2020-luvun koronakapitalismia

Samalla kun Pfizerin kaltaisten firmojen sosiopaattijohtajat tienaavat rahaa sairailla ihmisillä, tienaavat rahaa myös pankit sekä jättimäiset kansainväliset yhtiöt, joille luodaan tilaa markkinoilla pienten yritysten kaatuessa valtion luoman pakotetun paineen alla.

Kolumnit

Kuluvan vuosikymmenen kuumin aihe, eli korona, alkaa etenemään vaiheeseen, jossa valheiden ylläpito on koko ajan hankalempaa. Jos tilastoissa vain muutama tartunta näkyy otsikoissa dramaattisena piikkinä, voi yhä useampi nähdä, että kyse on lietsotusta hysteriasta, ei todellisesta pandemiasta.

Kun koronavouhotus alkoi, levisi maailmalle kuvia ja videoita ihmisistä, jotka kuolevat kadulle. Nämä tuntuvat nyt hieman liiotelluilta, eikö? Ehkäpä jopa valheelliselta propagandalta? Ihmisten muisti tuntuu kuitenkin olevan hieman lyhyt ja valtion luoma sosiaalinen paine saa valtaosan nöyrtymään.

Ihmiset menevät ottamaan koronarokotteen, vaikka se ei estä koronaa tarttumasta sinuun, se ei estä sinua levittämästä sitä eikä se myöskään tuo sinulle esimerkiksi oikeutta poistaa maskia kasvoiltasi (maissa, joissa maskin käyttö on pakollista). Miksi rokote sitten otetaan?

Otetaanko rokote siksi, että:

A) todella pelätään tautiin kuolemista
B) valtion luoman sosiaalisen paineen vuoksi
C) uskotaan satuihin, joiden mukaan tietyn rokotekattavuuden jälkeen palaamme takaisin normaaliin (paitsi tietysti jos tulee uusi virusvariantti)?

Koronaan kuolleet ovat THL:n mukaan keskimäärin yli 80-vuotiaita ja monisairaita ihmisiä. Siis vanhempia kuin ihmiset keskimäärin ovat muutenkaan. Koronakuolleiden tilastoon pääsee, mikäli kuolleella on todettu korona kuukauden sisällä kuolemasta. Kyse on siis tilastojen kaunistelusta, mutta miksi?

Tämän tekstin kirjoittajalla on tullut muutamia tuttavia vastaan, jotka ovat sosiaalisessa mediassa kertoneet hakeneensa rokotteen. Jokainen näistä oman elämänsä stand up ‑koomikoista on kertonut saman vitsin: 5g-lähetin haettu!

Rokotteessa nyt ei kuitenkaan ole kyse mistään hauskasta vitsistä, vaan todellisesta ja vaarallisesta ongelmasta. Rokote on tappanut ihmisiä ja tulee varmasti tappamaan lisää jatkossakin.

Mikäli sinulla on tuttava, joka vilpittömästi uskoo tähän kaikkeen, voit kysyä häneltä muutaman kysymyksen:

Kuinka monta koronan sairastanutta hän tuntee ja kuinka vakava tauti oli?

Mikä tappava tauti on sellainen, että se paranee kahden viikon kotona ololla, ei leviä, mikäli kasvoilla on kasvomaski ja vaatii mainoskampanjan taakseen?

Miksi sairauksilla rahaa tekevät yhtiöt tahtoisivat ihmisten olevan terveitä?

Mikäli seuraamme rahaa, niin kuka hyötyy eniten luodusta kriisistä?

Lääkefirmat tekevät valtavat rahat rokotebisneksellä. Valtioiden kanssa tehdyissä sopimuksissa on myös mielenkiintoinen yksityiskohta, että mahdolliset sivuoireet eivät kuulu rokotevalmistajan korvattavaksi. Miksihän? Korvaajaksi päätyy valtio eli veronmaksajat. Jos ei suoraan niin sitten epäsuoraan, sillä sairas ihminen on aina taakka veronmaksajille.

On tietenkin hankala ymmärtää, miksi yksikään sairauksilla tienaava lääkefirma haluaisi ihmisten olevan terveitä. Krooniset sairaudet ovat mitä parhaimpia tulonlähteitä, ja rokotteet ovat jo ennen näitä uuden polven mRNA-rokotteita tehneet ”hyvää” työtä asian suhteen – siis lääkefirmojen kannalta. Luodaanko nyt siis kroonisesti sairasta ihmiskuntaa, joka on riippuvainen lääkevalmistajien ”hyväntahtoisuudesta”?

Samalla kun Pfizerin kaltaisten firmojen sosiopaattijohtajat tienaavat rahaa sairailla ihmisillä, tienaavat rahaa myös pankit sekä jättimäiset kansainväliset yhtiöt, joille luodaan tilaa markkinoilla pienten yritysten kaatuessa valtion luoman pakotetun paineen alla.

Pankit ovat kaikessa reiluudessaan päättäneet lainata koronan kurittamille valtioille valtavia summia rahaa, jota ei edes ole mahdollista maksaa takaisin. Tällä kuitenkin perustellaan veronkorotuksia sekä tulevaisuudessa myös kansallisomaisuuden myyntiä jättifirmoille.

Kun pienet kivijalkaputiikit kaatuvat yksi kerrallaan pois, jää markkinatila kokonaan globaalien jättifirmojen nautittavaksi, jolloin nämä saavat yhä enemmän otetta sekä asiakkaista että työntekijöistä ja näiden ”oikeuksista”, joille voinemme heittää hyvästit lähivuosina. Esimerkkejä suurten yritysten kiinnostuksesta työntekijöiden oikeuksiin on jo olemassa.

Globalistit ovat laittaneet todella ison vaihteen silmään pyrkiessään luomaan orjakansan, joka on täysin riippuvainen ”valtiosta” eli suuryrityksistä, jotka soittavat nuotit. Rokotteen lukuisat kroonisia sairauksia aiheuttavat sivuoireet yhdistettynä valtavaan velkataakkaan pankeille yhdistettynä yrittämisen mahdottomuuteen yhdistettynä siihen, että BlackRockin kaltaiset firmat ostavat taloja sekä maatiloja pitkin Amerikkaa ja pian varmasti myös pitkin Eurooppaa varmistaa sen, että keskiluokka hävitetään eikä ihmiset ole enää kykeneväisiä henkilökohtaiseen itsenäisyyteen ja omavaraisuuteen, sillä maat ovat yksityisomistuksessa, lääkkeet pitävät sinut lääkefirman orjana ja työpaikankin saat pitää ainoastaan, mikäli sosiaaliset pisteesi antavat siihen oikeuden.

Kysytkö tässä vaiheessa, että eikö valtio puuttuisi ulkopuolisten firmojen sikailuun ja ilmeisen valheelliseen informaation levittämiseen? Kerron teille nyt faktan, joka pätee niin pienessä kuin isossa mittakaavassa: siellä, missä on rahaa, on korruptiota. Jos korruptio ei toimi, otetaan käyttöön kiristys. Erään maailmankuulun huumekauppiaan sanoin: hopeaa tai lyijyä.

Tervetuloa vapaaseen maailmaan.

BlackRock Filosofia Historia Hyvinvointi Kapitalismi Kolumnit Koronavirus Kotimaa Kulttuuri Pankit Pfizer Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Globalistit ovat saaneet valtiovallan ja oikeuslaitoksen lujaan otteeseen eikä näiltä taholta ole odotettavissa apua. Tunnettu koronakriitikko Max Igan ehdottaa kansantuomioistuinten perustamista. Näiden juridiikka perustuisi ’common law’-oikeuskäsitykseen, joka heijastaa kansan oikeuskäsitystä ja on nykyisten länsimaisten kansallisten oikeusjärjestelmien perustalla. Tämän globalistit ovat onnistuneet turmelemaan omalla kansainvälisellä lakikäsityksellään. Tällainen laki on nk. ’maritime law’ eli säännöstökokoelma, jota sovelletaan, kun ollaan sopimussuhteessa johonkin ei-kansalliseen yhtiöön tai korporaatioon esim. merenkäynnissä laivayhtiöön. Kansalaisuus, kansallinen laki tai jonkun valtion perustuslaki ei näissä olosuhteissa päde, vaan sovelletaan kansainvälistä säännöstöä sekä yhtiön laatimaa säännöstöä. Tässä järjestelyssä yhtiön intressit korostuvat, mutta tästä korvauksena toinen sopimuspuoli saa sentään palkkaa. Suomesta on nyttemmin tehty eräänlainen kansainvälisillä vesillä purjehtiva valtiolaiva tai oikeastaan orjakaleeri, jonka asukkailla ei ole oikeusturvaa ja silti valtava verorasitus. Koronan myötä väsyneimmät soutajat aiotaan nyt heittää mereen.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  THL tiettävästi luopui 18.6.2021 tilastoimasta koronakuolemaksi jokaista kuollutta, jolta löytyy korona.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Tämän tekstin kirjoittajalla on tullut muutamia tuttavia vastaan, jotka ovat sosiaalisessa mediassa kertoneet hakeneensa rokotteen. Jokainen näistä oman elämänsä stand up ‑koomikoista on kertonut saman vitsin: 5g-lähetin haettu!”

  Sama juttu, tuollainen läpänheitto ei edes naurata. Kertoo lähinnä siitä, että kyseiset ihmiset eivät kykene itsenäiseen ajatteluun, vaan menevät täysin massan mukana ja kuvittelevat sen olevan jonkinlainen ”tie ulos tästä tilanteesta”.

  Lukekaa minkälaista teatteria tämä on:
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008092050.html
  ” AIEMMIN TÄNÄ kesänä THL muutti tartuntatautirekisterin kuolemaraportointiaan. Sitä ennen koronaan liittyväksi kuolemaksi merkittiin automaattisesti kaikki kuolemat, jotka tapahtuivat 30 päivän sisällä positiivisesta koronatestistä.”
  Tuo oli tiedossa jo aiemmin ja kun asian toi esille, se oli vain ”äärioikeiston levittämää salaliittoteoriaa”, mutta kas, sehän olikin totisinta totta.
  Koronaan liittyviksi kuolemiksi on merkattu jopa sellaisia, jotka ovat kuolleet liikenneonnettomuuksissa, siis miettikää nyt ihan oikeasti!
  Ihan esimerkkinä:
  Jos jotain on puukotettu, hän on kuollut siihen ja hänellä on 30 päivän sisään todettu positiivinen koronatartunta, hänet on merkattu rekisteriin ”koronaan liittyväksi kuolemaksi”.

  Olette varmaan myös huomanneet, kuinka aina tietyin väliajoin tulee uusia ”variantteja” ja mikä niillä on yhdistävä tekijä?
  No, uusi variantti on joka kerta ”herkemmin leviävämpi, tappavampi” ja nyt viimeisimpään ”eivät välttämättä rokotteetkaan tehoa”.
  Sama sirkus jatkuu ja jatkuu, onhan nyt lobattu jo kolmatta koronapiikkiä suomalaisille, tämä ei lopu ennen kuin kansa sen lopettaa.
  Minulla on viesti kansalaisille:
  – Tutkitaa julkisia tilastoja
  – Katsokaa ja kuunnelkaa eri viranomaisten ja ”asiantuntijoiden” ristiriitaisia lausuntoja
  – Kiinnittäkää huomiota siihen, kuinka paljon varsinkin pienyrittäjiä halutaan kurittaa
  – Lopettakaa tämä joukkopsykoosi ja laumassa määkiminen

  Selkeästi on ollut havaittavissa, että pienyrittäjät yritetään ajaa konkurssiin, jotta monikansalliset suuryhtiöt saisivat markkinoita paremmin haltuun.

  Jos hallitus, viranomaiset ja lääkeyhtiöt olisivat oikeasti niin huolissaan kansalaisten terveydestä, niin minkä takia huomattavasti vakavimpiin sairauksiin lapata samalla tavalla rahaa ja kehitetä sairauksia parantavia lääkkeitä?

 • Totuus ensin

  Vastaa

  Tämä plandemia loppuu ainoastaan sillä että kukaan ei enää mene koronatestiin !

 • Kari

  Vastaa

  Tällaiset kirjoitukset syövät pahasti sivuston ja koko aatteen uskottavuutta.
  Toivon, että toimitus lopettaa typerien salaliitto-satujen julkaisun.
  En edes viitsi vastata noihin vaihtoehtoihin, paitsi kertomalla, että sain tänään tehosteen ja olen huojentunut. 

  Partisaani on helppo lytätä hölmöjen puuhasteluksi, jos ei pysytä totuudessa ja järjessä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Millä tavalla ne ”syö uskottavuutta”?
   Mitä poikkeavaa löytyy tilastoista?
   Kyllä tuo korona on niin vaarallinen tauti, että täytyy oikein oireettomia painostaa testeihin ja oli se tulos sitten positiivinen tai negatiivinen, niin mikä on jatkohoito-ohje?
   Jos olet kipeä, pysy kotona. Ihan niin kuin normaalistikin kun ollaan kipeitä!
   Aikaisemmin oli jo tiedossa, että kuolintilastoihin lasketaan ihminen, jolla on 30 päivän sisällä todettu positiivinen koronatartunta, kuoli hän sitten autokolarissa tai putosi vaikkapa tikkailta, mutta vielä muutama kuukausi sitten tämä oli vain ”äärioikeiston salaliittoteoriaa”, kunnes HS hiljattain vahvisti, että kuolintilastoihin on päätynyt kymmeniä liikenneonnettomuuksissa kuolleita. Mitähän muuta tästä plandemiasta vielä tulee paljastumaan…
   Valittelut sinulle, olet osana lääkeyhtiöiden massiivisinta koetta mitä on nähty vähään aikaan vai väitätkö, että mRNA-rokotteiden käytöstä ihmisille on paljon kokemusta?

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja minä kun luulin, että löytyi asiallinen sivusto… jätitte julkaisematta järjen äänen ja valitsitte salaliiton. Voi teitä hölmöjä.
  Meitä on iso joukko akateemisia, jotka vastustamme tiukasti mamuja ‑työmme kautta näemme asioita..
  Meidän kaltaisten karkottaminen rokotesalaiitoilla on harvinaisen tyhmää.. jo pelkästään tuen vuoksi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä tuossa on salaliittoa?
   Kummasti nämä ”salaliitot” osuu monesti yksi toisensa jälkeen maaliin. Esimerkin olen esittänyt jo ylempänä.
   Tämä oli ehdottomasti yksi Partisaanin parhaista artikkeleista mitä on koskaan kirjoitettu!

   Mitä jos seuraavaksi toimisit näin:
   – Laita TV kiinni
   – Älä lue iltapäivälehtien raflaavia kauhuotsikoita
   – Hae julkisista rekistereistä esimerkiksi kuolintilastoja, sairaala- ja tehohoidossa olevien määriä ja ikäryhmiä.
   – Katsele ympärillesi ja ajattele edes pieni hetki itsenäisesti, mieti mitä kaikkea täällä tapahtuu tuon ”pandemian” varjolla, mistä kaikesta ihmisten huomiota halutaan kääntää pois.

  • Zero Tolerance

   Vastaa

   Partisaani on Venäjän äänen kannattaja kuten MV-lehtikin. Jokainen aidosti isänmaallinen suomalainen ymmärtää, että Euroopan sisäinen horjuttaminen valeuutisilla ja separatistiseen toimintaan yllyttämisellä ajaa luotisuoraan ryssälän agendaa. 

   Heikko EU ei ole Suomen turvallisuuspoliittinen etu. Turvallisuuspolitiikka menee aina kaiken edelle. Jokainen asiasta edes alkeet ymmärtävä ei usko satuja kaltoin kohdellusta Venäjä parasta, joka on Suomen puolella. Venäjä on mafia-valtio ja diktatuuri. 

   Globalisti on synonyymi fasistille. Se on alun perin kommunistien (jotka esittävät kansallissosialistia) keksimä nimitys. Venäjälle koko länsi on nimen omaan fasistinen. Globalismi-nimeä he markkinoivat vain lännelle. 

   Jatkakaa toki disinformaation levittämistä. Yhä useampi alkaa nähdä, mikä on koko jutun juju ja nähdä sen todellisen maailmanjärjestyksen muutoksen, jonka faktat eivät löydy näitä harhaisia propagandajulkaisuja seuraamalla. 

   ”Korona” on paljon laajempi käsite kuin julkisuuteen kerrotaan. Ne jotka sitä vähättelevät ja vääristelevät, osallistuvat itäiseen hybridivaikuttamiseen joko maksua vastaan tai ihan silkkaa typeryyttään. 

   T: AITO kansallissosialisti

   • Nationalisti

    Vastaa

    Venäjä-kortti pelattu heti alkuunsa. Tuo on niin kulutettu lause, että harvaa edes kiinnostaa, ei tuollaisella väitteellä ole mitään painoarvoa, tiedät sen itsekin.

    Vai että oikein ”paljon laajempi käsite kuin julkisuuteen kerrotaan”. No, ei se laajuus ainakaan tilastoissa näy mitenkään. Mieti nyt tätä kaikkea showta ja uhkakuvia ihan sieltä viime vuoden alusta saakka. Huomaatko kuinka paljon meille on valehdeltu ja asioita liioiteltu?
    Jos et ole jo huomannut, niin tätä ”pandemiaa” käytetään jatkuvasti mm. siihen, että pienyrityksiä saadaan kuritettua ja eräänlaisena savuverhona jatkuvalle velanotolle.
    Globalistieliittiä kiinnostaa saada haltuun valtioiden kansallisomaisuus, mikäs sen kätevämpää kuin alkaa vaatia kansallisomaisuuden yksityistämistä, kun velkaa ei enää pystykään maksamaan takaisin.

    Huvittavaa, että puhut jostain ”disinformaatiosta”, mutta et kuitenkaan kykene kertomaan missä sitä ”disinformaatiota” sitten on.
    Tämä artikkeli taisi loppupeleissä aiheuttaa mielipahaa, kun tajuaa, että joutuukin itse miettimään vastauksia muutamiin kysymyksiin sen sijaan, että aivottomana kuuntelee jatkuvasti samaa mantraa hallituksen, valtamedian ja THL:n suusta, sieltä se todellinen disinformaatio ja kansalaisten jatkuva pelottelu tulee. Uutta ”herkemmin leviävää ja tappavampaa varianttia” taas odotellessa…

 • Jones

  Vastaa

  Rokotuksen oireet saattavat ilmetä vasta pitkän ajan kuluttua. Syöpää, mutaatioita syntyneissä lapsissa jne… Saattavat jotkut hihkua onnesta, kun oireet alkavat ilmetä. Rokotusen ottaneet yhteiskunnat ovat kaaoksessa, jos rokotuksen ottaneet sairastuvat suurin joukoin syöpään ja syntyneistä lapsista tulee mutantteja.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tätä olen itsekin ajatellut, ei todellakaan ole tiedossa miten tuo käytännössä uusi rokote toimii ihmiskehossa. Jos on alttius geeneissä sairastua tautiin X, niin ei varmastikaan ole tutkittu laukaiseeko rokote tämän taudin niin sanotusti päälle, kun taas ilman rokotetta olisit hyvinkin voinut olla terveenä ja säästyä sairastumiselta.
   Tämä rokote on kehitetty pikavauhtia rahankiilto silmissä ja nyt halutaan vain maksimoida voittoja lietsomalla lisää pelkoa kansakunnan keskuuteen.

   • Tolkku Takaisin

    Vastaa

    Se on ainakin varmaa, että perusterveen ihmisen luontainen vastustus- ja paranemiskyky, jota voi tehostaa lisäravinteilla ja terveillä elämäntavoilla, on jätetty korona-kampanjoinnissa kokonaan huomiotta. Itse asiassa se halutaan syrjäyttää ja tuottaa tilalle säännöllisesti otettavien rokotteiden sarja. Kaiken lisäksi mRNA-rokote on toimintaperiaatteeltaan sellainen, ettei sen vaikutus elimistössä välttämättä lakkaa koskaan. Rokottautumispäätöstä ei voi peruuttaa, rokottamattomuuspäätöksen voi.

    Koronassa toteutuneiden aitojen k‑kuolemien määrä on niin pieni, ettei upouuden ja mysteerisen rokotteen riskiä yksinkertaisesti kannata ottaa. Tällä ei ole mitään tekemistä ”salaliittoteoretisoinnin” kanssa paitsi, jos on sitä mieltä, että kaikki mitä ei sanota valtamediossa, on salaliittohörhöilyä.

 • Mikään ei ole muuttunut

  Vastaa

  Aamulehdessä oltiin taas etusivulla sitä mieltä jonku yleislääkärin mielestä että ”koronanyrkki kokoontuu”. No, ne voi vetää korona-nyrkkiinsä ihan rauhassa. 

  Tolkun ihmiset elää niinkuin ennenkin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Venäjä-kortti pelattu heti alkuunsa. Tuo on niin kulutettu lause, että harvaa edes kiinnostaa, ei tuollaisella väitteellä ole mitään painoarvoa, tiedät sen itsekin.

  Vai että oikein ”paljon laajempi käsite kuin julkisuuteen kerrotaan”. No, ei se laajuus ainakaan tilastoissa näy mitenkään. Mieti nyt tätä kaikkea showta ja uhkakuvia ihan sieltä viime vuoden alusta saakka. Huomaatko kuinka paljon meille on valehdeltu ja asioita liioiteltu?
  Jos et ole jo huomannut, niin tätä ”pandemiaa” käytetään jatkuvasti mm. siihen, että pienyrityksiä saadaan kuritettua ja eräänlaisena savuverhona jatkuvalle velanotolle.
  Globalistieliittiä kiinnostaa saada haltuun valtioiden kansallisomaisuus, mikäs sen kätevämpää kuin alkaa vaatia kansallisomaisuuden yksityistämistä, kun velkaa ei enää pystykään maksamaan takaisin.

  Huvittavaa, että puhut jostain ”disinformaatiosta”, mutta et kuitenkaan kykene kertomaan missä sitä ”disinformaatiota” sitten on.
  Tämä artikkeli taisi loppupeleissä aiheuttaa mielipahaa, kun tajuaa, että joutuukin itse miettimään vastauksia muutamiin kysymyksiin sen sijaan, että aivottomana kuuntelee jatkuvasti samaa mantraa hallituksen, valtamedian ja THL:n suusta, sieltä se todellinen disinformaatio ja kansalaisten jatkuva pelottelu tulee. Uutta ”herkemmin leviävää ja tappavampaa varianttia” taas odotellessa…

 • Anonyymi

  Vastaa

  On vaikeaa ymmärtää miten tästäkin aiheesta ”vapauden puolistajat” saa väännettyä salaliittoteorioita. Kaikkien maailman valtioden, lääkärien, tiedemiesten ja tutkijoiden sekä ihmisten jotka on tartunnan saanut pitäisi olla mukana tässä salaliitossa. 😂Itse tiedän useammankin joka on sairastunut SARS-CoV‑2 virukseen ja pari joutunut sairaalaan saatuaan vakavan taudin. Eikä ole kyseessä 80v + monisairaita ihmisiä vaan ihan 25–50 vuotiaita perusterveitä ihmisiä. Yksi tuntemani nainen, 45v ja ei sairauksia sai niin pahan taudin että kävi lähellä syvää päätyä. Olette varmaan nähnyt kuvia mm. Intiasta missä koronavirukseen kuolleita on niin paljon, että krematorioihin ei enää mahdu ruumiita vaan niitä ruumiita poltetaan kaduilla ja puistoissa sekä heitetään jokeen. Suurta huijausta? Vaikka Suomi onkin säästynyt toistaiseksi hyvin kansainvälisellä tasolla viruksesta niin silti epidemiatilanne on erittäin vakava. Joten vähän rahaa folihatut. T. Aivot omaava

  • Anonyymi

   Vastaa

   Edelliseen kommenttiini korjaus: Että vähän rajaa.

   Tiedostan kyllä, että koronaviruksen varjolla valtioiden on hyvä tehdä kaikkea hämärää, kuten luoda uudenlainen valvontayhteiskunta ja poliisivaltio, mutta se ei poista sitä tosiasiaa kuinka äärimmäisen vakava tämä SARS-CoV‑2 virus pandemia on. Olen nimim. Zero Tolerancen ja muutaman muun lukijan kanssa samoilla linjoilla. Nämä koronadenialismi jutut on samanlaista naurettavaa scheissee kuin nämä Flat Earth hihhulit sekä ryssämedian UMV-lehden koronajutut ja se syö uskottavuutta. Tosin Partisaani on loistava julkaisu, eikä mikään Venäjän äänenkannattaja toisin kuin ”patriootti” Janus Putkosen UMV-lehti. Toisin oli Ilja Janitskin (RIP) aikaan, silloin MV-lehti oli kultaa, ja yhdessä vaiheessa sitä luettiin enemmän kuin valtamedian saitteja ja oli todellinen haastaja niille. Viranomaiset kauhistuivat niin paljon, että piti lähteä metsästämään Iljaa maailman ääriin, että saadaan syöpää sairastava mies vankilaan. Niin suurena uhkana Janitskin ja MV-lehti nähtiin. Nykyään se on myötähäpeää aiheuttava julkaisu, missä pilkataan kansallissosialismia, levitetään valheellista tietoa koronaviruksesta sekä tietenkin ylistetään Venäjää ym roskaa. Yhtälailla PVL nähtiin uhkana ja siksi se lakkautettiin. PolPo piti liikkeitä kuten PVL, SoO ym suurimpana maan sisäisen turvallisuuden uhkana.

   Tosiaan Partisaani on mahtava julkaisu, mutta nuo koronadenialismi jutut nyt vaan on naurettavia. Älkää lähtekö UMV-lehti linjalle, se tosiaan syö uskottavuutta.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Kyseessä ei ole mikään ”koronadenialismi”, vaan ihan julkisista tilastoista haettua tietoa, joiden kautta jokainen voi katsoa kokonaiskuvaa ja miettiä miksi rokotteet tarvitsee tällaista lobbausta taakseen.
    Epidemiatilanne on kaikkea muuta kuin vakava. Vakava se ei ole ollut missään vaiheessa, vaikka kuinka on yritetty valtamedian avustuksella pelotella ihmisiä. Ensin peloteltiin mahdollisilla kuolonuhreilla, joita piti tulla jopa 70 000, sitten peloteltiin tehohoitopaikkojen loppumisella, sen jälkeen peloteltiin sairaalapaikkojen riittämättömyydellä ja jo viime kesänä, kun tartuntoja oli vähän (niin kuin kesällä muutenkin on flunssakauden ulkopuolella), peloteltiin suurilla ”altistumismäärillä”.
    Nyt on alettu kansaa johtamaan entistä enemmän harhaan, nyt on rokotettuja ihmisiä, joita ei viime vuonna vielä ollut, niin on alettu sitten puhumaan suunnilleen joka viikko ”uusista ja entistä vaarallisemmista varianteista”. Kumma kun ne edellisetkään variantit eivät sen vakavimmiksi osoittautuneet. No, tämä on vain pohjustusta seuraavalle rokotteelle, jonka ”kansa ehdottomasti tarvitsee” ja lammaslauma aloittaa saman shown alusta. Ei muuta kuin uutta varianttia sitten taas odottamaan.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Jones: Vai mutanttilapsia😂🙈 kas kun ei zombeja. Voi luoja teidän aivoituksia. Haha

 • Jones

  Vastaa

  Miksi ottaa rokotus johonkin harmittomaan flunssaan? Eivät rokotukset ole muutenkaan mitenkään terveellisiä. Rokotteissa on kaikenlaisia kemikaaleja, jotka ovat ihmisille haitallisia. Ei siis kannata huvikseen rokotella ihmisiä.
  https://www.elinahytonen.fi/2014/03/rokotusten-haittavaikutuksia-voi-yrittaa-minimoida/
  Tehosteaine alumiini aiheuttaa hermosolujen kuolemaa. Se kerääntyy aivoihin ja muualle elimistöön. Se on neurotoksiini, johon liittyy riski sairastua autoimmuunisairauksiin (autismi, diabetes, astma, reuma, allergiat, MS-tauti) ja pitkäaikaiseen enkefaliittiin neurologisine komplikaatioineen. Se liitetään Alzheimerin tautiin, parkinsonismiin, verisairauksiin, syöpään jne.
  Säilöntäaineena käytetty timerosaali (josta 50% on elohopeaa) metaboloituu aivoissa metyylielohopeaksi ja siitä edelleen vielä myrkyllisemmäksi ”epäorgaaniseksi” elohopeaksi, joka varastoituu aivoihin ja muihin kudoksiin, kuten munuaisiin. Se ei siis metaboloidu harmittomaksi, kuten kuulee rokotuksia edistävien tahojen väittävän. Elohopea on myrkyllinen aivosolujen mitokondrioille ja tunnettu neurotoksiini, mutageeni ja karsinogeeni eli syövän aiheuttaja. Yhdysvaltain CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention, korkea terveysviranomainen joka vastaa suunnilleen meidän THL:a) omat tilastot todistavat sen yhteyden autismiin, ei-orgaanisiin unihäiriöihin kuten narkolepsiaan ja puhehäiriöihin.(5) Alumiini ja elohopea yhdessä tehostavat toistensa myrkyllisyyttä. – Rokotteiden valmistajat yleensä kieltävät, että rokotteissa olisi enää elohopeaa, mutta esimerkiksi 60 %:ssa flunssarokotteista se on edelleen mukana. Sikainfluenssarokote Pandemrixissa on elohopeaa. Dr Boyd Haleyn (Kentuckyn yliopisto, 2012) mukaan elohopeaa on myös yhä kaikissa lasten rokotteissa. (6)

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Koronaa hoidetaan tavalla, joka johtaa maapallon rikkaimpien rikastumiseen ja toisaalta tuottaa kansoille elämän totalitarismissa. Taudin pelkääminen käy lopulta kalliiksi. Tasapainopiste on jo ohitettu ja harjotettavan koronapolitiikan huonot seuraukset jo pahemmat kuin itse taudin. Suomikin on huijattu mukaan jatkuvaan poikkeustilapolitikkaan, joka vetää maan yhteiskunta- ja talousjärjestelmän pysyvään muutokseen. Haaveet kansallisesta itsenäisyydestä karkaavat aina vain kauemmas. Koronapolitiikka on globalistien määrittelemää ja palvelee heidän intressejään. On vaikea innostua tautipelkääjien argumenteista, kun näkee kehityksen ja sitä taustalla naruista vetelevät voimat.

  Mutta OK, tehdään yhteiskunta, jossa kaikki toimii (muka) heikoimpien suojelemisen ehdoilla. Kohta näemme lopputuloksen. Myös heikoimmat lopulta kärsivät, kun yhteiskunnan tukirakenteet putoavat alta ja ajaudutaan pseudolääketieteelliseen tyranniaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi