Kun ”woke-ihmisen” päästää ääneen, niin reisille menee

Woke-ideologia on lähtökohtaisesti valkoisia vastustava ajatusmalli: mikä vain, mikä on hyväksi valkoisille, tulee poistaa yhteiskunnasta keinoilla millä hyvänsä.

Kolumnit

Kansakuntaa on kuohuttanut viikonlopun yli Ylellä julkaistu keskusteluohjelma, jossa teemana oli woke- ja cancel-kulttuurit. Ohjelma johti siihen, että niin sanotut woke-ihmiset ryhtyivät hyökkäämään keskustelun yhtenä osapuolena ollutta Esko Valtaojaa vastaan. Hän käytti neekeri-sanaa ohjelmassa tuodakseen esille, että tulee tietää, missä yhteydessä termiä käytetään, eikä termiä itsessään, mutta tämä meni älypuhelinaktivisteilta ohi.

Ohjelman tarkoitus oli käsitellä näitä Amerikasta kopioituja ilmiöitä ja tuoda niitä esille positiiviseen sävyyn. Kaikki keskustelun osapuolet ovat poliittisen kartan liberaalimman puoliskon edustajia. Se meni kuitenkin reisille siksi, että radikaali-wokeismia kannattava Ylen toimittajana työskentelevä Renaz Ebrahimi päästettiin ääneen. Hän nimittäin paljasti ideologian todellisen luonteen.

Ebrahimin mukaan nykyään ei esimerkiksi loukkaannuta liian herkästi. Toisin sanoen siis taannoinen Afrikan tähti ‑kohu oli hänen mukaan täysin perusteltu.

Hänen mukaan vain naisilla tulisi olla oikeus puhua abortista. Samalla hän unohti woke-väen virallisen tarinan, että myös mies voi synnyttää. Mies voi synnyttää, mutta tällä ei ole oikeutta puhua abortista, kuuluu Ebrahimin logiikka. Miehillä ei tule ole oikeutta puhua aborteista, koska kyse on ainoastaan raskaana olevan ihmisen ongelmasta tai oikeudesta, ei vaikkapa lapsen isän.

Hänen mukaan ongelmallinen on myös Nenäpäivä, jonka tarkoitus on kerätä valkoisten lahjoittajien rahaa ja lähettää nämä Afrikkaan. Nenäpäivän ongelmallisuus on woke-väen mukaan siinä, että se vahvistaa ”valkoisen pelastajan syndroomaa ja epätasa-arvoisia kolonialistisia valtarakenteita.” Eli sen lisäksi, että on väärin vaikkapa päästää ihmisiä töihin osaamisensa perusteella, myös ”positiivinen syrjintä” ja suora rahallinen auttaminen on väärin ja rasistista. Olisiko siis parempi, että työpaikoille ja kouluihin päästettäisiin ainoastaan osaamisen perusteella? Valkoisten kannalta kyllä. Mutta tätä järjestelmää on aikaisemmin sanottu rasistiseksi, sillä mustat eivät pärjää tässä pelissä.

Ebrahimi kertoo, että on oikein pyytää valkoista olemaan hiljaa tietyissä konteksteissa. Ohjelmassa ei selvitetty, onko oikein pyytää mustaa olemaan hiljaa. Tottakai se olisi oikein – esimerkiksi silloin, kun musta saapuu Suomeen ja alkaa vaatimaan enemmän kuin ilmaiseksi tarjotaan. Tällaisessa tilanteessa olisi aivan oikein sanoa mustalle valittajalle, että ole hiljaa. Olisi kuitenkin ollut toivottavaa kuulla Ebrahimin selvitys aiheesta.

Ohjelmassa neekeri-sanasta loukkaantunut Ebrahimi oli muuten viime syyskuussa esiintymässä Ylen 95-vuotissynttäreillä Pasilan linkkitornissa. Sen lisäksi, että hän sai ”syrjittynä rodullistettuna naisena” näkyvyyttä DJ-uralleen veronmaksajien piikkiin, sisältyi hänen esittämien kappaleiden lyyriseen puoleen 57 kertaa sana neekeri ja 99 kertaa sana huora.

Kun ”woke-ihmisen” päästää ääneen, on se loistavaa kampanjointia valkoisen väestön herättämiseksi. Kun Lähi-idästä saapuva feministi tulee verorahoitteiseen ohjelmaan kertomaan, että valkoisten tulisi olla hiljaa, aiheuttaa se automaattisen vastareaktion, vaikka feministin alkuperäinen tarkoitus olisi jotain muuta. Jaksossakin arveltiin varovaisesti, että woke-tykitys saattaa vain lisätä ”rasismia” eli valkoista itsetietoisuutta, mutta feministi oli eri mieltä.

Kannustammekin Yleä päästämään Ebrahimin useamminkin eri ohjelmiin kertomaan, kuinka ilmaista näkyvyyttä ja verorahoitteista työtä tekevä Ebrahimi on syrjitty ihminen, jonka vaatimusten äärellä suomalaisten tulisi olla hiljaa ja pyytää anteeksi.

Monet ovatkin jo tulleet tulokseen, ettei kansallismielisten enää edes tarvitse itse kampanjoida – riittää vain, että päästää woke-väen valtavirtaa edustavat ihmiset ääneen ja valkoinen väestö siirtyy kansallismielisten puolelle kuin itsestään.

Woke-ideologia on lähtökohtaisesti valkoisia vastustava ajatusmalli: mikä vain, mikä on hyväksi valkoisille, tulee poistaa yhteiskunnasta keinoilla millä hyvänsä. Perjantainen ohjelma todisti, ettei valkoisilla tule olla oikeutta puolustaa itseään tai edes auttaa mustia, sillä tämäkin on rasismia. Wokettajat ovat itsensä suurimpia vihollisia ja vääräoppisia wokettajia jahdataankin aktiivisesti oikeaoppisten wokettajien toimesta.

Miksi kukaan itseään kunnioittava siis haluaisi edes olla osa tällaista kehitystä? Vaatii valtavan määrän itseinhoa, että astuu samaan kelkkaan tämän ideologian edustajien kanssa. Sen sijaan nationalistien kelkkaan astuminen tarkoittaa vain sitä, että olet normaali ihminen.

Voit katsoa jakson Yle Areenasta – sillä on jo yli 300 000 katselukertaa!

Ps. Mitä luulette, canceloidaanko ohjelmassa esiintynyt Esko Valtaoja, joka edustaa ilmeisesti vääräoppista antirasismia?

Abortti Afrikan Tähti Afrikka Antirasismi Cancel Esko Valtaoja Filosofia Kansallismieliset Kansallismielisyys Kolumnit Kotimaa Kulttuuri Lähi-itä Neekeri Nenäpäivä Poliittiset viholliset Politiikka Positiivinen syrjintä Rappiokulttuuri Renaz Ebrahimi Rotu Sionismi Talous Teknologia Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Veronmaksajat Viihde Woke Yhdysvallat Yhteiskunta Yle Yleisradio

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Maailma on pahasti sairas. Onneksi selväjärkisten kansallismielisten osuus kasvaa jatkuvasti tällaisten ulostuksien vuoksi.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Woketus syö itsensä. Nyt roolimallina oli hysteerinen kurdi, joka kuvittelee olevansa neekeri. tämän pahempaa sekoilua harvemmin näkee. 

  Tämä oli hyvä silmien avaaja myös nuorille suomalaisille suvakeille. Jos suvakkien perheeseen syntyy poikavauva, niin mitä mahdollisuuksia hänellä on woke-maailmassa? Ehkäpä homous tai transuilu, koska on sanomattakin selvää, että muuten hän edustaa ”valkoista ylivaltaa” eli on vihollinen, koska myöhemmin pojasta kasvaa valkoinen setämies. Eli teit mitä tahansa, niin valkoiselle jälkikasvulle jää aina musta-pekka käteen woke-maailmassa.

  Woke-maailmassa valkoinen mies on paholainen!

  Jos rotuerot vaivaavat agressiivista kurdia, niin aina voi lähteä kurdistaniin. Siellä ei valkoinen mies vainoa ja alista. Kurdistanista saa myös parasta kebabia!

  Eiköhän Valtaoja pelannut itsensä neekerikortilla ulos suvakkiohjelmista, mutta samalla monen suomalaisen sydämmessä aukesi paikka Valtaojalle.

  Valtaojalle vielä pisteet siitä, että jälkikäteen hän vielä kiisti hullun kurdin neekeriyden ja väitti tätä valkoiseksi. Täydellinen jauhotus!

 • Olli

  Vastaa

  Ei sen tarvitse iso vika olla kun se on päässä.

 • TT

  Vastaa

  Valtamedia lietsoo rotusotaa ja on jo paikoin onnistunut esimerkiksi USA:ssa. Eräs ”protokollista” kertova kirja lausuu asiasta näin:
  ”…Take control of the media and use it in propaganda for our plans. Start fight between different races, classes and religions.”
  Kaikki on jo etukäteen suunniteltua. Tarkoitus on lietsoa ei-juutalaiset rodut, luokat ja uskonnot sotaan toisiaan vastaan. Sinne, missä väestö on etnisesti yhtenäistä, tuodaan riidankylväjiä ulkomailta.

  • Pertsa

   Vastaa

   Suomi on ollut ennen yhtenäinen kansa.Viimeksi täältä ajettiin paskasakki yhdessä ulos vuonna 1918.Mutta silloin ei ollut kultturimarxistimediaa joka tekee kaikkensa rikkoakseen kansan yhtenäisyyden.Aletaan pikkuhiljaa osoittamaan tyytymättömyyttämme tähän.Naapurin neekerille ei tarvitse olla ystävällinen,Punaisen Ristin kerjääjä-ämmälle voi ihan reilusti sanoa etttä ”haista vittu” ja nykyisin kun telkkarimainoksia kattelee niin älä osta mitään firmoilta joiden mainoksissa on mutiaisia (Rusta,Lego,Gillette,Disney,IKEA).Nämä nyt tuli ensimmäisinä mieleen,Vanha slogani mutta toimiva ”Osta Suomalaista”.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Woke perustuu täysin uhkailuun ja pelotteluun. Joka huutaa kovimpaan ääneen, on oikeassa. Woke ei eroa muinaisista noitavainoista, jo joutuminen epäillyksi on todiste syyllisyydestä. Ainoa tapa selvitä wokeraivosta on alistua ja myöntyä tai tapella vastaan mutta useimmat vielä alistuvat.

 • Taisto Laine

  Vastaa

  Yksi tämän porukan hupaisimmista aivopieruista lienee Akateemiset gangsta rap seurat. Itsehän olen siinä mielessä ollut hyvinkin woke, etten ole koskaan edes vilkaissut Nenäpäivän ohjelmistoa. Saankohan nyt rapsutuksia woke papittarilta?

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Tottakai Valtaoja känselöidään. Juontaja Sannikkakin känselöidään vaikka kiirehti jo järkyttymään neekeri sanan käytöstä ohjelmassaan. Ei auta, maito kaatui jo. Toivottavasti akka saa kenkää YLE:n suojatyöpaikasta ja joku vielä tärähtäneempi tulee tilalle. Ehkä joku rodullistettu juontajatar kuin anteeksipyyntönä.

 • J.K.

  Vastaa

  ”Ohjelmassa ei selvitetty, onko oikein pyytää mustaa olemaan hiljaa.”

  Käytiin kerran hakemassa n‑sanoilta takaisin mun veljenpojan puhelin ja koulureppu niin siinä joku n‑sana rupesi haraamaan vastaan ja sanoin: Nyt v**** hiljaa n****! Ja se oli hiljaa ne kaikki oli. Ei tullut poliisitutkintaa, vaikka meidät ollaan luokiteltu rasisteiksi tmsp.

  Eli voi niitä kehottaa olee pää kiinni, kun eivät osaa argumentoida kuin uhkailulla ja kostolla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ebrahimi on todella kaksinaamainen persoona ja kaiken lisäksi erittäin rasittava.
  Jatkossakin olisi kiva nähdä tällaisia ”Ebrahimiläisiä” keskusteluohjelmissa, ulosanti on niin retardia, että se väkisinkin kääntyy itseään vastaan ja toimii hyvänä herättäjänä monelle tavalliselle suomalaiselle.

  ” Nenäpäivän ongelmallisuus on woke-väen mukaan siinä, että se vahvistaa ”valkoisen pelastajan syndroomaa ja epätasa-arvoisia kolonialistisia valtarakenteita.” 

  ” Nenäpäivän ongelmallisuus on woke-väen mukaan siinä, että se vahvistaa ”valkoisen pelastajan syndroomaa ja epätasa-arvoisia kolonialistisia valtarakenteita.” 

  ” Nenäpäivän ongelmallisuus on woke-väen mukaan siinä, että se vahvistaa ”valkoisen pelastajan syndroomaa ja epätasa-arvoisia kolonialistisia valtarakenteita.” 

  Jos asia on noin, niin se on helppo ratkaista, lopetetaan kehitysapu kokonaan, eikä yksikään valkoinen mene enää Afrikkaan auttamaan heitä päivittäisissä toimissa, eikä meillä ole mitään tarvetta ottaa sieltä ketään, se on väärin olla ”pelastajan roolissa”.

  • Erilaiset kulttuurit

   Vastaa

   Siis… Jos kehitysma-apua ei oltaisi edes aloitettu ‑70 luvulla niin nyt ei oltaisi tässä. Afrikassakin olisi montakymmentä miljoonaa vähemmän kansalaisia.

   Ja kun katsotte niitä ”laihoja kärsiviä lapsia” niin katsokaa niiden vanhempia. Ne on poikkeuksetta pulleita ja hyvinsyöneen näköisiä. Afrikassa kun aikuiset syö ensin ja lapset saa mitä yli jää. Siksi niitä kattiloita kaapivia taaperoita on niin helppo kuvata. Se kuuluu niiden kulttuuriin.

   …mistä pääsemmekin siihen kun kuulemma ”musta mies pitää naistaan kuin kuningatarta”. No, eiköhän se harha selkene kun ensimmäisen kerran saa kunnolla turpiinsa.

 • Pah

  Vastaa

  Uskottava se on. Ehkä niitä ”mustia” ja ”valkoisia” ihmisiä näemmä on olemassa, mutta sitä sopii ihmetellä miksi ihmeessä näiden äärimmäisen harvinaisten ääripäävärien väliin jäävät kaiken kirjavat mutiaiset ja muut välimallivärilliset kiihkoilevat aina niin intohimoisista juuri ”mustista” ja ”valkoisista”.

  https://www.tiktok.com/@songnhi2018/video/7032440304930278682?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id6967790450800182789

  https://i.pinimg.com/736x/27/e5/9f/27e59fd8c7fb5cb948196177da801aa4.jpg

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Oikein tuolle Valtaojalle. Näkee itse suvaitsevaisuutensa tuotoksen.

 • BackHome

  Vastaa

  Näinhän se on, rakennetaan muuri Euroopan ”valkoisen ihmisen kodin” ympärille ja annetaan muiden elää ihan rauhassa Afrikassa ja Lähi-idässä. Samalla aloitetaan siirtämään aidatun Euroopan sisäpuolelta väkeä takaisin juurilleen. On hävytöntä pitää heitä rasistisessa ja valkoisessa Euroopassa, joten kerätään ne ensin leireille ja lennätetään sitten takaisin kotiin. Se on palvelus sekä heille, että meille. Loppuu rasismi ja wokeilu ja muu paska. Etenkin raiskaukset ja pahoinpitelyt.

 • SB

  Vastaa

  Tämähän meni hyvin. Valtaojakin nyt ehkä herää siihen että promillekin on liikaa kun puhutaan kehitysavusta. Toivottavasti jatkaa entistä vahvemmin linkolaisella linjalla siinä että ”vihreä” liike tuhoaa planeetan; sen luonnon ja ihmiset.

  Iranin ihme vain takaisin kommunisti-isänsä kanssa kotimaahansa. Nazima Razmyar perheineen mukaan Afganistaniin myös samalla koneella Renazi Ibrahimin porukoiden kanssa. Siellä on varmaan odoteltu, kun on tuo poliittinen kommunismikin kiellettyä lailla Iranissa.

  Eli takaisin koteihinsa. Siellä voivat saarnata vapaasti siitä mitä saa tehdä, miten saa puhua ja mitä sanoja saa käyttää. Ei ole ekologisestikaan kestävää että tuodaan tänne öykkärielintason pariin kehitysmaalaisia muutoinkaan. Kaikki siis voittavat.

  Ei muuta kuin levittäkää vahvoina seisten homoseksuaalisuuden, feminismin ja huume-”räpin” sanomaa kotimaissanne! Hyvästi!

  P.S.: Jos ”neekeriä” ei saa käyttää niin onhan noita: nekru, negro, neger, nikru…

 • Hh

  Vastaa

  Esko paskoo kohta sellissä housuun. Kysy vaikka öbrähimin ystävältä Raija toiviaiselta

 • jani

  Vastaa

  Muslimit eivät oikeasti ole woke hörhöjä vaan esittävät niitä kuten. Niillä on tapana soluttautua puolueisiin ja tällaisiin hörhöliikkeisiin ajaakseen oman porukkansa etuja ja islamisaatiota. Esimerkkinä kaapuämmät jotka esittävät feministiä. Muslimien kohdalla kyse on arkipäivän jihadista. Google: Jihadin säännöt

 • O-rengas

  Vastaa

  Koko ensi vuosi tulisi kaikkien olla aktiivisia artistien suuntaan, että Nenäpäivä on ongelmallinen ja osallistuja esiintyy valkoisena pelastajana.
  On tärkeää, että Ebrahinin viesti kuuluu kovaa ja kauas, jotta tällainen hullutus saadaan loppumaan kokonaan.
  En osaa käyttää somea, mutta jos joku jaksaa, aloittakaa #ei nenäpäivää ‑tyyppinen aihe. Ebrahini ansaitsee paikkansa Nenäpäivän lopettajana.

 • Halfdan

  Vastaa

  Pahinta tässä woke-ilmiössä on, että media on läpeensä sen saastuttama. Välttämättä toimittajat eivät edes tiedosta fanittavansa kulttuurimarxismia, olettavat olevansa sallivia liberaaleja, kun antavat tilaa etniselle valkoisten vaientamiselle. He nostavat framille rodullistettuja, ja antavat heidän valittaa ja uhriutua, samaistuvat heidän kärsimyksiinsä, ja nyökyttelevät katuvaisina ja anteeksipyytävinä. Tilanne on absurdi, eikä asialla ole mitään tekemistä yhdenvertaisuuden kanssa, syytökset valkoisten valta-asemista ja etuoikeuksista ovat keksittyä hyötyajattelua. Suomessa on käytössä nimenomaan rodullistetuille tarkoitettu positiivinen syrjintä, mikä on rakenteellista rasismia valkoisia kohtaan. Sannikka-ohjelma esitteli rasismin pahinta järjestelmää, ihmisiä luokittelevaa intersektionaalisuutta – ominaisuuksien mukaista arvo- ja korvausjärjestelmää.

  • Pertsa

   Vastaa

   Intersektionaalinen feminismihän on lyhyesti sanottuna:Sille annetaan eniten jolla on vähiten velvollisuuksia,tai joka pystyy velvollisuuksistaan luistamaan.

 • K

  Vastaa

  Voiko woke-aktiivi syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan?

 • Julli

  Vastaa

  Kummallisen paljon näitä mielenterveyskuntoutujia pääsee mediaan. Onneksi Valtaoja hoiti oman osuutensa tyylikkäästi.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Kannustammekin Yleä päästämään Ebrahimin useamminkin eri ohjelmiin kertomaan, kuinka ilmaista näkyvyyttä ja verorahoitteista työtä tekevä Ebrahimi on syrjitty ihminen, jonka vaatimusten äärellä suomalaisten tulisi olla hiljaa ja pyytää anteeksi.”

  Jos Ylellä ja Ebralla olisi valta, mitä tapahtuisi suomalaisille?
  Eikö sitä sietäisi ajatella?

 • Hyperborean

  Vastaa

  Vuosien aikana olen tavannut usemmankin maahanmuuttajan, jotka hekin ovat yhtä mieltä kaikesta tästä hulluudesta jopa Suomessa. He opiskelevat tai tekivät työtä, maksavat oman elämisensä ja haluavat tehdä töitä toimeentulonsa, hyvinvointinsa ja elintasonsa eteen ja vastustavat vahvasti elintasopakolaisuutta ja yleistä neekeröintiä. Periaate on ”maassa maan tavalla” perseilemättä kenellekkään, varsinkaan ilman syytä. Rotuskaala heillä on laaja, väreissä mennään valkoisesta pikimustaan. Minä, valkoinen Suomalainen heteromies olen saanut periaatteistani ja mielipiteistäni pelkästään positiivista palautetta sekä kunnioitusta periksiantamattomuudestani, avoimuudestani ja rehellisyydestäni. Ikinä keskusteluissa ei ole koettu rasismina minun mielipiteitä, ajatuksia tai olemusta. Kekusteluissa huutia on saanut ”woke”, sensuuri ja poliittinen korrektius, ja ruodittu on myös eri väestöryhmien rikollisuus ja joidenkin yksilöiden ja ryhmien sopimattomuus yhteiskuntaan.
  Ja millä vitun tavalla jonkun ”woke” kulttuurin airut, sopivan värinen ja rotuinen naishenkilö saa palstatilaa vain koska hänen ”turvallista” tilaa on hänen mielestä loukattu. Ulkomaalaisen, Suomeen muuttaneen ja suomalaiseen elämään sopeutuneen yrittäjän sanoin ”kaikki neekerit pitäisi tunkea yhteen laivaan ja vaikka upottaa mereen”. Siinä jokaiselle pohdittavaa omalle kohdalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi