Yle Watch: Nenäpäivä ei naurata

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Teennäisen tekopirteä huumori ei naurata. Päivastoin, Nenäpäivällä edistetty Afrikan väestöräjähdys surettaa.

TV1, perjantai 12.11.2021 klo 19.00 Nenäpäivä 2021

Nenäpäivä 2021 saapuu väkevämpänä kuin koskaan. Koko illan suora spektaakkelilähetys takaa katsojille jälleen tuhtia tietoa kehitysmaiden tilanteesta juontajiensa Piia Pasanen, Ernest Lawson ja Jenni Kokander johdolla. Omat ennakkoluulomme saavat kyytiä sketseissä, joissa esiintyvät mm. Siskonpetiläiset, Hansu ja Pirre, Aikuiset Oona ja Arttu, Legendat Asko Sarkola ja Heikki Nousiainen ja monet muut tutut näyttelijät. Livemusiikkia esittää vanha tuttu nenäorkesteri suomen ykkösrivin solistien kera: Suvi Teräsniska, Isac Elliot, Haloo Helsinki, Gasellit, Redrama, Pete Parkkonen ja monet muut tutut suosikit ovat paikalla. Ole sinäkin, koska tämä on järisyttävä ilta. 1 h 29 min. Linkki ohjelmaan.

Iso-Britannista lainattua hyväntekeväisyyskonsepti Nenäpäivää vietetään taas kerran Yleisradiossa koko talon voimin. Tätä väkinäistä huonon huumorin päivää on vietetty Ylessä vuodesta 2007 eikä loppua valitettavasti näy. Tuttuun tapaan ohjelmaa on hypetetty jo viikkoja ennen varsinaista pääpäivää, jonka vuoksi iso kansanosa on päättänyt sulkea televisio-apparaattinsa koko perjantaiksi. Silti löytyy suuri joukko katsojia, jotka ovat valmiita antamaan lanttinsa kolmannnen maailman väestöräjähdyksen edistämiselle pakkohuumorin siivittämänä. On vaikea ymmärtää, miksi tällaisen hulluuden riemumarssin pitäisi naurattaa.

Länsimaisen ihmisen perusteettoman huonoon omatuntoon vetoamisella kerätyt Nenäpäpäivän rahasummat eivät ole sen suurempia kuin yhden päivän Ylen työntekijöiden palkat (tosin vuodessa se tekee jo hirvittävän summan veronmaksajille). Silti näilläkin rahoilla kyetään kiihdyttämään Saharan eteläpuoleisen Afrikan väestöräjähdystä, joka puolestaan vaikuttaa luonnon kokonaiskuormitukseen, kasvavaan muuttoliikkeeseen korkean kulutuksen pohjoiseen ja lopulta myös aikamme pyhään lehmään ilmastonmuutokseen!

Nenäpäivän typerimmän lausunnon antoi Ylen 20.30 tv-uutisissa haastateltu tähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja. Hänen mukaansa kaikkialla maailmassa näkyvät ongelmat pitäisi ratkaista maailmanlaajuisesti, ”ilman rajoja”. Prööt, väärin! Valtaojan kommentin taustalla ei ole aito tarve ongelmanratkaisuun, vaan todennäköisesti utooppinen halu globaalisosialistiseen maailmanvaltioon. Kirjoituksessaan Lokaali väestöongelma ja globaali ilmasto-ongelma matemaatikko Jukka Aakula lainaa Kalifornian Santa Barbaran yliopiston ekologian professori Garrett Hardinia, jonka argumentit tekevät tyhjiksi Valtaojan kaltaisten globaalivaltion kannattajien houreet:

Johtopäätös on ilmeinen: älä koskaan globalisoi ongelmaa, jos se voidaan ratkaista lokaalisti. Voi olla tyylikästä, muttei viisasta, lisätä adjektiivi globaali sellaisten ongelmien eteen, jotka ovat ainoastaan laajalle levinneitä – esimerkiksi “globaali nälkä”, “globaali köyhyys” ja “globaali väestöongelma”.

Emme voi ratkaista väestöongelmaa, kaiken nälän ja köyhyyden perussyytä, ellemme deglobalisoi sitä. Populaatiot, kuten maanteiden kuopat, ovat syntyneet paikallisesti, ja päinvastoin kuin ilmaston saastuminen, pysyvätkin paikallisina elleivät ihmiset epäviisaasti globalisoi niitä antamalla väestöylijäämien muuttaa paremmin hallittuihin maihin. Marxin sääntö “jokaiselle tarpeidensa mukaan” on kansakunnan tuhoutumisen resepti.

Valtakunnallisen anekaupan todellisena tarkoituksena ei ole antaa merkittävää talousapua epäonnistuneiden ja korruptoituneiden valtioiden pohjattomaan kassaan, vaan ylläpitää ajatusta, jossa eurooppalaisilla on ”moraalinen velvollisuus” tekohengittää loputonta ongelmavyyhtiä nimeltä Afrikka. Moraalisesta sentimentalismista ja indoktrinoidusta huonosta omatunnosta lypsetyt tulonsiirrot vain pahentavat Afrikan suuria ongelmia.

Parasta Afrikalle olisi sen riippuvuutta lisäävään avunannon lopettaminen, sillä tunnetusti kannettu vesi ei kaivossa säily. Passivoivan vastaanottamisen sijaan mustien afrikkalaisten ainoa mahdollisuus päästä ulos ongelmistaan on ratkaista ne itse. Paljon puhuttu nälänhätäkin on pelkkä länsimainen konstruktio, sillä käytännössä nälkää on vain silloin kun on liikaa ihmisiä.

Suomalaiselle paras tapa auttaa Afrikkaa ja maailman luontoa on sulkea televisio. Edut ovat moninaiset: säästyy sähköä, katsoja välttyy vaivaannuttavalta ”huumorilta” eikä rahaa tule tuhlattua Afrikan ongelmian pahentamiseen.

Behind the White Guilt

Lähde

Afrikkalaiset Aktivismi Britannia Filosofia Historia Hyväntekeväisyys Hyvinvointi Ilmastonmuutos Kansallismieliset Kansallismielisyys Kehitysapu Kehityskritiikki Kehitysmaat Kolumnit Kotimaa Köyhyys Kulttuuri Luonnonkuormitus Marx Nälänhätä Nenäpäivä Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Saasteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Väestönvaihto Väestöpolitiikka Väestöräjähdys Veronmaksajat Yhteiskunta Yle Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Työntäkää se nenä....

  Vastaa

  Senttiäkään en ole lahjoittanut näille stnan mafioille.

  • Salomon

   Vastaa

   Oot kuule työntänyt veromarkkojasi tuohon hassutteluun ihan vitusti

   • Pertsa

    Vastaa

    Oon mäkin,mutta ne on multa pienituloiselta eläkeläiseltä varastettu ”yle-veron” nimellä.

 • pää määrää

  Vastaa

  Epäilen, attä Valtaojan kommetti on tulkittu väärin. Jokaisen valtion on ratkaistava ongelmansa yhteisin sopimuksin, jos ongelma ja sen ratkaisu vaikuttaa muihinkin valtioihin. Luultavasti Valtaoja tarkoitti tätä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Täyttä asiaa. Lähetän avustuksen, kun avaan turvallisen yhteyden.

 • Eikka

  Vastaa

  Minuutin verran vilkaisin mainostauolla tuota ohjelmaa, silloin juontajat heiluivat musiikin tahdissa kuin heikkopäiset sätkynuket, kaikkeen paskaan sitä veronmaksajien rahaa tuhlataankin.

 • jani

  Vastaa

  Mitä näillä nenäpäivillä on saatu aikaan? Afrikan väestöräjähdys?
  https://i.imgur.com/mPMD75b.mp4

 • X

  Vastaa

  Pelkkää asiaa. Pääosin Afrikasta ja Aasiasta hallitsemattoman väestön kasvun aiheuttaman aiheuttaman ylikansoittumisen väestö tulee elintason perässä Eurooppaan, aina uudelleen seuraava joukko joka ei pärjää kotiseuduillaan. Täällä ei ole muuta kuin jatkaa samaa lasten tekoa kuin on kotipuolessa opittu, ts. tänne muuttanut siirtolaisväestö lisääntyy täälläkin nopeammin. Elämän tehtävä on lisääntyä. Jossain vaiheessa kantaväestöstä tulee vähemmistö, siinä vaiheessa valta saattaa tai sitä ainakin pyritään vaihtamaan siirtolaisten hyväksi. Lisänsä muutokselle tuo islam, erittäin agressiivinen yhden asian uskonto. Sen silmissä muut ovat vääräuskoisia eli orjia, kannattaa muistaa että myös maltilliset kuuluvat samaan joukkoon. Jos et tee kuten mullahit sanoo kuolet.
  Surullisinta on täälläkin näkyvä kantaväestön negatiivinen suhtautuminen lasten tekemiseen, eteläinen väestön räjähdyksellä syyllistetään täällä olevien lisääntymistä. Tilanne sataa vahvan vinoutuneesti islamin laariin. Täytyy myös muistaa että väestön ylikansoittuminen etelässä ei tule loppumaan vaan aina tulee uusi sukupolvi valmiina siirtymään Eurooppaan. Ilmaston lämpeneminen kiihdyttää muuttoliikettä.
  Menossa on uudenlainen sodankäynti, 3 maailmansota jossa alueita pyritään valtaamaan siirtolaisuudella, jos siihen annetaan mahdollisuus. Etulinjassa sympatiaa keräämässä lapset sekä naiset.

 • Pekka

  Vastaa

  ”pysyvätkin paikallisina elleivät ihmiset epäviisaasti globalisoi niitä antamalla väestöylijäämien muuttaa paremmin hallittuihin maihin. Marxin sääntö “jokaiselle tarpeidensa mukaan” on kansakunnan tuhoutumisen resepti”

  Ai että… Olipa hienosti sanottu! Tulee ihan Linkola mieleen. Rauha Pentin sielulle. Rukoilkaamme paremman tulevaisuuden puolesta. Eipä tässä kai muukaan enää auta.

 • On ne naiveja

  Vastaa

  Olen ihmetellyt aina tätä ”nenäpäivää”. Miten tyhmiä ovat ihmiset jotka laittavat pellen nenän ja koittavat olla yhtä suurta iloista perhettä. No, Janne Katajan kohdalla sen kyllä ymmärtää. Mutta että suuri osa suomalaisista jotka muuten ovat ”ihan normaaleja”. 

  Kyllä tulevaisuuden ihmiset tulevat nauramaan meille.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Maksais nuo hyysääjät omistaan ja antaisi muiden olla!

 • Yle maksukortin taakse kiitos

  Vastaa

  Se kertoo jo tarpeeksi, että mitkä tahot tässäkin on takana kun näkee kuinka Yle asiaa hehkuttaa.
  Mitä enemmän Yle mainostaa ja panostaa johonkin asiaan, sitä suuremmalla varauksella siihen kannattaa suhtautua eikä ainakaan lähteä mukaan.

 • KL

  Vastaa

  Näkyy noita afrikkalaisten itsensä kommenttejakin aina silloin tällöin. Kuten joskus kait kymmenisen vuotta jossain lehdessä juttu otsikolla minkä voisi kääntää suurin piirtein ”Luojan tähden LOPETTAKAA meidän ”auttamisemme”!” missä jonkun afrikkalaisen maan ekonomisti puhui nimenomaan siitä kuinka paljon hallaa länsimainen ”auttaminen” jatkuvasti tekee siellä, tuhoten paikallista taloutta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yle kauppaa kehitysmaissa lapsityövoimalla tehtyjä muovineniä, jotka 100 % varmuudella ovat muovijätettä siitä asti kun paketti avataan. 

  Ei kelvannut aikoinaan ehdotuksena vuoden turhake-kilpailuun tämä humpuukijäte, niin kova on poliittinen agenda jätteen taustalla. Muovikassi – tuo kelpo kanto- ja säilytysväline – sai turhakepalkinnon.

  Muovinenän muotoa voisi muuttaa kertomaan paremmin asian lähtökohdista.

 • Salomon

  Vastaa

  Miten saa tapettua 50 kärpästä kerralla…?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Nenäpäivä on bisnes siinä missä lähes kaikki muukin ”hyväntekeväisyys.”

 • TT

  Vastaa

  Ylellä joku myötähäpeäpäivä taas. Montako miljoonaa paloi tuohonkin p*skaan?

 • Riku Laine

  Vastaa

  Miksi ette pidä sitä nenää joka päivä? Tv:ssäkin vongutaan sitä rahaa joka päivä johonkin ”hyväntekeväisyyteen”.
  Että siittä vaan lahjoittelemaan minulta ei tipu senttiäkään.

 • Noseberg-disliker

  Vastaa

  Tuo Beware-meemi kertoo tämänkin turhan konseptin takana olevan,meille vihamielisen tahon,yhdellä viivalla. Siis, olkaa varuillanne, ko.profiilin nähdessänne!

 • Tomppa

  Vastaa

  Hyväntekeväisyyskonsepti pitäisi nimetä uudestaan Nenästä vedettävien päiväksi. Se kuvaisi mielestäni osuvammin kyseitä tapahtumaa.

 • Pekko

  Vastaa

  (((Nenä)))-päivä. Voi juku! Tietysti. Kaiken takana (((se))) häärää. Saatanan Synagoga.

 • Pasi

  Vastaa

  Vituttaa,kun ylepakkoverolla JOUTUU väkisin kustantamaan tuota nenäpäiväpaskaa ja muutakin ylen suvakkihyysäröintiä milloin milläkin ”pelastetaan maailma”-kusetuksilla. Hyi helvetti,että etoo.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi