Yle Watch: Koronaan väsytetyt kansalaiset suostuvat mukisematta heitä kontrolloivalle koronapassille

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Kolumnit

Kaikki eduskuntapuolueet kannattavat koronapassin käyttöönottoa.

Suomalaisille ja muille eurooppalaisille luvattiin ensimmäisten rokotteiden tultua yhteiskunnan avautuvan. Nyt puhutaan jo kolmannesta rokotteesta eikä elämä ole vieläkään palautunut normaaliksi. Kolmaskaan rokotekerta ei jääne viimeiseksi, vaan edessä on loputon roketerumba. Yhteiskunnan toimivuuden sujuvoittamiseksi ”ratkaisuksi” on esitetty koronapassia, jota lobattiin jo ennen ensimmäisen rokotteen tultua markkinoille.

Ilman sen kummempaa salaliittoteoretisointia näyttää siltä, että kansalaisten kontrollointiin hyväksi välineeksi havaittua koronapassia on suunniteltu EU:n ja Maailman talousfoorumin käytävillä jo pitkään. Edetään vaihe vaiheelta. Nyt on sopiva aika siirtyä koronapassiin, koska kansalaiset alkavat olla jo väsyneitä jatkuviin rajoituksiin. He ovat valmiita alistumaan seurantaan ja kontrolliin, kunhan vain saavat elää elämää, joka muistuttaa pinnallisesti aikaa ennen koronaa.

Uutiset ovat kertoneet päivittäin, kuinka Suomi on siirtymässä pikavauhtia koronapassin käyttöönottamiselle. Koska EU:n agendalle lojaali perustuslakivaliokuntakaan ei vastusta hanketta, koronapassi tultaneen ottamaan käyttöön jo ensi lauantaina. Lammasmaisilta kansalaisilta ei ole odotettavissa joukkomielensosoituksia eikä yksikään median sertifioima mielipidevaikuttaja ole kritikoinut hallituksen totalitarismin ensiaskeleelta kaikuvaa päätöstä. Ylen uutisessa Missä ja keneltä koronapassia vaaditaan? Tässä tärkeimmät tiedot koronapassista, jonka on tarkoitus tulla voimaan lauantaina vain todetaan, mitä muutoksia kansalaisille on tulossa:

Koronapassia voidaan vaatia ensinnäkin baareissa, yökerhoissa ja ruokaravintoloissa.

Yleisötilaisuuksissa passia voidaan edellyttää esimerkiksi teattereissa, messuilla ja konserteissa. Sama koskee museoita, taidenäyttelyitä ja vastaavia kulttuuritiloja.

Liikuntapaikoista passia voivat vaatia esimerkiksi kuntosalit, ryhmäliikuntatilat ja muut sisäliikuntapaikat sekä lasten sisäleikkipuistot. Listaan lukeutuvat myös uimahallit ja kylpylät. Passia voivat lisäksi vaatia asiakkailtaan esimerkiksi sisätiloissa olevat eläintarhat tai huvipuistot.

Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista.

Rationaalisesti ajateluna päätös on outo, sillä Suomi on jo lähellä 80%:in rokotekattavuuden rajaa, jonka pitäisi tarkoittaa ryhmäsuojan saavuttamista ja taudin etenemisen loppumista. Mihin enää tarvitaan rokotepassia? Ehkä siihen, että koronapassi on erinomainen väline kansalaisten kontrolliin ja sosiaaliseen luottoluokitukseen. Voidaan kysyä, miten tämä eroaa paheksutusta Kiinan mallista, semminkin kun koronapassista tehdään todennäköisesti vaivihkaa pysyvä järjestelmä.

Koronan hallinnan kannnalta digitaalinen koronapassi on täysin turha lisä, koska jo nyt koronorokotteesta saatu todistus ajaa saman asian. Koronapassin ainoa lisäarvo on sen kontrollimahdollisuudesta, josta hyötyy vain globalistinen eliitti, joille on tärkeää hallita ihmismassoja toivottuun suuntaan. Tästä on jo näyttöä Maailman talousfoorumin johtajan Klaus Schwabin markkinoimasta talousjärjestelmän ja infrastruktuurin ”suuresta nollauksesta” (The Great reset), jota on pyritty nopeuttamaan koronan varjolla.

Espoon kaupunginvaltuutettu Jiri Keronen (ps) on harvoja poliitikkoja, joka on kyseenalaistanut koronapassin mielekkyyden. Hän kirjoittaa Facebook-sivullaan 3.10.2021 uuden kontrollivälineen haitoista tavalliselle kansalaiselle:

Hyötyjen sijasta koronapassista seuraa kuitenkin paljon ylimääräistä pahaa. Ensinnäkin se tulee maksamaan aivan älyttömästi ja vuotamaan kuin seula, koska sen valmistaminen annetaan sataprosenttisen varmasti jollekin Tiedolle tai vastaavalle höpölafkalle. Luultavasti sen avulla voidaan seurata ihmisen liikkumista eri tapahtumissa ja paikoissa, mitä luonnollisesti tullaan perustelemaan jollain epidemian jäljittämisellä tai vastaavalla ja vannotaan, että ei varmasti käytetä mihinkään muuhun. Sitten myöhemmin päätetään, että voidaan sitä nyt vähän käyttää muihinkin asioihin. Juuri tällä tavalla kävi normaalin passin tietojenkin kanssa.

Ensimmäiset askeleet kansalaisten tiukemmalle kaitsemiselle tulevat Italiasta. Yle uutisten verkkosivuilta löytyy juttu Analyysi: Koronapassi tai ulos työpaikalta – Italia pakottaa työntekijät rokottautumaan, seuraako muu Eurooppa perässä?, jossa toimittaja Sara Rigatelli kertoo mitä valtavia mullistuksia koronapassin laajennetut käyttövaatimukset yhteiskunnassa synnyttävät. Väärällä tavalla auktoriteettiuskoiset suomalaiset eivät ryntäisi koskaan suurin joukoin kaduille vastustamaan heidän päänmenokseen tehtyä lakialoitettä Tähän suomalaisvihamielinen järjestelmä luottaa edelleen. Mutta Italiassa on toisin, sillä siellä kansalaiset eivät ole tyytyneet puimaan nyrkkejään vain tv-ruudun edessä:

Roomassa nähtiin viikonloppuna hurjistuneita mielenosoituksia. Vaikka niissä oli mukana äärioikeistolaisia ryhmiä lietsomassa väkivaltaa, jännitteet Italiassa kasvavat aidosti.

Ylen analyysin mukaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuin ei ole toistaiseksi asettunut koronapassin ja pakkorokotusten esteeksi. Miksipä olisikaan, onhan ihmisoikeustuomiostuin osa globalistien apparaattia, jolla pyritään kaikin keinoin kumoamaan kansallista itsemääräysvaltaa. Juttuun haastatelu pahamaineinen ex-kommunisti, ihmisoikeusprofessori Martin Scheinin, sanoo kieli keskellä suuta, että ”Italia on tärkeä laboratorio, joka antaa tosiasiapohjaista tietoa siitä, mitkä toimet purevat”. Systeemin mieheltä ei voi oikein muunlaista lausuntoa odottaakaan.

Huolestuttavinta jutussa on Italian poliittisen järjestelmän yksimielisyys koronapassin käyttöönottamisesta. Ilmiö on tuttu myös täällä Suomessa, jossa Perussuomalainen valeoppositio on kannattanut täysin rinnoin jopa ankarampia koronarajoitteita kuin hallitus:

Italian riitaisat poliittiset ryhmät ovat olleet hämmästyttävän tiiviinä rintamana koronapassin takana. Myös oikeistopopulistit äänestivät lopulta sen puolesta.

Jäävätkö kriittiset kansalaiset lopulta yksin hajanaiseksi joukkioksi, jolla ei ole aitoja edusmiehiä läntisessä poliittisessa järjestelmässä? Vai voisiko eri Euroopan maissa syntyä kaikein kurjistamisen paineessa vihdoin riippumaton oppositio kuten DDR:ssä 1989, jolloin koko korruptoitunut poliittinen järjestelmä pyyhkäistiin sivuun?

Lähde: Yle Watch

Euroopan unioni Filosofia Historia Hyvinvointi Kansallismieliset Kansallismielisyys Klaus Schwab Kolumnit Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Mielenosoitus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Sionismi Talous Teknologia The great reset Tiede & luonto Ulkomaat Valeoppositio World Economic Forum Yhteiskunta Yle Yle Watch Yleisradio

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilmari

  Vastaa

  Kirjoittaja ei ymmärrä, että digitaalinen rokotustodistus on sama asia kuin koronapassi. Minulla on ollut se jo heinäkuusta alkaen saatuani toisen rokotuksen.

  Ravintoloiden ovilla on iät ajat kysytty henkkareita nuorilta iän varmistamiseksi eikä kukaan ole pitänyt sitä mitenkään outona. Nyt kysytään koronapassia asiakasturvallisuuden varmistamiseksi.

  • Vähemmistöläinen

   Vastaa

   ”Asiakasturvallisuuden varmistamiseksi”? Koronaviruksen oireet eivät merkittävästi poikkea perinteisestä influenssasta ja viranomaiset itse myöntävät että se on hengenvaarallinen vain pitkäaikaissairaille ja vanhuksille. Suomessa vain n. tuhat ihmistä eli alle 0.02% väestöstä on virallisesti kuollut ’koronavirukseen’, mainitsematta edes näiden tilastoiden mahdollisia vääristymiä. Jos pelkää sairastavansa flunssaa tarpeeksi ottaakseen useamman rokotuksen ja vielä kannattaa rokottomattomien syrjimistä esimerkiksi ravintoloissa, niin voi hyvin parantaa kaikkien ’asiakasturvallisuutta’ jäämällä kotiin ns. käärittynä kuplamuoviin.

  • Mussu liiini

   Vastaa

   Ilmari ei nyt ymmärrä, että kyseessä on fasismi. Huvittavaa tosin tällä sivustolla.

 • rellinen

  Vastaa

  Ei synny riippumatonta oppositiota kuten ei syntynyt itä-saksassakaan. Tuhoutuvan maatuskanuken sisältä paljastui silloinkin vain ”vallankeikautusta varten valmistettu” uusi maatuska ns ”riippumaton oppositio”(hoho), joka oli hetken päästä myös länsi-saksan puolella herrana ja hidalgona.

 • pää määrää

  Vastaa

  Ei koropassi aiheuta ongelmia käytännössä, ehkä se jopa suojelee kansalaisia tartunnoilta Se on kuitenkin avaus pidemmälle menevään kansalaisten hallintaan.
  NLn järjestelmään kriittisesti suuntautuvia pidätettiin ja leimattiin hulluiksi, mikä ei länsimaissa voisi onnistua laajan ja nopean tiedon välityksen ansiosta.
  Koronapssista herää epäilyjä, että 10 seuraavan vuoden aikana kehitetään mielenterveyspassi, jonka tarve ei suojele kansalaisia vaan glbaalia eliittiä. Hallituksen kyvyt eivät voi tällaista vaaraa havaita.

 • Minä

  Vastaa

  Kun poliitikot saavat välineen, joka edesauttaa kansalaisten kontrollia, he rakastuvat siihen. Kun on olemassa jotain, jolla voidaan luoda totalitarismi, silloin totalitarismi tulee, koska aina löytyy niitä, jotka haluavat saada mahdollisimman totaalisen vallan kansalaisista. Koronapassi on askel kohti tuota ja sitten tulee seuraava askel, ellei kansa kiukustu tarpeeksi.

 • Juha

  Vastaa

  Suomi on lääketieteen kehitysmaa. Orjakansalle maski naamaan ja seurantalaite ihon alle. Lampaat menkäähän seuraavalle piikille siittä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Koronapassi menee typerimpien juttujen joukkoon mitä tässä reilun 1,5 vuoden aikana on nähty.
  2, 3 tai 4 rokotetta ei sinua suojele, mutta paperinpalan saatuasi, olet turvassa koronalta. Jokainen vähänkin asioista selvää ottanut tietää, että kyseenalaisen rokotteen ottanutkin voi sairastua ja tartuttaa eteenpäin kyseistä flunssaa, joten tässä touhussa ei ole mitään logiikkaa, mutta suurin osa kansasta ei kykene itsenäisesti ajattelemaan tätäkään, on helpompi avata tv ja katsoa ne kymppiuutiset, jossa sinulle kerrotaan mitä sinun täytyy tästä ajatella ja miten asiat tulevat toimimaan.

  Tämä koko show on toiminut valtaeliitin näkökulmasta eräänlaisena hyvänä testinä siinä mielessä, että tästä saa hyvää dataa kuinka helposti kansaa pystyy aivopesemään ja ohjailemaan valtavirtaisia mielipiteitä, sekä harhauttamaan ihmisten kiintopiste tietyistä asioista muualle.
  Pelkoa ylläpitämällä ja valheita levittämällä kansa on saatu pysymään orjallisena ja hyväuskoisena, mielenkiinnolla odotan, että kuinka kauan tätä kulissia pystytään jatkamaan…

 • Keskitysleirejä odotellessa

  Vastaa

  Minua ei kosketa sellaiset vähäpätöiset asiat kuin korona-passit ja naamasuojukset. Eivät ole koskettaneet tähänkän asti eivätkä kosketa tästä eteenpäinkään. Töissä olen käynyt tähänkin asti normaalisti ja töissä aion käydä jatkossakin. Elämääni ei ole muuttanut millää tavalla enkä aio muuttaa jatkossakaan. 

  Saas sitten nähdä lähitulevaisuudessa josko meikäläinenkin suljetaan keskitysleirille Australian malliin kun en alistu mielivallalle:

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/515117/Australien-baut-Quarantaene-Camps-fuer-tausende-Menschen

  Mitähän ne tarjoilee aamupalaksi? Olisokohan mannermainen aamiainen mitään?

  Se kyllä kummastuttaa että tästäkään keskitysleiristä ei puhuttu halaistua sanaa ennenkuin se oli valmis. Eikö tällaisita yleensä tihku tietoa jo rakennusvaiheessa.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Kahdesti rokotettuja ei enää testata, vaikka myös heidän sanotaan voivan levittää virusta. Mikä logiikka tässä on? Vain rokottamattomat voivat levittää ihan samaa virusta vaarallisesti? Vaiko niin, että vain rokottamattomat ovat vaarallisia, sillä heidän joukossaan ovat he jotka näkevät kusetuksen läpi?

  • GLGL

   Vastaa

   ”Kahdesti rokotettuja ei enää testata,”

   Johtuu siitä, että PCR-testi antaa positiivisen tuloksen rokotteesta.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Mutta kun minulla on rokotustodistus kahdesta rokotuksesta, niin sekö ei riitä vaan pitäisi olla erikseen koronapassi jossa kerrotaan sama asia?

  • Mikä on virus

   Vastaa

   Niin minullakin, kumpa voisin perua

 • K.Lehto

  Vastaa

  Kyllä. Rokotetodistus jossa on luettava QR-koodi, muuttuu itsestään koronapassiksi, kun se voidaan kyseiseen tietokantaan luea,esim jos se on omakannassa. Voimassaolo on aluksi 6kk edellisestä piikistä. Jakossa, se tihennetään että yhellä piikillä saa 3kk.

 • Rukoilen puolestasi

  Vastaa

  Luulenpa ettei kannata nostaa verenpainetta moisesta tai mistään muustakaan

 • DTOM

  Vastaa

  Bill & Melinda Gates Foundationin avustusrahat Suomeen:
  https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?q=finland#jump-nav-anchor0

 • TT

  Vastaa

  Suomalaiset on vuosikymmenine saatossa hiljalleen aivopesty kommunismiin ja harhaan siitä, että valtaa keskittävä ”hyvinvointi”-valtio eli nanny-state huolehtii heidän tarpeistaan ja turvallisuudestaan. Halu ja kyky selvitä ilman vahvan valtion kuvitellusti tarjoaman suojaa on useimmilta mennyt. Kun ongelmia ilmenee, aletaan imeä peukaloa ja huudetaan valtiokoneistoa apuun. Tällainen kansa on naurettavan helppo alistaa, jos touhuun saadaan median yksiääninen tuki mukaan. Median avulla voidaan pelotella kansaa ja muodostaa erilaisia pelastussanoma-kultteja, joista rokotteen palvonta on yksi. Toinen tällainen kultti on ilmastohulluus ja ajatus siitä, että hiilipäästöjen poisto pelastaa ihmiskunnan. Näillä molemilla kulteilla on yhteinen alkuperä ja yhteisenä tavoitteena maapallon väestömäärän tuntuva vähennys. Vahva valtio pakottaa kaikki kansalaiset mukaan kulttiin eikä tässä prosessissa kysellä faktojen, loogisuuden tai eettisyyden perään.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Lukekaa THL:n sivuilta tontut.
  Sairaalahoitoon joutumisen riski on ollut suurin 50−79-vuotiailla, rokottamattomilla henkilöillä, ja 18-kertainen ikäryhmän kaksi kertaa rokotettuihin nähden. Syyskuun aikana sairaalahoitoon joutuneista 74 prosenttia on ollut rokottamattomia. Vakavien tapausten estäminen ja sairaalahoidon tarpeen kääntyminen laskuun edellyttäisi sekä rokotuskattavuuden kasvua että tapausmäärien selvää vähenemistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi