Tanskalaisministerin vankilatuomion viesti: kansalaisten suojelu rangaistavaa, kansan petos palkittavaa

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Tanskan entinen maahanmuuttoministeri Inger Støjberg.

Yle kertoo uutisessaan Tanskan entinen maahanmuuttoministeri tuomittiin ehdottomaan vankeuteen – Støjberg Tanskan yleisradiolle: tanskalaiset arvot hävisivät yllättävän tasapuolisesti tanskalaisministerille poliittisin motiivein annetusta tuomiosta. Tässä nimenomaisessa tapauksessa valtamedialla on varaa kuunnella myös syytettyä, koska sille riittää jo se, että se voi uutisoida tapauksesta, jossa kantaväestöä suojeleva joutuu varoittavana esimerkkinä syytteeseen:

Korkein oikeus katsoi Støjbergin toimineen laittomasti, kun hän vuonna 2016 linjasi, että turvapaikkaa hakevien pariskuntien ei voida sallia majoittuvan yhdessä, jos toinen osapuoli on alaikäinen. Erotettuja pariskuntia oli reilut 20.

Ihmisoikeusjuristien ja EU:n lakeijoiden miehittämä Tanskan korkein oikeus oli täysin kuuro entisen maahanmuttoministeri Inger Støjbergin legitiimeille perusteille, joissa hän korosti alaikäisten erottamispäätöksen tarkoituksena olleen estää lapsiavioliittoja.

Toisin kuin omaa ja hämärien taustaryhmien etuja ajavat normipoliitikot ja virkamiehet, Støjberg ei lähetynyt selittelemään tai katumaan toimintaansa. Valitettavasti Suomesta ei ole löytynyt pitkään aikaan tällaista suoraselkäistä politiikkoa, joka presidentti Risto Rytin tapaan ottaisi vastuun isänmaallisista päätöksistään. Tähän on syynä edelleen vallalla oleva kulttuuri, jossa poliitikot ja virkamiehet eivät ensinnäkään aja maan etua ja jotka näin tehdessään sälyttävät vastuun muille kun syyte rapsahtaa. Viime aikoina tätä maan tapaa on pystyssä päin edustanut Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) entinen pääjohtaja Tytti Yli-Viikari, jota syytetään törkeästä virkarikoksesta. Sitä vastoin Inger Støjberg kuuluu täysin erilaiseen ihmistyyppiin:

– Otan tuomioni vastaan, ja teen sen kumartelematta, Støjberg sanoo. Hän kertoo myös olevansa erittäin yllättänyt.

– Minun lisäkseni hävisivät myös tanskalaiset arvot, entinen maahanmuuttoministeri sanoi. Støjberg sanoo, ettei kadu toimintaansa.

– En kadu mitään. Uskon, että minulla oli moraalinen velvollisuus suojella tyttöjä.

Huomionarvoista Tanskan tapauksessa on se, kuinka läntinen järjestelmä arvioi erilaisia poliittisia tekoja. Kriiteerinä tuomittavalle politiikalle on, kuinka se sopii yleiseen agendaan ja ideologiseen hegemoniaan.

Poliitikot tekevät jatkuvasti tuhoisia päätöksiä, jotka vaikuttavat ihmisten elämään. Useimmiten he eivät pyydä niitä edes anteeksi, mikäli kontrolloitu media ei näe niissä mitään tuomittavaa. Näin kävi mm. Petteri Orpon (Kokoomus) ollessa sisäministeri valepakolaisaallon aikana 2015. Päästäessään elintasoturistit kymmenen muun maan kautta Suomeen Orpo rikkoi EU:n omaa (!) Schengen-sopimusta, mutta tästä valtamedia ei halunut muistuttaa suurta yleisöä käytännössä koskaan. Koska vahingon kärsijöinä oli kantaväestö, poliitikot eivät joutuneet vastuuseen.

Sen sijaan Tanskan tuore uutinen kertoo, että kun laittomat maahantulijat kokevat ”vääryyttä”, vastuussa oleva polittikko saakin vankilatuomion. Kaikille alkaa olla viimeisään nyt selvää, että EU-maissa järjestelmä on systemaattisesti kansojensa vihollinen.

Lähde: Yle Watch

Kansallismieliset Kolumnit Kotimaa Maahanmuutto Pohjoismaat Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Tanska Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta Yle Yle Watch

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kansanvaihtoa mikään ei saa pysäyttää. Poin of no return lähestyy ja keinot kovenevat.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Harvinainen poliitikko siinä mielessä, että ei alkanut selittelemään, eikä varsinkaan pyytelemään anteeksi.
  Käsittämätöntä, että tuollaisesta jaellaaan tuomioita ja esimerkiksi Suomessa toimii ministereinä sellaisia tyyppejä, jotka haluavat tehdä LAITTOMASTA maassaolosta täysin laillista.
  Jos tuomioita pitäisi alkaa jakelemaan, niin Suomen eduskunnassa istuu kymmeniä, joille tuomio kuuluisi tämän maan alasajosta.

 • Eikka

  Vastaa

  Hulluksi on maailma mennyt, pedofiilien sijaan vankilaan passitetaan lapsia suojeleva ministeri.

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  ”…EU-maissa järjestelmä on systemaattisesti kansojensa vihollinen.” Ei tämän asioiden tilan (ilmeisesti irtopisteiden keräämiseksi tarkoitettu) havaitseminen ja kirjaaminen riitä! Meidän on tehtävä tilanteelle jotain, ja tehtävä pian. Kun rahkeet eivät todennäköisesti riitä EUn nettosaajamaiden satraappien korvaamiseksi täysjauhoisemmilla, jää vaihtoehdoksi lähteä itse huut helvettiin koko verenimijälafkasta.

 • Rohmar

  Vastaa

  Vaikka minulla ei ole sympatioita artikkelissa esiintynyttä tytti Yli-Viikaria kohtaan, niin häntä käytännössä syytetään siitä, että hän ei suostunut eroamaan. Valtionhallinnossa on iät ja ajat otettu lentopisteet itselle, ja siirretty epämieluisat henkilöt syrjään ilman työvelvoitetta. Parhaimmillaan kokonaisen lakkautetun viraston virkamiehet saavat palkkaa ilman työvelvoitetta loppuelämänsä ajan. Heillä on myös oikeus samalla toimia muiden työnantajien palveluksessa. (AKH Ammattikasvatushallitus). Niinikään työtapaturmavakuutusta väärinkäytetään herrojen hyllyttämiseen. Taviksen rampautumiskorvaus on keskimäärin noin 40%:ia palkasta, kun kansainväliset sopimukset edellyttävät minimissään 60%:ia. Kuitenkin joillakin mielensä pahoittamis tuntemuksista kärsivillä huippupalkkaisilla herroilla korvaus voi olla jopa 200%:ia palkasta.

 • N.N.

  Vastaa

  Voiko Partisaani ilmaista tukensa Tanskan entiselle maahanmuuttoministeri Inger Støjbergille?

 • Timppis

  Vastaa

  Näinhän se on kun lapsia alkaa puskemaan 13:sta vuotiaana niin 45 vuotiaana on kaapupikkurouva rikastanut tanskaa ullattavan monella avaruuskirurgilla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi