten esim. tietokoneilta sellaisia kuvauksia siitä mitä on tehty, joista ymmärtää ettei ole pelkästään tutkittu aiemmin olemassa olevaa, vaan vaikkapa ilman pientäkään epidemiaa ”löydetty” uusia kantoja tmv.
    Se on erittäin vaikeaa, sillä viruksia ei ole puhdistamalla ja eristämällä tunnistettu. Koko korona-valhepandemiahan, valheellisine ”testeineen” kaikkineen, perustuu faktisesti SIMULOITUUN viruksen rakenteeseen, silloinkin vaikka ”uusi covi patogeeni” olisikin totta – mutta ihan puhtaasti tieteellisin termein ja juridista todistustaakkaa ajatellen kuitenkin näin. Näinollen myös kaikki ”variantit” ovat todellisuudessa pseudotieteellistä huuhaata.

    Apropo. Eilen katsoin Mission Impossible II:n jossa oli teemana gain of function virus. Joku labranero tutki yhdessä kohtaa verta mikroskoopin(!!!) läpi todeten, että veri oli täynnä virusta, mikä tietenkin on tekninen mahdottomuus. Hollywood peilasikin siinä ihmisten ymmärryksen tasoa.

  • Anonymous

   Vastaa

   Kyllä. Ryssät ovat kokoajan uhitelleet ydinaseilla. Niin miten Venäjä hyötyy tästä tai länsi jos ei lasketa mukaan niitä juutalaisia oligarkkeja, jotka ovat Israelissa jo turvasssa rahoineen.

  • Kasaarit kaiken takana

   Vastaa

   Mitä nyt jenkeissä senaatin kuulusteluissa CIA:n varajohtaja joutui myöntämään, että kyllä jenkeillä on useita bioasetehtaita Ukrainassa. Että se siitä, valehtelijat ovat AINA kasaarisionistiäpäriä ja niiden sätkynukkeja. Aina!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtamedia lyö tuutista ulos Bidenin ja muiden valehtelijoiden lausuntoja sellaisenaan, mitään kyseenalaistamatta ja vailla perusteluja.
  Esimerkiksi viimeksi kun Biden oli puhunut ”vaarana on, että Venäjä käyttää kemiallisia aseita”, niin hänen ainoa ”perustelu” asiaan oli se, kun ”Venäjä on maininnut Ukrainassa mahdollisesti olevan sellaisia”.
  Tällaisia juttuja sitten lyödään automaattisesti tuutista ulos.
  On hyvä huomata myös, että nämä länsimaiden niin sanotut kärkipoliitikot toistavat keskenään identtisiä argumentteja, ihan kuin vuorosanat olisivat jo ulkoa opeteltu.
  Muistuu mieleen ”koronapandemia” kun Euroopan poliitikot ja valtamedia valehtelivat aina samantyylisillä lauseilla kansalle.
  Kansaa aivopestään nyt aivan täysillä myötämieliseksi sionistiselle Natolle, auktoriteettiuskovainen kansa näytti tyhmyytensä ja nöyrtymisensä jo koronan aikana, ristiriitaisimmatkin ja typerimmätkin jutut hölmöläiskansa uskoi, iso osa ei vieläkään tajua mistään mitään.

  Kannattaa kiinnittää huomiota Suomen hyväksymään ”tilapäisen suojelun direktiiviin”, se mahdollistaa isojen rotumuukalaismassojen maahantulon, vaarana on, että 2015 oli pientä verrattuna tähän päivään.
  Suosittelen olemaan tarkkana.

  Joka tapauksessa, tämä koko touhu on alkanut haiskahtamaan yhä enemmän suuremmassa kokonaiskuvassa.
  Kansainväliset sionistit ottaa kyllä kaiken hyödyn tästä irti edistääkseen omia intressejään ja se on äärimmäisen vahingollista valkoisen väestön näkökulmasta.

  • Anonymous

   Vastaa

   ”Nationalisti” pöksyt märkänä odottaa, että Ylijohtaja ja pelastaja Putin tulisi Suomeenkin ”erikoisoperationsa” kanssa. Ryssähän ei onneksi ole uhannut käyttää niitä ydinaseitaan, eihän? Ryssät ovat nyt jo käyttäneet mm. termobaarista pommia Ukrainassa ja teurastaneet siivilejä pommituksissa kostona isoista tappioistaan ja surkeasta sotamenestyksestään. Huomaa kenen joukoissa ”nationalisti” on…

 • Tekijämies

  Vastaa

  Venäjällä on varmasti kemiallisia ja biologisia aseita, mutta onko Ukrainalla?

  Tällä hetkellä Kiina on hyväksynyt Venäjän esittämät todisteet Ukrainan biolaboratioista ja on esittänyt aiheesta selvityspyynnön Washingtonin suuntaan. 

  Se on varmaa, että Venäjää ei valloittamiltaan alueilta pois saa ja aikanaan, kun pöly on laskeutunut, niin sitten nähdään kuinka suuren osan Ukrainaa se vie itselleen.

 • Pressa

  Vastaa

  KYLLÄ TE OLETTE PASKAPORUKKAA KUN HYVÄKSYTTE RYSSIEN RIKOLLISEN, BRUTAALIN HYÖKKÄYKSENÄ.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Voisitko pyytää jotain sellaista tulkkaamaan tämän artikkelin, joka ymmärtää lukemansa tekstin?

  • Evplasse

   Vastaa

   Mikä Anteroa vituttaa, ota lisää piikkejä

  • 88 Eino

   Vastaa

   Otahan asioista selvää ennenkuin tulet joutavia huutelemaan asiat ei ole niinkuin!! sinä ja valhemedia kerrotte ja se on torkeää valhetta vuodesta toiseen

 • Sanna Marin on kassaneiti

  Vastaa

  Kassaneiti Sanna Marin muinittu jutussa.

 • otto.kuula

  Vastaa

  Snif on tunnettu sonistieliitin myötäjuoksija ja Suomea Natoon vievä nimimerkki. Pressa unohtaa propagandassaan sionistien rikokset Irakissa, Libyassa ja Syyriassa! Ilman Putinia ei Assad olisi selviytynyt ja Syyria olisi raunioläjä.

  Kaasusta puhuminen on varautuminen sen käyttöönja sen osaavat ”valkokypärät” eli MI6.

  Otto

 • Valtioiden puhdistus

  Vastaa

  Ihan ensiksi, ”ryssät” eivät aloittaneet hyökäystä vaan Donbasin ja Luhansin kansanarmeijat. Venäläiset tulivat mukaan vasta kolmantena päivänä.

  Ja kaikille olisi ollut parasta jos Donbasin- ja Luhanskin valtioiden kansalaiset olisivat paenneet hetkeksi Venäjälle ja noiden valtioiden pina-alat olisi pommitettu valkosella fosforilla. 

  Nyt sielä olisi jo jälleenrakennus käynnissä eikä mitään sotaa olisi. Olisi vain putsattu valtioiden pinta-alat pois vieraan vallan sotilaista.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Janus Putkosen / Johan Backman Anus viestintää: ”Ihan ensiksi, ”ryssät” eivät aloittaneet hyökäystä vaan Donbasin ja Luhansin kansanarmeijat. Venäläiset tulivat mukaan vasta kolmantena päivänä” = Kyseessä Moskovan oblastin vuosisadasta ja vuosikymmenestä toiseen toistuva nukkehallintojen kaava, missä tuodaan omat sotilaat ko nukkehallinnon taakse. Suomessa muistamme otto-ville kusisen hallituksen 😉 Samat toisinnot Eesti, Latvia, Liettua, Puola, Ukraina, Georgia, Tsetsenia.
  Moskovan duumaan valittu entinen ko hallinnon edustaja naureskeli vuoden vaihteessa avoimesti 😉 ”Mitä muuta ne ovat kuin Rossija joukkoja” 😉 

  Seppo Lehto historioitsija Tampere
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  • Anonymous

   Vastaa

   Jep. Tällekin sivulle on pesiytynyt näitä Anuksen joukkoja. UMV-lehden ryssätrolleja siis ulisemassa koronasta ja kuinka Venäjä on niin mahtava! Suoraan itä-Ukrainan ”kansantasavallasta” . Voi helvetti on sairasta sakkia!

 • Benjamin Kivilohkare

  Vastaa

  Onko Boris Johnsson juutalainen? Mistä lähteestä tieto on peräisin?
  Benjamin

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  Mitäs jos historioitsija Lehto tutustuisi niihin todisteisiin, jotka osoittavat Aatu-sedän juonineen Suomen mukaan toiseen maailmansotaan, saadakseen auki pohjoisen rintaman Isä Aurinkoista vastaan? Uskallatko lukea vai tekeekö liian kipeetä? ”1. In the event of a territorial and political rearrangement in the areas belonging to the Baltic States (Finland, Estonia, Latvia, Lithuania), the northern boundary of Lithuania shall represent the boundary of the spheres of influence of Germany and the U.S.S.R. In this connection the interest of Lithuania in the Vilnius area is recognized by each party. – During the Moscow negotiations with the Soviet Government the question of delimiting the spheres of interest of both countries in Eastern Europe was discussed in strict confidence, not only with reference to the area of the former Polish state, but also with reference to the countries of Lithuania, Latvia, Estonia, and Finland. At the same time the delimitation of the spheres of interest was agreed upon for the eventuality of a territorial and political reorganization in these areas. The borderline fixed for this purpose for the territory of the former Polish state is the line designated in article 1 of the German-Soviet Boundary and Friendship Treaty of September 28 and publicly announced. Otherwise, the line is identical with the German-Lithuanian frontier. Thus it follows that Lithuania, Latvia, Estonia, and Finland do not belong to the German sphere of interest in the sense indicated above.

  Lässytykset siitä, että Saksa ”pelasti” Suomen ovat täyttä paskaa, kun Saksa tahallisesti veti Suomen mukaan sotaan omien intressiensä takia! Nyt meidän omat maanpetturimme ovat viemässä meitä sotaan Venäjää vastaan kun nuolevat kasaarisionistien persettä.

  https://www.lituanus.org/1989/89_1_03.htm

  • Seppo Lehto historioitsija

   Vastaa

   Saksalle edelleen kiitos vapaussodan 1918 jääkäriliikkeestä, maihinnoususta Suomeen 1918 ja avustaan Ryssän karkottamisesta itsenäisestä Suomesta myös 1941–1944. Lapin sotahan oli vain Ryssän sota.

   Tuo molotov-ribbenrop pact oli vain taustakohinaa, millä pyrittiin saamaan itäiset alueriistot ja miljoonat saksalaiset turvaan Puolan diktaattorin alaisuudesta.
   Sopimukset Ryssän kanssa tiesi Saksakin pätemättömiksi, siksi se tehtiin vain välivaiheeksi jotta ei oltu heti toistensa kurkussa.
   Kokonaisuus, se on liian monille näköjään liian vaikeasti aistittavissa?
   Itäiset alueet olivat Versaillesin pakkorauhan jälkeen Saksalle kuten tilanne Suomelle talvisodan jälkeen. Alueet haluttiin ja siellä olevat saksalaiset turvaan yhtenäiseen suurempaan Saksaan. Asia on mielestäni edelleen hyväksyttävä. Ryssä helvettiin Itä-Preussista ja Nevansuistostakin. Suomelle maayhteys Eestiin.
   https://Occupied-territories-back.blogspot.com

 • Anonymous

  Vastaa

  Niinpä. Venäjä rummutti tätä oikeuttaakseen hyökkäyksen Ukrainaan: Natsit ja likaiset radioaktiiviset pommit, vaan myös ”etnisesti suunnatut bioaseet” Venäjän kansan päänmenoksi.Venäjä kertoo löytäneensä Ukrainasta kymmenien salaisten amerikkalaislaboratorioiden verkoston, jossa oli kehitelty ”etnisesti suunnattuja biologisia aseita”. Bakteereja ja viruksia olisi levitetty Venäjälle muun muassa muuttolintujen, lepakoiden, hyönteisten, jyrsijöiden ja matelijoiden avulla. Kaiken lisäksi venäläiset asiantuntijat kertovat saaneena viitteitä siitä, että koko maailmaa piinannut koronaviruspandemia ei olisikaan lähtöisin Kiinasta, vaan Ukrainasta. Eikös koronaviruskin ole vain valhetta kuten myös sodatkin. Myrkkypiikkejä rokotteiden muodossa. Se tuntuu olevan monen kommentoijan lempiaihe täälläkin. ”Ukrainan natsit ja bioaselaboratoriot sekä koronamyrkkypiikit”. Suoraan Kremlistä tiedottaen. 🤫🤫

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Kyllähän tuo sovjet-aikojen tykistön tulitus millä on kokonaiset kaupungit raunioitettu Mariupolista muihinkin kaupunkeihin on joukkotuhontaa ja kansanmurhaa. Turha tuota on vainoharhaisesti yrittää kytkeä Bush jr puheisiin, joilla hommasi valtuuden laittaa saddam hussein kanveesiin.
  Kyllä se varmaan Suomelle kelpaisi vaikka olisi tekosyy kun Ryssä laitettaisiin samallalailla sileäksi.
  Seppo Lehto aluepalauttaja. Ole sinäkin?
  https://Aluepalauttaja.blogspot.com Ryssä on suurin matuinvaasio alueillamme, ethän ole samaistunut miehittäjäämme?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi